Daha once listesinde Leyla vardi, bence once baktirmis o dedikleri cikmis numarasini kaybedince tekrar soruyor gibi geldi ciktigi icin.bir şey diyeceğim ama numarayı bugün aldın nasıl hemen çıktı anlayamadım ben sen herkesi ilk başta çıktı deyip sonra vazgeçiyorsun bence insanları çok yönlendirme
Leyla tatli bir kadin ilkinde biraz tutar gibi oldu ama ikinci fali tamamen patladi. iki falinda da yeni biri gorup tarif etmisti ama oyle biriyle tanismadim. Oyle cart curt insan romantik bir sey yasayacagi biriyle tanismiyor ki, ben de seciciyim bu konuda. Zaten kadinin secici olmasi lazim ask konularinda, insan her onune gelip kendinden hoslanandan elektrik alamaz bu mumkun degil ama cogunluk boyle oldugu icin de falcilar surekli yeni birini tarif ediyorlar. Nasil olsa tanisirlar, ucundan kenarindan tuttururum diye. Az da olsa iliskide secici olan kadinlar kaldi gunumuzde, onu hesap edemiyor falcilar.Leylanın da hıcbır falı bende cıkmamıstır bu arada
neslihana da 3-4 defa baktırdım verdıgı vadelerın hıcbırı tutmadı
Burda da demişsiniz zaten bosu bosuna övmeyin fiyatı size göre uygun olabilir ama bi yıl önceki düşünce için 200 bana uygun değilbenim zeynep ıle ılgılı bır yorumum var kendı kendıne konustukları var ya onlar yaklasık bır yıl oncekı dusuncelerı yenı degıl yanı cunku aklındakı gecenler suna o dusunceler degıl bundan emınım
BEN GECENİN KRALİÇESİ İLE BİREBİR TANIŞTIM, OTURDUK YEMEK YEDİK :) EVET YAŞI KÜÇÜK VE ÇOK HEYECANLI O YÜZDEN HERŞEY ÇIKTI GİBİ DÜŞÜNÜP VAZGEÇİYOR. ASLA ONU SUÇLAMIYORUM BENİM DEMEK İSTEDİĞİM O DEĞİLDİ BEN ONA O HEYECANLA YAZIYORSUN SONRA OLMUYOR İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME DEDİM YOKSA BURAYA YENİ ÜYE OLMUŞ S Sedefsedef34 ÜN DEDİĞİ GİBİ KAÇ K,İŞİYLE ORTAKLI YAPIYORSUN DEMEDİM. S Sedefsedef34 İSİMLİ KİŞİ BURAYA BİR İKİ GÜN ÖNCE ÜYE OLDU VE GELDİĞİNDEN BERİ HERKESİ BİRİLERİYLE ORTAKLIK YAPMAKLA SUÇLUYOR ACABA O HANGİ FALCI İÇİN BURADA MERAK EDİYORUM. YANİ G geceninkralicesi LÜTFEN SAKİN OL HERŞEYİ HERAN BURADA PAYLAŞMA BAK MUTLU OLACAKSAN BİLE ÖYLE BİR ENERJİ YÜKLENİYOR Kİ OLAMIYORSUN BİRAZ KENDİNE SAKLADaha once listesinde Leyla vardi, bence once baktirmis o dedikleri cikmis numarasini kaybedince tekrar soruyor gibi geldi ciktigi icin.
..evet baktırdım. yani arayacak aranız ıyı olucak sabır et demıstı. sonra ben tabı onun aramasını bekleyemedım kendım aradım. sonra dedım kı ben aramasam sen benı arayacakmıydın valla bır saat sonra arayacaktım dedı ama sen aradın espısıne tuhh falan dedım keske bekleseydım. yanı konusma oldu ama anlattıkları ıyı olacak aranız falan bılmem de suan kötü hatta bittiyor gıbı bırsey ama o kendı kendıne dusunduklerı falan gecmıs zamanı anlatıyor yenı degıl. iyi olucakmısız falan hıc ıhtımal yok suan
KİMSEYLE İŞ BİRLİĞİ YAPMIYOR BİLMEDEN SÜREKLİ İNSANLARI İTHAM EDİYORSUNUZKaç kişiyle iş birliği yapıyosunuz acaba
Bu kiside bir problem var, ozelden birilerini sormustu surekli ama ayni kisiyi ve cevap verdigim halde. Mesela Zeynep nasil demisti anlatmistim sonra ertesi gun zeynep nasil diye sormustu soyledim deyince ertesi gun Zeynepten memnunmuydunuz yazmisti. Digerleri icin de ayni sekilde, cok garipti. Ben de bana yazmayin artik diyerek engelledim, su an yazdiklari gorunmuyor ama nickten tanidim.KİMSEYLE İŞ BİRLİĞİ YAPMIYOR BİLMEDEN SÜREKLİ İNSANLARI İTHAM EDİYORSUNUZ
kim de bir problem var anlamadım nicki nedirBu kiside bir problem var, ozelden birilerini sormustu surekli ama ayni kisiyi ve cevap verdigim halde. Mesela Zeynep nasil demisti anlatmistim sonra ertesi gun zeynep nasil diye sormustu soyledim deyince ertesi gun Zeynepten memnunmuydunuz yazmisti. Digerleri icin de ayni sekilde, cok garipti. Ben de bana yazmayin artik diyerek engelledim, su an yazdiklari gorunmuyor ama nickten tanidim.
Senden alintiladigim msj'inda cevap verdigin kisiden bahsediyorum, itham ediyorsun diye yazdigin kisi Sedef sedef vskim de bir problem var anlamadım nicki nedir
Bende problem yok siz rahat olun ne saçmalıyosunuz siz kimsiniz size her gün aynı kişiyi sorcam?Senden alintiladigim msj'inda yaziyor, Neden itham ediyorsun diye yazdigin kisi Sedef sedef vs
Avukatı mısınızKİMSEYLE İŞ BİRLİĞİ YAPMIYOR BİLMEDEN SÜREKLİ İNSANLARI İTHAM EDİYORSUNUZ
ben de aynı şeyi düşünüyorum kendisi hakkındaSenden alintiladigim msj'inda cevap verdigin kisiden bahsediyorum, itham ediyorsun diye yazdigin kisi Sedef sedef vs
lütfen herkesi itham etmekten vagzeçinAvukatı mısınız
İş birliği yapmıyosa aaaa şu çıktı gidip 2 gün sonra aaaa şu patladı daha aradan 2 gün geçmiş arada buna inanıp aynı insana baktıran insanların giden parası oluyo
gecenin kraliçesindenmi bahsediyorsunuz onu anlayamadımben de aynı şeyi düşünüyorum kendisi hakkında
Senle muhattap olan yok bu siteye ilk kaydoldupumda sitenin nasıl kullanıldığını bilmiyodum sizin gibi yıllardır bu işin ustası olmadığım için farklı insanlara sorduğumu sandım ve kaydolduğum 1-2 haftada oldu bu gelip rencide etmeye çalışmak tuhaflık var demek iğrenç.Senden alintiladigim msj'inda cevap verdigin kisiden bahsediyorum, itham ediyorsun diye yazdigin kisi Sedef sedef vs
ben onu zaten bu konuda uyardım heyecanla yaklaşıyor sadece ama kimse ile işbirliği yapmıyorAvukatı mısınız
İş birliği yapmıyosa aaaa şu çıktı gidip 2 gün sonra aaaa şu patladı daha aradan 2 gün geçmiş arada buna inanıp aynı insana baktıran insanların giden parası oluyo
şimdi anladım ksuura bakma kendisinin uslübu ve tavrı çok çirkin ben muhattap almamaya karar verdim S Sedefsedef34 ben sizin hakkında fikrimi söyleidm bu da benim düşüncem saygısızlaşmazsanız sevinirimgecenin kraliçesindenmi bahsediyorsunuz onu anlayamadım
Asıl sizin tavrınız çirkin birbirnizin avukatı olmuşsunuz liseli çocuklar gibi dışlar tavırlar iğrenç gerçekten ben de sizle asla muhattap değilim benim hakkımda beyinlerinizden geçen de umrumda değilşimdi anladım ksuura bakma kendisinin uslübu ve tavrı çok çirkin ben muhattap almamaya karar verdim S Sedefsedef34 ben sizin hakkında fikrimi söyleidm bu da benim düşüncem saygısızlaşmazsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?