İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahahah aynen rita bana öyle bir vade verdi ki 5 sene önce gittim kendisine vadesine henüz iki sene var

Bende buradan birkaç deneyimimi paylaşayımda belki faydası olur aslında çok baktırma taraftarı değilim çünkü kapılıyor insan ve istemesekte umut bağlıyoruz.

Cafe Laf kuzey
Enerjisi güzel ama sizi bir kere tanıdımı hep aynı şeyleri söylüyor pozitif enerji gibi modunuzu yükseltiyor yani ilk kez baktırdığınızda çok daha iyi.

Bakırköy Sertaç
Taksim dolmuşlarının ara sokağında ufak tatlı bir cafe var orada fal bakıyor. Kahve bahane kendisi enerjiyle bakıyor falı. Arkadaşlarım çok beğendi ama beni bir tutturamadı dönecek dediği adam dönmedi falan belkide ben artık vazgeçtiğim içindir bilmiyorum.

Birde burada birinin yorumuna güvenip birine işlem yaptırdım kendisi çok memnun kaldığını söylemişti bende denedim. Kesinlikle hiçbir işe yaramadı 15/20 güne döner dediği adam 1 ay olacak hiçbir şekilde dönmedi bir hareket bile olsa kabulümdü. Buradaki kullanıcı adıda livanisannn diye biri kendisinin işlem yapan adamla işbirliği içerisinde olduğunu düşünüyorum amann yorumunu görürseniz yaptırmak isterseniz diye ben bunu buraya yazıyorum inanmayana özelden konuşmalarımı atabilirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ebced baktırdım aklımdaki kişiyle ilgili. Artık tarot baktırmam tarot değişken bir şey anlık olarak bakılıyor ebced hesabı değişmez ve doğru sonucu verir çok falcı gezdim boşa para harcamaktan başka bir şey değil. Gidin bir tane düzgün böyle yıldızname ebced bakan birini bulun tek seferde baktırın .

Kime baktırdın canım ve ne kadarsa baktı sen uzun zaman oldu mu bakalı

3 ay önce fal baktırmak istediğim bir dönemden geçiyordum yakın diye Kuzeye gittim ama tanıdı diye beni hep aynı şeyleri söyledi ve çıkmadı. Birde falcı edi diye biri var kızlar isterseniz bir araştırın derim instagram hesabı var ve almanyaya falan gidip fal bakan biri

Siz baktirdinizmi ediye

ediye yıllar önce bakırköyde fal baktırdım dediği hiçbir şey çıkmadı

tavsiyelerden giderek bende o ediye bakdirdim bi kac kez ama hic nokta atisi fln yokdu soruma göre yorum yapdi, insan olarak yorumlama tarzi fln iyi ama dedikleri hic biri olmadi hatta arkadasima baya söyle etti bununla olucan dedi kiz yepyeni biriyle suan

dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım

nabza göre şerbet veriyor demekki edide elendi

ne kadara bakıyor peki bu hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…