damlalar cafe arzu
isim falan veriyor hatta direkt arkadasimin ismini soylemisti baua sok olmustum ama o isin sovu yani vadelerde patladi tip tahmin etmeye calisti onuda bilemedi 173 boyunda olan arkadasimi 196 kumral basketci biri yapti hahhha zaten enerjisinide pek sevmedim 60 ya da 80 verdim
Kızlar sizce roza ya mi baktirayim zeynebe mi
kendisi yıldızname bakan bir ablayı tanıyormuş ondan bahsediyor...ben iletişime geçtim...hatta bakım bile yaptırdım...ben çok beğendim..abla sağolsun hem uzun bakıyor hemde benim kendime kurduğum cümleleri bile sesli olarak söyledi..tabi fal işi birazda enerji işi...gereksiz insanlara para dökmeyeyim..bi kere baktırayım sağlam biri olsun diyorsanız tavsiye ederim..belki fiyat olarak sizi düşündürebilir...oda kişinin kendi tercihine kalır..Hakkaten neye yazmış belli değil
pen cafe yeter ve fincan şenay hkn bilgisi olan var mı
yeter'le ilgili mesaj attim yeter
yeter 2016 yılında bana beklediğim kişinin asla dönmeyeceğini söyleyen tek klişiydi tüm falcılar arasında. ama sonradan buradaki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla pembe tablo çizmeye ve saçmalamaya başlamışyeter'le ilgili mesaj attim size
kendisi yıldızname bakan bir ablayı tanıyormuş ondan bahsediyor...ben iletişime geçtim...hatta bakım bile yaptırdım...ben çok beğendim..abla sağolsun hem uzun bakıyor hemde benim kendime kurduğum cümleleri bile sesli olarak söyledi..tabi fal işi birazda enerji işi...gereksiz insanlara para dökmeyeyim..bi kere baktırayım sağlam biri olsun diyorsanız tavsiye ederim..belki fiyat olarak sizi düşündürebilir...oda kişinin kendi tercihine kalır..
Micafe hande hakkında ne düşünüyosunuz anlık ve gelecek konusunda? baktırdım da ben bugün olumlu bir fal baktı baya
sabiha abladan...telefonda yıldızname tarot bakıyo..Kimden bahsediyoruz burada ?
sabiha abladan...telefonda yıldızname tarot bakıyo..
özelden bilgi verdim sizeNe kadar fiyatı kendisi nerede ?
bana da verir misinizözelden bilgi verdim size
Net bi fiyat belirtmek istemiyorum açıkçası bana doğru gelmiyor..ama cafe falcıları gibi 100 lira bandında değil..fal çeşidine göre de fiyatı değişiyor sanırım fiyatı..Buraya yazsanız bütün üyeler görse daha iyi olur baktırmak isteyen numara için mesaj atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?