İstanbul'da Fal - Falcılar

ya ben tarota pek inanmıyorum tamamen bizdeki enerjiyi yansıtıyor bence, buradaki birkac arkadasa bakmıstım ben hep onlar ne dusunuyorsa ne olmasını istiyorsa ona yonelik kartlar cıkıyordu ve yorumlayınca da sanki o sorunun cevabıymıs gibi spesifik oluyordu ama kartta cıkan anlamların hıcbırı olmadı, tamamen bızım ne dusundugumuzun bilincaltımızın yansıdıgını dusunuyorum, o yuzden bana inandırıcı gelmiyor artık

Olabilir en güzeli sanırım astroloji üzerinden yıldız haritası üzerinden ilerlemek ya. Şu tam doğum saatimi bir gidip alabilsem hastaneden baktırcam

Esas o yıldıznameye bakan hakikatli bi hoca var arkadaşımın bildiği de azeri bi kadınmış ama yok kabul ettiremedim kendimi. Para falan almıyor . Ama işte herkesi kabul etmiyor. Arkadaşımın yanına gidip zorla tekrar arattırcam ama pes etmek yok kapıyı çalıcam

Bu Kuzey diye konuşulan kişi nerede bakıyor, cafe laf mı? Sanırım çoğunluk telefonda baktırıyor? Symbol’de olan Kuzey mi? Şimdi Laf’ta mı?

Google'da Laf Cafe yorumlarina bakiyorum da Eser diye birini asiri ovmusler, hic adini bile duymadim forumda baktiran var mi?

Mesajinizi okumustum, bende ondan sonra fdn100 burcin hakkinda bilgi alip islem baslatmistim. Yorum sayisindan dolayi fake hesap oldugunu zannetmiyordum. Islem suresi henuz bitmedi ama imkansiz olan bir konuda hafif gelismeler var gibi.

Falcıların nasıl, fallarını kime atıyorsun?

Mesajinizi okumustum, bende ondan sonra fdn100 burcin hakkinda bilgi alip islem baslatmistim. Yorum sayisindan dolayi fake hesap oldugunu zannetmiyordum. Islem suresi henuz bitmedi ama imkansiz olan bir konuda hafif gelismeler var gibi.
Burcin kotu bir falci olmayabilir ve sonucta verdigi seyler de dua bir zarari olmaz ama reklam yapilmasi ve ayni kisinin farkli kisi gibi kendiyle konusarak insanlari kandirmasi cok rahatsiz edici. Yaptiracagi varsa bile sogutuyorlar insani, ben vazgectim mesela dua alacaktim.

kızlar roza için ne diyorsunuz bu akşam gitmeyi düşünüyorum rosa mı yoksa rita mı hangisi sizce

kızlar roza için ne diyorsunuz bu akşam gitmeyi düşünüyorum rosa mı yoksa rita mı hangisi sizce
Rita benim icin baktirdiklarim icinde en iyisiydi. Anlik durumlari inanilmaz goruyor, soka girdim ki oyle genel gecer seyler degil, cok detay durumlar yani atip tutamayacagi seyler. Yalniz gelecek icin vade vermiyor, yeni kisi gordu ama zaman belli olmadigi icin cikar mi cikmaz mi bilmiyorum.

RİCA ETSEM NUMARA VERİR MİSİN

Burçin’e iki kere fal baktırdım..ilk kez baktırdığım zaman Eylül ayıydı sanırım
Telefon numarasını bir yakınımdan almıştım Kİ burada üyeliği olmayan biridir kendisi
İlk baktığı zaman bir konuda yanılmıştı ancak kendisi anlık olarak başarılıydı ve verdiği tarih net olarak tuttu
İkinci bakımı da iyiydi
Ancak burada kendisiyle ilgili yazılanlar iyi şeyler değil tabii ki
Ancak burada pek çok falcının hesaplarının olduğunu düşünüyorum
Merkür kedisi mesela resmen bana hesap sormuştu

Kızlar burçinin dualar işlemler vermesinden sonra aklıma ne geldi. Bazı dergahlar varmış böyle gidip görüşüyormuşsun sana işlem veriyorlarmış ücretsiz yerlermiş bi de falcıdan ziyade böyle bir yere başvurmak daha mı mantıklı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…