üstteki msjda bir dimo cafe muhabbeti geçiyor 300lü sayfalardada geçmiş..reklammı gerçek mi nedir bilgisi olan var mı...elimin altındayken olguya bir nevi ihanet edip gidiim diyorummaksat muhabbet
bu arada kadıköyde nikomudur nedir tuhaf topik arkadaşa gittim...kepaze o ya...bariz telepati gücünü kullanıyor...çok salladı yüzüne söledim sevmedi beni: )
Ladyciğim hooooş geldin be ya. Bizi bu çılgın Angelle tek başımıza bırakmaya gönlün elvermedi di mi. Tatlım ben serhan Hanıma baktırdım gerçekten anneme baktırsam çok daha iyiydi. Perihanı buradaki yorumlardan sonra tamamen sildim. Geçen gece telefonda Mineye baktırdım. hani şu Kadıköy Nostradamusta bakan tatlı lız. Artık orada bakmıyormuş. Enerjisi çok pozitif, çok tatlı. Kişilik analizleri çok iyi, şimdi ve geçmişi de gayet iyi bildi. Gelecekle ilgili çok yakın gelecek (10 gün) gibi bir zaman dilimi verdi bakalım. Bir de Şubat ayı için Bahar, Hande, Meryem (Symbol Nişantaşı), Burcu, Zeynep (Kadıköy Angels), Niko (Kadıköy Sığınak), ve daha birkaç falcı ile aynı şeyi demiş oldu. Bakalım Şubat küçükama büyük ay benim için....Tatlım tekrar hoş geldin. Ben de ikinizi çooook seviyorum nedense?? :76:
hoşbulduukkkk.. hem sizi meleğimle yanlız bırakmyım dedim hemde meleğim baktım bir başına kalmış buralarda destek olmaya geldim :)) ben artık fal baktırmıyorum bi su edirnede biri varmış melahatmıydı ne ona gitmek istiyorum o kadar onunla ilgilide kimse bişey yazmıyor nedense!!!
hoşbulduukkkk.. hem sizi meleğimle yanlız bırakmyım dedim hemde meleğim baktım bir başına kalmış buralarda destek olmaya geldim :)) ben artık fal baktırmıyorum bi su edirnede biri varmış melahatmıydı ne ona gitmek istiyorum o kadar onunla ilgilide kimse bişey yazmıyor nedense!!!
kuzucugummm ben senı yerımm merdanaeyle geldın dımııı
melahatı smıle ın bır arkadası bılıyor ama oda telefonunu bulamamıstı ee bız artık hıslerımızle bulacaz kendısını su uyuz kuzuyu ıkna edebılır ısekkk
dior bebegım bız de senı sevıyoruzzz
olur dior uygun olursa gideriz hepberaber ama malesefki ne zman gideceğimiz belli değil..
uyuz kuzuya gelince de işte 20 güne tekabul eder bizim gitmemiz o zaman bizden önde gider o merak etme sen :)) hem biz fala mı gidiyoruz istanbula yakın şehrimize turistik gezi düzenliycez alla alla :)) ciğer yeriz, selimiyeyi gezeriz daha bi çok yer var orda oraları gezeriz foto çekeriz.. falımızıda baktırır döneriz tabiki bize bakarsa hahahah
kuzucugummm ben senı yerımm merdanaeyle geldın dımııı
melahatı smıle ın bır arkadası bılıyor ama oda telefonunu bulamamıstı ee bız artık hıslerımızle bulacaz kendısını su uyuz kuzuyu ıkna edebılır ısekkk
dior bebegım bız de senı sevıyoruzzz
Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......
anladım cnm..
eşime söyledim yalnız asla gidemem
ama eşim götürmek istemiyor(
bayan için temiz ve tatlı biri demişsin biraz daha rahatladım çok merci
ama randevu ile mi gidiliyor
nasıl ulaşılır hiç bilmiyorum
Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......
hehee bızımkı sanal degıll bız tanıyoz bırbırımızı bız kanka oldukk zatenn,her ne kadar uyelık sonlandırıp benı burda terkedenler olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?