- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
Öncelikle cok kibar bir hanımefendi asla ters ya da kapatmak için çabalayan biri degilNasıldı ?
Numarasını alabilir miyim ? Kaça bakıyor ?Öncelikle cok kibar bir hanımefendi asla ters ya da kapatmak için çabalayan biri degil
Bir süre hep ayni kelimeleri tekrar etti ve bunlar onun düşünceleri dedi soyledigi kelimeleri karşı tarafın hayatina dair ben birebir yirmi gün önce o kisinin ağzından duyduğum için cok şaşırdım onun bana söylediklerini su an yasadigi sorunları ve ruh halini birebir anlattı
Sonuc derseniz bana daha once baktirip memnun kaldığımı söylediğim Havinle ayni şeyi söyledi
Bana göre ikisinin de olacak dedigi sey imkansiz ama bilemiyorum bekleyip göreceğiz
Genel anlamda sorarsanız memnun kaldim denenebilir
Bir de o transa girmis gibi konuşurken cok dikkatli dinlemek lazim cunku arada gercekten spesifik seyler soyluyor
200 tl gonderdim atayim ozeldenNumarasını alabilir miyim ? Kaça bakıyor ?
Kişilik analizi güzel ama patladı.Laf Cafe çiğdemi deneyen var mı?
Valla Bana da oyleydi hatta bekleyip arada sadece Rita'ya baktiririm diyorum artik. Ben artik eminim bu fal isi enerji meselesi, birilerine bilemiyorken digerlerinde dokturuyorlar,RİTA EF SA NE
Bugün denedim❤
Sahsen ben etmem. O kadar fal baktirdim bir tek Zeynep'e verdigim paraya acidim, para verip bas agrisi aldim resmen, cikan bir sey de yok.Kelimeler karma karisik olmuş
Zeynep'i 3 keredir denemeye karar verip vazgeçiyorum bugün yine bir deneme arzum var ama tavsiye eder misiniz?
ben ilk defa denedim ama memnun kaldım bakalım gelecek için söylediklerinden emin değilimZeynepten bende herzaman memnun kalmisimdir
aynı güne hemen randevu alabildin mi peki?ben ilk defa denedim ama memnun kaldım bakalım gelecek için söylediklerinden emin değilim
evet iftara yakın aradım 11 dedi ama 9 gibi gri döndüaynı güne hemen randevu alabildin mi peki?
sonuçtan bizi de haberdar et lütfenŞimdi Zeynep’i deneyeceğim arkadaşlar
Burada herkes görüşlerini paylaşıyor ,üslup önemli nihayetindeVe üslubu tavrı sizin verdiğiniz parayla ve baktırma sıklığınızla doğru orantılı siz ağlıyomuşsunuz işiniz çıkmış ya da o saatinden 10 dakika önce bile arayabilir aradı açmamışsınız umrunda değil suçlu siz olursunuz şu kadını daha fazla zengin etmeyin bağımlısı varsa da kurtulsun bi kız uzuuun aylar 50 den fazla baktırmış gelcek gelcek dediği çocuk yıllar geçti yok ortada gerçekten sinirimi bozduğu ve daha fazla sömürmesini istemediğim için yazıyorum
Boş zamanlarınızda burada kendinizi koruyup övmüşsünüz Zeynep hanım bence böyle şeylere gerek yok :)Burada herkes görüşlerini paylaşıyor ,üslup önemli nihayetinde
Zeynep benim hamile bir arkadaşımın çocuğunu kaybedeceğini de söylemiştir
Örnek çok ama aklıma bu geldi şimdi
İlk baktırdığım falına anlam verememiştim
Ya ki dediklerini doyuncaya kadar
Ne bileyim işte,isteyen baktırır istemeyen baktırmaz,karalamakta doğru değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?