İstanbul'da Fal - Falcılar

Hem de o kadar falcı arasından?Bu arada Rita’ya da baktırmıs mıydın sen hatırlayamadım?
Listesinde yoktu göremedim ben ama zaten gecenin kraliçesinin bi konusunda okumuştum üst üste fal baktırmak enerjiyi tıkar diye üst üste gitmişti zaten oda fallara sığındım demişti bunu da yaşayan bilir bende çok kez yaşadığım için o kadar çok içim sızlamıştı

çok üst üste olunca çıkacak olan da ötelenir diyen falcı tanıdığım olmuştu zamanında. ben birkaç aydır baktırmıyorum ve işlerim daha iyi gitmeye başladı. söylenenlerden beklemediğim şeyler de çıktı. diğer türlü çıkmadıkça baktırıyordum, baktırdıkça da asla çıkmıyordu.

Evet böyle bana da bi kız söylemişti sürekli baktırma sürekli baktırdığında belki olacak birşeyi kendin olumsuz birşey duyduğunda olmayacak diyerek de olmayabiliyor bende kontrollü gitmeye çalışıyorum

Kimin söyledikleri çıktı mesela

Boyle soylemelerinin sebebi olumlu olunca beklenti enerjisine girmemiz, olumsuz olunca da umutsuzluk enerjisine girmemiz. Iki durum da olacak seylerin enerjisini tikayan seyler, fal baktirmak dua etmek ve meditasyonun tam tersi aslinda olumsuz etkisi var, tek iyi geldigi sey eglenceli olusu, yoksa hicbir faydasi yok zarari var.

İnsan merak ediyor bide grurlu insanlar olduğumuz için hani ne zaman ne gelir öğrenmek istiyoruz ben ayrılırım sonra gider fal baktırırm arayacak mı diye be kızım madem aramasını istiyorsun neden ayrılıyorsun bide işten ayrılıp işe dönecek miyim diye de baktırmıştım bi ara deli gibi tamamen koparmıyorum fal olayından ama kendimi frenliyorum

Yani ben sordum birkaç falcıya tabii onlar kendileri kazandıkları için mi fal baktırmanın zararı yok diyorlar bilemem ama kaderi değiştireceğini düşünmüyorum falın

Baktırmamıştım, sen baktırdın mı? Memnun kaldın mı? Çoğu falcının dediği şeylerin tersini mi söylemişti?
Yani surekli yaziyorum yanlis anlasilacak diye de cekiniyorum olumlu yorum yapmaya burada ama ben en zok Rita'dan memnun kaldim su ana kadar. Yalniz gelecek vade vermedi cikar mi bilmiyorum ama anlik durumlar icin cok iyi biliyor ve hckimseyin goremediklerini gordu bende. Benle enerjisi tuttu herhalde bilmiyorum herkese anda bu kaadr iyi miydi ama ben bundan sonra tek ona baktiracagim sanirim bu gidisle, digerleri hic bilemiyor.

Baktırmamıştım, sen baktırdın mı? Memnun kaldın mı? Çoğu falcının dediği şeylerin tersini mi söylemişti?
Bir de bir konu icin 3 kisiye telefonda fal baktirmistim, diger ikisi yakin zamanda adim mesaj olacak dedi, Rita hicbir adim gormuyorum dedi neredeyse 2 ay olacak hicbir adim olmadi gercekten, kisa vadede de bir seyi bilmis oldu.

Bana özelden numarasını paylaşabilir misin? Sana güveniyorum, son kez ona baktırayım.

Kızlar ısrarla söylüyorum listeme bakın ve adım gören bütün falcılara baktırmayın!!! Öteki, diğeri vs. yazıyordum ya (bilenler bilir) ikisinin de meğerse hayatlarında gerçekten kız varmış ve adım atmadılar bana falcıların dediği gibi. Lütfen listeme bakın ve oradaki falcılara baktırmayın, hiç olmazsa yeni birilerine baktırın…

Merak edenler için…

Merhaba acaba ask konusunda bi gelisme yasadinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…