- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
ya ben tarota pek inanmıyorumKızlar fal baktırmaktan artık tarotu öğrenmişimaz önce bi instagram etkinliğine denk geldim falcı üçer kart koymuş altına yorum seçeneklerini yazmış çoğunu bildim ya bence birbirimize fal baksak daha ii sizde biliyosunuzdur
Olabilir en güzeli sanırım astroloji üzerinden yıldız haritası üzerinden ilerlemek ya. Şu tam doğum saatimi bir gidip alabilsem hastaneden baktırcamya ben tarota pek inanmıyorumtamamen bizdeki enerjiyi yansıtıyor bence, buradaki birkac arkadasa bakmıstım ben hep onlar ne dusunuyorsa ne olmasını istiyorsa ona yonelik kartlar cıkıyordu ve yorumlayınca da sanki o sorunun cevabıymıs gibi spesifik oluyordu ama kartta cıkan anlamların hıcbırı olmadı, tamamen bızım ne dusundugumuzun bilincaltımızın yansıdıgını dusunuyorum, o yuzden bana inandırıcı gelmiyor artık
Esas o yıldıznameye bakan hakikatli bi hoca var arkadaşımın bildiği de azeri bi kadınmış ama yok kabul ettiremedim kendimi. Para falan almıyor . Ama işte herkesi kabul etmiyor. Arkadaşımın yanına gidip zorla tekrar arattırcam ama pes etmek yok kapıyı çalıcamyüzde elli elli diyim. iyi mi kötü mü karar veremedim. ama 300 tl fazla, 150 hadi 200 liralık faldı bence o da 40 dk konusup her soruma cevap verdigi icin. ben cok fazla fal baktırmadıgım icin onun bakım tarzını elestiricek tecrübem ya da karsılastıracak orneklerim yok pek. cok spesifik konusuyor, su an icin soyledikleri genelde dogruydu, anı ve gecmisi cok iyi bildi, ileriye yonelik soyledigi seylere ben pek ihtimal vermedim cunku uc cocugun olacak bes cocugun olacak bilmem ne kısımları icin cok iddialı konustu ama bilemiyorum su an. bir de az bucuk astrolojiden anlarım, daha once dogum haritası da baktırmıstım, onlara zıt seyler soyledi mesela o yuzden ilerisi icin biraz nabza göre serbet verdigini dusunuyorum. bu arada acıp kitaptan okudugu da dogru, ama yani bir kitabı acıp bizim kisiligimiz, gecmisimiz hakkında orada yazan paket bilgileri bize aktarması cok bir sey ifade etmiyor bence. ama tutturdugu seylerı neye gore tutturdu bilmiyorum. baska bir arkadasım da cok memnun kalmıs begenmis sonrasında kahve ve tarot baktırmıstı mesela. ama yıldızname bence cok daha kapsamlı, ona baktırıp üstüne digerlerini baktırmak bana sacma geldi
Laf Cafedeki Kuzeye ben baktırdımBu Kuzey diye konuşulan kişi nerede bakıyor, cafe laf mı? Sanırım çoğunluk telefonda baktırıyor? Symbol’de olan Kuzey mi? Şimdi Laf’ta mı?
NasıldııııLaf Cafedeki Kuzeye ben baktırdım
Mesajinizi okumustum, bende ondan sonra fdn100 burcin hakkinda bilgi alip islem baslatmistim. Yorum sayisindan dolayi fake hesap oldugunu zannetmiyordum. Islem suresi henuz bitmedi ama imkansiz olan bir konuda hafif gelismeler var gibi.Once fnd110 onerdi sonra diger kullanici adi geldi bu kisi bu mu diye orada ben birazcik suphelendim, ne alaka yani isim hatirlamiyor direkt o mu dedi 2014 senesinde kursun dokmus de bilmem ne. Baglanti nasil kuruyor demistim icimden. Hemen digeri teyzeme sorayim ben gorunusunu bilmiyorum dedi sonra teyit etti falan evet oymus diye orada suphelendim ama konduramadim. Diger hesap da bugun yazdi ben dua aldim simdiden faydasini gordum diye. Bunlara inanip dua alacaktim ben de salak gibi, kendim oturur dua ederim ne gerek varsa bu tiplere. Hicbir falcidan medet ummamak gerekiyor kesinlikle. Bundan sonra da tek Rita'ya baktiririm belki Roza;yi bir kere denerim. Rita gelecek daha cikmadi ama anda iyiydi en azindan. Bunun disindaki hicbir falciya gercekten guven yok kendi acimdan, bir daha fal cok zor baktiririm artik iyice soguttular.
Falcıların nasıl, fallarını kime atıyorsun?Kızlar fal baktırmaktan artık tarotu öğrenmişimaz önce bi instagram etkinliğine denk geldim falcı üçer kart koymuş altına yorum seçeneklerini yazmış çoğunu bildim ya bence birbirimize fal baksak daha ii sizde biliyosunuzdur
Burcin kotu bir falci olmayabilir ve sonucta verdigi seyler de dua bir zarari olmaz ama reklam yapilmasi ve ayni kisinin farkli kisi gibi kendiyle konusarak insanlari kandirmasi cok rahatsiz edici. Yaptiracagi varsa bile sogutuyorlar insani, ben vazgectim mesela dua alacaktim.Mesajinizi okumustum, bende ondan sonra fdn100 burcin hakkinda bilgi alip islem baslatmistim. Yorum sayisindan dolayi fake hesap oldugunu zannetmiyordum. Islem suresi henuz bitmedi ama imkansiz olan bir konuda hafif gelismeler var gibi.
Rita benim icin baktirdiklarim icinde en iyisiydi. Anlik durumlari inanilmaz goruyor, soka girdim ki oyle genel gecer seyler degil, cok detay durumlar yani atip tutamayacagi seyler. Yalniz gelecek icin vade vermiyor, yeni kisi gordu ama zaman belli olmadigi icin cikar mi cikmaz mi bilmiyorum.kızlar roza için ne diyorsunuz bu akşam gitmeyi düşünüyorum rosa mı yoksa rita mı hangisi sizce
RİCA ETSEM NUMARA VERİR MİSİNRita benim icin baktirdiklarim icinde en iyisiydi. Anlik durumlari inanilmaz goruyor, soka girdim ki oyle genel gecer seyler degil, cok detay durumlar yani atip tutamayacagi seyler. Yalniz gelecek icin vade vermiyor, yeni kisi gordu ama zaman belli olmadigi icin cikar mi cikmaz mi bilmiyorum.
Babada verir misinizRİCA ETSEM NUMARA VERİR MİSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?