İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben burada polemiğe girmem ama ben foruma yazdığım topicte gayet üslubumu korurken ve sizin isminizi bile ifşalamamışken burada hakaret etmeniz hiç hoş değil
Birebir aynı mesajı (kurtuluşta biri var evinde baktırdım adı sevda vs.) daha yeni açılmış ve foruma bir kere bile yazmamış birinden aldım şikayet ettim ve hesap kapandı. Daha sonra birebir aynı olan mesajı siz attınız. Şüphelenmem çok normal
Ayrıca ben sizden falcı önerisi istememiştim
Kuzeyin falında size de beyaz araba söyledi mi diye sormuşum
Ve yiğiti sormuşum sadece
Durup dururken ve muhabbetimiz de yokken sormadığım halde bana falcı önermeniz garip. Aynı mesajı özelden birçok kişiye atmışsanız ve reklam olduğundan çekinmiyorsanız keşke foruma yazsaydınız

Yani eğer reklam değilse günahınızı aldıysam kusura bakmayın ama şüphelenmem çok normal ve dediğim gibi ben sizin adınızı ifşalamamıştım zaten

Pardonda yiğiti kuzeyi soracak kadar diyaloğa kiminle girdiniz? Gayet 2 falcıyı nasıldı aaa sizede mi öyle dedii derken diyaloğa giriyorsunuz?? Bende muhabbetimize istinaden yeni memnun kaldığım birini bulunca sizede yazdım bence siz biraz kalbinizi nasıl iyi tutarsanız onu öğrenin. Benim üyeliğim aktiflik yılı mesajlaşmalarım ortada bir kere diliniz yandı diye her yoğurdu üfleyerek yemenizi anlıyorum ama böyle hayat geçmez. Kaldıki ben buraya falcıyı bir kere yazdım geriye kalan 5 kişi kendileri mesaj atıp sordular. Baktırıp memnun olanlarda ortada :)

Dediğim gibi ben sizin isminizi ifşalamamıştım çünkü benzer mesajları hiç muhabbetimin oluşmadığı kişilerden de aldım. Toplu kastederek yazdığım bir mesajdı. Sizinki reklam olmayabilir ama bariz onlarınki reklamdı. Önceden umursamayıp şikayet etmiyodum ama ben inanmıyorum diye başkasının inanmayacağı anlamına gelmiyor diye ben sormadığım halde bana durup dururken özelden falcı önerisi yapanları şikayet ediyorum. Evet yiğitin numarasını sordum, kuzey size de mi bunu dedi diye sordum ama bana falcı önerir misiniz demedim. Eğer demiş olsaydım ve o mesajı yazmış olsaydınız durum farklı olurdu. Ben birini direkt olarak suçlayıp hedef bile belirtmemişken sizin ofansif mesajınızdan dolayı cevap verme gereği duydum. Eğer hesabınıza kendinize bu kadar güveniyorsanız zaten benim ettiğim şikayetle hesabınız kapanmaz. Bu kadar hakaret edici şekilde konuşmaya gerçekten gerek yok
Diğerlerinin sizden öneri istediğini söylüyorsunuz, zaten onlar şikayet etmemiştir diye düşünüyorum
Ben de isminizi ifşalamadığıma göre bu kadar abartılacak bir şey yok bence
Yani üstünüze almanıza gerek yoktu

Boşverin kavgayı bence gereksiz. Bu sevda dediğiniz nasıl biri tarif edebilirmisin

Selam bu fal olayına inanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki mutlak gelecek diye birsey yok sürekli değişiyor bizin seçimlerimize ve eylemlerimize göre o yüzden bazen bildi diyoruz çünkü o süreci biliyorlar bazen de bilmiyorlar çünkü biz muhtemelen farklı davranıyoruz ve akış değişiyor. Bence hiç baktitırmamak veya aralıklı baktırmak daha iyi çok bastırınca kesinlikle daha a çıkıyor.

Kızlar zeynep olayında birde onun gününü yakalamak lazim diye dusunuyorum .gununu yakalayinca iyi.
Roza benim 5 yil once bu yil yasayacagim olaylari bildi fakat insanlari karistirma huyu var.
Nakta bende iyi dedikleri cikiyor .

arkadaşlar selam, burçin ve azeldanın dedikleri şeylerden hiçbiri çıkmadı. azeldaya buraya yazılmadan önce baktırmıştım zaten, burçinede kendi reklamını yaptığı zamanlarda. zamanları geçeli bir ay kadar oldu ama yazmak için iyice bekledim. burçin özellikle anda iyiydi ancak gelecek için dediği tüm şeyler patladı

Hadi ya bendede mayis 3. - 4. hafta vade vermisti brkliyordum…

Acaba Nurcin Biran'a bakim yaptirmis olan var mi? Kendisi astrolog.

Kızlar zeynep olayında birde onun gününü yakalamak lazim diye dusunuyorum .gununu yakalayinca iyi.
Roza benim 5 yil once bu yil yasayacagim olaylari bildi fakat insanlari karistirma huyu var.
Nakta bende iyi dedikleri cikiyor .
Naktaya iyi diyenleri anlamıyorum sanki kadın romanım rastgele sayfasını okuyo ve illa ki seni yansıtan bikaç yer oluyo boş yani

%100 katiliyorum. Olum ve dogum disinda gerisi surekli degisiyor.

Kizlar kahve fali attiginizda soru bölümüne ne yaziyorsunuz, mesela eski sevgilimin dönüp dönmicegini merak ediyorum yani kariyer falan merak etmiyorum, ne sormaliyim acik acik soriyimmi yani aslinda falci harf vs versin fln istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…