Ben hiç bi zaman fazla açık vermiyorum yoksa sorudan yürüyorlar ve ne duymak istediğini biliyorlar. Ben mesela böyle yazıyorum: beni ve X kişiyi ne bekliyor?Kizlar kahve fali attiginizda soru bölümüne ne yaziyorsunuz, mesela eski sevgilimin dönüp dönmicegini merak ediyorum yani kariyer falan merak etmiyorum, ne sormaliyim acik acik soriyimmi yani aslinda falci harf vs versin fln istiyorum
Yok hayır whatsappızeynep in whatsapp hesabı yok mu ya da bendeki yanlış numara mı acaba? Aradım ama dönmedi. Bana özelden zeynep'in numarasını atar mısınız
Çalışıyor normaldeZeynep pazar çalışıyor mu bilgisi olan?
Hayırlı degil demişti hiç tanımadığım konuşmadığım biri icin 4-5 ay sonra o kişiyle tanıştık hayırlı değilmiş gercektenKızlar Zeynep demişken zeynebin falı çıkan çıkmayan var mı çok arada kaldım
arkadaşım için baktırmıştık. çok alakasızca hızlı konuşuyor ona tamamda kıza gözünü kapatınca bile seni görüyo dedikten 1 hafta sonra başkasıyla ilişkisi başladı adamınKızlar Zeynep demişken zeynebin falı çıkan çıkmayan var mı çok arada kaldım
2 yıldır ne gibi dediği şey olmuyorKizlar zeynep olayi bende şu sekil ilerlede bir kisiyle alakali ayni olayi tekrarliyor 2 yıl oldu henuz gerçekleşmedi .
Ama bu kadının vadeleri bence biraz tuhaf gününe denk gelmesi lazim gününe denk gelmezse çok tekrar yapiyor
Canım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim benÇok eski üyeyim tanıyanlar bilir . Özelden çok kişinin telefon numarasını aldım baktırdım Zeyneple alakalı yazmak istiyorum . Gecen sene ocakta baktirmistim ilk falimi bu ne ya çöp bu buna vereceğim parayı keşke tuvalet kağıdı yapsaydım demiştim. Sonrasında mayısta tekrar baktırdım o zamanki ses kayıtları silindi ama söylediği birkaç cümleyi çok net hatırlıyorum özellikle bir bilgi vermisti hadi ordan ya çıkmaz bu demiştim dediği şeyi Eylül ayında aynen yaşadım. Ama tarih onun söylediğinden geç oldu . İsteyene özelden yazarım ne olduğunu. Dün tekrar baktırdım öyle spesifik şeyler soylediki eğer çıkarsa ki düşünceleri çok iyi okudu Zeynebi tekrar övmeye gelirim buraya . Kontese de teşekkür ederim önerdiği için.
Mesela eski sevgilin geri donecek gibi vs2 yıldır ne gibi dediği şey olmuyor
Ilişkilerle alakalı olaylarMesela eski sevgilin geri donecek gibi vs
Ben dediğim gibi ilk falini hiç ciddiye almamıştım ama ikinci falinin bazı cümlelerini çok net hatırlıyorum onlar sonrasında çatır çatır çıkınca şok olmuştum. Şimdi dün tekrar baktırdım ve bazı düşünceleri inanılmaz bildi bunlar benim düşüncelerim mi diye düşünüyorum ama hayır bunlar net karşı tarafın düşünceleriydi bence .Canım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim ben
Kendisi genelde zaman vermez ,dedikleri vakit gelince olur
Daha doğrusu ben de öyle oldu
Siz ne kadar süre sonra yaşadınız 2 yıldan fazla mıydıCanım,Zeynep’in dediklerini ileri bir tarihte yaşayan biriyim ben
Kendisi genelde zaman vermez ,dedikleri vakit gelince olur
Daha doğrusu ben de öyle oldu
Ya naktanın ne dediği çıkıyo mesela bana ve arkadasıma saçmalıktı o fallarıKızlar zeynep olayında birde onun gününü yakalamak lazim diye dusunuyorum .gununu yakalayinca iyi.
Roza benim 5 yil once bu yil yasayacagim olaylari bildi fakat insanlari karistirma huyu var.
Nakta bende iyi dedikleri cikiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?