ben de gelirim amaaaa 8 mart salı ben çalışıyorumm(
handekukacım çok teşekkürler
özelden atamadım on dakika uyarı geldi:)
caddebostan Nostradamusta Arzu Hn. baktıran oldu mu? Yorumlarınız nelerdir?
Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......
Selam arkadaşlar ben sizi üye olmadan takip edn biriyim. Soğanlık eminenin telini istemek için üye oldum. bana msj atarsanız sevinirim. Bu arada bir çok tavsiyenize uyup iyi dediklerinize gittim. Memnun kaldım. Ama geleceği bilen olmadı. geçmişi ve şuanımı hepsi iyi baktı.Ben msj atmasını henüz öğrenmedim. Vakit bulup emine hn. telini msj atarsanız çok sevinişrim. Herkesin istediklerinin tez elden olmasını dilerim
Kızlar bir fikrim geldi. Buradan bir şekilde sanal da olsa tanıdık ve sevmeye başladık birbirimizi. Ben diyorum ki 8 Mart (daha çok var ama) bir organizasyon yapalım kadınlar Günü şerefine ve bir yerlerde oturup birt şeyler içelim hem de tanışmış oluruz. Bu fikre olumlu bakan arkadaşlar yazsın bana ve şimdiden bir yer ve sayı belirleyelim. Olur mu? Angel, Lady, Silent, Yaz, Katre, Opaque, Handekuka, Çilek, Biosciences Hypatia, İn heaven .......
birden bire kendimi üvey evlat gibi hissettim...
tatlım gıymatlım vallahi kıyamam ben sana.....yemin ederim eksik kalan birisi kalmasın diye de bi 10 sayfa öncesine kadar baktım....hayatım kusura bakma..... ben bizler için yaptım bu teklifi.... valla bi art niyetim yok..... nolur 8 mart kadınlar günü olası yapabileceğimiz buluşma organizasyonuna sen de katıl.... ama 8 mart salıya geliyor ya bence ve diğer arkadaşlarca o haftaki cumartesi buluşursak sanırım 12 si oluyor çoğu arkadaş katılabilir.....muck sana
Kızlarr remziyeee hangi cafede bakıyorr
slm kızlar, 8 mart çalışıyorum ben de...
bu arada çıkan fal: bahar ve tesadüf eseri insan laf cafe safiye'nin işimle ilgili dedikleri bir şey çıktı bugün.
remziye'yi soran arkadaş: o zamanlar hoşlandığım çocuk için bu seni arayacak, görüşeceksiniz, evlenirsiniz gibi şeyler demişti. pelin de aynısını demişti. hiç öyle bir şey olmadı. zaten sonra unuttum o kişiyi. bu çocukla olmaz bundan sonra başka birine çok aşık olacaksın diyen ayhan, levent ve nuri vardı symbol'de o zmnlar onların dediği oldu. remziye ve pelin bana hiç çıkmadı kısaca.
yani gecmısımı bildi. olan olayları bildi. olucakları söyledi bekliyorum. mesela dedigi sey bugun ayın 24ü. 22 sinde gittim 14 yada 24 tarıhlerınden bırınde brşey ögreneceksın bırıyle konusacaksın dedi. ve aynen oldu bugun. yavas yavas oluyo dedıklerı umarım hepsi olur ....
Ahhh bu beni biraz olsun umutlandirdi, ayrica tek degilsin ordan tanistigim bi kizda ciktigini soylemisti
arkadaşlar kadıköy dimo cafedeki fatoş hnm randevulu mu bakıyor acaba???
ücreti ne kadar?
hadi canım ciddimisin bizde aylardır hatta yıllardır böyle bir falcı arıyorduk ne iyi oldu söylediğin hay allah senden razı olsundediğin kadar gelecek konusunda iyiyse gideyimde bu haftaki sayısal loto çekiliş sonuçlarını söyleyiversin bana onuda ihya ederim çıkan parayla
hypatia sende kendımı görmeye başaladımmm
ben polemıge gıremıyom artıkk ceza puanlarım cogalmıss
heh bende cevap yazsaydım aynını yazardım heheee supersınnn[/QUOT
sevgili arkadaşlarım kimsenin coştuğu veya reklam yaptığı yok herkez gibi fikrimi paylaştım hangi kafe ve kim olduğunu yazdım eğer siz bunu farklı algılıyosanız bu benim yazımda bir sorun olduğundan değildir...
arkadaşlar ben bugün forumda okuduğum kadıköy dimo cafe fatoş hanıma gittim.nostradamus zeynep gibi fos çıkacağını düşünmüştüm.ama beni şaşırttı cidden.kuzenimle benim yaşadığım çoğu şeyi bildi.gelecekle ilgili tarihten ziyade yaşayacağımızı düşündüğü olayları söylüyor.mütevazi,iyi bir insan izlenimi uyandırdı bende.zeynep gibi şımarık değildi.eski bir üye olarak :) denenebilir diyorum.hergün ordaymış dediğine göre.yeri de angels cafenin karşısı.
bugün yiğit e baktırmak için gittim yiğit gelmemişti, geç gelecekmiş diye laf cafeye gittim ve canan hanıma baktırdım, çok pozitif bir bayan, tuttu sanırım elektirğimiz, uzun süreli baktı ve öğrenmek istediğim başka şeyler için de ayrıca tarot baktı. yakın geçmiş ve şimdiyi bildi, gelecek için de bir takım yorumlar yaptı, kısa vadede gerçekleşecek bir şeyler söyledi o yüzden çıkarsa burdan bildiririm.
açıkçası genel olarak faldan çok memnun kaldım çok uçuk tahminler, yorumlar yapmadı zaten şaşırtıcı derecede şu sıralar hayatım fazla normal benim :) yapması mümkün değildi.
ama bazı şeylere, olaylara nokta atışı yaptı :128: fal bitti ben hala gülümsüyordum, moral olarak bomba hale geldim, dünyayı yerinden oynat deseniz, oynatırım
laf cafede safiye de vardı bugün ama bana canan hanımı tavsiye ettiler, o yüzden ona baktırdım.
güzel fikir :128: toplu fal seansı da yapabiliriz :)
merak ettim ben ama kim ki bu falcı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?