İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de gelirim amaaaa 8 mart salı ben çalışıyorumm (

muhtemelen hepimizi çalışıyoruz 8 martda planlayıp haftasonuna organizasyon yapabiliriz benimde burda edindiğim güzel bir arkadaşım dostum oldu kısa zamanda kaynaştık seviyorum onu :) sizleride görmek tanımak isterim hepimiz için güzel bi anı olur diye düşünmekteyim

caddebostan Nostradamusta Arzu Hn. baktıran oldu mu? Yorumlarınız nelerdir?

caddebostan mı? cafe üçüncü şubeyi mi açtı?. eğer aynı arzu ise ben arzuya baktırmıştım daha önce kadıköy şubesindeyken ama. üç dört kere falan baktırmıştım dedikleri çıkmadı hiç. şu anı güzel biliyor ama gelecek tık yok.

Süpersin ben varım çok güzel olur

bende özelden emine hanımın telefonunu istesem??? :)))

birden bire kendimi üvey evlat gibi hissettim...

birden bire kendimi üvey evlat gibi hissettim...

tatlım gıymatlım vallahi kıyamam ben sana.....yemin ederim eksik kalan birisi kalmasın diye de bi 10 sayfa öncesine kadar baktım....hayatım kusura bakma..... ben bizler için yaptım bu teklifi.... valla bi art niyetim yok..... nolur 8 mart kadınlar günü olası yapabileceğimiz buluşma organizasyonuna sen de katıl.... ama 8 mart salıya geliyor ya bence ve diğer arkadaşlarca o haftaki cumartesi buluşursak sanırım 12 si oluyor çoğu arkadaş katılabilir.....muck sana

:)...sorun yok...takıldım biraz...
böyle malzeme bulunca...takılma 'canavarı' hortluyor içimde:):)

müsait olursam,tabii bende seve seve katılırım....ama 8 mart maalesef iş günü

Kızlarr remziyeee hangi cafede bakıyorr

kadınlar kahvesinde bende baktırmıstım kendisine. dedikleri çıktı mı bilmiyorum, bi kağıda yazıyor ama sonra sıkılıp o kağıdı atmıştım ben. bi de bana eğer bu kişiyle evlenme kararı alırsan gel bi de suya bakalım, senin için hayırlı mı değil mi demişti.
o cafede benim gittiğim dönemde pelin daha popülerdi. şu anı bilir genelde ama geleceğe dair maalesef çok iyi değil. sevimli, hoş bi bayandır :)

bugün yiğit e baktırmak için gittim yiğit gelmemişti, geç gelecekmiş diye laf cafeye gittim ve canan hanıma baktırdım, çok pozitif bir bayan, tuttu sanırım elektirğimiz, uzun süreli baktı ve öğrenmek istediğim başka şeyler için de ayrıca tarot baktı. yakın geçmiş ve şimdiyi bildi, gelecek için de bir takım yorumlar yaptı, kısa vadede gerçekleşecek bir şeyler söyledi o yüzden çıkarsa burdan bildiririm.

açıkçası genel olarak faldan çok memnun kaldım çok uçuk tahminler, yorumlar yapmadı zaten şaşırtıcı derecede şu sıralar hayatım fazla normal benim :) yapması mümkün değildi.
ama bazı şeylere, olaylara nokta atışı yaptı :128: fal bitti ben hala gülümsüyordum, moral olarak bomba hale geldim, dünyayı yerinden oynat deseniz, oynatırım

laf cafede safiye de vardı bugün ama bana canan hanımı tavsiye ettiler, o yüzden ona baktırdım.

güzel fikir :128: toplu fal seansı da yapabiliriz :)

Ahhh bu beni biraz olsun umutlandirdi, ayrica tek degilsin ordan tanistigim bi kizda ciktigini soylemisti

sen abarttığımı düşünüyosun fakat denesen fikrin değişeceğine bahse girerim o zaman bu yazdıklarının ne kadar anlamsız olduğunu anlarsın ama ...???

arkadaşlar siz beni yanlış anladınız amacım reklam yapmak değil sadece kendi fikrimi söyledim ve eğer fatoş hanımı birgün olurya denerseniz bana yazdığınız bu sözlerin ne kadar yanlış olduğunu farkedeceksiniz.sonuçta karar sizin herkez istediği yere baktırmakta özgür değilmiii???ben yine diyorum fatoş hanımı kesinlikle deneyin

hadi ben reklam yapıyorum(size göre) bu arkadaştamı reklam yapmış o zaman ???

laf cafe canan ilk gittiğimde benide bulutların üzerine çıkarmıştı ama 2.sinde tam tersini söyledi hiç bişey bilemedi ilk baktığı falın çıkmasını umut ediyorum :97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…