İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada kızlar bayramda rosa ya gittim öyle bir anda taksimden geçerken aklıma geldi o da aslında havin ve zeynep ile aynı sonu söyledi bana benim için imkansız olması o yüzden asla inanmıyorum mayıs ayı için iletişim için bir vade verdi çıkarsa size yazarım

çok sıra bekledin mi ve kaç dakika fal baktı? telefonda 4dk sürmüştü benim 140tlye göre çok kısa geldi

Off kızlar bu fal astroloji vs işleri bir bataklık gibi. Gerçekten beni sardı ve sürekli astrologları okumak fal baktırmak falan istiyorum. Uzun süredir paralı fal baktırmıyordum ama bugün onu da yaptım bakalım sonuçları gelecekmiş bilgilerimi yolladım güzelse tavsiye ederim sizlere de ama bu fal bir batakmış gibi hissediyormusunuz siz de

Şuan kendimi okuyor gibi hissettim

Hissetmez miyiz

dediklerini yaşadınız mı peki
Anlık olarak bildikleri olunca şaşırmıştım heyecanlanmıştım ama verdiği iki önemli vade geçti çoktan. Güya nisanın başında sevgiliydik ama işte sorduğum kişi başkasıyla ciddi bir yolda şuan. Sorduğum kişinin falı baktırdığım zaman hayatında biride varmış ama bunu bilemedi mesela. Özellikle sorduğum halde hayatında yok birisi demişti

Selam kızlar Rita eski sevgilim için yabancı sarışın uzun boylu güzel bi kızla olcak demişti ve ayrılığımızla ilgili beni suçladı falın üstünden kaç hafta geçti dediği şeyin korkusundan çıkamıyorum dediklerini yaşayan yaşamayanlar benimle paylaşabilir mi

telefonla fal baktıracağım birini ariyorum baciler öneri varmıdır istanbul içi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…