- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
Bende numarasını alabilirmiyim canımKızlar Leyla bana çıktı tamamen, yeni biriyle konuşmaya başladım
Tam olarak hangi dedikleri çıktı. Tarif ettiğine uygun biri mi bu yeni konuştuğunuz kişi? Bu arada hayırlı olsunKızlar Leyla bana çıktı tamamen, yeni biriyle konuşmaya başladım
Tarifine uygun birisi. Teşekkür ederimTam olarak hangi dedikleri çıktı. Tarif ettiğine uygun biri mi bu yeni konuştuğunuz kişi? Bu arada hayırlı olsun
Anda nasıldı?Tarifine uygun birisi. Teşekkür ederim
bir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirmeKızlar Leyla bana çıktı tamamen, yeni biriyle konuşmaya başladım
bence baktırıp numaralrını siliyo galba ben de öyle yapıyorum cunkubir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirme
ama herkese ilk başta çıktı diyor sonra vazgeçiyor bence biraz sakinleşmesi lazım :)bence baktırıp numaralrını siliyo galba ben de öyle yapıyorum cunku
ben de anlayamadım bugün alındı galiba numara nasıl hemen çıkmış oldubir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirme
Demi bende bunu nasıl kırmadan böyle dile getirebilirim diye düşünüyordumbir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirme
kırılacak bir durum yok hepimiz birbirimizin sözüne güvenip para veriyoruz bu zamanda verdiğimiz paraları kazanmamız kolay olmuyor yanlış yönlendirerek kimsenin hakkına girmeyelimDemi bende bunu nasıl kırmadan böyle dile getirebilirim diye düşünüyordum
leylayı ben de buradaki arkadasların tavsiyesi ile denedim ve hiç memnun kalmadım anda bile iyi değildi ben deLeylanın da hıcbır falı bende cıkmamıstır bu arada
neslihana da 3-4 defa baktırdım verdıgı vadelerın hıcbırı tutmadı
buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)Ben Zeynep için fena değil falan demiştim ama arkadaşımın telefonundan dinledim baya baya iyiymiş.
Bende bunu merak etmedim değil. Geçen hafta uzun bi liste paylaşmıştı çıkan fallar ile, ama ertesi gün ters giden bişeyler oldu galiba. Tüm falları patladı mı o zaman?buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)
Anlayan neyi anladıBu siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır dıştan yazışmalarınızı okuyarak birçok falcıya baktırdım amacım kimseyi katiyen kötülemek değil ama burada isimleri geçen çoğu falcının özellikle instagram hesabı verilmiş ve hani cafede çalışıp ismini çoook gördüğümüz falcıların buradaki bazı kullanıcılarla işbirliği yaptığına %100 emin oldum. Sebebini sormayın ama birkaç arkadaşımın ortak tanıdığıyla birkaç kullanıcının birişerini (insta hesabı ve cafe de calısan kişi) iş birliği yaptığını duydum. Bu paralar kolay kazanılmıyor,calısarak emek vererek kazanıyoruz ve bir umutla baktırıyoruz tabii hic kimse silah zoruyla baktırmıyor kendi irademizle baktırıyoruz, sizlerle paylasmak istedim. Cok detaya giremiyorum ama anlayan anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?