- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Kimlerin canım ? Hangi falcılar ? Olumlu mu olumsuz mu konuşmuşlardı ?Bu aksam itibari ile 4 kişinin söylediği ben de cikmis oldu
Kimlerin canım ? Hangi falcılar ? Olumlu mu olumsuz mu konuşmuşlardı
Banada yazarmisinizzzBu aksam itibari ile 4 kişinin söylediği ben de cikmis oldu
Bana da yazabilir misin?Özelden yazayim canim malum bazi falcılar buralarda tum hayatimi sermeyeyim
Benimle de paylaşır mısnız rica etsemÖzelden yazayim canim malum bazi falcılar buralarda tum hayatimi sermeyeyim
Elması bulsaydıkRita vade vermemisti bana ama soyledigi bir seyi yasiyorum. Cok harcama yapiyorsun bu aralar demisti ben de hayir normal her zamanki gibi dedim, o zaman yapacaksin dedi. Faldan 1 hafta sonra baslayarak 3 ayri odeme yapmam gerekti, para harcadim hem de umulmayacak yerlere yani bilmis oldu bence. Diger soyledigi sey belirsiz bir zaman icin, iki tane ongorusu oldu toplamda zaten ama and bayagi iyiydi bende. Basta harcamalarim normal, anda bir bu konuda yanildi demistim ama durum degisti sonra. Yalniz gelecek bilir mi bilmiyorum cunku yeni biriyle is ortaminda tanisacaksin, bir seminer gibi bir ortam demisti, oyle bir ortamamiz olmuyor isimde, bu kisimda bilemeyeck bence zaten gelecek bende bilen falci olmuyor nedense.
Numaralarıyla birlikte bana da yazar mısın?Özelden yazayim canim malum bazi falcılar buralarda tum hayatimi sermeyeyim
Bana da özelden yazar mısın?Banada yazarmisinizzz
Elmas bana gelecek bilen tek falci olabilirdi, baktirmak isterdim ama bulamayacagiz sanki. :)Elması bulsaydık
Bencede buraya yazman daha mantıklı sonuçta çıkmış fal okursalar da birşey değişmezkızlar çalışıyorum ve çok yogunum dönücem inşallah yazdıgım mesaj silinmişmi, buraya yazmıştım
Çıkan falcıları elden ele numaralarıyla birlikte ulaştıralım, kimde numaralar varsa kızlarkızlar çalışıyorum ve çok yogunum dönücem inşallah yazdıgım mesaj silinmişmi, buraya yazmıştım
Arkadaşlar esma ablanın konusu geçmişken kendisine fal baktırmak için yazdım ki esma ablayi çok severim buradan önerilen bütün ablalarla faldan memnun kalmasam bile gene bir saygı sevgi çerçevesi gereği gerekli saygı gösteririmHavin Esma Nuray ve Çiğdem çıkmış.
Nuray ve Çiğdem’in numarasını atabilir misin canım? Laf Cafe Çiğdem mi?Havin Esma Nuray ve Çiğdem çıkmış.
Nuray ve Çiğdem’in numarasını atabilir misin canım? Laf Cafe Çiğdem mi?
Iclerinde tek Havin'e baktirmistim, gelecek zaten cok bir sey soylememisti ama soyledigi 2 seyden biri cikmadi, digeri de zaten olumsuzdu olumsuz olacak dedi yani sorumda zaten olmaz dedigim icin onu saymiyorum, kisaca cikmadi bende. Anlikta da soylediklerinin yarisi yanlis yarisi dogruydu, ani da iyi bilemedi bende.Havin Esma Nuray ve Çiğdem çıkmış.
Kız delimisin sen 4750 tl falcılara harcanırmı kuzum yaaa... valla medyum memiş gibi bir hocaya gidip 5-10 bin verseydin daha az zararla kurtulurdun cidden üzüldüm.Bana gelecek, adım atacak, arayacak diyorlar. Kaç aydır baktırıyorum, 4750 ₺ küsür para harcadım, belki de daha fazla salaklığıma doymayın ama ne gelen var ne giden… Boşuna umut ediyorum, bekliyorum, beklentiye girdim. Bütün hayallerim paramparça…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?