yazz 12 kesinlikle senin önerdiğine gitmem sende benimkilere gitme ben enfali önermiştim bende özellikle isimler ve geçmiş konusunda iyiydi sen ona baktırıp beğenmemişsin bende elife gitmiştim burada iyi dedikleri için nerdeyse iki saat bekledim ama sonuç hem benim için hemde sırf ben istedim diye benle gelen arkadaşım için felaketti hiç bir şeymi bilmez insan elif bırak 15 lira bedava bakarım dese baktırmam bu da ne demek oluyor fal enerji işi sna iyi bakan bana bakamıyor. sen bundan sonra kimi önermem bunlara gitme dersen ben onlar gidicem canım
sembole nışantaşına...çok sık olmasa da ...3-4 kere baya zamana yayarak gitmişimdir...bahara,hande ye ve fulya ya baktırmıştım...
kesinikle katılıyorum...oranın işletmesinde ciddi sorunlar var...sizin yaşadığınız sorunları biz yaşamadık...ama... işte bu kişi var mı ...kaç kişi var sırada gibi sorularımıza hep biraz agresif yanıt aldığımız olmuştur...müşteri memnuniyetini pek önemsiyen bir işletme tarzı yok maalesef.
Üstelik iki fal bir çaya da 41 tl ödedim çıktım. Yanımda nakit olmasına ragmen ödemeyi kartla yaptım ki en azından vergisinden kaçamasınlar. Bir çaya 4 tl alıyorlar az mı??
siz bahara kahve mi baktırdınız?ben bahara tarot baktırdım ve tarot'u gerçekten çok iyi yorumluyor...bahara tarot baktırmanızı öneririm:)...bende katre'nin tavsiyesi üzerine gitmiştim ve gerçekten memnun kalmıştım...tabii bu yaşananlardan sonra siz tekrar gitmeyi düşünürseniz:)!!
Aman aman benden uzak olsunlar, bir dövmedikleri kaldı, ne biçim insanlar anlamadım...
Şeytan görsün artık yüzlerini diyorum
Kızlar Nişantaşı Symbol için dediklerinizi ne yazık üzüntüyle okudum. Ben oraya yıllardır giderim ve kendimiş evimde gibi hissederim. Sahibi İ.... Bey kızı ve oğullarıyla orayı çeviriyorlar. Ama sizin dedikleriniz gerçekten üzdü beni. Şimdi ben orayı sahip çıkmıyorum asla ama bir işletmeye yakışır davranışlar değil bence de. Orada Bahar ve Hande benim favorilerim ve dediklerinin çoğunu da yaşamışlığım var. Ama Fulya'da tarotta iyidir ve Fulya'nın sezgileri de iyidir bence. Hem Fulya çok olmasa bile Katina tarotu bakar. Bilginize.... Bu arada ben Kadıköy Nostradamus Mine'Qye Çingene tarotu baktıracaktım bu hafta sonu ama aradım yokmuş. Artık haftaya kaldı. Mine hakkındaki yorumları okuyup gitmeye karar vermiştim. Bugün yağmurlu ve soğuk bir Pazar ama ben yine de bahçemle uğraştım. Lale soğanlarımı diktim ve 3 saat bahçemi temizledim. Umarım hasta olmam......
Handeden memnun olanlar var mı? Söyledikleri çıkan:)belki bu tarz geri bildirmler onların bazı olumsuz şeyleri düzeltmelerine vesiyle olur.işletmeler ve/veya markalar için...müşteri feedback'ler altın değerindedir:)
soğanlıktaki emineye fal baktırıp memnun kalan oldumu? dedikleri çıkıyor mu??...ona gitmeyi düşünüyorum da.
ben emıne hanıma gıttım begendım bazı dedıklerı de cıktı
ben 10 gün önceki pazar gittim. makinalı tüfek gibi şok edici şeyler saydı. dediği herşeyi tutturdu .bazı dediklerine zaman var. ama bir tanesi bir sonraki haftasonu oldu. pes dedim ve onada arayıp çıktığını söyledim.çok tatlı ve pozitif bir bayan ama olmayacak şeye olur deyip yalan diyemem diyor. yani olumsuz olsada diyor. söylediği isimlerin hepsi doğruydu hala inanamıyorum.
arkadaslar mona lisada ayşin hanıma baktıran varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?