- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
ayşe hoca dediğiniz kişi tekirdağ motor ayşe sanırım yaşamıyor ama zaten ben kemdisine gittim gereksiz şeyler verdi bana sular dualar dediği hiçbir şeydeMerhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat Ayşe hoca yaşıyormu ulaşabileceğim bir numara biliyormusunuz normalde ben böyle şeylere sıcak bakmam ta ki kardeşim gidene kadar bende öyle tanıdım zaten kardeşimin kayınvalidesi gençliğinde gitmiş Ayşe hocaya evde garip bişeyler bulmuş oraya götürmüşler onu benim evde bulduklarımı bana söyledi diyordu kadın kulakları çınlasın, kardeşim de yeni evlendiğinde bişeyler olmuştu çok hakim değilim uzun da zaman oldu fakat şimdi yeğenim var 24 yaşında gece bağırarak uyanıyo bide birileriyle konuşuyor sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor yada söylemek istemiyor bilmiyorum ama bu kızı götürmek istiyoruz bu zamanda böyle işler olurmu diyoruz ama oluyormuş sanırım
Evet evet o valla orası nı bilemiyorum ama yıllar önce gitmiştim ben ona tabi numarası falan yoktu zaten ve ozaman benim bi aile büyüğüm götürmüştü beni ona o kadın zaten fazla konuşmuyodu o anlıyor kendince çözüyormuş problem ne ise zaten öyle istesen de kötü şeyler yapmıyor varsa bi durum onunla ilgili bişeyler yapıyormuş yani bana böyle demişlerdi sonra ordan dönerken yol kenarında kavun karpuz satan bi amca vardı zaten onun orası durak olmuşayşe hoca dediğiniz kişi tekirdağ motor ayşe sanırım yaşamıyor ama zaten ben kemdisine gittim gereksiz şeyler verdi bana sular dualar dediği hiçbir şeyde
Allah yardimciniz olsun…Evet evet o valla orası nı bilemiyorum ama yıllar önce gitmiştim ben ona tabi numarası falan yoktu zaten ve ozaman benim bi aile büyüğüm götürmüştü beni ona o kadın zaten fazla konuşmuyodu o anlıyor kendince çözüyormuş problem ne ise zaten öyle istesen de kötü şeyler yapmıyor varsa bi durum onunla ilgili bişeyler yapıyormuş yani bana böyle demişlerdi sonra ordan dönerken yol kenarında kavun karpuz satan bi amca vardı zaten onun orası durak olmuşama o gün yaşlı amca motor Ayşe ve kara Fatma hoca bu ikisi çok iyi demişti artık oradaki kulağı delik bi insan olarak mı söyledi gelen gidenden edindiği bilgilerlemi bilemiyorum işte Allah vermesin annesi korkuyo sabah ta hatırlamıyorum diyormuş çok ta yazmak istemiyorum yasakmış galiba
Motor ayşeden bahsediyorsun sanırım da o yaşamıyor ki onun yerine bi gelini mi ne varmış o bakıyor diye biliyorum.Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş fakat Ayşe hoca yaşıyormu ulaşabileceğim bir numara biliyormusunuz normalde ben böyle şeylere sıcak bakmam ta ki kardeşim gidene kadar bende öyle tanıdım zaten kardeşimin kayınvalidesi gençliğinde gitmiş Ayşe hocaya evde garip bişeyler bulmuş oraya götürmüşler onu benim evde bulduklarımı bana söyledi diyordu kadın kulakları çınlasın, kardeşim de yeni evlendiğinde bişeyler olmuştu çok hakim değilim uzun da zaman oldu fakat şimdi yeğenim var 24 yaşında gece bağırarak uyanıyo bide birileriyle konuşuyor sabah bunların hiçbirini hatırlamıyor yada söylemek istemiyor bilmiyorum ama bu kızı götürmek istiyoruz bu zamanda böyle işler olurmu diyoruz ama oluyormuş sanırım
Motor aysemiMotor ayşeden bahsediyorsun sanırım da o yaşamıyor ki onun yerine bi gelini mi ne varmış o bakıyor diye biliyorum.
Evet o da valla bilemiyorum işte öyle bi aklımıza geldi ama neresi ona çözümdür bilemedim çünkü ben işin pisikolojik boyutunun da farkındayım öyle basit bi gece korkması da değil uzmanlar ona pisikolojide gece tererü diyorlar ama bu uyanıncada saçma sapan şeylerle tüy dikipdüşündürüyor insanıMotor ayşeden bahsediyorsun sanırım da o yaşamıyor ki onun yerine bi gelini mi ne varmış o bakıyor diye biliyorum.
Canım ben memnun kaldım azelda havin burcin dedikleri de çıktı havine Bi daha git derim çünkü ne dediyse çıktı çevremden kim gittiyse çıktı.Havın bana vasat baktı emın olamadm ondan burcın nasıl dedıklerı cıktımı ıslem almıssınız gelecek ile dedıklerı cıkıyormu ?
Bana çıkmadıCanım ben memnun kaldım azelda havin burcin dedikleri de çıktı havine Bi daha git derim çünkü ne dediyse çıktı çevremden kim gittiyse çıktı.
Benim arkadaşım 250 TL ödedi 40 gün okumalar yaptı burcinin yolladığı bir sürü emek verdi bekledi şimdi nerdeyse 2 ay oldu işler daha kötü bi gelişme yok :)Kızlar merhaba. Ben 2 yıldır burdan sizlerden aldığım kişilere fal baktırıyorum. bahsettiğiniz bütün falcıları denedim. Şimdiye kadar hiç yorum yapmadımm ama yaşadığım süreçte şifalandığım ve doğru adımlar atmamı sağlayan kişileri belirtmek istedim. İnanılmaz mutluyum ve paylaştıkça çoğalsın istiyorum. Burçin konu edilmiş son bir ayda kendisinden danışmanlık aldım ve işlem yaptırdım. Yaşadığım süreci burçin havin ve twitterda azelda diye tarot danışmanlığı veren biri var onlar bildi sadece. Havin ve azeldaya ilk fallarımı ağustosta baktırdım ve söylediği tarihlerde söyledikleri olayları yaşadım. Falları baktırırken bana büyüden bahsettiler sevgilimin ailesininn yaptırdığı büyüyü burçin ve azelda söyledi . Havin büyü demedi ama ailesinin uğraştığını söyledi. Hepimiz büyü var deyince tahmin edersiniz ki bi tık güvensizlik duyuyor. Fallardan bi kaç gün sonra benim sevgilim kendisine ailesi tarafından yapılan büyüyü bulduğunu bu yüzden problem yaşadıklarını söyledi hatta kendisi hoca araştırırken sevgilim benden uzaklaştı bi anda iki aydır ayrıydık. Burçin sayesinde verdiği işlemler sayesinde dün yeniden barıştık . Allah ondan kerelerce razı olsun. Sayesinde sevgilim kendi ağzıyla sanki zihnimde bulanıklık vardı da kalktı dedi. Siz ne düşünürsünüz bilemem ama burçin havin azelda geleceği öngören burçin de şifalandıran biri . Bazı arkadaşlarla mesajlaşmışlığım da var falcı numaraları istediğim insanlar da var. Ama burçinin verdiği dualar havinin öngörüsü azeldanın tarotla yol göstericiliği bu süreci çok doğru geçirmemi sağladı. umarım herkesin süreci benim gibi doğru bir şekilde ilerler.
Havine niye bi daha bi daha gitsin çıkmamış işte enerjileri uymamıştır belki. Sen kendin uyum yakalamışsan kendin gidersin tekrar havine :)Canım ben memnun kaldım azelda havin burcin dedikleri de çıktı havine Bi daha git derim çünkü ne dediyse çıktı çevremden kim gittiyse çıktı.
Barıştığın için ayrıykenki düşüncelerini sorma imkanın var... eğer zeynebe baktırdıysan doğru bilmiş mi anı?Kızlar şuan sevgilimle çok iyiyimAma ayrılınca fala sarınca cidden uzaklaşıyoruz bu arada bu sevgilimden önceki de bana yazdı ama ben o deli gibi baktırdığım Zaman değil iş işten geçtikten sonra aşk güzel birşey
KatılıyorumArkadaşım bakırköy Neslihan a baktırmış ama anı bile bilememiş, denemek isteyenler için söylemek istedim
Baktırıp memnun kalırsan buraya da yazabilir misinnLeylanın numarasını bana atar mısınızzz
@geceninkralicesi sen ulaşınca atıcam demiştin unuttun mu benii
Katılıyorum
Ve sürecin tamamlandıysa baktırdıklarından kimler doğru çıktı?Kızlar şuan sevgilimle çok iyiyimAma ayrılınca fala sarınca cidden uzaklaşıyoruz bu arada bu sevgilimden önceki de bana yazdı ama ben o deli gibi baktırdığım Zaman değil iş işten geçtikten sonra aşk güzel birşey
ha ha ha koptum cevaba :)) cok ıyıydı ya:)))Havine niye bi daha bi daha gitsin çıkmamış işte enerjileri uymamıştır belki. Sen kendin uyum yakalamışsan kendin gidersin tekrar havine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?