İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar geçen ritaya baktırdım hep sora sora ilerledi ve çok berbat olumsuz konuştu ağzıma etti bilmiyorum niye böyle oldu ilk kez bu kadar olumsuz kötü konusana rastladım

Canım boşver sen, herkes istedigini yazar kimseye kalmamis. Burasi sonucta paylasmak icindir, o yuzden kimse kimseden hesap soramaz. Bosuna zamanini yazik etme, seninle özelden de konusmuslugum oldugu icin ne kadar temiz kalpli oldugunu biliyorum. Kimseye iyilik yaramiyo, sonra suclu baskalari oluyo bosver gitsin.

Çok sık aralıklarla mı baktirdiniz peki
Ben tari
Çok sık aralıklarla mı baktirdiniz peki
Bı önceki falı ne zaman baktırdım hatırlamıyorum ancak rahat ,1 ay olmuştur,isim soy isim sorup direkt onun yerine konuşmaya başlıyor.gelecek öngörüleri değişse normal zaten benim için önemli olan anlık durumlar aslında ama onda bile bir oncekinde söylediği şeyden tamamen farklı şeyler söyledi sonucu bı onceki gibi karşı tarafın çok mutsuz olacagiyla bağladı o ayrı ama bilemedim

Anlık düşünceler de değişebilir. Geçmişle ilgili karışıklık olduysa bilemem tabi. Biraz zaman geçsin bakalım hemen çıkmaz Zeynep'in falı. En azından bende böyle oldu

Anlık düşünceler de değişebilir. Geçmişle ilgili karışıklık olduysa bilemem tabi. Biraz zaman geçsin bakalım hemen çıkmaz Zeynep'in falı. En azından bende böyle oldu
Bende geçmişte de daha önce söylediği noktalarda zıt şeyler söyledi ama bildiği noktalar da oldu tabii sqdece duygularla ilgili söyledikleri bir oncekinden çok farklıydı tabii.herkese sonunu pişmanlıkla bağlıyor mu bilemem tabii bana 2 sene içinde pişmanlıklarla gelecek dedi bakalım

Ben ve arkadaşım mirac kayaya baktırıcaz asıstanı donerse tabı,eger memnun kalırsam yazarım anda da ıyı dıye

Bence baktırma çok yerde rastladım dolandırıcı olduğuna
Aaa gercekten mii bende instagramda hep canlı yayınına denk gelıyodum hatta bı keresınde canlı yayında jetonla bakım yapıyodu bi konu icin bılmıstı ve x sen bana detaylı baktır sende karısık seyler var demıstı bende ordan esınlendım kafam karıstı sımdı

Ya hiç görmedin mi yok kader çizginizde varsa yüzde yüz dönürürüm felan safsatalar Chrome da da var medyum ifşa sitelerinde de

Diğerleri hakkında kararsızım ama bence kesinlikle uzak durmanız bi kere bile para vermemeniz gerekenler sütlü cafe bakırköy Neslihan derin Nalan Havin Burçin azelda rita en azından kimi eleyeceğimi biliyorum

Feza Sultan mı? Hayır sen?
Ben gıttım soyle soyliyim sana anda cok cok ıyı bıldı mukemmeldı,ısım verdı ama soyle ısım verdı "g varmı adında" g yok dıyorum,ben y dedım sana y dedi:)
Olayları ıyı bıldı,hatta kısının meslegını de bıldı bana vade verdı ve asırı emındı,ben yok olmaz mumkun degıl dedım bende buradayım dedı ve verdıgı vade patladı. Gelecek ıcın gıtme,an ıcın ıyı derım gelecek bende patladı tekrar soyluyorum
Ha bu arada arkadasım daha once 2 kez baktırmıs,onun ozel hayatı ıcın 2 falında da kesın cok net konusup olumlu yorum yapmıs ama en son beraber gıttıgımızde kapat bu defterı demıs,daha oncesınde de acaıp olumlu konusmus. En son gıttıgımızdekı faldan arkadasım memnun kalmadı

Diğerleri hakkında kararsızım ama bence kesinlikle uzak durmanız bi kere bile para vermemeniz gerekenler sütlü cafe bakırköy Neslihan derin Nalan Havin Burçin azelda rita en azından kimi eleyeceğimi biliyorum
Bence onyargılı olmamak lazım,bak bu fal ısı cıddı bı enerjı meselesıdır. Bende gelecek ıcın feza cıkmadı ama sende cıkabılır,havın bende vasattı ama arkadasım memnun kalmıs bu enerjıye gore degısır ben artık eskısı gıbı cok bel baglamıyorum anda ıyıyse enerjısı temızse okeydır benım ıcın,cunku bende eskıden cok fal baktırdım hemde oyle boyle degıl fatıhten tutta adapazarına kadar gıtmedıgım hoca kalmadı hepsıde kıtaptan bakan tıplerdı hıc bırı cıkmadı hepsı fos. Gelecegı hıcbırı bılemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…