Neden onu seçtiniz sadece o övülmedi kiMerhaba arkadaşlar, ismi geçen Zeynep Hanım'ın numarasını bilenler var ise bana özelden atabilir mi acaba?
Yorumunuzu bekliyoruz baktırdıktan sonra binde attılar mı numarayı atmadılarsa ataymMerhaba arkadaşlar, ismi geçen Zeynep Hanım'ın numarasını bilenler var ise bana özelden atabilir mi acaba?
Ya ciddi misiniz şaşırıyorum ayrıntılı anlatabilir misiniz çünkü bana asla olmicak şeyler söylediselam kızlar 1 sene önce zeynep baktırmışım söylediği her şeyi yaşadım numarasını kaybettim numarasını verebilirmisiniz
Kesinlikle katılıyorum iyi kötü yorumundan ziyade kayıtlarınızı kontrol edin ...Kızlar zaten hepiniz en az bi kez baktırmışsınızdır bu yorumlardan sonra bi kez daha baksın diye düşünmek yerine önceki falda dediklerinin olmasını bekleyin tabi olcaksa sadece tavsiye malum ekonomi berbat :)
Zeynep konusunda da bir birlik yok kafalar karışıkAynı zeynepten mi bahsediliyor acabane bana ne arkadaşıma dediği şeyler çıkmamıştı. Arkadaşıma özellikle gözü senden başkasını görmüyor dönecek dedikten 3-5 gün sonra hayatında birisinin olduğunu ve mutlu olduğunu öğrendik :) sanırım yazmıştım burayada
tam zeynebi düşündüğüm an böyle mesajlar gelince vazgeçiyorum. bu şekilde kaç aydır oyalanıyorum resmenŞimdi bitti zeynebin falı iğrençti ya hiçbir şey mi tutmaz sanki kağıttan okur gibi sallıyo giden 200 lirama acıyorum şu an
ritaya da baktırdınız mı acaba?Mesela zeynep bazi seyleri korkusuzca soyler o huyu iyi o yonunu seviyorum ama bence cok fal baktigindan mi eski enerjisi yok onun. Bide mesela kişileri soyle karistiriyor biri var aklinda o kisiyle olmayacaksiniz ama sana senin olacagin kisiyi o gibi anlatma huyu var . Mesela x kisiyle gorusmen var diyo sen baskasiyla gorusuyorsun .
Nakta : bende çok daha iyi anı iyi yakaliyor ve yakin gelecekte olabilecekleri daha iyi aktariyor andaki kisi dusunceleri de dogru ama nakta isim enerjisi bazen alamiyor mesela kimileri sordugum kisiyle anlattiginin alakasi yok yazmis o acidan ama kendinin biz sormadan anlattigi kisiler cok dogru
Roza:yillar once suan yasadigim hayati soyledi yeni tekrar batirdim telefonda ama biraz karisik geldi
Birde melekler yada kadinlar kahvesinde bi gamze vardi oda sanki iyiymiş suan geldi aklima
bu iki mesajdaki gibi durumları ritada yaşadım benZeynep aklimizda olmayan seyleri soyleyince bazi noktalari guzel biliyor . Ama mesela cogu zaman bizim de aklimizi okudugunu dusunuyorum araba almak istedigim zaman yeni araba alcaksin dedi durdu . Ev almaya niyetlendim yeni ev vs dedi yani bunlarin hicbiri olmadi vazgectim sonra . zeynep konusu karisik ama bildigi bir iki detay oldu ki onlar aklimda yoktu sonra zeynep demisti dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?