- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
herkesin söylediğini dikkate alıp almamak size kalmış hepimiz akıl ve mantığa sahibiz kendimiz düşünüp karar veriyoruz. ben kendisi ile şahsen tanıştım o daha küçük ve heyecanla yaklaşıyor aynı şeyi yazmaktan sıkıldım siz aynı konuda diretiyorsunuz dikkate almayın hanımefendi o zaman yazdıklarını siz herkesi itham ediyorsunuz size göre havin kötü zeynep kötü leyla kötü peki kim iyi hadi çıkarın agzınızdaki baklayı kime baktıralım :)Kimsenin gerçek kimliği belli değil burda. onun bu heyecanına bir sürü kişinin parası umudu gideceğine bu yorumu yapmak daha mantıklı.
herkesin söylediğini dikkate alıp almamak size kalmış hepimiz akıl ve mantığa sahibiz kendimiz düşünüp karar veriyoruz. ben kendisi ile şahsen tanıştım o daha küçük ve heyecanla yaklaşıyor aynı şeyi yazmaktan sıkıldım siz aynı konuda diretiyorsunuz dikkate almayın hanımefendi o zaman yazdıklarını siz herkesi itham ediyorsunuz size göre havin kötü zeynep kötü leyla kötü peki kim iyi hadi çıkarın agzınızdaki baklayı kime baktıralım :)
Kapris Roza nasıl kızlar
kendi kendinize devam edin iyi günler diliyorum ...Ben 2 aydır bu işin içindeyim siz yıllardır baktırıyosunuz ve en iyilerine bile kötü kötü yorum yapıp bazı şeyleri göz önüne seriyorum kendim de bu işten çıkmak başkalarını da çıkarmak böyle şeylere inandırmamak adına siz beni kötü bilin fark etmez ama sözlerimi bi iki kişi kale alsa bile bu bana yeter
bilmukabelekendi kendinize devam edin iyi günler diliyorum ...
Chrome da kapriss cafe yazınca çıkan yorumlarBen vade beklemedeyim ama kararsızım yine de önceden beğeniyordum çünkü her baktığında tutarlı şeyler söylüyordu ama arkadaşından duyduğum şeyler ile onun söylediği şeyler birbirinden çok farklı
O zaman günahını almısımdır kendisinden özür diliyorum ama zaten gerçek kimlikler belli olsa hemen böyle bişey asla demezdim amacım onun heyecanına bir sürü kişi atlamasındı nerdeyse ben de kaç kez atlayacaktım dediği kaç kişiye gerçi bu da bizim suçumuz burdaki kendi reklamını yapanlar dısında kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorumben onu zaten bu konuda uyardım heyecanla yaklaşıyor sadece ama kimse ile işbirliği yapmıyor
Leyla’nın falı çıkınca 2. kez dün baktırdım.Leylanın numarasını istediğiniz saat ile falı çıktı dediğiniz saat arası çok kısa olduğu için kızlar orayı anlayamadı sanırım .
Evet Zeyder’in dediği gibi biriyle tanıştım, sevgili olduk. Hem de söylediği tarihte.Arkadaşım.aylar öncede sen bir tek bana ZEYDER cıktı diyip milleti şeylere kuyruk etmiştin ki bende onlardan birisiyim daha sonra paylaştın hiç biri çıkmadı diye SEN YA ÇOK HEYECANLISIN ÇABUK KARAR VERIYORSUM YADA YAŞIN KÜCUK mantıklı davranamiyorsun
Fena gelmedi bakinca ben de takip edeyim canli yayiynini bakalim uyum olacak mi. Genelde gayler cok iyi fal bakiyor bunun nedenini merak ediyorum.Kızlar instagramda aress hills diye birisi var ona fal baktırıp memnun kalan varmı? Ben takıp edıyorum bazen kolektifte uyumlanıyorum ama hic baktırmadım,ne dusunuyorsunuz duydunuzmu hiç
Ay evet ya gecen gun bi acılım yapmıstı resmen uyumlandım. Birebir falda nasıl acabaFena gelmedi bakinca ben de takip edeyim canli yayiynini bakalim uyum olacak mi. Genelde gayler cok iyi fal bakiyor bunun nedenini merak ediyorum.
Iyi de olabilir, kolektifte denk gelmis de olabilir denemeden anlasilmaz sanirim. Bireysel bakim fiyatini biliyor musun? Pahali da olabilir.Ay evet ya gecen gun bi acılım yapmıstı resmen uyumlandım. Birebir falda nasıl acaba
Hic bilmiyorum ki fiyatını bencede pahali olabilir wpden bi yaziyim bakiyim donus yapacakmi hemenIyi de olabilir, kolektifte denk gelmis de olabilir denemeden anlasilmaz sanirim. Bireysel bakim fiyatini biliyor musun? Pahali da olabilir.
Hayir hem onu tanidigim kqdari ile otle düşüneceğine biliyorum sonradan kendisine sorup teyidi ettigimde çok vardır...Yani karşı tarafa sonradan sorma imkanınız oldu mu böyle mi düşünüyodun diye yoksa bu zaten sizin tahmin edip inandığımız düşünceler miydi?
Kızlar falsepetinde bugün ücretsiz yıldızname varmış net öğrenmek için dm den sorayım sonra isterseniz buraya da yazarım
Diğer olumsuz yorumlarınız?? Yıllar önceye ait düşünceler söyledi demişsinizHayir hem onu tanidigim kqdari ile otle düşüneceğine biliyorum sonradan kendisine sorup teyidi ettigimde çok vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?