İstanbul'da Fal - Falcılar

yazz12'nin bana önerdiği kişinin altına düşüncelerinizi yazdığınız için bana da cevap hakkı düştüğü düşüncesiyle ben de fikrimi beyan etmek istedim bu konuda. şöyle ki ; arkadaşlar bu forumda kimse kimseye bıçak zoruyla birine göndertmeye çalımıyo sonuçta. herkes gittiği kişilerin falını çıktı ya da çıkmadı diye yorumluyo. o yüzden birebir ve şahsi önerilerle yola çıkıp sonra da bütün sorumluluğu şahıslara yüklemenin manası yok. o yüzden diyorum ya, eski sayfaları okumak önemli. oradan bir çıkarım yapıp oy çokluğunu alanlara gitmeli. aslında bi stajyer mi alsak ne geçmişten bugüne 1000sayfayı analiz edip şöyle bir top10 falcı listesi yapsa oy oranlarıyla birlikte ne iyi olur di mi kızlar

Üstelik iki fal bir çaya da 41 tl ödedim çıktım. Yanımda nakit olmasına ragmen ödemeyi kartla yaptım ki en azından vergisinden kaçamasınlar. Bir çaya 4 tl alıyorlar az mı??

Üstelik iki fal bir çaya da 41 tl ödedim çıktım. Yanımda nakit olmasına ragmen ödemeyi kartla yaptım ki en azından vergisinden kaçamasınlar. Bir çaya 4 tl alıyorlar az mı??

siz bahara kahve mi baktırdınız?ben bahara tarot baktırdım ve tarot'u gerçekten çok iyi yorumluyor...bahara tarot baktırmanızı öneririm:)...bende katre'nin tavsiyesi üzerine gitmiştim ve gerçekten memnun kalmıştım...tabii bu yaşananlardan sonra siz tekrar gitmeyi düşünürseniz:)!!

Aman aman benden uzak olsunlar, bir dövmedikleri kaldı, ne biçim insanlar anlamadım...
Şeytan görsün artık yüzlerini diyorum

Aman aman benden uzak olsunlar, bir dövmedikleri kaldı, ne biçim insanlar anlamadım...
Şeytan görsün artık yüzlerini diyorum

evet özellikle bu aralar gergin olduklarına ben de şahit oldum. işletme bazında kendi aralarında bi gerginlikleri olduğu kaçmıyor dikkatli gözlerden. buarada az önce beşiktaş symbole gittim yeni yeri çok şık olmuş. kapılarda karşılıyorlar elif yoktu borada da 16kişi vardı. az buz değil yani. 2saat beklemeyi göze alamadım döndüm elim boş. kasada duran kız çok tatlıydı

bizde cadde symbolde kotü muamele görmüştük sanki borc ıstemeye gıtmısız gıbı davranılmıstı...
Kesınlıkle taksım symbolu tek gecıyorum,orda kendımı rahat hıssedıyorum herkes cok sıcak....
cok gıttıgım ıcın mı acaba dıyecem ama gercekten sıcak kanlı ınsanlar

Son düzenleme:
Kızlar Nişantaşı Symbol için dediklerinizi ne yazık üzüntüyle okudum. Ben oraya yıllardır giderim ve kendimiş evimde gibi hissederim. Sahibi İ.... Bey kızı ve oğullarıyla orayı çeviriyorlar. Ama sizin dedikleriniz gerçekten üzdü beni. Şimdi ben orayı sahip çıkmıyorum asla ama bir işletmeye yakışır davranışlar değil bence de. Orada Bahar ve Hande benim favorilerim ve dediklerinin çoğunu da yaşamışlığım var. Ama Fulya'da tarotta iyidir ve Fulya'nın sezgileri de iyidir bence. Hem Fulya çok olmasa bile Katina tarotu bakar. Bilginize.... Bu arada ben Kadıköy Nostradamus Mine'Qye Çingene tarotu baktıracaktım bu hafta sonu ama aradım yokmuş. Artık haftaya kaldı. Mine hakkındaki yorumları okuyup gitmeye karar vermiştim. Bugün yağmurlu ve soğuk bir Pazar ama ben yine de bahçemle uğraştım. Lale soğanlarımı diktim ve 3 saat bahçemi temizledim. Umarım hasta olmam......

belki bu tarz geri bildirmler onların bazı olumsuz şeyleri düzeltmelerine vesiyle olur.işletmeler ve/veya markalar için...müşteri feedback'ler altın değerindedir:)

belki bu tarz geri bildirmler onların bazı olumsuz şeyleri düzeltmelerine vesiyle olur.işletmeler ve/veya markalar için...müşteri feedback'ler altın değerindedir:)
Handeden memnun olanlar var mı? Söyledikleri çıkan:)
Bu arada niantaşı symbolde bende bu tarz bir olaya şahit olmuş olan biriyim

istanbul fal merkezi diye bi yer var . ciddi bir yere benziyor. giden ve yorumu olan varmı ? yıldızname baktırmak istiyoruz ??

Kadinlar kahvesindeki Pelin'i begendim. Gecmisimi ailemden ayri oldugumu suanki iliski durumu ailemle olan iliskimi bildi. Gelecekle ilgili tarihler yazdirdi. Once ihtimal vermedigim seyler soyledi ama ordan tanistigim bi kizada tarihler vermis ve hepsi o tarihte gerceklesmis. Ciktiginda sizinle paylasicam

soğanlıktaki emineye fal baktırıp memnun kalan oldumu? dedikleri çıkıyor mu??...ona gitmeyi düşünüyorum da.

ben emıne hanıma gıttım begendım bazı dedıklerı de cıktı

tamamdır ozaman gitmeye karar verdim. bakalım nassı olcak. :79:

selinax sen yalnız mı gidinceksin? ben ev ortamı olunca korkuyorum yalnız gitmeye o yüzden sürekli erteliyorum sen yalnız gideceksen belki cesaretim gelir.

Bi salaklık ettim yine sea garden neslihana gittim. İlkinden çok etkilenmiştim. Ay bukadarmı bilinir demiştim. İkincide hiç ama hiç bişeyi bilemedi. Acaba eski sevgilimden mi bahsedio diye düşündüm ama yaşadığım her neyse tam tersini anlattı yani. Mesela eski sevgilim sarısın yeniside sarısın ama esmer dedi ikiside trakyalı ama doğulu yobazlar dedi iş için şehir dışında dedi ankara yolu üzeri ama değil. Saçmaydı.

Ordan da çıktım de ja vu ya nagi hanım vardı oda ondan beterdi paranızı kaptırmayın

arkadaslar mona lisada ayşin hanıma baktıran varmı ?

yazz kusura bakma geçmişi tararken yeni gördüm belki önceden de cevap vermişimdir ama yine verim ben ayşın hanıma baktırmıştım memnun kaldım. sana dedikleri o tarihten beri gerçekleşti mi? ben gelecekle ilgili pek soru sormuyorum işle ilgili sorduğm şey de gerçekleşmedi zaten o konuda hiçbir falcının dediği gerçekleşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…