Canim valla benim enerjim mi uydu bilmiyorum işle alakali arkadaşlarla alakali sonra bir cok seyi teyit ettim ayricaYa naktanın ne dediği çıkıyo mesela bana ve arkadasıma saçmalıktı o falları
bana gün verdi bu kadar gün bekleyeceks,in dedi ama ben olacağına asla inanmıyorum imkansız birşey söylediCanım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim ben
Kendisi genelde zaman vermez ,dedikleri vakit gelince olur
Daha doğrusu ben de öyle oldu
çok sıra bekledin mi ve kaç dakika fal baktı? telefonda 4dk sürmüştü benim 140tlye göre çok kısa geldibu arada kızlar bayramda rosa ya gittim öyle bir anda taksimden geçerken aklıma geldi o da aslında havin ve zeynep ile aynı sonu söyledi bana benim için imkansız olması o yüzden asla inanmıyorum mayıs ayı için iletişim için bir vade verdi çıkarsa size yazarım
ben bayramda ve gece 10 gibi gittim yarım saat bekledimö kahve tarot 80 tl bir on dakika sürdüçok sıra bekledin mi ve kaç dakika fal baktı? telefonda 4dk sürmüştü benim 140tlye göre çok kısa geldi
dediklerini yaşadınız mı pekiçok sıra bekledin mi ve kaç dakika fal baktı? telefonda 4dk sürmüştü benim 140tlye göre çok kısa geldi
Şuan kendimi okuyor gibi hissettimOff kızlar bu fal astroloji vs işleri bir bataklık gibi. Gerçekten beni sardı ve sürekli astrologları okumak fal baktırmak falan istiyorum. Uzun süredir paralı fal baktırmıyordum ama bugün onu da yaptımbakalım sonuçları gelecekmiş bilgilerimi yolladım güzelse tavsiye ederim sizlere de ama bu fal bir batakmış gibi hissediyormusunuz siz de
Hissetmez miyizOff kızlar bu fal astroloji vs işleri bir bataklık gibi. Gerçekten beni sardı ve sürekli astrologları okumak fal baktırmak falan istiyorum. Uzun süredir paralı fal baktırmıyordum ama bugün onu da yaptımbakalım sonuçları gelecekmiş bilgilerimi yolladım güzelse tavsiye ederim sizlere de ama bu fal bir batakmış gibi hissediyormusunuz siz de
Anlık olarak bildikleri olunca şaşırmıştım heyecanlanmıştım ama verdiği iki önemli vade geçti çoktan. Güya nisanın başında sevgiliydik ama işte sorduğum kişi başkasıyla ciddi bir yolda şuan. Sorduğum kişinin falı baktırdığım zaman hayatında biride varmış ama bunu bilemedi mesela. Özellikle sorduğum halde hayatında yok birisi demiştidediklerini yaşadınız mı peki
Herkese merhaba Havin denen falcıya fal baktırdım o kadar berbat bir bakımı var ki anda hiçbir şey bilemedi tamamen saçmaladı birde ben yok dedikçe hayır var diyor memnun kalan nasıl kaldı anlamış değilim o kadın nasıl ünlü oldu onu da hiç anlamış değilim sokağa atılacak 100 lirası olan baktırabilir muhtemelen memnuniyet yorumları da falcının bizzat kendisine ait…
Size özel mesaj atilmiyor, bana yazarmisiniz özelden.Çok önemli bi haber bekliyorum bi kaç bişey söyleyin
Ya yanlış anlamazsan bu biraz tehlikeli değil mi umarım hayatını bunu göre yönlendirmiyosundur çünkü birinin döneceğini umarak unutamazsın ve dönecek olanda 2 yıl bekler mi vs gbi şeylerMesela eski sevgilin geri donecek gibi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?