- 26 Şubat 2022
- 143
- 58
- 48
Telefonda bakıyor mu?Ben gıttım soyle soyliyim sana anda cok cok ıyı bıldı mukemmeldı,ısım verdı ama soyle ısım verdı "g varmı adında" g yok dıyorum,ben y dedım sana y dedi:)
Olayları ıyı bıldı,hatta kısının meslegını de bıldı bana vade verdı ve asırı emındı,ben yok olmaz mumkun degıl dedım bende buradayım dedı ve verdıgı vade patladı. Gelecek ıcın gıtme,an ıcın ıyı derım gelecek bende patladı tekrar soyluyorum
Ha bu arada arkadasım daha once 2 kez baktırmıs,onun ozel hayatı ıcın 2 falında da kesın cok net konusup olumlu yorum yapmıs ama en son beraber gıttıgımızde kapat bu defterı demıs,daha oncesınde de acaıp olumlu konusmus. En son gıttıgımızdekı faldan arkadasım memnun kalmadı
Yok canım kadıkoyde katına cafede ama erkenden gıt cok bekledık o gun 6 da gıttık aksam 11 bucukta cıktıkTelefonda bakıyor mu?
Orası öyle canım da bu büyü konusuna girip para almaya çalışmak da belaltı vurmak gibi oluyo bence artıkBence onyargılı olmamak lazım,bak bu fal ısı cıddı bı enerjı meselesıdır. Bende gelecek ıcın feza cıkmadı ama sende cıkabılır,havın bende vasattı ama arkadasım memnun kalmıs bu enerjıye gore degısır ben artık eskısı gıbı cok bel baglamıyorum anda ıyıyse enerjısı temızse okeydır benım ıcın,cunku bende eskıden cok fal baktırdım hemde oyle boyle degıl fatıhten tutta adapazarına kadar gıtmedıgım hoca kalmadı hepsıde kıtaptan bakan tıplerdı hıc bırı cıkmadı hepsı fos. Gelecegı hıcbırı bılemıyor
Ve bunu açıkça yapanlar da sütlü cafe Miraç kaya burcin vsOrası öyle canım da bu büyü konusuna girip para almaya çalışmak da belaltı vurmak gibi oluyo bence artık
Aynen oyle,benım oyle ıslerde ısım olmaz cok sukur dedıgım gıbı asırı bel baglamamak lazım hayatını fala gore yasayan arkadaslarım var benım ama hıcbırının bu zamana kadar aa evet bu cıktı dedıgını hatırlamıyorum anda ıyı bılıyolar benceBakıcaksan adabınla fal bakıp bırak kimsenin 2-3 biniyle köşeyi dönemezsin ve haram para yani insanı kanser bile eder
Aynen canım tabi ben işlem yaptırmadım bilmiyorum ama birebir şahit olduğum arkadaş ya da gördüğüm yorum vs aksini iddia eden yok sevgilimi döndürdü diyen varsa da buyursun yazsınAynen oyle,benım oyle ıslerde ısım olmaz cok sukur dedıgım gıbı asırı bel baglamamak lazım hayatını fala gore yasayan arkadaslarım var benım ama hıcbırının bu zamana kadar aa evet bu cıktı dedıgını hatırlamıyorum anda ıyı bılıyolar bence
Ben kurtulmak icin ugrasıyorumAynen canım tabi ben işlem yaptırmadım bilmiyorum ama birebir şahit olduğum arkadaş ya da gördüğüm yorum vs aksini iddia eden yok sevgilimi döndürdü diyen varsa da buyursun yazsın
Hahahaha kurtulcaz inşallahBen kurtulmak icin ugrasıyorum
Sen de yeni üyesin bu bataklıktan çıkalım hayatımıza işlemeden çok kötü bişey ya ama inat ediyo insan doğrusunu bulacakmış gibiBen kurtulmak icin ugrasıyorum
Ben falda ENERJI olayına kesinlikle inanmıyorum.bilen yetenekli falcı her şekilde bilir bilmeyen de beceriksizliğini ENERJIMIZ UYUSMADI diyerek bize yıkar olay bu yani yalçının.hissiyati ile orantili
bana mı dediniz?Üslupsuz ve uygunsuz ithamlarınızı bir kenara bırakın artık ve saygılı olun
Beni Zeynep olmakla itham etmişsiniz
Hakikaten ayarınız yok
Size değil elbette kibana mı dediniz?
Sevgili pinoshhh hanım yanlış anlaşılma için kusura bakmayın lütfenbana mı dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?