ayyy ben senı cok sevıyorummm yaa napacazzzz
bu arada ben mudahale etmıs olsam da serhan ve perıhana baktıranlar cevap verırse su kızcagızım mutlu olacak
ama bence yınde serhanı cok fazla kastırmamak lazımm yanıı ıhhh be canımmm
bencede yada falcıya vereceğimize bi yere hayır niyetine verseydik belki dileklerimiz daha çabuk kabul olurdu :) ben baktırmıyorum artık baktıranları dinliyorum bundan sonra..
ahhh bebişimm ama baktımm amanınnn benim kuzuuu gelmısskıyamammm benim özlemimden gelmiş genee
Biz artık baktırmıyoruzzz evettt sadece yorumları dınlıyoruzzz...
Çünkü bu gelecek maalesef cıkmıyorrr
seni yanlız bırakmıyım dedim :)
çıkmıyor işte o yüzden gerek yok baktırmaya :) çok güzel bir gün tadını çıkarmak lazım. ama genede eğer iyi falcı önerilirse sağlam referanslı neden olmasın :) su edirnedeki kadın aklımda kaldı bitek o kadar..
hımmm o zmannn bı kankıyı ıkna etmek lazım aklına gırmek lazım edırne demek lazım kı edırne yolları bıze acılsınn kuzuuuu
ya sen daha şengüle baktırmadın bi kere ayrıcana dip notttt
şimdi kankiye edirnede gezilecek güzel yerleri listeliycez turistik gezi yaprken de yolumuz düştü hesabı yapıcaz:)) çaktın bebeğim.. havanın güzel olduğu bir pazarı değerlendirelim derim ben sen ne dersin.söyle bi gezintide yapmış oluruz he
ben de gelıcem son ıkı hafta sonum sonra bosum.
ben de gelıcem son ıkı hafta sonum sonra bosum.
kızlar bu soğanlıktaki emine hanım hakkında bilgisi olan yok mu?
hangi soğanlık bu???
anadolu yakası cnm yakacık/soğanlık evinde fal bakıyor
çok teşekkür ederim handekuka
tam tahmin ettiğim gibi anadolu yakasındaki soğanlık..
önerir misin bilgin var mı?
üstteki msjda bir dimo cafe muhabbeti geçiyor 300lü sayfalardada geçmiş..reklammı gerçek mi nedir bilgisi olan var mı...elimin altındayken olguya bir nevi ihanet edip gidiim diyorummaksat muhabbet
bu arada kadıköyde nikomudur nedir tuhaf topik arkadaşa gittim...kepaze o ya...bariz telepati gücünü kullanıyor...çok salladı yüzüne söledim sevmedi beni: )
anadolu yakasında soğanlık mı var?bilmiyordum kaça bakıyor güzel mi biraz bilg verirseniz sev,nirim arkadaşlar.
tavsiye ederim cnm ama çok iyi dinle çok hızlı anlatıyo :) birde tarihlere takılma bende tarihleri çok tutturamıyor önce veya sonra olabiliyor söyledikleri temiz tatlı bi bayan gönül rahatlığıyla gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?