İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar selam hatırlarsınız uzun zaman önce çok fal baktırmış ve genel olarak çoğu şeyi sizinle paylaşmıştım. Ben son zamanlarda artık fal baktırmıyorum ilişkim iyi durumda ama çok yakın bi arkadaşım büyük sorunlar yaşıyo :) fal alakası pek yoktu ama eskiden biliyodu son 2 3 aydır tekrar başladı diyebilirim. ben de sizlerin yorumundan ve eskiden kendi bildiklerimden onu yönlendirdim. falları bugün itibariyle çok pis patladı bu konu şu sıralar çok aktif olduğu için patlayanları size fikir olması için paylaşıcam.

arkadaşlar çok detaylı yorum yapmıcam çünkü benimle alakası olmadığı için sadece isim isim yazmaya çalışcam

Yazdıklarımın hepsi seni seviyo seni özlemiş veya işte biraz bekle anlıcak dönücek diyip patlayanlar çünkü öğrendikki artık ilişkisi varmış bile yeni.

FALSEPETI
ala duru
arya çiçek
melisa donukuk
duygu aura
gökçe aksoy
duygu deniz
asude yıldız
nesibe
yorumcu zeus
ışılay can
nilgün mert
alya ar
derya nural
fulya nas
pars yücelen
alisa güneş
asu orman

Binnaz
süreyya bal
elvin yüce
alya yıldız
gizem arslan

tellwe
hepsi

nakta filan konuşulmuş nakta bende yıllar önce dediği herşey alakasız çıktı bu yüzden arkadaşıma önermemiştim bile

Son düzenleme:
Demi bende bunu nasıl kırmadan böyle dile getirebilirim diye düşünüyordum
kırılacak bir durum yok hepimiz birbirimizin sözüne güvenip para veriyoruz bu zamanda verdiğimiz paraları kazanmamız kolay olmuyor yanlış yönlendirerek kimsenin hakkına girmeyelim

Ben Zeynep için fena değil falan demiştim ama arkadaşımın telefonundan dinledim baya baya iyiymiş.
buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)

Bu siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır dıştan yazışmalarınızı okuyarak birçok falcıya baktırdım amacım kimseyi katiyen kötülemek değil ama burada isimleri geçen çoğu falcının özellikle instagram hesabı verilmiş ve hani cafede çalışıp ismini çoook gördüğümüz falcıların buradaki bazı kullanıcılarla işbirliği yaptığına %100 emin oldum. Sebebini sormayın ama birkaç arkadaşımın ortak tanıdığıyla birkaç kullanıcının birişerini (insta hesabı ve cafe de calısan kişi) iş birliği yaptığını duydum. Bu paralar kolay kazanılmıyor,calısarak emek vererek kazanıyoruz ve bir umutla baktırıyoruz tabii hic kimse silah zoruyla baktırmıyor kendi irademizle baktırıyoruz, sizlerle paylasmak istedim. Cok detaya giremiyorum ama anlayan anladı

buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)
Bende bunu merak etmedim değil. Geçen hafta uzun bi liste paylaşmıştı çıkan fallar ile, ama ertesi gün ters giden bişeyler oldu galiba. Tüm falları patladı mı o zaman?

Anlayan neyi anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…