- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Kızlar Nişantaşı Symbol için dediklerinizi ne yazık üzüntüyle okudum. Ben oraya yıllardır giderim ve kendimiş evimde gibi hissederim. Sahibi İ.... Bey kızı ve oğullarıyla orayı çeviriyorlar. Ama sizin dedikleriniz gerçekten üzdü beni. Şimdi ben orayı sahip çıkmıyorum asla ama bir işletmeye yakışır davranışlar değil bence de. Orada Bahar ve Hande benim favorilerim ve dediklerinin çoğunu da yaşamışlığım var. Ama Fulya'da tarotta iyidir ve Fulya'nın sezgileri de iyidir bence. Hem Fulya çok olmasa bile Katina tarotu bakar. Bilginize.... Bu arada ben Kadıköy Nostradamus Mine'Qye Çingene tarotu baktıracaktım bu hafta sonu ama aradım yokmuş. Artık haftaya kaldı. Mine hakkındaki yorumları okuyup gitmeye karar vermiştim. Bugün yağmurlu ve soğuk bir Pazar ama ben yine de bahçemle uğraştım. Lale soğanlarımı diktim ve 3 saat bahçemi temizledim. Umarım hasta olmam......
selinax sen yalnız mı gidinceksin? ben ev ortamı olunca korkuyorum yalnız gitmeye o yüzden sürekli erteliyorum sen yalnız gideceksen belki cesaretim gelir.
evet yalnız gittim ben, korkulacak bir şey yok evde tek başına küçük bir çocuğu var. genç bir bayan iyi biri. falı güzel baktı. gidebilirsin yani.
gerçekten şaşırdım....ama ben soğanlıkta bir cafe mi onu merak ettim?ben 10 gün önceki pazar gittim. makinalı tüfek gibi şok edici şeyler saydı. dediği herşeyi tutturdu .bazı dediklerine zaman var. ama bir tanesi bir sonraki haftasonu oldu. pes dedim ve onada arayıp çıktığını söyledim.çok tatlı ve pozitif bir bayan ama olmayacak şeye olur deyip yalan diyemem diyor. yani olumsuz olsada diyor. söylediği isimlerin hepsi doğruydu hala inanamıyorum.
soğanlık dediğiniz semt tam olarak ne tarafta oluyor acaba??soğanlıktaki emine hanımın telini alabilir miyim kızlar?
Bi salaklık ettim yine sea garden neslihana gittim. İlkinden çok etkilenmiştim. Ay bukadarmı bilinir demiştim. İkincide hiç ama hiç bişeyi bilemedi. Acaba eski sevgilimden mi bahsedio diye düşündüm ama yaşadığım her neyse tam tersini anlattı yani. Mesela eski sevgilim sarısın yeniside sarısın ama esmer dedi ikiside trakyalı ama doğulu yobazlar dedi iş için şehir dışında dedi ankara yolu üzeri ama değil. Saçmaydı.
Arkadaşlar benim kozyatağında cafem var.Tarot baktırmak isteyenler varsa gelebilir,3 ay mısırda kalmış ve bu konuyla ilgili eğitim almış bir tarotçum var.ilgilenen varsa bana mesaj atabilir:89:
Kadinlar Kahvesinde'ki Remziye'yide begendim. Kadin cinlimidir nedir, herseyi bildi. Gelecekle ilgili Pelin'le ayni seyleri soyledi. Valla ciddi ciddi artik inanmaya basladim. Bu arada Symbol'daki Tarik'ta ayni seyleri soyledi. Bu uc kisinin dedikleri resmen ayniydi. Ask konusunda, is konusunda ve ileride nerde yasiyacagim konusunda.. umarim olur. Onumuzdeki ay bi kac tanesi cikmasi lazim o zaman sizlerle paylasicam :)
Ah diorrissimo'cum seninde kulaklarını çınlattık baharla :)) Keşke mümkün olsa da bu tepkileri kendilerine ya da dikkate alabilecek birilerine iletebilsen. O akşam o gazla n.taşı diye taksim şb. aramışım, içimdekileri orada telde çıkan kişiye anlattım o da arkadaşlarımıza iletelim yarın sizi bu numaradan arasınlar dedi ama 2 gün geçti ne arayan var ne soran !! Tepkiler sadece benden gelmediginden sorunun kendimle ilgili bir durum olmadığını düşünüyorum.
Not: Bahar kendisi için fulyaya tarot baktırıyormuş ancak erkekleri çekiştirdiğimiz bayan son 5 seferdir fulyanın dediklerinin tam tersinin çıktıgını söyledi bilemiyorum.
Bir de çingene falı için biraz bilgi verebilir misiniz?
evet yalnız gittim ben, korkulacak bir şey yok evde tek başına küçük bir çocuğu var. genç bir bayan iyi biri. falı güzel baktı. gidebilirsin yani.
slm kızlaarrr,
**serhan hanım vardı bi ara çok konuşuldu yaa ona baktırıpda memnun olan var mı?
**bide üsküdarda su falı bakan perihan vardı onun söyledikleri çıkan oldumu?
Serhan komple facıaaa benım bı arkadasıma baktı attı da attııı kızcagızz bır umıtle baktırdı halbukiii
Perihanın da bi dediği çıkmıyormus o daha büyük facia
Mart mı demıstı
ahhahhahaha
haa bu arada ben mükemmel bir falcı biliyoum arkadaslar yani her dediği çıkan süpeer ötesi bi falzı isterseniz telefonunu verebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?