Fena gelmedi bakinca ben de takip edeyim canli yayiynini bakalim uyum olacak mi. Genelde gayler cok iyi fal bakiyor bunun nedenini merak ediyorum.
Gerçekten böyleyse ben de çok mutlu olurum ama hayal kırıklığı oldu işte belki sorduğum kişi yanlış diyo belki arada yanılıyo mu niye böyle bisi geldi başımaHayir hem onu tanidigim kqdari ile otle düşüneceğine biliyorum sonradan kendisine sorup teyidi ettigimde çok vardır...
Bugün bakılan yıldızname ücretsiz dediler. Yani bugün yıldızname için aldığımız krediler yarın hesaba yükleniyomuş o krediyi de istediğimiz zaman istediğimiz falda kullanıyormuşuzhaber ver
Bugün bakılan yıldızname ücretsiz dediler. Yani bugün yıldızname için aldığımız krediler yarın hesaba yükleniyomuş o krediyi de istediğimiz zaman istediğimiz falda kullanıyormuşuz
Valla yorumcudan yorumcuya değişiyor ben birçoğunu denedim ama hepimizde farklı oluyor. Hislerine güvendiğim ve anlık nokta atışı yapabilen çok fazla kişi var. Binnaz telwe falan da baktırıyorum tabi ara ara ama en sevdiğim Fal Sepeti olduGördüm bende baktım ama ben o sitede pek çıkan fal duymadım
Yorumlarını merak ettiğim 3 falcıya da fal attım. Nasıl olsa yarın kredilerim geri gelecek, baktırmadığımız şey değilBugün bakılan yıldızname ücretsiz dediler. Yani bugün yıldızname için aldığımız krediler yarın hesaba yükleniyomuş o krediyi de istediğimiz zaman istediğimiz falda kullanıyormuşuz
Yorumlarını merak ettiğim 3 falcıya da fal attım. Nasıl olsa yarın kredilerim geri gelecek, baktırmadığımız şey değilGördüm bende baktım ama ben o sitede pek çıkan fal duymadım
Valla yorumcudan yorumcuya değişiyor ben birçoğunu denedim ama hepimizde farklı oluyor. Hislerine güvendiğim ve anlık nokta atışı yapabilen çok fazla kişi var. Binnaz telwe falan da baktırıyorum tabi ara ara ama en sevdiğim Fal Sepeti oldu
ohoo çok kişi var aslında bir ara olumlu olumsuzlar yazmıştım ama birazdan sana beğendiklerimi yazabilirim istersenKimleri denedin ?
ohoo çok kişi var aslında bir ara olumlu olumsuzlar yazmıştım ama birazdan sana beğendiklerimi yazabilirim istersen
Son zamanlardaki favorilerim tarotta Şule Naz, Duygu Aura, Alaca Pera yıldızname de Dudu Nur'un dedikleri arkadaşıma birebir çıktı, vadeleri de oldu anlık durum bilgisi de doğruydu ama burda iyi değil diyen de oldu. Kahve falında Aslı gül çok ucuz ama çok beğendim. Yıldızname de yine Melek Karayı beğenmiştim. Katina çok atmadım bir kez yine duygu ve şuleye. Su falında da sevgi derman ve akın kurt.
Sen.kimseye iyilik etme canım.soran olursa söyle çünkü bu güne kadar kimi beğendiysen sonradan olmadi dedinEvet Zeyder’in dediği gibi biriyle tanıştım, sevgili olduk. Hem de söylediği tarihte.
Sonra ayrıldım, kesin barışacaksın dedi üstünden 4 ay geçti sonuç yok. Ben bu fala çıktı mı diyim?
İlk falları çıktı sonrası yok.
Bazı insanlara iyilik yaranmıyor.
Aynen iyilik yaranmıyorSen.kimseye iyilik etme canım.soran olursa söyle çünkü bu güne kadar kimi beğendiysen sonradan olmadi dedin
Son zamanlardaki favorilerim tarotta Şule Naz, Duygu Aura, Alaca Pera yıldızname de Dudu Nur'un dedikleri arkadaşıma birebir çıktı, vadeleri de oldu anlık durum bilgisi de doğruydu ama burda iyi değil diyen de oldu. Kahve falında Aslı gül çok ucuz ama çok beğendim. Yıldızname de yine Melek Karayı beğenmiştim. Katina çok atmadım bir kez yine duygu ve şuleye. Su falında da sevgi derman ve akın kurt.
Beğenmediklerimden en hatırladıklarım Zeliş candı. Çok tekrar edip herkese söylenen şeyleri söyledi. Fulya Nas da işinde büyük ihtimalle iyidir fakat çok bilimsel konuşuyor o yüzden anlaması çok zor ama çoğu kişi vadeleri ve anlık durumu iyi diyor. Çünkü yıldız haritası çıkarıyor. Selin Ay'ın da vadeleri tutmamıştı çok genel şeyler söyledi.
Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat Ayşe hoca yaşıyormu ulaşabileceğim bir numara biliyormusunuz normalde ben böyle şeylere sıcak bakmam ta ki kardeşim gidene kadar bende öyle tanıdım zaten kardeşimin kayınvalidesi gençliğinde gitmiş Ayşe hocaya evde garip bişeyler bulmuş oraya götürmüşler onu benim evde bulduklarımı bana söyledi diyordu kadın kulakları çınlasın, kardeşim de yeni evlendiğinde bişeyler olmuştu çok hakim değilim uzun da zaman oldu fakat şimdi yeğenim var 24 yaşında gece bağırarak uyanıyo bide birileriyle konuşuyor sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor yada söylemek istemiyor bilmiyorum ama bu kızı götürmek istiyoruz bu zamanda böyle işler olurmu diyoruz ama oluyormuş sanırımcanım ben istanbulluyum ama aslen köken tekirdağ o dedidiğin hocayı biliyorum bundan beş sene önce kuzenimle gitmiştik ama kadın büyücü tekirdağda sağlamtaş diye bir yer var zaten oraya gidiyorum dersen herkes hocaya gittiğini anlıyor.çok enteresan bir yerdi benim zamanımda otobüs falan yok arabayla gitcen
zaten meydana geldiğinde ayşe hocaya gitcem de evini gösterirler. bütün hocaların evleri yanyana :) dediğim gibi çok enteresan bir yer ben çok korkmuştum biz gittiğimide kara fatma iyidir ona git dediler.benim kuzenim baktırmıştı sevgilisi için o dediki ona bu çocukla sizin yıldızınız hiç birşeyiniz tutmuyor hiç uğraşma ben sana su vereyim onunla yıkan kalbine soğukluk gelsin dedi. iyi dedik bizde aldık ama yapmadık korktuk.benim o aralar sevgilim olmadığı için ben baktırmadım çünkü o zamanın parasıyla hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ama iyi bir paraydı bu zamanın yüz milyonu diyim aşyağı yukarı ama dediğim gibi tekirdağda falcı yok büyücü var
benim şahsi fikrim kesinlikle gitme gitmek istiyorum dersen zaten yıldıznameye bakıyor kuran acıyor baksın öyle ama yok şunu al şunu göm der aklına girer kafir olursun
çünkü bunlar kuranı tersten yazıp birşeyler yapıyorlar ben gözümle gördüm dediğim gibi bana bakmadı ben o sıralar mutluydum kendi çapımda kuzenime baktı işte bu çocuğu unut tek sen kalsan tek o kalsa yine olmaz kaderiniz ayrı dedi gerçekten de olmadı kuzenim evli şimdi başkasınla genelde cin çarpmışlar gidiyor garip garip insanlar vardı ben çok korkmuştum
AttımLeylanın numarasını bana atar mısınızzz
G geceninkralicesi sen ulaşınca atıcam demiştin unuttun mu benii
sorunuzdan bağımsız başka bir şey soracağım ama psikiyatriste götürmeyi düşündünüz mü?Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat Ayşe hoca yaşıyormu ulaşabileceğim bir numara biliyormusunuz normalde ben böyle şeylere sıcak bakmam ta ki kardeşim gidene kadar bende öyle tanıdım zaten kardeşimin kayınvalidesi gençliğinde gitmiş Ayşe hocaya evde garip bişeyler bulmuş oraya götürmüşler onu benim evde bulduklarımı bana söyledi diyordu kadın kulakları çınlasın, kardeşim de yeni evlendiğinde bişeyler olmuştu çok hakim değilim uzun da zaman oldu fakat şimdi yeğenim var 24 yaşında gece bağırarak uyanıyo bide birileriyle konuşuyor sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor yada söylemek istemiyor bilmiyorum ama bu kızı götürmek istiyoruz bu zamanda böyle işler olurmu diyoruz ama oluyormuş sanırım
Düşünmedik ilk etapta zaten götürdük şimdi burda yazmak istemediğim bazı şeyler var sanırım yasakmış o yüzden çok fazla ayrıntıya giremiyorum ama ailesi her yolu denemeye uğraşıyor iştesorunuzdan bağımsız başka bir şey soracağım ama psikiyatriste götürmeyi düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?