İstanbul'da Fal - Falcılar

Telefonda bakıyor mu?

Orası öyle canım da bu büyü konusuna girip para almaya çalışmak da belaltı vurmak gibi oluyo bence artık

Bakıcaksan adabınla fal bakıp bırak kimsenin 2-3 biniyle köşeyi dönemezsin ve haram para yani insanı kanser bile eder
Aynen oyle,benım oyle ıslerde ısım olmaz cok sukur dedıgım gıbı asırı bel baglamamak lazım hayatını fala gore yasayan arkadaslarım var benım ama hıcbırının bu zamana kadar aa evet bu cıktı dedıgını hatırlamıyorum anda ıyı bılıyolar bence

Aynen canım tabi ben işlem yaptırmadım bilmiyorum ama birebir şahit olduğum arkadaş ya da gördüğüm yorum vs aksini iddia eden yok sevgilimi döndürdü diyen varsa da buyursun yazsın

Ben acikcasi inaniyorum enerji uyusmamasi disinda birine super bilen digerine nasil bilemiyor? Benim cok bir arkadasum begendigime hic bilemedi diyor mesela, falcinin o anki enerjisi veya enerji uyusmasi bence bu.

Arkadaşlar burada beğendiğimiz falcıları paylaşıyoruz. Kimse kimseye zorla gidip benim falcıma baktırın demiyor. Özelden hangi falcıya baktırdınız diye yazan kendini bilmezler falci önerdim diye şikayette bulunuyorlar, size Türkiye’nin kral falcısı gelse olmaz çünkü sizin sorununuz kafanızın içinde biraz onu kullanın. He bu arada döndümm iyi ve güzel insanlar için hepte burada kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…