İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben hiç bi zaman fazla açık vermiyorum yoksa sorudan yürüyorlar ve ne duymak istediğini biliyorlar. Ben mesela böyle yazıyorum: beni ve X kişiyi ne bekliyor?

Yüregin kabarmis, sende nazar var dedi komik yani komsu teyzelerin baktigi fal gibi Ritüel önerdi nazar icin fal 6 dk 2 dksi ritüeli anlatmasiyla gecmis….
Kesinlikle bir dönüs var - 3 vade dedi yani gercekten tam bi teyze fali
Hayatinda biri var mi diye sordum yok dedi ama var Ben biliyorum.
4 vadedir bir iletisimsizlik olabilir dedi o dogru araliktan beri iletisim yok 4 ay gecmis.
3 vadenin altini ciziyorum dedi sonunda bakalim…

Merhaba
Rahatsız ettim özür dilerim. Soğanlıkta ki emine hanımın numarası alabilir miyim?

zeynep in whatsapp hesabı yok mu ya da bendeki yanlış numara mı acaba? Aradım ama dönmedi. Bana özelden zeynep'in numarasını atar mısınız

Çok eski üyeyim tanıyanlar bilir . Özelden çok kişinin telefon numarasını aldım baktırdım Zeyneple alakalı yazmak istiyorum . Gecen sene ocakta baktirmistim ilk falimi bu ne ya çöp bu buna vereceğim parayı keşke tuvalet kağıdı yapsaydım demiştim. Sonrasında mayısta tekrar baktırdım o zamanki ses kayıtları silindi ama söylediği birkaç cümleyi çok net hatırlıyorum özellikle bir bilgi vermisti hadi ordan ya çıkmaz bu demiştim dediği şeyi Eylül ayında aynen yaşadım. Ama tarih onun söylediğinden geç oldu . İsteyene özelden yazarım ne olduğunu. Dün tekrar baktırdım öyle spesifik şeyler soylediki eğer çıkarsa ki düşünceleri çok iyi okudu Zeynebi tekrar övmeye gelirim buraya . Kontese de teşekkür ederim önerdiği için.

Kizlar zeynep olayi bende şu sekil ilerlede bir kisiyle alakali ayni olayi tekrarliyor 2 yıl oldu henuz gerçekleşmedi .
Ama bu kadının vadeleri bence biraz tuhaf gününe denk gelmesi lazim gününe denk gelmezse çok tekrar yapiyor

2 yıldır ne gibi dediği şey olmuyor

Canım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim ben
Kendisi genelde zaman vermez ,dedikleri vakit gelince olur
Daha doğrusu ben de öyle oldu

Canım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim ben
Kendisi genelde zaman vermez ,dedikleri vakit gelince olur
Daha doğrusu ben de öyle oldu
Ben dediğim gibi ilk falini hiç ciddiye almamıştım ama ikinci falinin bazı cümlelerini çok net hatırlıyorum onlar sonrasında çatır çatır çıkınca şok olmuştum. Şimdi dün tekrar baktırdım ve bazı düşünceleri inanılmaz bildi bunlar benim düşüncelerim mi diye düşünüyorum ama hayır bunlar net karşı tarafın düşünceleriydi bence .

Kızlar zeynep olayında birde onun gününü yakalamak lazim diye dusunuyorum .gununu yakalayinca iyi.
Roza benim 5 yil once bu yil yasayacagim olaylari bildi fakat insanlari karistirma huyu var.
Nakta bende iyi dedikleri cikiyor .
Ya naktanın ne dediği çıkıyo mesela bana ve arkadasıma saçmalıktı o falları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…