- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Kizlar daha yeni cocuk benim instagramda hikayeme bakmis, engellemisti beni ve suratimi dahi görmek istemiyordu…Bakalim bendede burcinin vadesi yaklasti mayis 3-4. hafta demisti yarin 3. haftasina giriyoruz
Umarim bunun devami gelirrKizlar daha yeni cocuk benim instagramda hikayeme bakmis, engellemisti beni ve suratimi dahi görmek istemiyordu…
Engeli acip hikayeme bakmis
Benim tek acidigim fal parasidir Zeynep. Simdiye kadar hicbir falciya acimadaim ama Zeynep fal sirasinda basimin agrimasina sebep oldu az kalsin kapiyordum ve hicbir sey de bilemedi. Uzerinden 1 seneden fazla gectigi icin patladi ve cikma olasiligi yok diyebilirim Bu yuzden keske baktirmasaydim dedigim tek falci. Ama tutana da tutuyor herhalde bir kere denemek anlamak lazim hangi kategoride oldugumuzu diyecegim de fal ucreti de cok 200 Tl oyle deneme icin atilacak bir sey degil.tam zeynebi düşündüğüm an böyle mesajlar gelince vazgeçiyorum. bu şekilde kaç aydır oyalanıyorum resmenbu platform iyi ki var ya :)))
Selam vadesi çıktımı canım?Umarim bunun devami gelirr
Mayis 3. - 4. hafta cok sasiracagin bi adim olacak demisti Burcin dün tam 3. haftaya girdikSelam vadesi çıktımı canım?
Burçinin numarasını alabilirmiyimMayis 3. - 4. hafta cok sasiracagin bi adim olacak demisti Burcin dün tam 3. haftaya girdikyani bilmiyorum tesadüfmü…
Bugün yine bi hikaye attim bakalim onada bakacakmi
Yüz yüze baktırmıştınız demiTaksim deki Rosa bana ayin 16 sinda kesin bir iletişiminiz olacak demisti ama olmadı bilginize
Tabiki hemen yolluyorumBurçinin numarasını alabilirmiyim
Zamanlama bazen yaniltici oluyorTaksim deki Rosa bana ayin 16 sinda kesin bir iletişiminiz olacak demisti ama olmadı bilginize
Falcilarin net tarih vermesi de cok ilginc. Bir falci spirituel dunyada zaman diye birsey yoktur dolayisiyla falcilar tarih veremez demisti aklimda kalmis, bence de oyle.Taksim deki Rosa bana ayin 16 sinda kesin bir iletişiminiz olacak demisti ama olmadı bilginize
Kizlar bakmadi bi dahaKizlar daha yeni cocuk benim instagramda hikayeme bakmis, engellemisti beni ve suratimi dahi görmek istemiyordu…
Engeli acip hikayeme bakmis
süreçte dediği şekilde ilerlemiyor maalesefTarih önemli değil bence,daha doğrusu ben sürece bakıyorum
Ay orda bir kız vardı balık eti esmer güzel bir kadın 33 yaşlarında bana onun dediği herşey çıktı ama gitmiş yok orda 3sene önce baktırmıştımMesela zeynep bazi seyleri korkusuzca soyler o huyu iyi o yonunu seviyorum ama bence cok fal baktigindan mi eski enerjisi yok onun. Bide mesela kişileri soyle karistiriyor biri var aklinda o kisiyle olmayacaksiniz ama sana senin olacagin kisiyi o gibi anlatma huyu var . Mesela x kisiyle gorusmen var diyo sen baskasiyla gorusuyorsun .
Nakta : bende çok daha iyi anı iyi yakaliyor ve yakin gelecekte olabilecekleri daha iyi aktariyor andaki kisi dusunceleri de dogru ama nakta isim enerjisi bazen alamiyor mesela kimileri sordugum kisiyle anlattiginin alakasi yok yazmis o acidan ama kendinin biz sormadan anlattigi kisiler cok dogru
Roza:yillar once suan yasadigim hayati soyledi yeni tekrar batirdim telefonda ama biraz karisik geldi
Birde melekler yada kadinlar kahvesinde bi gamze vardi oda sanki iyiymiş suan geldi aklima
Eğer hiç baktırmadıysan dene ilk falı genelde çıkar benim en etkilendiğim falcılardandır ama ben çok baktırdım bozduBeşiktaş safiye nasıl kızlar?
Zeynep bana her seferinde farklı baktı her ve düşünce okuduğunu düşünüyorum en sonkinde de ex den evlilik teklifi edicekti bitmiş birhalde yıkılmış halde gelecekti ooohooo Zeynep’i ben çözemedim beni etkiliyor ama çıkması lazım dimi:) söylediği 1-2şey çıktı oda %50 birşeydi çoğu falcı dediarkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?