İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar, eskiden symbol cafe nişantaşı şubesinde çalışan İsmail'in şimdi nerede çalıştığını bilen var mı? LÜTFEN
Birde Metin'e fal baktırıp, baktırdığı fal çıkanlar olduysa bilgi rica ederim:)

Valla dolu dolu 15 dakika bakti, ordan tanistigim iki kiz bana birine dediklerinin ciktigini digerinin ise cikmadigini ama cikmayan kiza bakan hic bi falcinin dediginin cikmadigini soyledi :S. Kisi ile alakali oldugunu tahmin ediyorum. Bana soyledikleri cikarmi bilinmez ama, eski sevgilimin karakterini suanki durumu vs hepsini bildi. Benimle ilgilide guzel analiz yapti. Gelecekle ile ilgili hic ihtimal vermedigim seyler soyledi ama olumlu seylerdi. Pelin ile Remziye nerdeyse ayni seyleri soylediler, kaderimdeki kisinin eski sevgilim oldugunu. Bakalim zamanla gorucez.

Ben Remziye'dense Pelin hanimi daha cok begendim. Simdi soyle, ben gittigimde eski sevgilimle ilgili olmayacagini filan tekrarladim kadina, yeni birisi varmi diye sormak amacli gitmistim, ama o ustune basa basa kaderimin eski sevgilimle olucagini soyledi. Bana tarihler verdi, bu tarihlerde birsey olmazsa fos cikicak, yok olurda cikarsa bilemiyorum. Bu arada Remziye hanimda eski sevgilimin bana soyledigi seyleri cumle cumle aynisini tekrarladi ve sok'a girdim diyebilirim. Hani bi insan bu kadar iyi gorebilir, kafasindaki dusunceleri ailevi olaylarini herseyi bildi. Oda barisicagimizi hatta birbucuk iki sene icinde evlenicegimizi soyledi.. ama acikcasi hayirlisi neyse o olsun.

Ordan tanistigim bi kiz'ada tarih verip ayni tarihte dedigi seyleri yasamasi cok enteresan, diger yandan yanindaki arkadasininda hic birisi cikmamis :S.. yani anliyacaginiz ya zamana birakmak gerekiyor yada bazilarina dedikleri cikiyor bazilarinada yogunlasamadiklari icin sallamak zorunda kaliyolar ki kendimden bilirim, ara sira fala bakarim ve bazen gercekten hicbisey hissedemiyorum o kisiyle alakali bi durum. Inanmiyorsa bi kisi bana acik olmadigindanmidir nedir bakamiyorum :S

canım valla hayret ettim ne diyeyim acaba aynı remziye den mi bahsediyoruz?
küllü sarı kıvırcık saçları olan dimi :)
bana ve kuzenime 5'er dakika (3-4 dakika bile olabilir ben iyi niyetimden yuvarladım sayıyı ) baktı ve salladı da salladı, ne geçmiş ne şimdi ne de gelecek hiçbiri tutmadı...
inşallah sana dedikleri çıkar

yarın dejavu cafe yiğit te gidiyorum bakalım o neler diyecek :26:

en sinir olduğum şeyde bu zaten, bu kadar kesin konuşmaları! tövbe tövbe, yarın sağ çıkacağımız garanti değil ama onlar herşeyi biliyorlar! dediğin gibi umut tacirliği yapıyorlar.
kendimizi çok kaptırıyoruz bizde hatalıyız, ama zaaf işte
inşallah bundan sonra tüm dileklerin gerçekleşir...

arkadaşlar ben bugün forumda okuduğum kadıköy dimo cafe fatoş hanıma gittim.nostradamus zeynep gibi fos çıkacağını düşünmüştüm.ama beni şaşırttı cidden.kuzenimle benim yaşadığım çoğu şeyi bildi.gelecekle ilgili tarihten ziyade yaşayacağımızı düşündüğü olayları söylüyor.mütevazi,iyi bir insan izlenimi uyandırdı bende.zeynep gibi şımarık değildi.eski bir üye olarak :) denenebilir diyorum.hergün ordaymış dediğine göre.yeri de angels cafenin karşısı.

Yok canim bu sarisin degil, esmer dalgali sacli ve saclarini baglamisti, kimden bahsettigini inan bilmiyorum, o turden birini gormedim orda :S

Yok canim bu sarisin degil, esmer dalgali sacli ve saclarini baglamisti, kimden bahsettigini inan bilmiyorum, o turden birini gormedim orda :S

taksim kadınlar kahvesindeki remziye değil mi? orta yaşlı,kıvırcık saçlı, kilolu bir bayan.
falı anlatırken taramalı tüfek gibi konuşup, kağıda sadece kendisinin anlayacağı bir dilde harfler, kelimeler yazıp ve garip şekiller çizip fal bitince eline tutuşturan kadın?
saç rengi konusunda yanılmış olabilirim kendisini sadece 5 dakika kadar gördüğüm için

o değilse eğer bana remziye diye başkasını yutturmuş olmasınlar

ha yok o zaman o kadin, sarisin dedigin icin kafam karisti :)).. evet biseyler yaziyor ediyor filan falan.. valla canim sana oyle yapmis ama bana bayagi uzun bakti. Hatta bi dur be kadin nefes al diyecektim ahahha. Pelin ile ayni seyleri soyledi, birde eski sevgilimin bana kurdugu cumlelerin aynisini kurdu ben zaten o an koptum. Gecmisimi filan bildi gelecekte yasayacaklarimi Pelin ve Tarik'la ayni seyleri soyledi. Hani biri atti diyelim hepsimi atti arkadas. Bu yuzden icim rahat nedense. Onlara gidene kadar kafamda eski sevgilim filan yoktu zorla soktular , ama onlarda tekrarladi, sen guvenmiyorsun ve amaan olmazsa olmaz gibilerinden onemsemiyorsun.

Ama kaderimiz birmis bakalim gorucez :)) gerci baska birini daha tanicakmisim yakinlasicakmisim bende az degilim yapar yaparim ahahaha, ikisi arasinda kalip birini secicem pehhh bak sen su rahatliga p

muhabbete limon sıkmış olmayım ama vaktiyle pelin'e çok giderdim, o anı çok iyi bilirdi, remziye'ye daha az gitmişliğim var ancak ikisi de bana 2 yıl önce aynı şeyleri söylemişti. lakiin çoook farklı bir yönde ilerledi hayatım. yani hiçbiri çıkmadı. çıkmamasının daha iyi olduğunu anladım sonradan daha güzeli oldu.

umarım senin gönlüne göre olur.

demek esmermiş, renk körü de çıktım iyi mi :)
tabi hoşuna gitmiş senin çünkü güzel şeyler söylemiş sana, bir elin yağda bir elin balda olacak demiş bana sevgilimin benimle evlenmek istemediğini söyledi (senelerdir bu anı bekliyoruz biz) kötü kadın
ben akşam 5 gibi gittim kuzenimle ikimizi de başından savdı sanırım, sen bu kadar memnun kaldığına göre tutmuş sizin elektriğiniz. inşallah çıkar falın.
sen yine de çok umutlanıp önüne gelen fırsatları tepme bence

Anliyorum, dedigim gibi bazilarinki cikmamis ama cikanlarida okudum siteden ve ordan tanistigim kizinkininde cikmis olmasi olumlu bakmama neden oluyor. Ayrica birde Tarik ayni seyleri soyledi, bide onu dene derim. Symbol'de kendisi

merhabalar, ben yeni bir üyeyim.
ilgimi çekti,madam saraya ulaşabileceğimiz tel. noyu paylaşabilirmisin benle acaba?
bir de ücreti ne idi acaba?
şimdiden teşekkürler.

Bende o goz varmi ya su ikinci kisiyi merak ediyorum bi ciksin ona gore karar vericem :))

Anliyorum, dedigim gibi bazilarinki cikmamis ama cikanlarida okudum siteden ve ordan tanistigim kizinkininde cikmis olmasi olumlu bakmama neden oluyor. Ayrica birde Tarik ayni seyleri soyledi, bide onu dene derim. Symbol'de kendisi

gitmediğim kalmadı zaten, bıraktım bu işleri:82:

Bu arada sana ne dedikleri cikmadi mesela anlatirmisin :)

Bende o goz varmi ya su ikinci kisiyi merak ediyorum bi ciksin ona gore karar vericem :))

fal çıkarsa lütfen yaz buraya

neler çıkmadı sorusunu bana sormadın ama yine de ben söyleyeyim :)

bunları önceden yazmıştım bunun haricinde annemin bel ağrısı varmış, benim bile bu yaşta var bel ağrım annemin mi olmayacak :)
2010 aralık ayında işe sokmuştu beni kendisi ama hala avare avare dolaşıyorum
diğerlerini yazmıyorum, gizli gizli burayı okuyomuş falcılar tüyo almasınlar

pendikte olduğundan bahsettiğiniz bu falcının numarasını rica edebilirmiyim?

Ladyciğim hooooş geldin be ya. Bizi bu çılgın Angelle tek başımıza bırakmaya gönlün elvermedi di mi. Tatlım ben serhan Hanıma baktırdım gerçekten anneme baktırsam çok daha iyiydi. Perihanı buradaki yorumlardan sonra tamamen sildim. Geçen gece telefonda Mineye baktırdım. hani şu Kadıköy Nostradamusta bakan tatlı lız. Artık orada bakmıyormuş. Enerjisi çok pozitif, çok tatlı. Kişilik analizleri çok iyi, şimdi ve geçmişi de gayet iyi bildi. Gelecekle ilgili çok yakın gelecek (10 gün) gibi bir zaman dilimi verdi bakalım. Bir de Şubat ayı için Bahar, Hande, Meryem (Symbol Nişantaşı), Burcu, Zeynep (Kadıköy Angels), Niko (Kadıköy Sığınak), ve daha birkaç falcı ile aynı şeyi demiş oldu. Bakalım Şubat küçük ama büyük ay benim için....Tatlım tekrar hoş geldin. Ben de ikinizi çooook seviyorum nedense??:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…