- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Nerde bu hoca canım özelden yazar mısın bana ?Ya kızlar buna kızıyorum bir falcı okuma falan bilmez okuma yapan insanlar fala karşıdır zaten kendileri neki okuma yapsınlar bu işler ilim işidir ve para almıyorlar alanlar büyücü yada bunlar gibi dolandırıcı ne okumuşlar neyi test etmişlerde okuma veriyolar hangi ilimle yapıyorlar bakalım kuran okumasını biliyorlar mı bilmeyen biri nasıl okuma yapacak okuma verecek. Ben bir hocaya gittim böyle hayvan besleyen sokak hayvanlarına bakması çok hoşuma gitmişti eski bir cami imamıymış zaten ve asla para almıyor yıllarını vermiş bu işe eğitmiş böyle çok alim hoca ve insanlara yardım eden biri diye gittim ve bu insanlar kurandan okuma yapıyorlar ve nazardan koruyun kendinizi diyo hepsi böyle bunlarda geçmiş paralar alıyo okadar iyiyseler yapsınlar göstersinler kendilerine marifetlerini tamam fal baktırıyoruz ama okuma işlerine girmeyin ordan burdan topluyorlar bilgileri internetten kimin neye ihtiyacı var kime ters teper kendinize yazık edersiniz ben zaten böyle şeylere çok inanan biri değilim ama böyle allah rızası için okuyan kişileri eğitimini ilmini biraz araştırarak meraktan gittim zaten okuyabileceğim şeyler değildi okadar ağırdıki yapamadım :) yani anlıcanız böyle cahillere para kazandırmayalım
Bayagi kapsamli bir reklam yapmis, planli programli. Ben de cok bariz reklam diyemedim bu yuzden, o GOP falci konusmasindan sonra ozellikle, sadece Burcin’e yonelmedi yani reklam yaparken oradan guven kazandi demek ki.Ayy inanmıyorum. Biz özelden de konuşuyorduk kendisi ile. Hatta gop ta bir falcı falan aramıştık beraber. Bulamamıştık. Youtube da tuncay yeşilpınarın falan böyle spritüel işlemleri var onlara bakalım artık .
Zaten iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş böyle aramakla olmuyor demekkiBayagi kapsamli bir reklam yapmis, planli programli. Ben de cok bariz reklam diyemedim bu yuzden, o GOP falci konusmasindan sonra ozellikle, sadece Burcin’e yonelmedi yani reklam yaparken oradan guven kazandi demek ki.
Biri çok iyi olsa sonra aynı olmuyorKeşke şöyle güzel fal bakan birini bulsakta hepimiz rahatsak artık
Evet çok doğru biri baktıyor beğeniyor sonra çok talep olunca sallamaya mı başlıyorlar acabaBiri çok iyi olsa sonra aynı olmuyor
Para kazanacağız diye üst üste bakıyorlar sonra odak kalmıyor konsantre kalmıyor enerji kalmıyor günde 2 3 kişi alsalar daha başarılı olurlar ama aldıkça alıyorlar sonra yani para kazanacağım diye karşıdaki inşam mağdur oluyorEvet çok doğru biri baktıyor beğeniyor sonra çok talep olunca sallamaya mı başlıyorlar acabaya enerji meselesi bu sanki bazılarında tutmayınca olmuyor bence sanki
BANA DA BURÇİNİ ÖNERDİ VE BAKTIRDIMBu 3 kisi Burcin'i onerenler ama uzuldum simdi. Neyse ki irtibata gecmemistim henuz. Ortaya cikardiginiz icin tesekkurler gercekten insan kandiriyorlar, hic de anlasilmadi reklam oldugu yazik gercekten
O kadar doğru yazmışsın ki para hırsı bide bazıları çok talep görünce fal fiyatını hemen yükseltiyor ona da sinir oluyorumPara kazanacağız diye üst üste bakıyorlar sonra odak kalmıyor konsantre kalmıyor enerji kalmıyor günde 2 3 kişi alsalar daha başarılı olurlar ama aldıkça alıyorlar sonra yani para kazanacağım diye karşıdaki inşam mağdur oluyor
BANA DA BURÇİNİ ÖNERDİ VE BAKTIRDIM
Peki bakımı nasıldı?BANA DA BURÇİNİ ÖNERDİ VE BAKTIRDIM
Burcin'in numarasi bende de vardi hep elime aldim mesaj yazayim veya arayayim dua sorayim diye elim gitmedi bir turlu erteledim, once dua alanlar yazsin sonra diye demek ki icime sinmeyen bir sey vardi. Senin dedigin gibi bariz reklam degildi ama arada bazi seylerden suphelendik bence icten ice o yzuden tam guven vermedi. Sabiha da reklamdi galiba, basta ondan da suphelenmedim reklam diye yine 2 kisi yazdigi icin sonradan baktiranlar kitaptan okur gibi yildizname bakiyor demislerdi yani o da ovuldugu gibi yokmus. Bir falciya 2-3 farkli hesaptan ayni anda bir ovgu geliyorsa ve o hesaplardan 1-2 si yeni hesapsa suphlenemek lazim demek ki.Burcinin reklam olmasına hic sasırmadım, zaten ismi bile falcı ismi gibi diildi, ben de kendisiyle konuştum numarasını almıstım ama baktırmamıştım nedense içime sinmiyordu. Isabet olmus gerçekten. Numarasını aldığım kisi cok övdü ve ortaya atan da oydu, ben de şeyden şüphelenmiştim seneler önce kursun döktü de bilmem ne İstanbul’da tek kursun döken beyaz tenli kadın o mu yani hemen butun yorumlar onda toplandı birden. Yalnız uc hesaptan yazılması ve farklı falcıların da konusunun geçmesi bariz reklam oldugunu düşünmemizin önüne geçti, akıllıca bir hamle. Sadece İsmi burciye falan olsa baktırırdım ama kesinsabihaya hemen düştüm, tam bir falcı profılınde kadın
Merak etmeyin para yabancıya gitmedi, burada ki F fnd110 isimli kişiye ödeme yaptınız : ) falınıza @pinarrtzbaktı sizin hakkınızda bilgileri de @nazyaaaa_1 topladı. İşin aslı hepsi bir kişi : )))BANA DA BURÇİNİ ÖNERDİ VE BAKTIRDIM
sonuçlar iyi ise sanırım sizde baktıracaksınız. İnanın böyle mesajları görünce dolandırılmanıza müstahak diyorum. Kadının biri buraad ki potansiyeli görüyor bunu fırsata çeviriyor, sizi soyup soğana çeviriyor, sol yanağınızdan öpüyor siz sağ yanağınızı dönüyorsunuz. İnanın müstahakPeki bakımı nasıldı?
Bence Esma’nında var burda bir eşi :)
Bakımının nasıl olduğunu sorarken kastettiğim şey şuydu: Hiçbir şekilde bu işlerden anlamayan birisi miydi? Her türlü sahtekarlık yapıldığının farkındayım zaten orda bir sıkıntı yok ki ben zaten burda öz eleştiri yaptım.Merak etmeyin para yabancıya gitmedi, burada ki F fnd110 isimli kişiye ödeme yaptınız : ) falınıza @pinarrtzbaktı sizin hakkınızda bilgileri de @nazyaaaa_1 topladı. İşin aslı hepsi bir kişi : )))
sonuçlar iyi ise sanırım sizde baktıracaksınız. İnanın böyle mesajları görünce dolandırılmanıza müstahak diyorum. Kadının biri buraad ki potansiyeli görüyor bunu fırsata çeviriyor, sizi soyup soğana çeviriyor, sol yanağınızdan öpüyor siz sağ yanağınızı dönüyorsunuz. İnanın müstahak
Bakımının nasıl olduğunu sorarken kastettiğim şey şuydu: Hiçbir şekilde bu işlerden anlamayan birisi miydi? Her türlü sahtekarlık yapıldığının farkındayım zaten orda bir sıkıntı yok ki ben zaten burda öz eleştiri yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?