kaç dakika baktı remziye gerçekten çok merak ettim?
benim hayatımda gittiğim en kötü falcılardan biriydi kendisi, demek ki gerçekten kişiye göre değişiyo bu işler...
canım eğer güzel şeyler söyledilerse umarım olur ama kötü şeyler söylediyse sakın takılma çünkü bana 4 ayrı falcı geçen sene için mahkemeye çıkacağımı söyledi ve Allah'a çok şükür öyle bir durumum olmadı.ben kendime eziyet ettiğimle kaldım, kabusum oldu.
perşembe günü dejavu yiğit e gidicem orda mıdır acaba biliyor musunuz arkadaşlar?
bir de dejavu 2 de çalışıyor dimi? randevuya gerek var mı?
Yazarak katılamasam da, fala son birkaç yıldır ilgi duyan birisi olarak, sizlerin hoş ve samimi yazışmalarınızı bir süredir takip ediyorum. Adı geçen falcıların çoğuna bizzat gittim. Remziye Hanım cinli midir, nedir? demiş sevgili keryneia. Bence kesin öyle. Çünkü suya da bakıyor. Ve su, biliyorsunuz işte... Remziye Hn. bana 2 hafta içerisinde birşey yaşayacağımı söyledi ve dediği aynen oldu. Ama bunun dışında gelecekle ilgili hiçbir dediği çıkmadı. Zaten bence geleceği kimse bilemez. Sadece şu an bilinen, ama bizim bilemediğimiz şeyleri söylüyorlar. Eh o da bişey di mi merak edene :)
Pelin, Meryem, Barış.. hepsini denedim. Yine en iyileri bence Remziye. Ama yukarıda yazdıklarımı tekrarlıyorum.
Neyse, Dejavu'daki Yiğit hayatımdaki önemli tüm kişilerin isimlerini saydı. En zor bulunabilecek ismi bile... Ama o kadar. Bu yeteneği sizi yanıltmasın bence. Yine de Dejavu'ya giderseniz, başkasını hiç denemeyin bence.
Bakırköy Cıvıltı Cafe'deki hanım (adı Suna idi galiba, tam hatırlamıyorum) her defasında bire bir aynı şeyleri söyledi. Geçmişle ilgili bazı olayları tarih tarih bildi. Ama o da o kadar. Bir hafta sonrası için dedikleri bile fiasko...
Sembol Cafe Taksim Levent (gerçek adı Serkan), Bağdat Caddesi Serkan, Nişantaşı Fulya .. hepsi mevcut durumda iyiler. Fulya Hn.'ın sanırım hislerine dayanarak gelecekle ilgili yaptığı yorumlar oldukça gerçekçi.
Kadıköy Pilav Cafe Biriz Hanım süper tarot bakıyor. Olmayacak görünen birşey için asla olacak demiyor. Çok ta sevimli bir hanım.
Bu arada Taksim'de evinde kahve falı bakan Eleni isminde biri vardı. Kahve yanında bilgi almak istediğiniz kişinin fotoğrafını götürünce, o kişi ile ilgili herşeyi anlatıyordu. Fotoğrafta gözlerinin görünmesi yeterli. Ama ortadan kayboldu ne yazık ki. İlk baktırdığımda şok olmuştum. 2. ve 3. baktıkları o kadar iyi değildi. Zaten bazı kişilere bir defadan fazla gitmemek gerekiyor galiba.
Ancak size en son tanıdığım ve sezgilerine son derece güvendiğim bir kişinin ismini vererek bitirmek istiyorum yazdıklarımı. Kadıköy Dimo Bahçe'de Fatoş Hanım var. Sohbeti için bile gitmeye değer. Ama kahve falı süper. Oldukça uzun süren bir fal için çok ta uygun fiyata bakıyor. Mutlaka denemelisiniz.
Aklıma gelen başka birşeyler olursa sizlerle paylaşacağım. Umutlarınızın boşa çıkmaması dileğiyle, sevgiler...
Valla dolu dolu 15 dakika bakti, ordan tanistigim iki kiz bana birine dediklerinin ciktigini digerinin ise cikmadigini ama cikmayan kiza bakan hic bi falcinin dediginin cikmadigini soyledi :S. Kisi ile alakali oldugunu tahmin ediyorum. Bana soyledikleri cikarmi bilinmez ama, eski sevgilimin karakterini suanki durumu vs hepsini bildi. Benimle ilgilide guzel analiz yapti. Gelecekle ile ilgili hic ihtimal vermedigim seyler soyledi ama olumlu seylerdi. Pelin ile Remziye nerdeyse ayni seyleri soylediler, kaderimdeki kisinin eski sevgilim oldugunu. Bakalim zamanla gorucez.
Burda bahsedilen tüm falcılara koşa koşa hatta daha fazlasına tekrar tekrar koşa koşa gittim. hepsi dönecek dedi. x tarihte evlilik dediler. x tarih geçince x tarihte konuyu ailesine açmış y tarihte sana geliyor dediler, bir sürü şey söylediler.
"gel yüzüme tükür, ben burdayım, siz elele geleceksiniz" falan. HEPSİ ONUN GELECEĞİNİ SÖYLEDİ. BEN DE ONU BEKLEDİM!!
hep unutmaya çalışacakken içime bir umut oldu, bekledim, bekledim, zamanıma, kendime, parama, sinirlerime yazık ettim, birçok şey kaçırdım ve sonuç mu?
HİÇBİRİ OLMADI. dün kesinleşti. olmayacak da.
o hayatına devam ederken ben onu bekledim. ve falcılara giderek umut alarak da bu yanlışı uzattım.. ah salak kafam..... ahhhhhh... nasıl umut tacirliği yapıyorlar nasıl!!! derdi olmayan koşar mı falcıya, gezer mi falcı falcı? hep kesin konuştular(
ablam da fala tövbe etmiş eski falkoliklerden.. gemi'deki dilek'e baktırırdı, dilek artık eskisi gibi bilemeyince bir kere berbat bakan övünç'e baktırdı ve tövbe etti. cidden inanarak etti ve bir daha baktırmadı(ben "gülden süper bakıyo" diye gaz verdiğimde bile "tövbeliyim" dedi.) tüm falcılar ona "senin evliliğin olmayacak x'le" diyordu. ama ablam fal baktırmadı ve oldu da evlilik olayı. onun olmayacak denilen evliliği oldu, ablam amaan inanmıyorum dedi baktı önüne...
bana dönecek bu adam dediler, bekledim, bekledim. ve böyle işte...
bugün çok üzgünüm. umutlarım hayallerim hepsi yerle bir oldu.
canım valla hayret ettim ne diyeyim acaba aynı remziye den mi bahsediyoruz?
küllü sarı kıvırcık saçları olan dimi :)
bana ve kuzenime 5'er dakika (3-4 dakika bile olabilir ben iyi niyetimden yuvarladım sayıyı) baktı ve salladı da salladı, ne geçmiş ne şimdi ne de gelecek hiçbiri tutmadı...
inşallah sana dedikleri çıkar
yarın dejavu cafe yiğit te gidiyorum bakalım o neler diyecek :26:
Yok canim bu sarisin degil, esmer dalgali sacli ve saclarini baglamisti, kimden bahsettigini inan bilmiyorum, o turden birini gormedim orda :S
taksim kadınlar kahvesindeki remziye değil mi? orta yaşlı,kıvırcık saçlı, kilolu bir bayan.
falı anlatırken taramalı tüfek gibi konuşup, kağıda sadece kendisinin anlayacağı bir dilde harfler, kelimeler yazıp ve garip şekiller çizip fal bitince eline tutuşturan kadın?
saç rengi konusunda yanılmış olabilirim kendisini sadece 5 dakika kadar gördüğüm için
o değilse eğer bana remziye diye başkasını yutturmuş olmasınlar
ha yok o zaman o kadin, sarisin dedigin icin kafam karisti :)).. evet biseyler yaziyor ediyor filan falan.. valla canim sana oyle yapmis ama bana bayagi uzun bakti. Hatta bi dur be kadin nefes al diyecektim ahahha. Pelin ile ayni seyleri soyledi, birde eski sevgilimin bana kurdugu cumlelerin aynisini kurdu ben zaten o an koptum. Gecmisimi filan bildi gelecekte yasayacaklarimi Pelin ve Tarik'la ayni seyleri soyledi. Hani biri atti diyelim hepsimi atti arkadas. Bu yuzden icim rahat nedense. Onlara gidene kadar kafamda eski sevgilim filan yoktu zorla soktular, ama onlarda tekrarladi, sen guvenmiyorsun ve amaan olmazsa olmaz gibilerinden onemsemiyorsun.
Ama kaderimiz birmis bakalim gorucez :)) gerci baska birini daha tanicakmisim yakinlasicakmisim bende az degilimyapar yaparim ahahaha, ikisi arasinda kalip birini secicem pehhh bak sen su rahatliga p
ha yok o zaman o kadin, sarisin dedigin icin kafam karisti :)).. evet biseyler yaziyor ediyor filan falan.. valla canim sana oyle yapmis ama bana bayagi uzun bakti. Hatta bi dur be kadin nefes al diyecektim ahahha. Pelin ile ayni seyleri soyledi, birde eski sevgilimin bana kurdugu cumlelerin aynisini kurdu ben zaten o an koptum. Gecmisimi filan bildi gelecekte yasayacaklarimi Pelin ve Tarik'la ayni seyleri soyledi. Hani biri atti diyelim hepsimi atti arkadas. Bu yuzden icim rahat nedense. Onlara gidene kadar kafamda eski sevgilim filan yoktu zorla soktular, ama onlarda tekrarladi, sen guvenmiyorsun ve amaan olmazsa olmaz gibilerinden onemsemiyorsun.
Ama kaderimiz birmis bakalim gorucez :)) gerci baska birini daha tanicakmisim yakinlasicakmisim bende az degilimyapar yaparim ahahaha, ikisi arasinda kalip birini secicem pehhh bak sen su rahatliga p
muhabbete limon sıkmış olmayım ama vaktiyle pelin'e çok giderdim, o anı çok iyi bilirdi, remziye'ye daha az gitmişliğim var ancak ikisi de bana 2 yıl önce aynı şeyleri söylemişti. lakiin çoook farklı bir yönde ilerledi hayatım. yani hiçbiri çıkmadı. çıkmamasının daha iyi olduğunu anladım sonradandaha güzeli oldu.
umarım senin gönlüne göre olur.
Hanımefendı buradakı baska bır hanım benım Etıler Kuaforlerınde bırı olan Cemıl Kuafore gıdıp o kuafore gelen Madam Sarayı bulup ona fal baktırmam konusunda ıcazet cıkarmıs bılıyorum konu bıraz uzun oldu ama hanı ben de dıyorum kı artık bu ıcazetle benım basım goğe erer ama ISIN ILGINCI BEN BANA BU ICAZET VEREN HANIMI HIC TANIMIYORUM.. ISTE MESELE BURADA..
demek esmermiş, renk körü de çıktım iyi mi :)
tabi hoşuna gitmiş senin çünkü güzel şeyler söylemiş sana, bir elin yağda bir elin balda olacak demişbana sevgilimin benimle evlenmek istemediğini söyledi (senelerdir bu anı bekliyoruz biz) kötü kadın
ben akşam 5 gibi gittim kuzenimle ikimizi de başından savdı sanırım, sen bu kadar memnun kaldığına göre tutmuş sizin elektriğiniz. inşallah çıkar falın.
sen yine de çok umutlanıp önüne gelen fırsatları tepme bence
Anliyorum, dedigim gibi bazilarinki cikmamis ama cikanlarida okudum siteden ve ordan tanistigim kizinkininde cikmis olmasi olumlu bakmama neden oluyor. Ayrica birde Tarik ayni seyleri soyledi, bide onu dene derim. Symbol'de kendisi
gitmediğim kalmadı zaten, bıraktım bu işleri:82:
Bende o goz varmi ya su ikinci kisiyi merak ediyorum bi ciksin ona gore karar vericem :))
bana gelince öncelikle 5 dakika baktı sadece falıma ve başladı hızlı hızlı konuşmaya ve kağıtlara anlattıklarını yazmaya. şuan kağıda baktığımda anlayamıyorum bile ne yazdığını
genel-geçer tahminlerle geçiştirdi beni, sonrasını şöyle bir örnekle açıklayayım: 3 ay içinde nişanlanmayı planladığımız için kredi çekmeye çalışan yani bir an önce evlenmemiz için uğraşan sevgilim için bana, "sen evlilik düşünüyosun ama onun hiç aklında bile değil dedi"bunun üzerine ben olmayacak mı bu iş dedim bana "2010 yılında evlilik kesinlikle olmayacak" dedi, zaten 1 ay kalmış 2010'un bitmesine parmağımda nişan yüzüğüm de yok bir de olacak deseydi
bir de herşeyi bana sordu böyle mi şöyle mi diye öğrenmeye çalıştı... kısacası hiç memnun kalmadım.
Pendik'te evine gittik biz..Esasen bu şekilde para ile bakmaya yeni başlamış..Gelmiş ve gelecek için dediği herşey çıkmaya başlayınca eş/dost/arkadaşları oturmaya diye gelip fincan fincan kahve içerek fal baktırır olmuş..Kadıncağızın ekonomik durumunda çalkantılar olunca bu yeteneğini kendi yararına kullanmaya karar vermiş..Çok güleryüzlü ve iyi bi kadıncağız hatta arkadaşlarım 20 şer lira verdiler kendisine...
ayyy ben senı cok sevıyorummm yaa napacazzzz
bu arada ben mudahale etmıs olsam da serhan ve perıhana baktıranlar cevap verırse su kızcagızım mutlu olacak
ama bence yınde serhanı cok fazla kastırmamak lazımm yanıı ıhhh be canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?