İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal'in vadeleri bende tutmuyor.
Neslihan nisana kadar,
Suna Mayısa kadar,
Kapris roza martın ortasına kadar aşk yok 20 nisandan sonra
Hande mayısa kadar vade verdi, çıkarsa bilgilendiririm :)

arzu ben masaya oturdugum an "xx kim?" demisti isim verme haricinde bildiği şey olmadı bana da çevreme de

Hakkaten neye yazmış belli değil
kendisi yıldızname bakan bir ablayı tanıyormuş ondan bahsediyor...ben iletişime geçtim...hatta bakım bile yaptırdım...ben çok beğendim..abla sağolsun hem uzun bakıyor hemde benim kendime kurduğum cümleleri bile sesli olarak söyledi..tabi fal işi birazda enerji işi...gereksiz insanlara para dökmeyeyim..bi kere baktırayım sağlam biri olsun diyorsanız tavsiye ederim..belki fiyat olarak sizi düşündürebilir...oda kişinin kendi tercihine kalır..

Epeydir fal baktırmıyordum,burada da en son “Yunus idi Hızır idi “ hesabı ,yani Elmas olayında kalmıştım
Bana özelden GOP Birsen’i soranlara genelden yazayım
Kendisine 1.5 sene önce baktırdım,bir kere baktırdım…
Çok iyi hatırlamıyorum ama,o vakit hayatımı işgal edip,işgal parası vermeyen biri vardı,,,önce adamı evli kıldı sonra boşandırdı en son da hayır dememle yörüngesini değiştirdi
Biuşey vardı net hatırladığım o da bana kalsın…
Değmez diye düşünüyorum,arkadaşımı Kİ kendisi evlidir,bekar ilan ederek noktayı koymuştur
Bugün Rozaaya baktırdım,anda kesinlikle çok i iyi,yakın geleceğe bakacağım
Bir de bana özelden Ahu isimli kadını tavsiye etmişlerdi..bazı şeyleri bildi ancak ,arkadaş gerçekçi olduğunu söylemişti ancak enerjisi çok kötü ayrıca çok olumsuz bu durum nasıl gerçekçilik oluyor bilemedim..ben böyle bir diyorum,”evet evet ben de öyle söyleyecektim..dedi de dedi..
Bir daha baktırmam bu net

Micafe hande hakkında ne düşünüyosunuz anlık ve gelecek konusunda? baktırdım da ben bugün olumlu bir fal baktı baya

Selam, uygulamadan falcı tavsiyesi ister misiniz? ben çok nedir yüzyüze baktırmışımdır korkumdan

arkadaslar besiktas kahvalticilar sokaginda bakan bir abla varmis belli bir yeri yok orda gezerken o sizi buluyormus tum calisanlar falan biliyormus bir tane garsona soyluyorsun gecince bana haber verin diye genelde haftaici ve cmt gunleri ordaymis saat 11-12 gibi ücreti 60 tl baya iyiymis oyle diyorlar deneyen var mı

Merhaba kızlar, 2015-2016'yı Taksim'deki kafelere fal baktırarak geçirmiştim ama hiç Kapriss Cafe'ye gitmedim, nedense içimden gelmemişti. Roza gerçekten anda iyi mi, mesela "yok artık nerden bildi" dedirtecek kadar mı? Ve ücreti ne kadar?

Kimden bahsediyoruz burada ?

Buraya yazsanız bütün üyeler görse daha iyi olur baktırmak isteyen numara için mesaj atar
Net bi fiyat belirtmek istemiyorum açıkçası bana doğru gelmiyor..ama cafe falcıları gibi 100 lira bandında değil..fal çeşidine göre de fiyatı değişiyor sanırım fiyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…