İstanbul'da Fal - Falcılar

bir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirme
Daha once listesinde Leyla vardi, bence once baktirmis o dedikleri cikmis numarasini kaybedince tekrar soruyor gibi geldi ciktigi icin.

Leylanın da hıcbır falı bende cıkmamıstır bu arada
neslihana da 3-4 defa baktırdım verdıgı vadelerın hıcbırı tutmadı
Leyla tatli bir kadin ilkinde biraz tutar gibi oldu ama ikinci fali tamamen patladi. iki falinda da yeni biri gorup tarif etmisti ama oyle biriyle tanismadim. Oyle cart curt insan romantik bir sey yasayacagi biriyle tanismiyor ki, ben de seciciyim bu konuda. Zaten kadinin secici olmasi lazim ask konularinda, insan her onune gelip kendinden hoslanandan elektrik alamaz bu mumkun degil ama cogunluk boyle oldugu icin de falcilar surekli yeni birini tarif ediyorlar. Nasil olsa tanisirlar, ucundan kenarindan tuttururum diye. Az da olsa iliskide secici olan kadinlar kaldi gunumuzde, onu hesap edemiyor falcilar.

Burda da demişsiniz zaten bosu bosuna övmeyin fiyatı size göre uygun olabilir ama bi yıl önceki düşünce için 200 bana uygun değil

Daha once listesinde Leyla vardi, bence once baktirmis o dedikleri cikmis numarasini kaybedince tekrar soruyor gibi geldi ciktigi icin.
BEN GECENİN KRALİÇESİ İLE BİREBİR TANIŞTIM, OTURDUK YEMEK YEDİK :) EVET YAŞI KÜÇÜK VE ÇOK HEYECANLI O YÜZDEN HERŞEY ÇIKTI GİBİ DÜŞÜNÜP VAZGEÇİYOR. ASLA ONU SUÇLAMIYORUM BENİM DEMEK İSTEDİĞİM O DEĞİLDİ BEN ONA O HEYECANLA YAZIYORSUN SONRA OLMUYOR İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME DEDİM YOKSA BURAYA YENİ ÜYE OLMUŞ S Sedefsedef34 ÜN DEDİĞİ GİBİ KAÇ K,İŞİYLE ORTAKLI YAPIYORSUN DEMEDİM. S Sedefsedef34 İSİMLİ KİŞİ BURAYA BİR İKİ GÜN ÖNCE ÜYE OLDU VE GELDİĞİNDEN BERİ HERKESİ BİRİLERİYLE ORTAKLIK YAPMAKLA SUÇLUYOR ACABA O HANGİ FALCI İÇİN BURADA MERAK EDİYORUM. YANİ G geceninkralicesi LÜTFEN SAKİN OL HERŞEYİ HERAN BURADA PAYLAŞMA BAK MUTLU OLACAKSAN BİLE ÖYLE BİR ENERJİ YÜKLENİYOR Kİ OLAMIYORSUN BİRAZ KENDİNE SAKLA

..

KİMSEYLE İŞ BİRLİĞİ YAPMIYOR BİLMEDEN SÜREKLİ İNSANLARI İTHAM EDİYORSUNUZ
Bu kiside bir problem var, ozelden birilerini sormustu surekli ama ayni kisiyi ve cevap verdigim halde. Mesela Zeynep nasil demisti anlatmistim sonra ertesi gun zeynep nasil diye sormustu soyledim deyince ertesi gun Zeynepten memnunmuydunuz yazmisti. Digerleri icin de ayni sekilde, cok garipti. Ben de bana yazmayin artik diyerek engelledim, su an yazdiklari gorunmuyor ama nickten tanidim.

kim de bir problem var anlamadım nicki nedir

Kızlar instagramda aress hills diye birisi var ona fal baktırıp memnun kalan varmı? Ben takıp edıyorum bazen kolektifte uyumlanıyorum ama hic baktırmadım,ne dusunuyorsunuz duydunuzmu hiç

Senden alintiladigim msj'inda cevap verdigin kisiden bahsediyorum, itham ediyorsun diye yazdigin kisi Sedef sedef vs
Senle muhattap olan yok bu siteye ilk kaydoldupumda sitenin nasıl kullanıldığını bilmiyodum sizin gibi yıllardır bu işin ustası olmadığım için farklı insanlara sorduğumu sandım ve kaydolduğum 1-2 haftada oldu bu gelip rencide etmeye çalışmak tuhaflık var demek iğrenç.

Avukatı mısınız
İş birliği yapmıyosa aaaa şu çıktı gidip 2 gün sonra aaaa şu patladı daha aradan 2 gün geçmiş arada buna inanıp aynı insana baktıran insanların giden parası oluyo
ben onu zaten bu konuda uyardım heyecanla yaklaşıyor sadece ama kimse ile işbirliği yapmıyor

Kimsenin gerçek kimliği belli değil burda. onun bu heyecanına bir sürü kişinin parası umudu gideceğine bu yorumu yapmak daha mantıklı.

Asıl sizin tavrınız çirkin birbirnizin avukatı olmuşsunuz liseli çocuklar gibi dışlar tavırlar iğrenç gerçekten ben de sizle asla muhattap değilim benim hakkımda beyinlerinizden geçen de umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…