İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimsenin gerçek kimliği belli değil burda. onun bu heyecanına bir sürü kişinin parası umudu gideceğine bu yorumu yapmak daha mantıklı.
herkesin söylediğini dikkate alıp almamak size kalmış hepimiz akıl ve mantığa sahibiz kendimiz düşünüp karar veriyoruz. ben kendisi ile şahsen tanıştım o daha küçük ve heyecanla yaklaşıyor aynı şeyi yazmaktan sıkıldım siz aynı konuda diretiyorsunuz dikkate almayın hanımefendi o zaman yazdıklarını siz herkesi itham ediyorsunuz size göre havin kötü zeynep kötü leyla kötü peki kim iyi hadi çıkarın agzınızdaki baklayı kime baktıralım :)

Öyle biri yok malesef yukarda zeynoloji hesabından alıntıladığım mesajlarda Zeynep detaylı yazıyor ya da başkaları da söylüyor zaten Havin patladı diye

Ben 2 aydır bu işin içindeyim siz yıllardır baktırıyosunuz ve en iyilerine bile kötü kötü yorum yapıp bazı şeyleri göz önüne seriyorum kendim de bu işten çıkmak başkalarını da çıkarmak böyle şeylere inandırmamak adına siz beni kötü bilin fark etmez ama sözlerimi bi iki kişi kale alsa bile bu bana yeter

kendi kendinize devam edin iyi günler diliyorum ...

Hanımlar fal topiklerinde milyon kere yazdık, falcı olduğuna emin olduğunuz ya da şüpheye düştüğünüz kişileri şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz.
Birbirinizi de falcı olmakla, birileriyle iş birliği yapmakla suçlamamalısınız, en ufak bir şüpheniz olan kişilerle polemiğe girmek yerine basarsınız şikayet et butonuna yöneticiler gerekli incelemeyi yapar, şimdi lütfen rica ediyorum tartışmayı bırakın ve birbirinizi suçlamayı bırakın.

Ayrıca her ne kadar falcıları haz etmesem itibar etmesem dahi, fallar ve falcılardan memnuniyet beklenti kişiden kişiye değişir, birinizin memnun kaldığından başkası memnun kalmayabilir, size baktığında enerjisi yüksektir birçok şeyinizi bilir, başkasına baktığında modu düşüktür hiçbir şey tutturamaz.

Kime gideceğiniz kaç para vereceğiniz sizin imtiyazınızda burada x tavsiye edildi, hiç de bir şey bilemedi gitti şu kadar param demeniz nahoş zira zaten "bana göre" fala 5 kuruş vermek bile havaya giden bir para

Chrome da kapriss cafe yazınca çıkan yorumlar
gerçekten çok kötü ama buna rağmen burda çok övülmüş diye ikilemde kaldım sanmıyorum ama denerim belki

ben onu zaten bu konuda uyardım heyecanla yaklaşıyor sadece ama kimse ile işbirliği yapmıyor
O zaman günahını almısımdır kendisinden özür diliyorum ama zaten gerçek kimlikler belli olsa hemen böyle bişey asla demezdim amacım onun heyecanına bir sürü kişi atlamasındı nerdeyse ben de kaç kez atlayacaktım dediği kaç kişiye gerçi bu da bizim suçumuz burdaki kendi reklamını yapanlar dısında kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum

Evet Zeyder’in dediği gibi biriyle tanıştım, sevgili olduk. Hem de söylediği tarihte.
Sonra ayrıldım, kesin barışacaksın dedi üstünden 4 ay geçti sonuç yok. Ben bu fala çıktı mı diyim?
İlk falları çıktı sonrası yok.
Bazı insanlara iyilik yaranmıyor.

Kızlar instagramda aress hills diye birisi var ona fal baktırıp memnun kalan varmı? Ben takıp edıyorum bazen kolektifte uyumlanıyorum ama hic baktırmadım,ne dusunuyorsunuz duydunuzmu hiç
Fena gelmedi bakinca ben de takip edeyim canli yayiynini bakalim uyum olacak mi. Genelde gayler cok iyi fal bakiyor bunun nedenini merak ediyorum.

Kızlar falsepetinde bugün ücretsiz yıldızname varmış net öğrenmek için dm den sorayım sonra isterseniz buraya da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…