İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende bunu merak etmedim değil. Geçen hafta uzun bi liste paylaşmıştı çıkan fallar ile, ama ertesi gün ters giden bişeyler oldu galiba. Tüm falları patladı mı o zaman?
ben şeyi anlayamadım, ilk başta onlar patladı. Sonra birkaç kişiye baktırdı, onlara efsane dedi, sonraki günlerde farklı bir durum olduğunu dedi, sonra yine başkasına baktırdı yine efsane benim de baya kafam karıştı
suçlamak değil yanlış anlaşılmasın ama
ben de anlamadım yani kim çıktı kim çıkmadı kim anda iyi, kime ne ara baktırdın

Leylanın da hıcbır falı bende cıkmamıstır bu arada
neslihana da 3-4 defa baktırdım verdıgı vadelerın hıcbırı tutmadı
Aynen neslihana da boşuna baktırmayın bırak vadeleri anda bile iyi değil kanıtlandı kaç kez bu bi de işlem felan teklif ediyo hoca sanıyo kendini galiba paranızı bosuna kaptırmayın derin Nalan da aynı kimsenin umutlarınızla oynamasına izin vermeyin böyle böyle dolandırıcılıkla zengin oluyorlar

Kızlar şöyle söyleyeyim eski sevgilim beni barışacağız diye kandırmış, kendi ağzıyla söyledi. Ertesi gün çok tesadüf bir şekilde başkasıyla tanıştım, şu an yeni kişiyle konuşuyorum. Hayatta ne olacağı gerçekten belli olmuyor. Çok ağlarken karşıma başka biri çıktı, bakalım hayırlısı ne olacak.

buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)
Zeynep sonuç kısmını söylememişti, anlık yakın gelecek falan full bilmiş oldu. Şu anda da biriyle konuşuyorum ama onunla ne olacak bilemiyorum. Hayat bu.

Sonuç olarak eski sevgilimle görüşmeler oldu ama iyi sonuçlanmadı, ben başkasıyla tanıştım. En net böyle

Sonuç olarak eski sevgilimle görüşmeler oldu ama iyi sonuçlanmadı, ben başkasıyla tanıştım. En net böyle
Leylanın numarasını istediğiniz saat ile falı çıktı dediğiniz saat arası çok kısa olduğu için kızlar orayı anlayamadı sanırım .

Eski sevgılınle barısacagını ve sonradan ayrılacagınızı bu ısın kısa vadelı olacagını daha dogrusu kopukluk olacagını soyleyen hıc oldumu? Yoksa dırekt bu kısıyle olacaksın devam dıyenlermı oldu? Ben hıcbırsey anlamadım. Yani sonuc olarak eskı sevgılınle barısacagını ve donecegını soyleyenler oldu orada okeyız,fakat bu kısının kısa surecegını kopukluk olacagını bılen oldumu? Bıze sonuc lazım.
Bu lıstedekılerden bırı sana dese ki “ oncekı donecek olacak bıseyler ama sonradan kopacaksınız yani bunla olmaz” gibi dese tamamdır. Varmı bunu dıyen hatırlayabılırmısın?

Daha önce anlattığı kadarıyla sadece iletişim var yok görüşme var yok şeklinde söylemişlerdi .

Arkadaş olayın heyecanıyla şunu söylemeyi unutuyor sanırım hemen suçlamaya gerek yok bence. Daha önce komple çıkan çıkmayan fallarına baktığınızda orada leyla zeynep hepsi var. Yani önceden baktırmış ve sanrm numarasını silmiş çıktığını farkedincede tekrar buradan numarasını sormuş.
kızlar zaten şu devirde doğru düzgün seven adam yok. olanıda saçma sapan durumlarla elimizden kaçırıp aylar sonra yıllar sonra pişman olmaya gerek yok :) çok fala odaklanmamak gerekiyor ama hipnoz gibi işte insan merakta ediyor ne denecek diye.

Kızlar Leyla bana çıktı tamamen, yeni biriyle konuşmaya başladım
Arkadaşım.aylar öncede sen bir tek bana ZEYDER cıktı diyip milleti şeylere kuyruk etmiştin ki bende onlardan birisiyim daha sonra paylaştın hiç biri çıkmadı diye SEN YA ÇOK HEYECANLISIN ÇABUK KARAR VERIYORSUM YADA YAŞIN KÜCUK mantıklı davranamiyorsun

Zeynep ne dedi ise ergec yaşadım yaşamayacak devam ediyorum ücrete gelirsek kesinlikle hak ediyo ... ve herzaman hak hukuk bilir 1 dk yi bile es geçmez.. çok ta kibardir ben hicbirzaman aksi tarafına denk gelmedim ... vadelere takılmam dediğim gibi ergec yaşarım.... karşı tarafın düşüncesi konusunda ruh halini herzaman doğru yansımıştır... herkesin faldan beklentisi elbette kendine ama benim herzaman tatmin etmiştir zeynebin fali ...

Vadeleri ya da gelecek kısmı hiç çelişmedi mi ya da anda çelişmedi mi
Benim anlattığı kişiye sorma imkanım oldu öyle bi şey öyle bir düşüncem kesinlikle yok dedi

Vadeleri ya da gelecek kısmı hiç çelişmedi mi ya da anda çelişmedi mi
Benim anlattığı kişiye sorma imkanım oldu öyle bi şey öyle bir düşüncem kesinlikle yok dedi
Yani karşı tarafa sonradan sorma imkanınız oldu mu böyle mi düşünüyodun diye yoksa bu zaten sizin tahmin edip inandığımız düşünceler miydi?

Gelecek çoğu zaman çıkmaz demişsiniz kendiniz de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…