İstanbul'da Fal - Falcılar

hayır onu denemedim
Ben şimdi baktırdım , nerdeyse 6 yıldır fal baktirmiyordum ,buradaki eski yorumlarda gördüm, nasıldı dersen , bence başarılı, pek soru soramiyorsun, 3 tane sordum ,iş hayatı ile ilgili hiçbir çabam yok ama onun açık diyor ,birkaç şey söyledi bakalım cikarsa yazarım ,size de fikir olur

Kadinin isminin Elmas oldugu kesin mi? Yasliymis bir de umarim yasiyordur hala.
Yani ben muhtarla konustum ki bilirsiniz muhtarlar çoğu şeyi duyar bilir fal bakan bir elmas hanim varmis dedim hayir biri var yasli bir kafin evet ama adi elmas degil dedi bana ben duymadım elmas ismini ilk defa duyuyorum dedi

Yani ben muhtarla konustum ki bilirsiniz muhtarlar çoğu şeyi duyar bilir fal bakan bir elmas hanim varmis dedim hayir biri var yasli bir kafin evet ama adi elmas degil dedi bana ben duymadım elmas ismini ilk defa duyuyorum dedi
O zaman Elmas degil ismi. Daha sonra bulunmamak için falcılar bazı varlıklar mı kullanıyor diyecegim ama neden bulunmak iatemesin, işi bu ve daha çok fal bakmak için daha çok bilinmek ister. İlginç olmuş kimsenin ne yerini ne de ismini hatırlayamaması.

Ben hala herkesin söylediği birsen olabilir mi diye dusunuyorum

GOP Birsen diye ben de cok duymuştum forumda ama kaç yaşlarında Birsen? Ona baktıran çok vardı, baktıranlar yazabilir mi? Bu aranılan falcının 55-60 yaşlarında olması gerekiyor sanırım.
Aynen öyle canım.

İşi o ama herkese bakmıyor demiş burdaki bi arkadaş. Zaten varlıklı biride değil sanırım çok bunu kullanmadığını düşündüm ben de . Bize böyle biri lazım. Herkesin aynı anda unutması tesadüf mü sizce

Bana da ilginc gelmisti ama dusununce baktiranlar ilk basta begenmemisler, cok sonra bildigi ortaya cikmis, o yuzden unutmus olmalari normal olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…