İstanbul'da Fal - Falcılar

hanımlar Ritanın aklınızdaki planı söylediği oldu mu? kariyer anlamında. yani bana birkaç durumdan bahsetmişti ve onlar benim planladığım/ istediğim şeyler. ama Rita bunu olacak, gideceksin, yapacaksın şeklinde söylemişti. ritada böyle bi durum yaşadınız mı? vade vermemişti bu arada....

Merhaba arkadaşlar, ismi geçen Zeynep Hanım'ın numarasını bilenler var ise bana özelden atabilir mi acaba?

Anlamak mümkün değil gerçekten surekli zeynebe beğenmiyorum beğenmiyorum diye 50 kere yazmanın anlamı ne ... birkez beğendiğimi yazdim dediklerini yasadigimi ... 50 kez begeniyorum mu yazmalıyım... hayir akla başka şeyler geliyo artık karalama gibi ... zeynebi bilen bilir zaten arastirildigindada yorumlar cikiyo ... gerçekten anlamak çok güç...

Kızlar zaten hepiniz en az bi kez baktırmışsınızdır bu yorumlardan sonra bi kez daha baksın diye düşünmek yerine önceki falda dediklerinin olmasını bekleyin tabi olcaksa sadece tavsiye malum ekonomi berbat :)

selam kaza yapacaksın dedi kaza yaptım sağlığına dikkat et ciğerlerinden sorun yaşayacaksın dedi astım rahatsızlığım ortaya çıktı şimdiki sevgilini unut dedi ayrıldık başka biri olacak dedi şimdi başka biriyleyim geçen yıl 4 defa baktırmıştımm sonra numarayı kaybettim miras kalacak demişti babam vefat etti hapiste tanıdığımız vardı 10 yıl kesinleşmiş cezası vardı o çıkacak dedi ve mucize şekilde oda çıktı buna benzer oek çok şey var bence o farklı biri hisleri çok iyi biliyor düşünceleri özellikle

Aynı zeynepten mi bahsediliyor acaba ne bana ne arkadaşıma dediği şeyler çıkmamıştı. Arkadaşıma özellikle gözü senden başkasını görmüyor dönecek dedikten 3-5 gün sonra hayatında birisinin olduğunu ve mutlu olduğunu öğrendik :) sanırım yazmıştım burayada

Zeynep konusunda da bir birlik yok kafalar karışık kimine güzel tutuyor bana yuzde elli

Şimdi bitti zeynebin falı iğrençti ya hiçbir şey mi tutmaz sanki kağıttan okur gibi sallıyo giden 200 lirama acıyorum şu an
tam zeynebi düşündüğüm an böyle mesajlar gelince vazgeçiyorum. bu şekilde kaç aydır oyalanıyorum resmen bu platform iyi ki var ya :)))

Zeynep aklimizda olmayan seyleri soyleyince bazi noktalari guzel biliyor . Ama mesela cogu zaman bizim de aklimizi okudugunu dusunuyorum araba almak istedigim zaman yeni araba alcaksin dedi durdu . Ev almaya niyetlendim yeni ev vs dedi yani bunlarin hicbiri olmadi vazgectim sonra . zeynep konusu karisik ama bildigi bir iki detay oldu ki onlar aklimda yoktu sonra zeynep demisti dedim

Mesela zeynep bazi seyleri korkusuzca soyler o huyu iyi o yonunu seviyorum ama bence cok fal baktigindan mi eski enerjisi yok onun. Bide mesela kişileri soyle karistiriyor biri var aklinda o kisiyle olmayacaksiniz ama sana senin olacagin kisiyi o gibi anlatma huyu var . Mesela x kisiyle gorusmen var diyo sen baskasiyla gorusuyorsun .
Nakta : bende çok daha iyi anı iyi yakaliyor ve yakin gelecekte olabilecekleri daha iyi aktariyor andaki kisi dusunceleri de dogru ama nakta isim enerjisi bazen alamiyor mesela kimileri sordugum kisiyle anlattiginin alakasi yok yazmis o acidan ama kendinin biz sormadan anlattigi kisiler cok dogru
Roza:yillar once suan yasadigim hayati soyledi yeni tekrar batirdim telefonda ama biraz karisik geldi
Birde melekler yada kadinlar kahvesinde bi gamze vardi oda sanki iyiymiş suan geldi aklima

ritaya da baktırdınız mı acaba?
bu iki mesajdaki gibi durumları ritada yaşadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…