İstanbul'da Fal - Falcılar

tam zeynebi düşündüğüm an böyle mesajlar gelince vazgeçiyorum. bu şekilde kaç aydır oyalanıyorum resmen bu platform iyi ki var ya :)))
Benim tek acidigim fal parasidir Zeynep. Simdiye kadar hicbir falciya acimadaim ama Zeynep fal sirasinda basimin agrimasina sebep oldu az kalsin kapiyordum ve hicbir sey de bilemedi. Uzerinden 1 seneden fazla gectigi icin patladi ve cikma olasiligi yok diyebilirim Bu yuzden keske baktirmasaydim dedigim tek falci. Ama tutana da tutuyor herhalde bir kere denemek anlamak lazim hangi kategoride oldugumuzu diyecegim de fal ucreti de cok 200 Tl oyle deneme icin atilacak bir sey degil.

Ay orda bir kız vardı balık eti esmer güzel bir kadın 33 yaşlarında bana onun dediği herşey çıktı ama gitmiş yok orda 3sene önce baktırmıştım

Zeynep bana her seferinde farklı baktı her ve düşünce okuduğunu düşünüyorum en sonkinde de ex den evlilik teklifi edicekti bitmiş birhalde yıkılmış halde gelecekti ooohooo Zeynep’i ben çözemedim beni etkiliyor ama çıkması lazım dimi:) söylediği 1-2şey çıktı oda %50 birşeydi çoğu falcı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…