İstanbul'da Fal - Falcılar

Rita vade vermemisti bana ama soyledigi bir seyi yasiyorum. Cok harcama yapiyorsun bu aralar demisti ben de hayir normal her zamanki gibi dedim, o zaman yapacaksin dedi. Faldan 1 hafta sonra baslayarak 3 ayri odeme yapmam gerekti, para harcadim hem de umulmayacak yerlere yani bilmis oldu bence. Diger soyledigi sey belirsiz bir zaman icin, iki tane ongorusu oldu toplamda zaten ama and bayagi iyiydi bende. Basta harcamalarim normal, anda bir bu konuda yanildi demistim ama durum degisti sonra. Yalniz gelecek bilir mi bilmiyorum cunku yeni biriyle is ortaminda tanisacaksin, bir seminer gibi bir ortam demisti, oyle bir ortamamiz olmuyor isimde, bu kisimda bilemeyeck bence zaten gelecek bende bilen falci olmuyor nedense.

Elması bulsaydık

Havin Esma Nuray ve Çiğdem çıkmış.
Arkadaşlar esma ablanın konusu geçmişken kendisine fal baktırmak için yazdım ki esma ablayi çok severim buradan önerilen bütün ablalarla faldan memnun kalmasam bile gene bir saygı sevgi çerçevesi gereği gerekli saygı gösteririm
Kendisine yazımda bu forumdan bir tane bir bayan arkadaş kendisinin bayan zorladığını işte çapraz sorguya çeker gibi olmayan bir şey şöyle oldu da dener gibi konuşmuş bayağı bir sıkıntılı bir kadınmış ve bayada bir sıkıntıya sokmuş kadıncağıza lütfen kimse kimseyi burada zorla fal baktırmıyor hani gidiyorsunuz direk size IBAN atıp para isteyen falcılar var ya da böyle Egolu kendini bir şey zanneden şurada yani parayı en son söyleyen doğru düzgün işini yapan bir insana ki memnun kalmayasınız tekrar gitmeyin ben de buradan gittim kadın baktı hoşuma gitti ama çıkmadı bir daha gitmedim en tatlı kadını evet tatlı kadın bunuda söylerim her kimse ama tutupta kimsenin vaktini çalıp da böyle şeyler yapmam gidip hem fal baktırıp hem insanlarla böyle aklıyla beynini oynamak böyle canını sıkmak dalga geçer gibi iş yapmak bence kimseye yakışmıyor

Havin Esma Nuray ve Çiğdem çıkmış.
Iclerinde tek Havin'e baktirmistim, gelecek zaten cok bir sey soylememisti ama soyledigi 2 seyden biri cikmadi, digeri de zaten olumsuzdu olumsuz olacak dedi yani sorumda zaten olmaz dedigim icin onu saymiyorum, kisaca cikmadi bende. Anlikta da soylediklerinin yarisi yanlis yarisi dogruydu, ani da iyi bilemedi bende.

Kız delimisin sen 4750 tl falcılara harcanırmı kuzum yaaa... valla medyum memiş gibi bir hocaya gidip 5-10 bin verseydin daha az zararla kurtulurdun cidden üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…