İstanbul'da Fal - Falcılar

Aşkla ilgili elindeki iskambil kağıtlarına da baktı mı sana

Ümit koç nerde

güncelleme yok mu

Kusura bakmayin arkadaslar, bu forumu henuz bilmiyorum. Yildizname soranlar olmustu, onu cevaplamistim cok iyi bakan birini taniyorum. Numarayi isteyen özelden yazabilir. Forumdan yazanlarda oldu özelden onlarda baktirdi. Kadinin hakkini yemem cunku gercekten cok iyi bakan biri. Ismi Sabiha.

Ne kadarsa bakım yapıyor

Bunu ona sormaniz lazim cunku cesitleri var. En iyisi ona sorun siz.

Bir de şunu belirtmek isterim, kadın geçmiş anlatıyor, şimdi anlatıyor, bir de evlilik kaç çocuk onları anlatıyor. Soru cevap da var, istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Çok uzun bakıyor. Nelere dikkat etmenizi falan anlatıyor. Büyü var mı yok mu onu da anlatıyor. Bu kısım sadece Yıldızname, buna kitaptan bakıyor. Ama daha çok türlü bakımları da var, bunlara ben baktırmadım. Ben sadece Yıldızname baktırdım.

Kesinlikle ben aldım numarasını baktırdım çokta beğendim…işte fiyat olarak biraz yüksek gelebilir ama bi kere baktırmalık düşünülebilir..sonuçta cafe falcılarına o kadar para dökmektense bence paraya kıyıp doğru düzgün birine baktırmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…