Arkadaşlar selam ben bu konuyu 1-2 aydır takip ediyorum bildiğim ve deneyimledigim bir kac falciyi paylasicam bilgi olsun diye
Bakırköy ümit koc
cok iyi nokta atislari oluyo ve verdigi tarihler genelde cikar forumda hic adi gecmemis ama bana verdigi tarihler cikti bazi seyleri bilemez ama hic olmayacak seyleride biliyor birde yanında gulcan diye bir kadin var o fal bakmiyor ama eger o an ordaysa kisinin resmine bakip baya bilinmeyecek seyler soyluyor ben 5-6 kere gittim her gittigimde de mutlaka 3-4 dedigi cikmistir
Sütlü cafe neslihan
1-2 aylik öngörüleri iyidir dönecek dedi döndü. Yay burcu birisi var dedi yeni biri dedi 1 ay sonra yay burcu birisiyle tanistim ve iliskim oldu ama diger dedikleri cikmadi okulun 2 senelik dedi ama 4 senelik okuyorum model olucaksin falan dedi bana biraz ucuk geldi tabi birde şov olsun diye fal bitince aklından bir sayı tut diyor 1-5 arası onu biliyor
dejavu cafe okan
acilen kitap okumasi gerek cumle bile kuramiyo dogru mudur , efendim buraya kadar dogru mudur 1 cumle soyluyor ardindan 10 kere bunu soruyor paraniza yazik gidin yemek yiyin daha iyi motivasyon olur
asmin cafe yagiz- ergin karakter analizleri iyidir gelecekte bir çok dedikleri patlar ama yagizin hakkini yemiyim ben de kirik cok tabi bitanesi icin donecek demisti bir tane ex beni aramisti cidden verdigi tarihlerde ama hangisi icin dedi donecek hatirlamiyorum ama sonucta 1 kisi dondu
damlalar cafe arzu
isim falan veriyor hatta direkt arkadasimin ismini soylemisti baua sok olmustum ama o isin sovu yani vadelerde patladi tip tahmin etmeye calisti onuda bilemedi 173 boyunda olan arkadasimi 196 kumral basketci biri yapti hahhha zaten enerjisinide pek sevmedim 60 ya da 80 verdim
Melekler bahcesi serkan
rezalet otesi ablamla baktirdik hem 300 tl verdik iki kisi toplam hemde dedigi hicbir sey cikmadi bana soru sorduttu sorduttu ben beles sandim falda var sandim sonrada fazladan genel acilim parasi aldi dedikleri ciksaydi uzulmezdim ama cikmadi
Dejavu cafe neşe ve seyhana baktirdim
neşe iyi ama ben pek o kadını sevemedim enerjisi mi ne bilmiyorum beni itti
seyhan biraz daha tatlı ve sevecen bir kadin bazi seyleri cidden biliyor 2-3 kere gittim ona ama bir dedigi falla diger dedigi fal tutmaz ama o an baktigi faldan gene cikar bir seyler yani bana cenaze haberi alcaksin demisti cidden bir yakinimiz vefat etti daha bildigi seylerde var ama ask konusunda vasat dedikleri cikmaz . Aile konusunda iyidir ama
Gülistan kim?Merhabalar Gülistan in numarasını alabilir miyim
Ümit koç nerdeArkadaşlar selam ben bu konuyu 1-2 aydır takip ediyorum bildiğim ve deneyimledigim bir kac falciyi paylasicam bilgi olsun diye
Bakırköy ümit koc
cok iyi nokta atislari oluyo ve verdigi tarihler genelde cikar forumda hic adi gecmemis ama bana verdigi tarihler cikti bazi seyleri bilemez ama hic olmayacak seyleride biliyor birde yanında gulcan diye bir kadin var o fal bakmiyor ama eger o an ordaysa kisinin resmine bakip baya bilinmeyecek seyler soyluyor ben 5-6 kere gittim her gittigimde de mutlaka 3-4 dedigi cikmistir
Sütlü cafe neslihan
1-2 aylik öngörüleri iyidir dönecek dedi döndü. Yay burcu birisi var dedi yeni biri dedi 1 ay sonra yay burcu birisiyle tanistim ve iliskim oldu ama diger dedikleri cikmadi okulun 2 senelik dedi ama 4 senelik okuyorum model olucaksin falan dedi bana biraz ucuk geldi tabi birde şov olsun diye fal bitince aklından bir sayı tut diyor 1-5 arası onu biliyor
dejavu cafe okan
acilen kitap okumasi gerek cumle bile kuramiyo dogru mudur , efendim buraya kadar dogru mudur 1 cumle soyluyor ardindan 10 kere bunu soruyor paraniza yazik gidin yemek yiyin daha iyi motivasyon olur
asmin cafe yagiz- ergin karakter analizleri iyidir gelecekte bir çok dedikleri patlar ama yagizin hakkini yemiyim ben de kirik cok tabi bitanesi icin donecek demisti bir tane ex beni aramisti cidden verdigi tarihlerde ama hangisi icin dedi donecek hatirlamiyorum ama sonucta 1 kisi dondu
damlalar cafe arzu
isim falan veriyor hatta direkt arkadasimin ismini soylemisti baua sok olmustum ama o isin sovu yani vadelerde patladi tip tahmin etmeye calisti onuda bilemedi 173 boyunda olan arkadasimi 196 kumral basketci biri yapti hahhha zaten enerjisinide pek sevmedim 60 ya da 80 verdim
Melekler bahcesi serkan
rezalet otesi ablamla baktirdik hem 300 tl verdik iki kisi toplam hemde dedigi hicbir sey cikmadi bana soru sorduttu sorduttu ben beles sandim falda var sandim sonrada fazladan genel acilim parasi aldi dedikleri ciksaydi uzulmezdim ama cikmadi
Dejavu cafe neşe ve seyhana baktirdim
neşe iyi ama ben pek o kadını sevemedim enerjisi mi ne bilmiyorum beni itti
seyhan biraz daha tatlı ve sevecen bir kadin bazi seyleri cidden biliyor 2-3 kere gittim ona ama bir dedigi falla diger dedigi fal tutmaz ama o an baktigi faldan gene cikar bir seyler yani bana cenaze haberi alcaksin demisti cidden bir yakinimiz vefat etti daha bildigi seylerde var ama ask konusunda vasat dedikleri cikmaz . Aile konusunda iyidir ama
2019 da bayağı bi konuşulmuş iyi diye. Telefonda da bakiyomusGülistan kim?
Ben de numarasını alabilir miyimYazdım canım
Yazdım cnmBen de numarasını alabilir miyim
Ben de alabilir miyimGulistanin numarasını alabilir miyim
güncelleme yok muSON BAKTIRDIĞIM FALLAR:
21 Şubat: Fincan Cafe Şenay (Önceki için 10 gün vade verdi ve 5 dakikacık baktı)
21 Şubat: Telefonla bakan Zeynep 5 6 gün vade verdi ama günler Zeynep için hafta oluyor 5 6 hafta desek Mart sonu Nisan başına kadar öncekinin gelmesi lazım.
22 Şubat: Asmin Can 10 gün içinde öncekiyle görüşme ama sevgililik bayram sonu, diğerinden Mart’ın başında haber ve Mart’ta yeni biri. Akrep-Aslan biriyle tanışma.
22 Şubat: Yeliz (Diğeri arsız, diğerinden Şubat sonu adım, önceki Mart’ın sonunda arayacak, 3. kişi E ve R’den haber var ısrarcı olacak Mart sonu, Nisan başı)
24 Şubat: Darıca Çiğdem (7 vakitte görüşme olacak)
Ne kadarsa bakım yapıyorKusura bakmayin arkadaslar, bu forumu henuz bilmiyorum. Yildizname soranlar olmustu, onu cevaplamistim cok iyi bakan birini taniyorum. Numarayi isteyen özelden yazabilir. Forumdan yazanlarda oldu özelden onlarda baktirdi. Kadinin hakkini yemem cunku gercekten cok iyi bakan biri. Ismi Sabiha.
Bunu ona sormaniz lazim cunku cesitli bakimlari var. En iyisi ona sorun.Ne kadarsa bakım yapıyor
Kesinlikle ben aldım numarasını baktırdım çokta beğendim…işte fiyat olarak biraz yüksek gelebilir ama bi kere baktırmalık düşünülebilir..sonuçta cafe falcılarına o kadar para dökmektense bence paraya kıyıp doğru düzgün birine baktırmak daha mantıklıBir de şunu belirtmek isterim, kadın geçmiş anlatıyor, şimdi anlatıyor, bir de evlilik kaç çocuk onları anlatıyor. Soru cevap da var, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Çok uzun bakıyor. Nelere dikkat etmenizi falan anlatıyor. Büyü var mı yok mu onu da anlatıyor. Bu kısım sadece Yıldızname, buna kitaptan bakıyor. Ama daha çok türlü bakımları da var, bunlara ben baktırmadım. Ben sadece Yıldızname baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?