soganlık emıneye baktırıp da falı cıkıyor dıyen varmı acabaa....
o diğeri gelmesin. uzaktan uzaktan izlesin. edirneye'de gelirim, başka yere de her yere gelirim yani. hatta 5 subat demıstık ya, onun pazarı yapabılrıız bu olayı.
eeee yuhhhhhhhh dıyorum yanııı sız anlayın artık benııı
arkadaşlar kadıköy dimo cafede fatoş hn. var kendisi kahve falına bakıyor. ben bir fal bağımlısı olarak hem kadıköy hem taksim beşiktaş vs. bir çok yerde fal baktırdım fakat bu kişiyi tanıdıktan sonra sadece ona baktırıyorum çünkü o gerçekten biliyor.bence mutlaka deneyin pişman olmayacaksınızzz.çünkü o süperrrrr birrr falcı.rezzan kiraz bile yanında bence bişey ifade etmiyorrr.kesinlikle deneminizi tavsiye ederim.
Hayatım o diğeri dediğin ben miyim ki acep?
Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......
aynen. coştular iyice.
canım rezzan kiraz ben falcıyım demiyor zaten. sadece astrologum geleceği bilemem diye bas bas bağırıyooo... hemen gidip denicez, ay çok merak ettik:) şaka mısınız nesiniz anlamadım ki... iyice suyu çıktı sayenizde...
aynen. coştular iyice.
canım rezzan kiraz ben falcıyım demiyor zaten. sadece astrologum geleceği bilemem diye bas bas bağırıyooo... hemen gidip denicez, ay çok merak ettik:) şaka mısınız nesiniz anlamadım ki... iyice suyu çıktı sayenizde...
yok canım sen degılsınnnn o dıgerı dedıgı su an buraya yazamıyo kendısıı
ayrıca gelmesın derken kk ya tekrar gelmesın anlamında dedı edırneye degıll
Hayatım o diğeri dediğin ben miyim ki acep?
Kızlarr remziyeee hangi cafede bakıyorr
arkadaşlar kadıköy dimo cafede fatoş hn. var kendisi kahve falına bakıyor. ben bir fal bağımlısı olarak hem kadıköy hem taksim beşiktaş vs. bir çok yerde fal baktırdım fakat bu kişiyi tanıdıktan sonra sadece ona baktırıyorum çünkü o gerçekten biliyor.bence mutlaka deneyin pişman olmayacaksınızzz.çünkü o süperrrrr birrr falcı.rezzan kiraz bile yanında bence bişey ifade etmiyorrr.kesinlikle deneminizi tavsiye ederim.
Kadinlar kahvesi canim..
bana dediği bir şey çıktı..fala gittiğimde olması çok yakın birşeydi zaten çok şaşırtıcı birşey değildi olması benim için ama sonuçta olayı geçmişte neden olmadığıyla beraber söyledi artık zamanı gelmiş dedi ve dediği gibide oldu. diğerlerini bekliyorum...
istersen telefonunu mesaj atarım sana genelde evde ve uygun oluyor konuşur gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?