İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayir hem onu tanidigim kqdari ile otle düşüneceğine biliyorum sonradan kendisine sorup teyidi ettigimde çok vardır...
Gerçekten böyleyse ben de çok mutlu olurum ama hayal kırıklığı oldu işte belki sorduğum kişi yanlış diyo belki arada yanılıyo mu niye böyle bisi geldi başıma

Bugün bakılan yıldızname ücretsiz dediler. Yani bugün yıldızname için aldığımız krediler yarın hesaba yükleniyomuş o krediyi de istediğimiz zaman istediğimiz falda kullanıyormuşuz

Gördüm bende baktım ama ben o sitede pek çıkan fal duymadım
Valla yorumcudan yorumcuya değişiyor ben birçoğunu denedim ama hepimizde farklı oluyor. Hislerine güvendiğim ve anlık nokta atışı yapabilen çok fazla kişi var. Binnaz telwe falan da baktırıyorum tabi ara ara ama en sevdiğim Fal Sepeti oldu

Bugün bakılan yıldızname ücretsiz dediler. Yani bugün yıldızname için aldığımız krediler yarın hesaba yükleniyomuş o krediyi de istediğimiz zaman istediğimiz falda kullanıyormuşuz
Yorumlarını merak ettiğim 3 falcıya da fal attım. Nasıl olsa yarın kredilerim geri gelecek, baktırmadığımız şey değil

Kimleri denedin ?

Son zamanlardaki favorilerim tarotta Şule Naz, Duygu Aura, Alaca Pera yıldızname de Dudu Nur'un dedikleri arkadaşıma birebir çıktı, vadeleri de oldu anlık durum bilgisi de doğruydu ama burda iyi değil diyen de oldu. Kahve falında Aslı gül çok ucuz ama çok beğendim. Yıldızname de yine Melek Karayı beğenmiştim. Katina çok atmadım bir kez yine duygu ve şuleye. Su falında da sevgi derman ve akın kurt.

Beğenmediklerimden en hatırladıklarım Zeliş candı. Çok tekrar edip herkese söylenen şeyleri söyledi. Fulya Nas da işinde büyük ihtimalle iyidir fakat çok bilimsel konuşuyor o yüzden anlaması çok zor ama çoğu kişi vadeleri ve anlık durumu iyi diyor. Çünkü yıldız haritası çıkarıyor. Selin Ay'ın da vadeleri tutmamıştı çok genel şeyler söyledi.

Kızlar ben bugün bir arkadaş önerisi üzerine falcıya gittim ama cafe falcısı falan değil. Evinde bakıyor ve tam böyle faldan anlayıp ayaküstü el falı bakan ablalar olur ya sokakta onlar gibi. Kurtuluşta isterseniz evine gidebiliyorsunuz ya da yine oralarda cafeye çağırıp bakıyor mu bilmiyorum isteyene özelden numarasını verebilirim ve çoğu şeyde nokta atışı yaptı. Telefonla aradığınızda kimden aldın numaramı vs diyor zaten

Sen.kimseye iyilik etme canım.soran olursa söyle çünkü bu güne kadar kimi beğendiysen sonradan olmadi dedin

Denemek lazım kahve falında Ömür Arda'da iyi demişler

Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat Ayşe hoca yaşıyormu ulaşabileceğim bir numara biliyormusunuz normalde ben böyle şeylere sıcak bakmam ta ki kardeşim gidene kadar bende öyle tanıdım zaten kardeşimin kayınvalidesi gençliğinde gitmiş Ayşe hocaya evde garip bişeyler bulmuş oraya götürmüşler onu benim evde bulduklarımı bana söyledi diyordu kadın kulakları çınlasın, kardeşim de yeni evlendiğinde bişeyler olmuştu çok hakim değilim uzun da zaman oldu fakat şimdi yeğenim var 24 yaşında gece bağırarak uyanıyo bide birileriyle konuşuyor sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor yada söylemek istemiyor bilmiyorum ama bu kızı götürmek istiyoruz bu zamanda böyle işler olurmu diyoruz ama oluyormuş sanırım

sorunuzdan bağımsız başka bir şey soracağım ama psikiyatriste götürmeyi düşündünüz mü?

sorunuzdan bağımsız başka bir şey soracağım ama psikiyatriste götürmeyi düşündünüz mü?
Düşünmedik ilk etapta zaten götürdük şimdi burda yazmak istemediğim bazı şeyler var sanırım yasakmış o yüzden çok fazla ayrıntıya giremiyorum ama ailesi her yolu denemeye uğraşıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…