Kurtulus'taymis bana uzak oldugu icin gitmedim ama yuzyuze tabii her zaman bence daha iyidir.aynen bana da dün aradığımda yarın 17den sonra gel dedi. Telefondan diyince haftaya ara dedi. Evi nerede biliyor musun
BANA DA YENİ TANIŞACAĞIM BİRİ İÇİN ÇOK GENEL VE UZUN VADE VERDİ. 1,5 YIL İÇİNDE DEMİŞTİBir kere baktirdim soyle, aylar once bir kere aramistim mesgulum bu hafta dedi bir de cok olumsuz yorum vardi hem Google'da hem forumda negatif biri falandir diye ben de bir daha aramadim. En son aklimda kalacagima baktirayim dedim aradim yine mesgulum dedi yakindaysan evde bakiyorum dedi galiba evine gidenlere oncelik veriyor. tel icin 3-4 gun sonraya randevu verdi randevu verince iban istedim, kapayinca whatsapptan gonderdi. Soyledigi gun saate 10 dakika kala aradim teyit etmek icin, sonra parayi gonderip dekontu WA;tan gonderdim, aradim hemen bakti. Yani soyledigi saatte planladigin gibi bakiyor ve yasi olan bir kadin olmasina ragmen gunluk dile hakim, ona DM'den cok yuruyorlar falan dedi hatta cok guldum. Bir Rita bir de Leyla'da telefonda fal organize etmek kolay olmustu benim icin mesela telde bakan Elif'e ulasip fal baktirmak cok zor olmustu, su saata ara der o saatte ararsin acmaz, mesaj atarsin bakmaz, randevu aldiginda boyle ugrastirmiyor en azindan Rita. Yalniz burada yazdim gelecek icin baktiracaksaniz bence Rita dogru tercih olmayabilir, gelecek biraz muallak kaliyor ne tarih veriyor ne de net konusuyor gelecekle alakali, bana oyleydi yani. Mesela biriyle kalabalik, is gibi bir ortamda tanisacaksin dedi ama ne yakin zamanda ne de uzak kimbilir ne zaman. Hicbir falci bende gelecek bilemiyor zaten ben ona cok takilmiyorum ama cogu kisi gelecek icin baktiriyor. Bana anlik dusunce ve niyetleri ve yakin gelecek bir seyler bilseler yetiyor.
Sende nasildi peki anlik durumlarda memnun kaldin mi? Bizim enerjimiz tuttu onunla herhalde, cunku o kadar super bildi diyen de cok gormedim bende ise gercekten iyiydi, o kadar fal batirdim bu kadar nokta atisli hayatimi sereni gormemistim.Ritaya ben wpdan yazarak randevu almıştım ama ibanı vs ordan atmıştı ancak verdiği tarihte bakamamasti ki yoğunluktan olabilir 2 3 gün sonra bakmıştı hemen ancak şuan yoğunluktan randevu alamiyor olabilirsiniz
Bana onu da vermedi, ne zaman dedim cok uzak degil dedi ama bu ne demek yani 2 sene de cok uzak degil, ksiden kisiye degisir kimine gore 3 sene kimine gore 3 hafta oluyor uzak tarih. Baska bir sey icin 1 seneyi gecmez dedi mesela o en net tarih olabilir verdigi.BANA DA YENİ TANIŞACAĞIM BİRİ İÇİN ÇOK GENEL VE UZUN VADE VERDİ. 1,5 YIL İÇİNDE DEMİŞTİ
azelda kim nasıl ulaşabiliriz numarasını verir misiniz lütfenKızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru bir şekilde ilerler.
Burcin'den dua almayi ben de planliyrodum ama sonra Burcin'in burada 3 farkli uyelik alarak kendi kendiyle konusarak reklam yaptigi ortaya cikti, boyle seylere basvurmasalar, sadece bakimlariyla da basarili olurlar zaten reklama ihtiyac duymazlar. Reklami bu sekilde yapmasi beni cok soguttu acikcasi o yuzden vazgectim ki bu ay sonu alacakken vazgectim.Kızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru bir şekilde ilerler.
Ben okudum yazılanları ama.biraz analiz yaparsan Burcin'in yazis tarzı değil ben o kişinin burcin olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki biz de yazarak reklamlarını yapıyoruz. Orasını bilmem nedir ne değildir ama ben inanılmaz memnun kaldım şükürler olsun diyorum ki ben ondan maddi ve sınav için de aldım verdiği seyler inanılmaz ise yarıyor . Kendim deneyimledim.Reklam yapmışsa şayet ki tekrar söylüyorum ben boyle bisey yaptığına ihtimal vermiyorum burcinden işlem almış biri olarak az çok anlarım üslubunu ama yapmış olsa dahi ben iyiki yapmış diyorum çünkü ben ve sevgilim işin içinden çıkamadık burcin in işlemleri resmen kaldırdı sevgilime yapılanları yeniden başlamış gibi olduk . Karelerde dua ediyorum karşıma çıktığı için yoksa biz büyüyü kaldıramadık kendi de kayboldu Bi anda ben yaptıktan sonra burcin ilgilendikten sonrq sevgilim aynı sekilde döndü. Ve benim sevgilimin ailesinin yapısını anlatınca birebir bunları söyleyince senin sevgilinin haberi var deyince ben işlem aldım çünkü büyü deyince sanki bizi dolandiracaklarmjs gibi geliyor. Sevgilim farketmese bende inanmazdım. Ama havin azelda burcin Allah razı olsun onlardan.Burcin'den dua almayi ben de planliyrodum ama sonra Burcin'in burada 3 farkli uyelik alarak kendi kendiyle konusarak reklam yaptigi ortaya cikti, boyle seylere basvurmasalar, sadece bakimlariyla da basarili olurlar zaten reklama ihtiyac duymazlar. Reklami bu sekilde yapmasi beni cok soguttu acikcasi o yuzden vazgectim ki bu ay sonu alacakken vazgectim.
Hiç samimi gelmedi bana Burçin olmayan bir insan neden 3 hesap açıp onu burada reklamını yapsın dürüst olmak gerekirse o kadar zaman fal baktırıp yorum yapmayıp yaptığın yorumdada Burçin savunman burada çoğu kişi çekinir olduk birini tavsiye ederken ne diyim bana geçmedi bu yorumlar . Zaten o zamanlar da geçmemişti ama hani baktırma yorum da yapma kendi kendime dedim şuan neden se fikrimi belirtmek istedim .Ben okudum yazılanları ama.biraz analiz yaparsan Burcin'in yazis tarzı değil ben o kişinin burcin olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki biz de yazarak reklamlarını yapıyoruz. Orasını bilmem nedir ne değildir ama ben inanılmaz memnun kaldım şükürler olsun diyorum ki ben ondan maddi ve sınav için de aldım verdiği seyler inanılmaz ise yarıyor . Kendim deneyimledim.Reklam yapmışsa şayet ki tekrar söylüyorum ben boyle bisey yaptığına ihtimal vermiyorum burcinden işlem almış biri olarak az çok anlarım üslubunu ama yapmış olsa dahi ben iyiki yapmış diyorum çünkü ben ve sevgilim işin içinden çıkamadık burcin in işlemleri resmen kaldırdı sevgilime yapılanları yeniden başlamış gibi olduk . Karelerde dua ediyorum karşıma çıktığı için yoksa biz büyüyü kaldıramadık kendi de kayboldu Bi anda ben yaptıktan sonra burcin ilgilendikten sonrq sevgilim aynı sekilde döndü. Ve benim sevgilimin ailesinin yapısını anlatınca birebir bunları söyleyince senin sevgilinin haberi var deyince ben işlem aldım çünkü büyü deyince sanki bizi dolandiracaklarmjs gibi geliyor. Sevgilim farketmese bende inanmazdım. Ama havin azelda burcin Allah razı olsun onlardan.
Azelda size vade vermismiydi?Ben okudum yazılanları ama.biraz analiz yaparsan Burcin'in yazis tarzı değil ben o kişinin burcin olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki biz de yazarak reklamlarını yapıyoruz. Orasını bilmem nedir ne değildir ama ben inanılmaz memnun kaldım şükürler olsun diyorum ki ben ondan maddi ve sınav için de aldım verdiği seyler inanılmaz ise yarıyor . Kendim deneyimledim.Reklam yapmışsa şayet ki tekrar söylüyorum ben boyle bisey yaptığına ihtimal vermiyorum burcinden işlem almış biri olarak az çok anlarım üslubunu ama yapmış olsa dahi ben iyiki yapmış diyorum çünkü ben ve sevgilim işin içinden çıkamadık burcin in işlemleri resmen kaldırdı sevgilime yapılanları yeniden başlamış gibi olduk . Karelerde dua ediyorum karşıma çıktığı için yoksa biz büyüyü kaldıramadık kendi de kayboldu Bi anda ben yaptıktan sonra burcin ilgilendikten sonrq sevgilim aynı sekilde döndü. Ve benim sevgilimin ailesinin yapısını anlatınca birebir bunları söyleyince senin sevgilinin haberi var deyince ben işlem aldım çünkü büyü deyince sanki bizi dolandiracaklarmjs gibi geliyor. Sevgilim farketmese bende inanmazdım. Ama havin azelda burcin Allah razı olsun onlardan.
Saygı duyuyorum. Şimdiye kadar yorum yapmadım çünkü geleceği çıkan biri olmadı son iki aydır yaşadığım süreci bu insanlar bildigi için yorum yapma gereği duydum. Burda sayılan bütün falcılarq baktırdım mesajlastigim bir çok insan falci numarası aldığım bir çok kişi oldu ama falları çıkmadı azelda Burçin ve havin şu an yaşadığım süreci bildiler ve tarihiyle ayrılacağımiz zamanı barisacagimjz zamanı ve nasıl geleceğin doğru okuyan oldular. Ben de size neden samimi gelmedi anlamadım bir azelda havin Burçin den bahsettim ama siz sadece Burçin e takıldıniz bu da bana samimi gelmiyor. Ben naçizane fikrimi belirttim dileyen dilediğini alır size de samimi gelmeyebilir buna Saygı duyuyorum tabiki .Hiç samimi gelmedi bana Burçin olmayan bir insan neden 3 hesap açıp onu burada reklamını yapsın dürüst olmak gerekirse o kadar zaman fal baktırıp yorum yapmayıp yaptığın yorumdada Burçin savunman burada çoğu kişi çekinir olduk birini tavsiye ederken ne diyim bana geçmedi bu yorumlar . Zaten o zamanlar da geçmemişti ama hani baktırma yorum da yapma kendi kendime dedim şuan neden se fikrimi belirtmek istedim .
Ya çok saçmaladıgı yerler de oldu ama mesela öyle bir ayrıntı verdi ki bunu kimse bilmedi ve hisleri olmayan birinin soylemesi mümkün değildi ama yine süper diyemiyorumSende nasildi peki anlik durumlarda memnun kaldin mi? Bizim enerjimiz tuttu onunla herhalde, cunku o kadar super bildi diyen de cok gormedim bende ise gercekten iyiydi, o kadar fal batirdim bu kadar nokta atisli hayatimi sereni gormemistim.
Kuzu vala direkt ben hiç bişi atmadım kahve vs ,bişi sormadan konuşmaya başladıBu arada arkadaşlar rita ne falı bakıyor tarot kahve yoksa bilgi alıp öyle sana söylüyor mu tam olarak nasıl oluyor bakımı :)
o yüzden gidip baktırmak daha mantıklı herhaldeKuzu vala direkt ben hiç bişi atmadım kahve vs ,bişi sormadan konuşmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?