- 24 Temmuz 2015
- 204
- 334
- 103
Daha önceki mesajımı okumadınız sanırım ben zaten kendisine 300 TL kaptırdım. Fakat fal baktırmadım. Malum bu işlerde karşı tarafa isim, doğum tarihi vs veriyoruz. Hatta hesaplarına EFT yapıyoruz. Merak ettiğim kısım bu kişinin normalde de fal işleri ile uğraşan sahtekar birisi mi olduğu yoksa külliyen yalancı bir sahtekar olduğu mu. Burdan insanları kandırdığı konusunda sizlerle mutabıkım rahat olun lütfen.benim kabahatım o halde kusura bakmayın lütfen.... ben sorudan "iyi baktıysa keşke arasaydım" mesajı aldım...
içimin fesatlığına verin lütfen
Daha önceki mesajımı okumadınız sanırım ben zaten kendisine 300 TL kaptırdım. Fakat fal baktırmadım. Malum bu işlerde karşı tarafa isim, doğum tarihi vs veriyoruz. Hatta hesaplarına EFT yapıyoruz. Merak ettiğim kısım bu kişinin normalde de fal işleri ile uğraşan sahtekar birisi mi olduğu yoksa külliyen yalancı bir sahtekar olduğu mu. Burdan insanları kandırdığı konusunda sizlerle mutabıkım rahat olun lütfen.
BANA ÇOK OLUMSUZ VE KÖTÜ KONUŞTU DEDİKLERİNDEN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM O ZAMAN DA BELİRTMİŞTİM DUA OKUMAMI SÖYLEDİ AMA PARA İLE BİR DUA ALMADIMBakımının nasıl olduğunu sorarken kastettiğim şey şuydu: Hiçbir şekilde bu işlerden anlamayan birisi miydi? Her türlü sahtekarlık yapıldığının farkındayım zaten orda bir sıkıntı yok ki ben zaten burda öz eleştiri yaptım.
Kadın bildiğin sahtekar ne falı bildiğin sallıyo atıyo demekki bazılarında tutmuş o kadın asla falcı değil normal insanların sahip olduğu hisse bile sahip değil hatta ben o kişiyede yazmıştım sallıyo diye a şaşırdım falan demişti ya olaya bak biz burda kendimizi gizliyoruz yani bir kullanıcı adı belirliyoruz hepimizin işi gücü bir kariyeri var yanlış anlaşılmamak adına gizleniyoruz ama bunlar geliyo böyle bilgi topluyo sonra fal bakıyo tehtit bile edebilirler bilmiyoruz ki çok tehlikeli bir durum bu.Bakımının nasıl olduğunu sorarken kastettiğim şey şuydu: Hiçbir şekilde bu işlerden anlamayan birisi miydi? Her türlü sahtekarlık yapıldığının farkındayım zaten orda bir sıkıntı yok ki ben zaten burda öz eleştiri yaptım.
Bilgilendirme için teşekkürlerParanın yolladığı kişinin burada ki fnd110 olduğuna %99.2 eminim. Zira mail adresinde ki isim soyisim ile havale yapılan isim soy isim aynı. Bu arada asla kişisel veriler kimse ile paylaşılmamış olup sadece 2 harf teyidi yapılmış ve emin olunmuştur. Kimseden de isim soyisom gibi bilgi de alınmamıştır.
Herhalde ilgi cekmemek icin digerlerini de onerdi diyorum veya falcilar da fal bakitiriyorlar sonucta, arada baskalarini da onermistir sadece Burcin ovmemek icin ama mesajlarina baktim geldiginden beri Burcin'i ovmekle baslamis sonradan diger falcilardan bahsetmis herhalde cok bariz oldu diye dusundu.bu kişi bize gaziosmanpaşa da bir kadından bahseden onu aratan kişi değilmiydi?
ayrica bana erenköy şebnem diye birininde numarasını vermişti çok iyi diye ama ona baktırmadım şimdi mesajlarda gördüm
ben havini senden aldım sanıyorum ondan değil ya da başka birindenfnd bana havinin numarasını vermişti ama onun verdiği zaman baktırmamıştım
Evet evet ben de hep ona bakıyorum, acaba yeni hesap mı ya da baska konuda yazmıs mı ne yapmıs vs. İyice paranoyak oldukBurcin'in numarasi bende de vardi hep elime aldim mesaj yazayim veya arayayim dua sorayim diye elim gitmedi bir turlu erteledim, once dua alanlar yazsin sonra diye demek ki icime sinmeyen bir sey vardi. Senin dedigin gibi bariz reklam degildi ama arada bazi seylerden suphelendik bence icten ice o yzuden tam guven vermedi. Sabiha da reklamdi galiba, basta ondan da suphelenmedim reklam diye yine 2 kisi yazdigi icin sonradan baktiranlar kitaptan okur gibi yildizname bakiyor demislerdi yani o da ovuldugu gibi yokmus. Bir falciya 2-3 farkli hesaptan ayni anda bir ovgu geliyorsa ve o hesaplardan 1-2 si yeni hesapsa suphlenemek lazim demek ki.
Algıyı dağıtmaya çalışmış dikkat çekmemek ıcın ama baştan beri Burçin asagı Burçin yukarıHerhalde ilgi cekmemek icin digerlerini de onerdi diyorum veya falcilar da fal bakitiriyorlar sonucta, arada baskalarini da onermistir sadece Burcin ovmemek icin ama mesajlarina baktim geldiginden beri Burcin'i ovmekle baslamis sonradan diger falcilardan bahsetmis herhalde cok bariz oldu diye dusundu.
Sabiha’dan memnun kaldın mı peki sana nasıldı?Evet evet ben de hep ona bakıyorum, acaba yeni hesap mı ya da baska konuda yazmıs mı ne yapmıs vs. İyice paranoyak oldukama gervekten Burçin’de bir seyler içime sınmıyordu Benım de, o da yalancı çıktı sasırmadım. Sabihanın bu arada reklam olduğuna inanmıyorum ben cunku bir arkadasıma asırı bilmiş kız şoktan şoka girdi, baska bir arkadasıma da pek bilememiş. Kitaptan okuduğu dogru ama söylediği bazı şeyler kitaptan okunacak seyler degildi bence, kadsıdakının ismi tipi onemli yaşlar olaylar anne baba ile ilgili seyler vs
ama sanki havin ve çiğdem sana çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorumben havini senden aldım sanıyorum ondan değil ya da başka birinden
bir de nuray çıkmıştı sanırım, nuray hakkında bilgisi olan var mı ?ama sanki havin ve çiğdem sana çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum
Havin ve çiğdem ve nuray o zaman verdikleri vadede dedikleri gibi olmuştu sonra 2. kez nuray ve çiğdeme baktırdım olmadıama sanki havin ve çiğdem sana çıkmıştı yanlış mı hatırlıyorum
nuray anlık nasıldı, ben de bugün baktırıcam daHavin ve çiğdem ve nuray o zaman verdikleri vadede dedikleri gibi olmuştu sonra 2. kez nuray ve çiğdeme baktırdım olmadı
anlık iyiydi bir çok şeyi bildinuray anlık nasıldı, ben de bugün baktırıcam da
Baktirdiktan sonra fikirlerini yazabilir misin Nuray hakkinda?nuray anlık nasıldı, ben de bugün baktırıcam da
yüzde elli elli diyim. iyi mi kötü mü karar veremedim. ama 300 tl fazla, 150 hadi 200 liralık faldı bence o da 40 dk konusup her soruma cevap verdigi icin. ben cok fazla fal baktırmadıgım icin onun bakım tarzını elestiricek tecrübem ya da karsılastıracak orneklerim yok pek. cok spesifik konusuyor, su an icin soyledikleri genelde dogruydu, anı ve gecmisi cok iyi bildi, ileriye yonelik soyledigi seylere ben pek ihtimal vermedim cunku uc cocugun olacak bes cocugun olacak bilmem ne kısımları icin cok iddialı konustu ama bilemiyorum su an. bir de az bucuk astrolojiden anlarım, daha once dogum haritası da baktırmıstım, onlara zıt seyler soyledi mesela o yuzden ilerisi icin biraz nabza göre serbet verdigini dusunuyorum. bu arada acıp kitaptan okudugu da dogru, ama yani bir kitabı acıp bizim kisiligimiz, gecmisimiz hakkında orada yazan paket bilgileri bize aktarması cok bir sey ifade etmiyor bence. ama tutturdugu seylerı neye gore tutturdu bilmiyorum. baska bir arkadasım da cok memnun kalmıs begenmis sonrasında kahve ve tarot baktırmıstı mesela. ama yıldızname bence cok daha kapsamlı, ona baktırıp üstüne digerlerini baktırmak bana sacma geldiSabiha’dan memnun kaldın mı peki sana nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?