İstanbul'da Fal - Falcılar

Nerde bu hoca canım özelden yazar mısın bana ?

Bayagi kapsamli bir reklam yapmis, planli programli. Ben de cok bariz reklam diyemedim bu yuzden, o GOP falci konusmasindan sonra ozellikle, sadece Burcin’e yonelmedi yani reklam yaparken oradan guven kazandi demek ki.

Bayagi kapsamli bir reklam yapmis, planli programli. Ben de cok bariz reklam diyemedim bu yuzden, o GOP falci konusmasindan sonra ozellikle, sadece Burcin’e yonelmedi yani reklam yaparken oradan guven kazandi demek ki.
Zaten iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş böyle aramakla olmuyor demekki

Bide fal baktıranlar fal güncelemesi yapsa güzel olmaz mı çıkan,çıkmayan falları yazsalar çok iyi olmaz mı rica etsem

Evet çok doğru biri baktıyor beğeniyor sonra çok talep olunca sallamaya mı başlıyorlar acaba ya enerji meselesi bu sanki bazılarında tutmayınca olmuyor bence sanki
Para kazanacağız diye üst üste bakıyorlar sonra odak kalmıyor konsantre kalmıyor enerji kalmıyor günde 2 3 kişi alsalar daha başarılı olurlar ama aldıkça alıyorlar sonra yani para kazanacağım diye karşıdaki inşam mağdur oluyor

O kadar doğru yazmışsın ki para hırsı bide bazıları çok talep görünce fal fiyatını hemen yükseltiyor ona da sinir oluyorum

Burcinin reklam olmasına hic sasırmadım, zaten ismi bile falcı ismi gibi diildi, ben de kendisiyle konuştum numarasını almıstım ama baktırmamıştım nedense içime sinmiyordu. Isabet olmus gerçekten. Numarasını aldığım kisi cok övdü ve ortaya atan da oydu, ben de şeyden şüphelenmiştim seneler önce kursun döktü de bilmem ne İstanbul’da tek kursun döken beyaz tenli kadın o mu yani hemen butun yorumlar onda toplandı birden. Yalnız uc hesaptan yazılması ve farklı falcıların da konusunun geçmesi bariz reklam oldugunu düşünmemizin önüne geçti, akıllıca bir hamle. Sadece İsmi burciye falan olsa baktırırdım ama kesin sabihaya hemen düştüm, tam bir falcı profılınde kadın

Burcin'in numarasi bende de vardi hep elime aldim mesaj yazayim veya arayayim dua sorayim diye elim gitmedi bir turlu erteledim, once dua alanlar yazsin sonra diye demek ki icime sinmeyen bir sey vardi. Senin dedigin gibi bariz reklam degildi ama arada bazi seylerden suphelendik bence icten ice o yzuden tam guven vermedi. Sabiha da reklamdi galiba, basta ondan da suphelenmedim reklam diye yine 2 kisi yazdigi icin sonradan baktiranlar kitaptan okur gibi yildizname bakiyor demislerdi yani o da ovuldugu gibi yokmus. Bir falciya 2-3 farkli hesaptan ayni anda bir ovgu geliyorsa ve o hesaplardan 1-2 si yeni hesapsa suphlenemek lazim demek ki.

Bence Esma’nında var burda bir eşi :)

BANA DA BURÇİNİ ÖNERDİ VE BAKTIRDIM
Merak etmeyin para yabancıya gitmedi, burada ki F fnd110 isimli kişiye ödeme yaptınız : ) falınıza @pinarrtzbaktı sizin hakkınızda bilgileri de @nazyaaaa_1 topladı. İşin aslı hepsi bir kişi : )))

Peki bakımı nasıldı?
sonuçlar iyi ise sanırım sizde baktıracaksınız. İnanın böyle mesajları görünce dolandırılmanıza müstahak diyorum. Kadının biri buraad ki potansiyeli görüyor bunu fırsata çeviriyor, sizi soyup soğana çeviriyor, sol yanağınızdan öpüyor siz sağ yanağınızı dönüyorsunuz. İnanın müstahak

Bakımının nasıl olduğunu sorarken kastettiğim şey şuydu: Hiçbir şekilde bu işlerden anlamayan birisi miydi? Her türlü sahtekarlık yapıldığının farkındayım zaten orda bir sıkıntı yok ki ben zaten burda öz eleştiri yaptım.

benim kabahatım o halde kusura bakmayın lütfen.... ben sorudan "iyi baktıysa keşke arasaydım" mesajı aldım...
içimin fesatlığına verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…