İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatlım günaydın....Nasılsın? Nostradamusta Zeynep cafede bakmadığı zamanlarda evinde 35 liraya bakıyormuş...

hoşbulduukkkk.. hem sizi meleğimle yanlız bırakmyım dedim hemde meleğim baktım bir başına kalmış buralarda destek olmaya geldim :)) ben artık fal baktırmıyorum bi su edirnede biri varmış melahatmıydı ne ona gitmek istiyorum o kadar onunla ilgilide kimse bişey yazmıyor nedense!!!

Tatlım Edirne'ye Opaque; Angel sen ve ben 4 müz gideriz. Belki başka birileri de gelmek ister.

kuzucugummm ben senı yerımm merdanaeyle geldın dımııı
melahatı smıle ın bır arkadası bılıyor ama oda telefonunu bulamamıstı ee bız artık hıslerımızle bulacaz kendısını su uyuz kuzuyu ıkna edebılır ısekkk
dior bebegım bız de senı sevıyoruzzz

olur dior uygun olursa gideriz hepberaber ama malesefki ne zman gideceğimiz belli değil..
uyuz kuzuya gelince de işte 20 güne tekabul eder bizim gitmemiz o zaman bizden önde gider o merak etme sen :)) hem biz fala mı gidiyoruz istanbula yakın şehrimize turistik gezi düzenliycez alla alla :)) ciğer yeriz, selimiyeyi gezeriz daha bi çok yer var orda oraları gezeriz foto çekeriz.. falımızıda baktırır döneriz tabiki bize bakarsa hahahah

tamam turistik gezi istiyorum ben o zmanaa
ha bide evet yaa ya bakmazsa bizee amaninnnn olmaz deme yanı olabılırr

Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......

iyi fikir ben gelirim hemencik

istersen telefonunu mesaj atarım sana genelde evde ve uygun oluyor konuşur gidersin

hehee bızımkı sanal degıll bız tanıyoz bırbırımızı bız kanka oldukk zatenn,her ne kadar uyelık sonlandırıp benı burda terkedenler olsada

su kk sayesınde belkı cok fal baktırdım cok para harcadımm ama ınanılmaz dostlarım oldu yerım onları ben fallar hıkayee benım kuzularım sahaneee

arkadaşlar kadıköy dimo cafede fatoş hn. var kendisi kahve falına bakıyor. ben bir fal bağımlısı olarak hem kadıköy hem taksim beşiktaş vs. bir çok yerde fal baktırdım fakat bu kişiyi tanıdıktan sonra sadece ona baktırıyorum çünkü o gerçekten biliyor.bence mutlaka deneyin pişman olmayacaksınızzz.çünkü o süperrrrr birrr falcı.rezzan kiraz bile yanında bence bişey ifade etmiyorrr.kesinlikle deneminizi tavsiye ederim.

o diğeri gelmesin. uzaktan uzaktan izlesin. edirneye'de gelirim, başka yere de her yere gelirim yani. hatta 5 subat demıstık ya, onun pazarı yapabılrıız bu olayı.

arkadaslar bı yardımcı olursanız sevinirim.ben bir ay önce kadar kahve falı baktırmıstım kadın ne söylediyse çıktı benim kaynanam la felan problemim var.bana dediki senin evinde muska var .benimde içime kurt düştü o dönemlerde de evimin anahtarından kaynanmda yedek vardı.altlı üstlü oturuyoruz zaten sizce evi dip bucak aramalımıyım ..ve nereye konmuş olabılır..kimsenin günahını almak istemem ama o dönemden bu yana eşimle durduk yere kavgalar ediyoruz eve girince çok bunalıyorum bazen durduk yere ağlıyorum ne yapabilirim bi yardımmm aciilllll

tamam sustummm atlamıcammm sözzzz
evet 6 subat edırne o zman anlastık....hehe edırnenın gezılecek yerlerı turıstık seyahat anlamında yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…