- 26 Şubat 2022
- 144
- 58
- 48
Ritaya baktırmadim hic nasilritaya da baktırdınız mı acaba?
bu iki mesajdaki gibi durumları ritada yaşadım ben
Dünya ikincisi derken?arkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
Ayni zeynep canim arayani cok zaten ama kişi kariştirmasi yapiyor mu sizdearkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
ne transı ya kadının 3 çocuğu var te. sonu 93 ama sizinkini bilmiyorumNumarasında 93 olan mı biten mi neydi.
Ben öyle bir şey yazmadım ki zaten?ne transı ya kadının 3 çocuğu var te. sonu 93 ama sizinkini bilmiyorum
Ben öyle bir şey yazmadım ki zat
pardon karıştırdım sanırım kusura bakmayınBen öyle bir şey yazmadım ki zaten?
tavsiye edebileceğim bir durumuyla karşılaşmadım henüz. çok da övülecek birisi olmadığını düşünüyorumRitaya baktırmadim hic nasil
Trans olduğu için öyle demiyorlar transa geçer gibi baktığı için diyorlarne transı ya kadının 3 çocuğu var te. sonu 93 ama sizinkini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?