- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Hahahah aynen rita bana öyle bir vade verdi ki 5 sene önce gittim kendisine vadesine henüz iki sene varRitayla ilgili şöyle yazabilirim çok eskiden bildiğim biri hatta burda ilk öneren kişilerden biriyim.Ritayı beğeniyorum çünkü anı inanılmaz derecede okur hatta ben baktırdığımda diyorum bu kadının önünde ne var ekranmı kişilerimi biliyo diyecek kadar transa geçtiği durumlar oluyor. Benim yıllar önce arkadaşım şey diyordu torunlarına bakmazmış o ailesine derdi kötü birşey söylememek için bu tarz falcılarda benim gördüğüm böyle varlıklarla bakan hep olumsuz durumları biliyorlar yada korku enerjisi yayıyorlar çıkıyor.
“Bende en son baktırdığımda 1hafta içinde inanılmaz güzel olaylar yaşıcaksın çok olacaksın demişti tam tersi çok sıkıntılı 2-3ay geçirdim
“Benim eski ex için dedikleri tamamen doğruydu arayacak demişti vade vermemişti aradı ama diğer söylediği şeylerde sonuç alamadım bu konu ile ilgili (Bu durumu en iyi bilen Zeynepti bu arada)
“Geleceğe dair yeni söylediği kişi ve durumlarla ilgili hiçbirşey çıkmadı zaten kaide değer birşey söylemedi
“Hatırladığım iki detay bu çünkü çoğunluklu falın güncel durum yaşananlar şekil hatlar vs ile geçti.
Yani Rita iyi bilen bir kadın ama çok uzun vadeler veren biri en az 2sene hoş 1senesi geçti :) 1sene sonra dediği detay çıkarsa gelir yazarım
Hahahah aynen rita bana öyle bir vade verdi ki 5 sene önce gittim kendisine vadesine henüz iki sene var
Maşaallah sevdim bu yönünğ
Rita benim de adımı bile sormadan başladı konuşmaya
canım bende kuzeye birkaç kere baktırdım ilk kez gittiğinde süper herşeyi biliyor söylüyor nokta atışı ama sonrakilerde artık seni tanıdığı için nabza göre şerbet veriyorNasıldıııı
Tabiki, isminizi goremiyorum. Özelden yazarmisiniz?Banada sabiha hanimin nrsini yollayabilirmisiniz acaba
Kime baktırdın canım ve ne kadarsa baktı sen uzun zaman oldu mu bakalıArkadaşlar ben ebced baktırdım aklımdaki kişiyle ilgili. Artık tarot baktırmam tarot değişken bir şey anlık olarak bakılıyor ebced hesabı değişmez ve doğru sonucu verir çok falcı gezdim boşa para harcamaktan başka bir şey değil. Gidin bir tane düzgün böyle yıldızname ebced bakan birini bulun tek seferde baktırın .
canım bende kuzeye birkaç kere baktırdım ilk kez gittiğinde süper herşeyi biliyor söylüyor nokta atışı ama sonrakilerde artık seni tanıdığı için nabza göre şerbet veriyor
cafe lafta çalışıyor özel numarası yok ben de direk gidip orada baktırıyordumKuzeyin iletişim bilgilerini verir misin ?
Siz baktirdinizmi ediye3 ay önce fal baktırmak istediğim bir dönemden geçiyordum yakın diye Kuzeye gittim ama tanıdı diye beni hep aynı şeyleri söyledi ve çıkmadı. Birde falcı edi diye biri var kızlar isterseniz bir araştırın derim instagram hesabı var ve almanyaya falan gidip fal bakan biri
Siz baktirdinizmi ediye
yok baktırmadım henüzSiz baktirdinizmi ediye
ediye yıllar önce bakırköyde fal baktırdım dediği hiçbir şey çıkmadı3 ay önce fal baktırmak istediğim bir dönemden geçiyordum yakın diye Kuzeye gittim ama tanıdı diye beni hep aynı şeyleri söyledi ve çıkmadı. Birde falcı edi diye biri var kızlar isterseniz bir araştırın derim instagram hesabı var ve almanyaya falan gidip fal bakan biri
3 ay önce fal baktırmak istediğim bir dönemden geçiyordum yakın diye Kuzeye gittim ama tanıdı diye beni hep aynı şeyleri söyledi ve çıkmadı. Birde falcı edi diye biri var kızlar isterseniz bir araştırın derim instagram hesabı var ve almanyaya falan gidip fal bakan biri
Kızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru
dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarımKızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru bir şekilde ilerler.
dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
[/QUOTEMüthiş Bi kadın. Çok sevindim beğenmene ama geleceği çıktığı için özellikle yorum yaptım bahsettiğim 3 kişiden. Şimdiye kadar kimsenin dedikleri çıkmadı. İnşallah gelecek için söylediklerini güzel şeylerse yaşarsın ki ben eminim buna .dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
Ay hadi ya geçmiş olsun bende internette iyi yorumlar görünce acaba demiştimediye yıllar önce bakırköyde fal baktırdım dediği hiçbir şey çıkmadı
nabza göre şerbet veriyor demekki edide elenditavsiyelerden giderek bende o ediye bakdirdim bi kac kez ama hic nokta atisi fln yokdu soruma göre yorum yapdi, insan olarak yorumlama tarzi fln iyi ama dedikleri hic biri olmadi hatta arkadasima baya söyle etti bununla olucan dedi kiz yepyeni biriyle suan
ne kadara bakıyor peki bu hanımefendidün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?