İstanbul'da Fal - Falcılar

soganlık emıneye baktırıp da falı cıkıyor dıyen varmı acabaa....

bana dediği bir şey çıktı..fala gittiğimde olması çok yakın birşeydi zaten çok şaşırtıcı birşey değildi olması benim için ama sonuçta olayı geçmişte neden olmadığıyla beraber söyledi artık zamanı gelmiş dedi ve dediği gibide oldu. diğerlerini bekliyorum...

eeee yuhhhhhhhh dıyorum yanııı sız anlayın artık benııı

aynen. coştular iyice.

canım rezzan kiraz ben falcıyım demiyor zaten. sadece astrologum geleceği bilemem diye bas bas bağırıyooo... hemen gidip denicez, ay çok merak ettik:) şaka mısınız nesiniz anlamadım ki... iyice suyu çıktı sayenizde...

ben de gelirim amaaaa 8 mart salı ben çalışıyorumm (

hypatia sende kendımı görmeye başaladımmm
ben polemıge gıremıyom artıkk ceza puanlarım cogalmıss
heh bende cevap yazsaydım aynını yazardım heheee supersınnn

Ya bişey diyeceğim bu REKLAMI YAPILAN !!!! Fatoş eğer sarı saçlı, güzel gözlü, yüzük parmağında sevdiğinin adını dövmeyle yazdırmış (yuh olsun bana yaw nasıl da fil hafızasıdır bu) ve çok modern 30 yaşlarında bir hatunsa eğer ben 3 yıl önce O'na 3-4 defa baktırmıştım ve o zamanlarda bile 50 liraya bakıyordu kahve falına.

hadi canım ciddimisin bizde aylardır hatta yıllardır böyle bir falcı arıyorduk ne iyi oldu söylediğin hay allah senden razı olsun dediğin kadar gelecek konusunda iyiyse gideyimde bu haftaki sayısal loto çekiliş sonuçlarını söyleyiversin bana onuda ihya ederim çıkan parayla

merhaba arkadaşlar, emine akkaya'ya fal baktıran var mı aranızda? televizyondaki programında çok kendinden emin anlatımları var ama gelecekle ilgili bildikleri oldu mu özellikle. tel. ile ya da yüzyüze 200tl'ye bakıyormuş, değer mi diye merak ediyorum. fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

sevgiler...

Selam arkadaşlar ben sizi üye olmadan takip edn biriyim. Soğanlık eminenin telini istemek için üye oldum. bana msj atarsanız sevinirim. Bu arada bir çok tavsiyenize uyup iyi dediklerinize gittim. Memnun kaldım. Ama geleceği bilen olmadı. geçmişi ve şuanımı hepsi iyi baktı.Ben msj atmasını henüz öğrenmedim. Vakit bulup emine hn. telini msj atarsanız çok sevinişrim. Herkesin istediklerinin tez elden olmasını dilerim

heoooo:)...başladık geneeee:)

slm kızlar, 8 mart çalışıyorum ben de...

bu arada çıkan fal: bahar ve tesadüf eseri insan laf cafe safiye'nin işimle ilgili dedikleri bir şey çıktı bugün.

remziye'yi soran arkadaş: o zamanlar hoşlandığım çocuk için bu seni arayacak, görüşeceksiniz, evlenirsiniz gibi şeyler demişti. pelin de aynısını demişti. hiç öyle bir şey olmadı. zaten sonra unuttum o kişiyi. bu çocukla olmaz bundan sonra başka birine çok aşık olacaksın diyen ayhan, levent ve nuri vardı symbol'de o zmnlar onların dediği oldu. remziye ve pelin bana hiç çıkmadı kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…