İstanbul'da Fal - Falcılar

ayy bende seni çok seviyorumm nolcek!!! :)

bak ablacım dinle sen beni tamam mı gecen sene 10 kızı evlendirdim ben olmıycak seyi de söylemem ona göre heeee dedi.. evlendirdiği kızlar burda mı yaaaaaaaaaa bi yardım eli lütfeeeeeeeen :))

bencede yada falcıya vereceğimize bi yere hayır niyetine verseydik belki dileklerimiz daha çabuk kabul olurdu :) ben baktırmıyorum artık baktıranları dinliyorum bundan sonra..

bencede yada falcıya vereceğimize bi yere hayır niyetine verseydik belki dileklerimiz daha çabuk kabul olurdu :) ben baktırmıyorum artık baktıranları dinliyorum bundan sonra..

ahhh bebişimm ama baktımm amanınnn benim kuzuuu gelmıss kıyamammm benim özlemimden gelmiş genee
Biz artık baktırmıyoruzzz evettt sadece yorumları dınlıyoruzzz...
Çünkü bu gelecek maalesef cıkmıyorrr

seni yanlız bırakmıyım dedim :)
çıkmıyor işte o yüzden gerek yok baktırmaya :) çok güzel bir gün tadını çıkarmak lazım. ama genede eğer iyi falcı önerilirse sağlam referanslı neden olmasın :) su edirnedeki kadın aklımda kaldı bitek o kadar..

Son düzenleme:

hımmm o zmannn bı kankıyı ıkna etmek lazım aklına gırmek lazım edırne demek lazım kı edırne yolları bıze acılsınn kuzuuuu
ya sen daha şengüle baktırmadın bi kere ayrıcana dip notttt

hımmm o zmannn bı kankıyı ıkna etmek lazım aklına gırmek lazım edırne demek lazım kı edırne yolları bıze acılsınn kuzuuuu
ya sen daha şengüle baktırmadın bi kere ayrıcana dip notttt

şimdi kankiye edirnede gezilecek güzel yerleri listeliycez turistik gezi yaprken de yolumuz düştü hesabı yapıcaz:)) çaktın bebeğim.. havanın güzel olduğu bir pazarı değerlendirelim derim ben sen ne dersin.söyle bi gezintide yapmış oluruz he

ben de gelıcem son ıkı hafta sonum sonra bosum.

üstteki msjda bir dimo cafe muhabbeti geçiyor 300lü sayfalardada geçmiş..reklammı gerçek mi nedir bilgisi olan var mı...elimin altındayken olguya bir nevi ihanet edip gidiim diyorum maksat muhabbet

bu arada kadıköyde nikomudur nedir tuhaf topik arkadaşa gittim...kepaze o ya...bariz telepati gücünü kullanıyor...çok salladı yüzüne söledim sevmedi beni: )

çok teşekkür ederim handekuka
tam tahmin ettiğim gibi anadolu yakasındaki soğanlık..
önerir misin bilgin var mı?

tavsiye ederim cnm ama çok iyi dinle çok hızlı anlatıyo :) birde tarihlere takılma bende tarihleri çok tutturamıyor önce veya sonra olabiliyor söyledikleri temiz tatlı bi bayan gönül rahatlığıyla gidebilirsin

Reklam olmadığına inanabilirsiniz. Madem ki bir paylaşım sitesindeyiz, tecrübe ettiğim kişileri sizlerle paylaşmak istedim. Ben de sizin Olgu Hanım'ı ziyaret etmeyi düşünüyorum mesela:)

anadolu yakasında soğanlık mı var?bilmiyordum kaça bakıyor güzel mi biraz bilg verirseniz sev,nirim arkadaşlar.

anladım cnm..
eşime söyledim yalnız asla gidemem
ama eşim götürmek istemiyor(
bayan için temiz ve tatlı biri demişsin biraz daha rahatladım çok merci
ama randevu ile mi gidiliyor
nasıl ulaşılır hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…