İstanbul'da Fal - Falcılar

ayşe hoca dediğiniz kişi tekirdağ motor ayşe sanırım yaşamıyor ama zaten ben kemdisine gittim gereksiz şeyler verdi bana sular dualar dediği hiçbir şeyde

ayşe hoca dediğiniz kişi tekirdağ motor ayşe sanırım yaşamıyor ama zaten ben kemdisine gittim gereksiz şeyler verdi bana sular dualar dediği hiçbir şeyde
Evet evet o valla orası nı bilemiyorum ama yıllar önce gitmiştim ben ona tabi numarası falan yoktu zaten ve ozaman benim bi aile büyüğüm götürmüştü beni ona o kadın zaten fazla konuşmuyodu o anlıyor kendince çözüyormuş problem ne ise zaten öyle istesen de kötü şeyler yapmıyor varsa bi durum onunla ilgili bişeyler yapıyormuş yani bana böyle demişlerdi sonra ordan dönerken yol kenarında kavun karpuz satan bi amca vardı zaten onun orası durak olmuş ama o gün yaşlı amca motor Ayşe ve kara Fatma hoca bu ikisi çok iyi demişti artık oradaki kulağı delik bi insan olarak mı söyledi gelen gidenden edindiği bilgilerlemi bilemiyorum işte Allah vermesin annesi korkuyo sabah ta hatırlamıyorum diyormuş çok ta yazmak istemiyorum yasakmış galiba

Allah yardimciniz olsun…

Motor ayşeden bahsediyorsun sanırım da o yaşamıyor ki onun yerine bi gelini mi ne varmış o bakıyor diye biliyorum.

Motor ayşeden bahsediyorsun sanırım da o yaşamıyor ki onun yerine bi gelini mi ne varmış o bakıyor diye biliyorum.
Evet o da valla bilemiyorum işte öyle bi aklımıza geldi ama neresi ona çözümdür bilemedim çünkü ben işin pisikolojik boyutunun da farkındayım öyle basit bi gece korkması da değil uzmanlar ona pisikolojide gece tererü diyorlar ama bu uyanıncada saçma sapan şeylerle tüy dikipdüşündürüyor insanı

Havın bana vasat baktı emın olamadm ondan burcın nasıl dedıklerı cıktımı ıslem almıssınız gelecek ile dedıklerı cıkıyormu ?
Canım ben memnun kaldım azelda havin burcin dedikleri de çıktı havine Bi daha git derim çünkü ne dediyse çıktı çevremden kim gittiyse çıktı.

Benim arkadaşım 250 TL ödedi 40 gün okumalar yaptı burcinin yolladığı bir sürü emek verdi bekledi şimdi nerdeyse 2 ay oldu işler daha kötü bi gelişme yok :)

Canım ben memnun kaldım azelda havin burcin dedikleri de çıktı havine Bi daha git derim çünkü ne dediyse çıktı çevremden kim gittiyse çıktı.
Havine niye bi daha bi daha gitsin çıkmamış işte enerjileri uymamıştır belki. Sen kendin uyum yakalamışsan kendin gidersin tekrar havine :)

Barıştığın için ayrıykenki düşüncelerini sorma imkanın var... eğer zeynebe baktırdıysan doğru bilmiş mi anı?

Ve sürecin tamamlandıysa baktırdıklarından kimler doğru çıktı?

Canım gitsin ve ya gitmesin ben belki enerjisi yerinde değildir daha sonra daha iyi Bi enerjiyle bakar diye söyledim burda içten konuşmamız bile bambaşka yerlere çekiliyor herkes fikir verir tercih kisinindir yani sen niye bu kadar gerdin ortamı anlamadım. Zorla kimseyi fala göndermiyoruz giden gitsin gitmeyen gitmesin enerjisi uymuyor falı çıkmamış yazmış gayet güzel ben de cevabini verdim benim mesajıma döndüğüiçin yoksa banane kim nereye giderse gitsin herkesin kendi tercihi ben beğendim yazdım herkes gibi fikrimi söyledim sen niye Bi anda alakan yokken yazismayla kendine dert edindin anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…