- 26 Şubat 2022
- 143
- 58
- 48
Canım boşver sen, herkes istedigini yazar kimseye kalmamis. Burasi sonucta paylasmak icindir, o yuzden kimse kimseden hesap soramaz. Bosuna zamanini yazik etme, seninle özelden de konusmuslugum oldugu icin ne kadar temiz kalpli oldugunu biliyorum. Kimseye iyilik yaramiyo, sonra suclu baskalari oluyo bosver gitsin.Bu tarz yorum diyorsun ama burda herkes sadece ben değil bir çok kişi fal yorumu yapıyor hepimiz gidiyoruz ben Burçin i havini burdan gordum memnun kaldım gittim memnun kalmadigim.bi cok kişi oldu ama gelip karalamadim enerjisi bana uymadı dedim geçtim. Hayat zaten ihtimaller üzerine dönüyor yaptığın en ufak bi hamle bile değiştiriyor ki fala gidiyoruz 2 Ay sonra doncek diyor yine umut bağlıyoruz bunu hepimiz yapıyoruz. Burçin in verdikleri de zaten kişiye özel dualar esmalar enerji zaten böyle çalışır dua edersin üst üste istikrarlı bi şekilde devam edersin zaten dua yaparken fal baktirirken yerimiz biliyoruz ki geleceği allahtan başka kimse bilemez. Ben yanlış anlaşılmak istemem bana iyi geldiği için paylaştım fikir sundum mutlu oldum yaptığım şeyler ise yaradı süreci bildiler diye söyledim.Tamamen ictenligimle yazdım yorumu insanlara müdahale etmek için yazmadım elimizde olsa keşke hiç baktirmasak ama kendimizi iyi hissetmediğimiz zaman bu tarz şeyler yapıyoruz hepimiz. Ben Burçin in söylediklerini istikrarlı bir şekilde yaptım maddi sıkıntılarım vardi onlar için esmalar dualar okudum hiç bilmediğim bana iyi geldi isteyen gider alır isteyen inanmaz almaz ama bana kendimi iyi hissettirdi dilediğim şeyler de oldu falı da çıktı bu benim için böyle. Bu tarz yorumlardan etkilenmek istemiyorsa kişi o zaman hiç bakmicak hiç falci arayışına girmicek. Ama yapıyoruz hepimiz ben neden bu kadar tepki aldım onu da anlamıyorum.
Ben tariÇok sık aralıklarla mı baktirdiniz peki
Bı önceki falı ne zaman baktırdım hatırlamıyorum ancak rahat ,1 ay olmuştur,isim soy isim sorup direkt onun yerine konuşmaya başlıyor.gelecek öngörüleri değişse normal zaten benim için önemli olan anlık durumlar aslında ama onda bile bir oncekinde söylediği şeyden tamamen farklı şeyler söyledi sonucu bı onceki gibi karşı tarafın çok mutsuz olacagiyla bağladı o ayrı ama bilemedimÇok sık aralıklarla mı baktirdiniz peki
Belki de bu kez enerjimi alamadı ama çok moralim bozuldu ,hangisine inansam bilemedimBende buna benzer bi durum oldu kişilerin duygusu mu değişiyo diye bilmiyorum gerçi sizin sevmiş ve hiç seçmemiş geçmişe ait bişey değişmemesi lazım
Anlık düşünceler de değişebilir. Geçmişle ilgili karışıklık olduysa bilemem tabi. Biraz zaman geçsin bakalım hemen çıkmaz Zeynep'in falı. En azından bende böyle olduBen tari
Bı önceki falı ne zaman baktırdım hatırlamıyorum ancak rahat ,1 ay olmuştur,isim soy isim sorup direkt onun yerine konuşmaya başlıyor.gelecek öngörüleri değişse normal zaten benim için önemli olan anlık durumlar aslında ama onda bile bir oncekinde söylediği şeyden tamamen farklı şeyler söyledi sonucu bı onceki gibi karşı tarafın çok mutsuz olacagiyla bağladı o ayrı ama bilemedim
Bende geçmişte de daha önce söylediği noktalarda zıt şeyler söyledi ama bildiği noktalar da oldu tabii sqdece duygularla ilgili söyledikleri bir oncekinden çok farklıydı tabii.herkese sonunu pişmanlıkla bağlıyor mu bilemem tabii bana 2 sene içinde pişmanlıklarla gelecek dedi bakalımAnlık düşünceler de değişebilir. Geçmişle ilgili karışıklık olduysa bilemem tabi. Biraz zaman geçsin bakalım hemen çıkmaz Zeynep'in falı. En azından bende böyle oldu
Bence baktırma çok yerde rastladım dolandırıcı olduğunaBen ve arkadaşım mirac kayaya baktırıcaz asıstanı donerse tabı,eger memnun kalırsam yazarım anda da ıyı dıye
Aaa gercekten mii bende instagramda hep canlı yayınına denk gelıyodum hatta bı keresınde canlı yayında jetonla bakım yapıyodu bi konu icin bılmıstı ve x sen bana detaylı baktır sende karısık seyler var demıstı bende ordan esınlendım kafam karıstı sımdıBence baktırma çok yerde rastladım dolandırıcı olduğuna
Tamam canım yok baktırmıyorum o zaman arkadasıma da soyluyorum tsk bılgı ıcın.Ama yine de bi baktır kendi gözünle görürsün denemiş olursun en azından
Ya hiç görmedin mi yok kader çizginizde varsa yüzde yüz dönürürüm felan safsatalar Chrome da da var medyum ifşa sitelerinde deAaa gercekten mii bende instagramda hep canlı yayınına denk gelıyodum hatta bı keresınde canlı yayında jetonla bakım yapıyodu bi konu icin bılmıstı ve x sen bana detaylı baktır sende karısık seyler var demıstı bende ordan esınlendım kafam karıstı sımdı
Cok saol canım sen fezaya baktırdınmmıYa hiç görmedin mi yok kader çizginizde varsa yüzde yüz dönürürüm felan safsatalar Chrome da da var medyum ifşa sitelerinde de
Ben gıttım soyle soyliyim sana anda cok cok ıyı bıldı mukemmeldı,ısım verdı ama soyle ısım verdı "g varmı adında" g yok dıyorum,ben y dedım sana y dedi:)Feza Sultan mı? Hayır sen?
Bence onyargılı olmamak lazım,bak bu fal ısı cıddı bı enerjı meselesıdır. Bende gelecek ıcın feza cıkmadı ama sende cıkabılır,havın bende vasattı ama arkadasım memnun kalmıs bu enerjıye gore degısır ben artık eskısı gıbı cok bel baglamıyorum anda ıyıyse enerjısı temızse okeydır benım ıcın,cunku bende eskıden cok fal baktırdım hemde oyle boyle degıl fatıhten tutta adapazarına kadar gıtmedıgım hoca kalmadı hepsıde kıtaptan bakan tıplerdı hıc bırı cıkmadı hepsı fos. Gelecegı hıcbırı bılemıyorDiğerleri hakkında kararsızım ama bence kesinlikle uzak durmanız bi kere bile para vermemeniz gerekenler sütlü cafe bakırköy Neslihan derin Nalan Havin Burçin azelda rita en azından kimi eleyeceğimi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?