- 23 Aralık 2021
- 6
- 0
- 1
- 31
Ben mandal cafedeki toprağa fal baktırdım hiç beğenmedim haberin olsun tabi bu benim fikrim :)Kızlar mandal cafedeki falcılar nasıl bi fikri olan var mı Bakırköy çöl övdüler
Maalesef yokOrada ada ile toprağı duydum çok övmüşler baktıranlar varmı toprak kötü diyorsunuz peki başka tavsiye edebileceğiniz var mı Bakırköy civarı
Orada ada ile toprağı duydum çok övmüşler baktıranlar varmı toprak kötü diyorsunuz peki başka tavsiye edebileceğiniz var mı Bakırköy civarı
Selamlar son zamanlarda 2 kişie baktırdım. Kapris rozaya baktırdım genel olarak olumlu düşünüyorum anlıl iyiydi 2 konuda kesin konuştu ama bana maksimum 10 dakika bakabildi,verdiği vade çok uzun değil yazarım buraya yine
Daha öncede bildiğim burçine baktırdım o da kesin konuştu bir konu için diğer bir konuda ise olumsuz konuştu ve pembeci değil onun da verdiği vadeye daha var enerjisi çok iyi,güzel ve uzun bir faldı diyebilirim. Birde kendisinden kısmetle ilgili birşeyler aldım 1 hafta oldu düzenli yapıyorum kendimi iyi hissetmeye başladım ve sürpriz bir gelişme oldu ama daha 40 gün bitmedi bittikten sonra tekrar yazarım.
Bu arada foruma fazla girmiyorum yıldızname olarak bahsettiğiniz kişi kim anlayamadım?
Daha kapsamlı bir fal gibi anladıgım kadarıyla peki bu kisiye ulasma sansımız kaçtır
Evet o da aynısını söyledi,tamamen çözülmezse yine de etkilermiş. Yani bence daha mantıklı tüm falcılar icin söylüyorum bunu falın cıkıp cıkmayacagını bilemiyoruz belki binlerce lira fala harcamısızdır ama cogu boş falların. Belki söyledikleri 1-2 tane sey cıkıyor.
Bana da mantıklı geldiği icin denedim canım en azından faydalı bisey
Bu 3 kisi Burcin'i onerenler ama uzuldum simdi. Neyse ki irtibata gecmemistim henuz. Ortaya cikardiginiz icin tesekkurler gercekten insan kandiriyorlar, hic de anlasilmadi reklam oldugu yazik gercektensenin neden 3 üyeliğin var ? bir üyelik teyidi alalım bakalım...
Ben şok bu fnd110 olan kullanıcının Burçin olduğuna eminim yani düşüncem hep o yönde ispatlayamam ama eminim. Diğerlerini bilmiyorum pek dikkatimi çekmemiş ama Burçinin sahtekar olduğunu düşünüyorumsenin neden 3 üyeliğin var ? bir üyelik teyidi alalım bakalım...
3'u ayni hesaptan girdigine gore ayni kisi biri Burcinse hepsi odur. Bir de birbirleriyle konusuyorlar cevap yaziyorlar, baya bir ugrasti yani insan sinir oluyor boyle gorunce.Ben şok bu fnd110 olan kullanıcının Burçin olduğuna eminim yani düşüncem hep o yönde ispatlayamam ama eminim. Diğerlerini bilmiyorum pek dikkatimi çekmemiş ama Burçinin sahtekar olduğunu düşünüyorum
Once fnd110 onerdi sonra diger kullanici adi geldi bu kisi bu mu diye orada ben birazcik suphelendim, ne alaka yani isim hatirlamiyor direkt o mu dedi 2014 senesinde kursun dokmus de bilmem ne. Baglanti nasil kuruyor demistim icimden. Hemen digeri teyzeme sorayim ben gorunusunu bilmiyorum dedi sonra teyit etti falan evet oymus diye orada suphelendim ama konduramadim. Diger hesap da bugun yazdi ben dua aldim simdiden faydasini gordum diye. Bunlara inanip dua alacaktim ben de salak gibi, kendim oturur dua ederim ne gerek varsa bu tiplere. Hicbir falcidan medet ummamak gerekiyor kesinlikle. Bundan sonra da tek Rita'ya baktiririm belki Roza;yi bir kere denerim. Rita gelecek daha cikmadi ama anda iyiydi en azindan. Bunun disindaki hicbir falciya gercekten guven yok kendi acimdan, bir daha fal cok zor baktiririm artik iyice soguttular.Ben şok bu fnd110 olan kullanıcının Burçin olduğuna eminim yani düşüncem hep o yönde ispatlayamam ama eminim. Diğerlerini bilmiyorum pek dikkatimi çekmemiş ama Burçinin sahtekar olduğunu düşünüyorum
Aslında ben de şüphelenmiştim ama bir umut işlem dedikleri duaları almıştım Burçin’den. 1 ay kadar oluyor. Okunacak Esma ve dualar verdi. Bir de kargo yapmıştı doğal taşlar ıvır zıvır falan vardı. Totalde maalesef giden 300 TL için gerçekten çok üzgünüm. Düzenli yapmadığım için işe yaramadı diye düşünmüştüm. Ama bu sahte hesaplardan yapılan reklamlardan sonra verdiği okumaları yapmak da içime sinmeyecek. Yazık gerçekten insanları kandırıyorlar.Once fnd110 onerdi sonra diger kullanici adi geldi bu kisi bu mu diye orada ben birazcik suphelendim, ne alaka yani isim hatirlamiyor direkt o mu dedi 2014 senesinde kursun dokmus de bilmem ne. Baglanti nasil kuruyor demistim icimden. Hemen digeri teyzeme sorayim ben gorunusunu bilmiyorum dedi sonra teyit etti falan evet oymus diye orada suphelendim ama konduramadim. Diger hesap da bugun yazdi ben dua aldim simdiden faydasini gordum diye. Bunlara inanip dua alacaktim ben de salak gibi, kendim oturur dua ederim ne gerek varsa bu tiplere. Hicbir falcidan medet ummamak gerekiyor kesinlikle. Bundan sonra da tek Rita'ya baktiririm belki Roza;yi bir kere denerim. Rita gelecek daha cikmadi ama anda iyiydi en azindan. Bunun disindaki hicbir falciya gercekten guven yok kendi acimdan, bir daha fal cok zor baktiririm artik iyice soguttular.
Ya kızlar buna kızıyorum bir falcı okuma falan bilmez okuma yapan insanlar fala karşıdır zaten kendileri neki okuma yapsınlar bu işler ilim işidir ve para almıyorlar alanlar büyücü yada bunlar gibi dolandırıcı ne okumuşlar neyi test etmişlerde okuma veriyolar hangi ilimle yapıyorlar bakalım kuran okumasını biliyorlar mı bilmeyen biri nasıl okuma yapacak okuma verecek. Ben bir hocaya gittim böyle hayvan besleyen sokak hayvanlarına bakması çok hoşuma gitmişti eski bir cami imamıymış zaten ve asla para almıyor yıllarını vermiş bu işe eğitmiş böyle çok alim hoca ve insanlara yardım eden biri diye gittim ve bu insanlar kurandan okuma yapıyorlar ve nazardan koruyun kendinizi diyo hepsi böyle bunlarda geçmiş paralar alıyo okadar iyiyseler yapsınlar göstersinler kendilerine marifetlerini tamam fal baktırıyoruz ama okuma işlerine girmeyin ordan burdan topluyorlar bilgileri internetten kimin neye ihtiyacı var kime ters teper kendinize yazık edersiniz ben zaten böyle şeylere çok inanan biri değilim ama böyle allah rızası için okuyan kişileri eğitimini ilmini biraz araştırarak meraktan gittim zaten okuyabileceğim şeyler değildi okadar ağırdıki yapamadım :) yani anlıcanız böyle cahillere para kazandırmayalımAslında ben de şüphelenmiştim ama bir umut işlem dedikleri duaları almıştım Burçin’den. 1 ay kadar oluyor. Okunacak Esma ve dualar verdi. Bir de kargo yapmıştı doğal taşlar ıvır zıvır falan vardı. Totalde maalesef giden 300 TL için gerçekten çok üzgünüm. Düzenli yapmadığım için işe yaramadı diye düşünmüştüm. Ama bu sahte hesaplardan yapılan reklamlardan sonra verdiği okumaları yapmak da içime sinmeyecek. Yazık gerçekten insanları kandırıyorlar.
Verdigi duanin zarari olacagini sanmiyorum bence sen yine de inancla duani yapmaya devam et onemli olan icten edilen duadir belki de fayda saglar.Aslında ben de şüphelenmiştim ama bir umut işlem dedikleri duaları almıştım Burçin’den. 1 ay kadar oluyor. Okunacak Esma ve dualar verdi. Bir de kargo yapmıştı doğal taşlar ıvır zıvır falan vardı. Totalde maalesef giden 300 TL için gerçekten çok üzgünüm. Düzenli yapmadığım için işe yaramadı diye düşünmüştüm. Ama bu sahte hesaplardan yapılan reklamlardan sonra verdiği okumaları yapmak da içime sinmeyecek. Yazık gerçekten insanları kandırıyorlar.
Ben ikisine de baktirdim, tercih etmem gerekirse Yeliz derim, onun 1-2 soyledigi cikmisti en azindan. Zeynep bende 0, hicbir sey bilemedi.Kızlar Yeliz mi Zeynep mi? İkisi arasından hangisini tercih edersiniz?
Yalnız zaten fal baktırıyorsak, bu forumda mesai harcıyorsak demek ki spiritüel şeylerden medet umuyoruz. Acı ama gerçek. Bu yüzden dua almak da, bunu denemek de bana kalırsa bu forumda yazan kimse için şaşırtıcı değil. Fala inanan biri için öyle çok ütopik bir durum değil yani. Sana denk gelen alim vs olabilir de herkesin böyle fırsatları olmuyor maalesef. Bu tarz kandırılmaların önüne geçmek için toptan bu işleri bırakmak gerek. Öyle eğlencesine arada sırada baktırıyorumlarla olmuyor bu işler.Ya kızlar buna kızıyorum bir falcı okuma falan bilmez okuma yapan insanlar fala karşıdır zaten kendileri neki okuma yapsınlar bu işler ilim işidir ve para almıyorlar alanlar büyücü yada bunlar gibi dolandırıcı ne okumuşlar neyi test etmişlerde okuma veriyolar hangi ilimle yapıyorlar bakalım kuran okumasını biliyorlar mı bilmeyen biri nasıl okuma yapacak okuma verecek. Ben bir hocaya gittim böyle hayvan besleyen sokak hayvanlarına bakması çok hoşuma gitmişti eski bir cami imamıymış zaten ve asla para almıyor yıllarını vermiş bu işe eğitmiş böyle çok alim hoca ve insanlara yardım eden biri diye gittim ve bu insanlar kurandan okuma yapıyorlar ve nazardan koruyun kendinizi diyo hepsi böyle bunlarda geçmiş paralar alıyo okadar iyiyseler yapsınlar göstersinler kendilerine marifetlerini tamam fal baktırıyoruz ama okuma işlerine girmeyin ordan burdan topluyorlar bilgileri internetten kimin neye ihtiyacı var kime ters teper kendinize yazık edersiniz ben zaten böyle şeylere çok inanan biri değilim ama böyle allah rızası için okuyan kişileri eğitimini ilmini biraz araştırarak meraktan gittim zaten okuyabileceğim şeyler değildi okadar ağırdıki yapamadım :) yani anlıcanız böyle cahillere para kazandırmayalım
Ayy inanmıyorum. Biz özelden de konuşuyorduk kendisi ile. Hatta gop ta bir falcı falan aramıştık beraber. Bulamamıştık. Youtube da tuncay yeşilpınarın falan böyle spritüel işlemleri var onlara bakalım artık .Once fnd110 onerdi sonra diger kullanici adi geldi bu kisi bu mu diye orada ben birazcik suphelendim, ne alaka yani isim hatirlamiyor direkt o mu dedi 2014 senesinde kursun dokmus de bilmem ne. Baglanti nasil kuruyor demistim icimden. Hemen digeri teyzeme sorayim ben gorunusunu bilmiyorum dedi sonra teyit etti falan evet oymus diye orada suphelendim ama konduramadim. Diger hesap da bugun yazdi ben dua aldim simdiden faydasini gordum diye. Bunlara inanip dua alacaktim ben de salak gibi, kendim oturur dua ederim ne gerek varsa bu tiplere. Hicbir falcidan medet ummamak gerekiyor kesinlikle. Bundan sonra da tek Rita'ya baktiririm belki Roza;yi bir kere denerim. Rita gelecek daha cikmadi ama anda iyiydi en azindan. Bunun disindaki hicbir falciya gercekten guven yok kendi acimdan, bir daha fal cok zor baktiririm artik iyice soguttular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?