İstanbul'da Fal - Falcılar

Barıştığın için ayrıykenki düşüncelerini sorma imkanın var... eğer zeynebe baktırdıysan doğru bilmiş mi anı?
Zeynep e baktırmadım şuan birlikte olduğum insan ile beraber iken zaten beni bırakmazdı ama ritaya baktırdığım da olumsuz görmüştü şuan birlikte olduğum insan dan öncesi için genelde dengesiz olduğu sevdiği ama hani öyle birşeyler demişlerdi

Tellwe de ki Nobel’le vardı o demişti şuan ki için doğru tercih olduğunu eskisi için sevdiğini ama kadın figürü olduğunu söylemişti birde havadis de öyle söylemişti rita olumsuz dedi fal kutusu Melisa vardı oda sevdiğini döneceğini söylemişti vade vermemişti Esma abla baktırmıştım onuda severiö Nurhayat abla gibi oda dengesiz enerjide olduğunu bana döneceğini söylemişti şuanki ile ilgili dedikleri de hemen hemen uydu ben bu süreçte daha çok telwe ye sardım bir de bi kız vardı alakasız zaten ucuza bakıyordu o bana eski işime döneceğimi söyledi filan ama dönmedim Ronan da bana dönecek evlilikle dedi ama bayağı zaman geçti ve öyle gelmedi hami karşımda ki esi sevgilim nasıl biri biliyor musun böyle hani zorlaman lazım bana yazıyor eee özlemişsin eee istiyorsun ama onu bile söylemekten aciz böyle sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi davranmalar şuan ki sevgilim ise maşaallah diyim o kadar çabalayan ve savaşan insan ki kapıdan kovsan bacadan geliyor ama fal baktırdığım zamanlar da tabi o da biraz tepkisiz kalmıştı sonra ortak arkadaşlarımız olunca bir araya geldiğimizde direk beni ikna etmek için çabaladı vs parmağımda yüzüğü var bunuda tellwe havadis 2 hafta içinde birşey olacak demişti bide Esma abla kutlama yapacaksınız filan demişti öyle hatırlıyorum :) kızlar am benim size demem fal sanki birşeyleri öteliyor gibi geliyor .

Dert edinmedim siz fikrinizi söylediniz ben de söyledim beğenmediği falcıya tekrar tekrar baktırıp baktırmamak insanların kararı

Bence ilişkin yolundaysa artık hiç baktırma bu saydıklarından sadece ritayı biliyorum burda çok konusulan kisilerr hiç baktırmamışsın galiba

Bu tarz yorumlardan etkilenen arkadasım burçine güvendi sonuç yok malesef belki sadece onda öyledir neyse ki 250 alıyor şimdilik ama 40 gün sürekli okuma yapmak umut bağlamak beklemek sancılı bi süreç

Bu tarz yorumlardan etkilenen arkadasım burçine güvendi sonuç yok malesef belki sadece onda öyledir neyse ki 250 alıyor şimdilik ama 40 gün sürekli okuma yapmak umut bağlamak beklemek sancılı bi süreç
Bu tarz yorum diyorsun ama burda herkes sadece ben değil bir çok kişi fal yorumu yapıyor hepimiz gidiyoruz ben Burçin i havini burdan gordum memnun kaldım gittim memnun kalmadigim.bi cok kişi oldu ama gelip karalamadim enerjisi bana uymadı dedim geçtim. Hayat zaten ihtimaller üzerine dönüyor yaptığın en ufak bi hamle bile değiştiriyor ki fala gidiyoruz 2 Ay sonra doncek diyor yine umut bağlıyoruz bunu hepimiz yapıyoruz. Burçin in verdikleri de zaten kişiye özel dualar esmalar enerji zaten böyle çalışır dua edersin üst üste istikrarlı bi şekilde devam edersin zaten dua yaparken fal baktirirken yerimiz biliyoruz ki geleceği allahtan başka kimse bilemez. Ben yanlış anlaşılmak istemem bana iyi geldiği için paylaştım fikir sundum mutlu oldum yaptığım şeyler ise yaradı süreci bildiler diye söyledim.Tamamen ictenligimle yazdım yorumu insanlara müdahale etmek için yazmadım elimizde olsa keşke hiç baktirmasak ama kendimizi iyi hissetmediğimiz zaman bu tarz şeyler yapıyoruz hepimiz. Ben Burçin in söylediklerini istikrarlı bir şekilde yaptım maddi sıkıntılarım vardi onlar için esmalar dualar okudum hiç bilmediğim bana iyi geldi isteyen gider alır isteyen inanmaz almaz ama bana kendimi iyi hissettirdi dilediğim şeyler de oldu falı da çıktı bu benim için böyle. Bu tarz yorumlardan etkilenmek istemiyorsa kişi o zaman hiç bakmicak hiç falci arayışına girmicek. Ama yapıyoruz hepimiz ben neden bu kadar tepki aldım onu da anlamıyorum.

Tekrar söylüyorum amacım birilerini yönlendirmek asla değil gerçekten tamamen samimiyetimden yazdım yanlış anlaşıldiysam da kusuruma bakmayın. Herkes nasil isterse tabiki öyle yapsın umarım herkes de kendine ne iyi geliyorsa beklentisi neyse de onu yasar mutlu olur .

Rita olumsuz dedi ve çıkmadı değil mi

Burcine bende baktirdim ve bende gecmiste herkesten sakladigim bi sirrimi söyledi, gecmiste neler yasadigimi bir bir bildi anliktada ayni sekilde cok iyidi, gelecegi bilmiyorum bekliyorum daha vade vermisti ama arkadaslar tabiki herkese degisiyor enerji isi bu… kalp kirmayalim

buna göre sen şimdi eski sevgilinden ayrılıp bugün yeni biriyle konuşmaya başlayınca geçen gün bayağı iyiymiş dediğin zeynep te patladı öylemi :)
Bende problem yok siz rahat olun ne saçmalıyosunuz siz kimsiniz size her gün aynı kişiyi sorcam?
Üslupsuz ve uygunsuz ithamlarınızı bir kenara bırakın artık ve saygılı olun
Beni Zeynep olmakla itham etmişsiniz
Hakikaten ayarınız yok

Üslupsuz ve uygunsuz ithamlarınızı bir kenara bırakın artık ve saygılı olun
Beni Zeynep olmakla itham etmişsiniz
Hakikaten ayarınız yok
şey konusunda kesinlikle katılıyorum
Yani foruma birçok katkısı olan kişileri birilerini beğendi diye böyle itham etmeye gerek yok
Zeyder de zamanında birçok kişi beğendi mesela ama bana çok kötüydü
O kadar insanı reklamla suçlamadım ben

Bunun yerine özel mesajdan yok kurtuluşta bir falcı beğendim şöyle böyle numarası şu diye dururp dururken mesaj atan kişileri aramızdan temizlesek daha iyi olur
Yani geçenlerde de yeni açılan bir hesap durup dururken bu şekilde mesaj attı, şikayet ettim hesap kapandı sanırım nicki aklımda değil. Bugün yine forumda da sanırım ara sıra yazan biri durup dururken aynı mesajı attı hoş değil yani. Ben talep etmeden bir muhabbetimiz olmadan durup dururken özelden böyle mesaj atılması. Reklam oldukları çok belli ve gerçekten inananlar yoktur umarım

Zeynep'e yakın zamanda tekrar fal baktırdım bir oncekinde söylediğinden çok tezat şeyler söyledi garip bir şekilde, sizde de oldu mu bu durum

Yani karşı tarafın geçmişteki düşüncelerini bile bir öncekine kıyasla tamamen farklı söyledi. Ölüp bitiyor demesini zaten beklemiyordum ama bir önceki falında sevmiş demesine rağmen şimdi zaten hiç sevmemiş dedi mesela bunun gibi çok konuda bir önceki söylediğinin tam tersini söyledi

Çok sık aralıklarla mı baktirdiniz peki

Bende buna benzer bi durum oldu kişilerin duygusu mu değişiyo diye bilmiyorum gerçi sizin sevmiş ve hiç seçmemiş geçmişe ait bişey değişmemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…