İsmini bilmiyorum hiç hatırlamıyorum malesef, o civarlarda adres olarak baktirdigimi hatırlıyorum ve inanamadigim için de numarasını sildigimi
hayır onu denemedimTekrar merhaba, yasemin deshira ya baktırdin mi acaba ,ya da bir duyumun var mı
Ben şimdi baktırdım , nerdeyse 6 yıldır fal baktirmiyordum ,buradaki eski yorumlarda gördüm, nasıldı dersen , bence başarılı, pek soru soramiyorsun, 3 tane sordum ,iş hayatı ile ilgili hiçbir çabam yok ama onun açık diyor ,birkaç şey söyledi bakalım cikarsa yazarım ,size de fikir olurhayır onu denemedim
tam dedektif ruhu :)Bir sey geldi aklıma ama google gaziosmanpasa pazar ici yazsan detaylı sokak görünümüne girsen o gittiğin evi belki hatırlarsın ve o evin yanında esnaf varsa onlara ulaşır elmas hakkımda bilgi aliriz tabi sana zahmet olmazsa
Kadinin isminin Elmas oldugu kesin mi? Yasliymis bir de umarim yasiyordur hala.Gerçekten öyle net.
Yani ben muhtarla konustum ki bilirsiniz muhtarlar çoğu şeyi duyar bilir fal bakan bir elmas hanim varmis dedim hayir biri var yasli bir kafin evet ama adi elmas degil dedi bana ben duymadım elmas ismini ilk defa duyuyorum dediKadinin isminin Elmas oldugu kesin mi? Yasliymis bir de umarim yasiyordur hala.
O zaman Elmas degil ismi. Daha sonra bulunmamak için falcılar bazı varlıklar mı kullanıyor diyecegim ama neden bulunmak iatemesin, işi bu ve daha çok fal bakmak için daha çok bilinmek ister. İlginç olmuş kimsenin ne yerini ne de ismini hatırlayamaması.Yani ben muhtarla konustum ki bilirsiniz muhtarlar çoğu şeyi duyar bilir fal bakan bir elmas hanim varmis dedim hayir biri var yasli bir kafin evet ama adi elmas degil dedi bana ben duymadım elmas ismini ilk defa duyuyorum dedi
Ben hala herkesin söylediği birsen olabilir mi diye dusunuyorumO zaman Elmas degil ismi. Daha sonra bulunmamak için falcılar bazı varlıklar mı kullanıyor diyecegim ama neden bulunmak iatemesin, işi bu ve daha çok fal bakmak için daha çok bilinmek ister. İlginç olmuş kimsenin ne yerini ne de ismini hatırlayamaması.
İsmini bilemiyoruz ki ne isim ne soyad. Ancak tahminlerle çözücez bu kişiBen hala herkesin söylediği birsen olabilir mi diye dusunuyorum
GOP Birsen diye ben de cok duymuştum forumda ama kaç yaşlarında Birsen? Ona baktıran çok vardı, baktıranlar yazabilir mi? Bu aranılan falcının 55-60 yaşlarında olması gerekiyor sanırım.Ben hala herkesin söylediği birsen olabilir mi diye dusunuyorum
Aynen öyle canım.GOP Birsen diye ben de cok duymuştum forumda ama kaç yaşlarında Birsen? Ona baktıran çok vardı, baktıranlar yazabilir mi? Bu aranılan falcının 55-60 yaşlarında olması gerekiyor sanırım.
Birsen e baktiranlar yorumlarını yazarsa belki sonuca varirizGOP Birsen diye ben de cok duymuştum forumda ama kaç yaşlarında Birsen? Ona baktıran çok vardı, baktıranlar yazabilir mi? Bu aranılan falcının 55-60 yaşlarında olması gerekiyor sanırım.
Katılıyorum. Acaba elmas birsen aynı kişimi? Kafamda deli sorulaaarrrrrrrrBirsen e baktiranlar yorumlarını yazarsa belki sonuca variriz
İşi o ama herkese bakmıyor demiş burdaki bi arkadaş. Zaten varlıklı biride değil sanırım çok bunu kullanmadığını düşündüm ben de . Bize böyle biri lazım. Herkesin aynı anda unutması tesadüf mü sizceO zaman Elmas degil ismi. Daha sonra bulunmamak için falcılar bazı varlıklar mı kullanıyor diyecegim ama neden bulunmak iatemesin, işi bu ve daha çok fal bakmak için daha çok bilinmek ister. İlginç olmuş kimsenin ne yerini ne de ismini hatırlayamaması.
Bana da ilginc gelmisti ama dusununce baktiranlar ilk basta begenmemisler, cok sonra bildigi ortaya cikmis, o yuzden unutmus olmalari normal olabilir.İşi o ama herkese bakmıyor demiş burdaki bi arkadaş. Zaten varlıklı biride değil sanırım çok bunu kullanmadığını düşündüm ben de . Bize böyle biri lazım. Herkesin aynı anda unutması tesadüf mü sizce
Artık nedendir bilmiyorum ama bu kadına gitmek istiyorum. İnş bulabilirizBana da ilginc gelmisti ama dusununce baktiranlar ilk basta begenmemisler, cok sonra bildigi ortaya cikmis, o yuzden unutmus olmalari normal olabilir.
Ben bu kişiye baktırdım, dediğiniz yaşlarda.GOP Birsen diye ben de cok duymuştum forumda ama kaç yaşlarında Birsen? Ona baktıran çok vardı, baktıranlar yazabilir mi? Bu aranılan falcının 55-60 yaşlarında olması gerekiyor sanırım.
Beğendiniz mi ?Ben bu kişiye baktırdım, dediğiniz yaşlarda.
Merhaba kadının Instagram hesabı var mıAy nasıl makbule geçer. Bulabiliyorsan bul hayatım test edildi onaylandı bu kadın
Biz daha tam olarak kim olduğunu bile bulamadıkMerhaba kadının Instagram hesabı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?