İstanbul'da Fal - Falcılar

Mayis 3. - 4. hafta cok sasiracagin bi adim olacak demisti Burcin dün tam 3. haftaya girdik yani bilmiyorum tesadüfmü…
Bugün yine bi hikaye attim bakalim onada bakacakmi
Hala Burçi demenize şaşırıyorum kadın burda yakalandı ayrıca bana;
Bir iş için 5-6ay vade verdi ondan önce olmaz dedi çok üzülmüştüm yemin edebilirim 3gün sonra oldu
Biri için onlar ayrılmaz mümkün değil en azından ben uzunca süre görmüyorum dedi 10gün sürmedi mucize gibi birşey olup ayrılık yaşandı o yüzden hayatımda böyle birşeyi tam tersi anında yaşanan bir Burçin birde İstanbul Leyla’da gördüm
Galiba bende terslik var

Zeynep bende patladı maalesef söylediği şeyin olması icin mucize lazım bu saatten sonra zaten. Hiç boşuna kaptırmayın kendinizi bu fal lanetine. Bekleyim sabredeyim diye düşünmeyin siz harekete geçin belirsizlik içinde kalmaktan iyidir

Ay valla bilemiyorumki bende anlik sevindim dedim aaa tam burcin demisti bi adim olacak ve tekrar konusmaya baslicaksiniz diye ama biseyde olmadi yani tek bi kere instagram storymi izledi baska yok dünden beri paso story koyuyorum bakar belki diye ama asla bakmadi bi daha

Fala sarıyoruz yapacak birşey yok aslında ama biraz daha temkinli olmak ta fayda var diye düşünüyorum beklenti enerjisi de olacak olan ı geciktirebiliyor anlık olarak birşeyler duymak bazen cevapsız sorulara cevap bulmak güzel ama gelecek her zaman değişken birşeydir ve herşey enerjidir yeri geliyor bana olmaz diyorlar ben kendimi karalara bağlıyorum sonra zaman geçiyor bende bitiyor karşı taraf geliyor ama iş işten geçmiş ne zaman birşeylerin peşine düşülse o denli uzak oluyor ne zaman oluruna bıraksan su akıyor yolunu buluyor :)

İlk falının hepsi mi çıktı? 3 aylık bakıyo galiba ne kadar sürede çıktı sizde de mi 3 aylık baktı?

Birde sizinle şunu paylaşmak istiyorum bir ara YouTube da bununla ilgili bir video izledim genelde bu fal olayları varlıklar doğrultusunda olan birşeymiş kimse baktığı fincan telvesinde bu kadar çok şeyi bilemezmiş onlarda zaten hızları mağlum siz fal baktırdıgınızda birimde meleğimiz be şeytanımız oluyormuş herkesin öyleymiş onlardan alınan bilgiler doğrultusunda size aktarım sağlamıyor bide herkesin ruh hali bunu değiştiriyormuş yani bilgilerin doğruluğunu bide zaten iyi kötü olarak ayrıldıkları için yüzde yüz de doğru olamayabiliyor birde onlarda bazen mesala kişileri ayırt edip seçebiliyorlarmış mesala x bi kadın kötü amaçlı ise ona göre bi aktarım oluyormuş gelecek ise tahminler doğrultusunda bi insan eline fincan alıp uzun uzun bakmaya çalışırsa bir şekilde onları çağırmış oluyormuş bazen işte sallama tutma his dediğimiz şeyler o esnada onların bize aktarımı oluyormuş bir de tarot var evet tarot çok daha geniş kapsamlı ve daha doğru yansıtılan bir bakım ama onuda eline deste alan danışmanlık verdiği için gerçekten kartlarıyla bütünleşmiş ve kartların arkasına gelen önüne gelen o kartın aşk ile ilgili anlamı kariyer ile ilgili anlamı veya sağlıkla aile ile ilgili anlamı farklıdır bunu gerçekten iyi analizini yapabilen birine baktırmak lazım karttaki resimlere göre yorum yapan da çok zira bir kartta el ele tutuşan ıkı çocuğa bakılarak bi kız bi erkek çocuğun olacak diye yorum aldığım da olmuştu size önerim bama tuttu sana tutmadı enerji dediğimiz olay böyle birşey bazen net bilgi bazen blur lu bilgi birde kişi buna bakarken herkesin olduğu gibi bakan kişinin de bir kapasitesi var ister istemez o kişinin de bi topraklamamalı gerekiyor yoksa böyle saçmaşadı çöpe gitti gibi şeyler olabiliyor ..

Peygamberimiz geleceği ,ancak ,Allah’ın kendisine bildirdiği kadar bilmiş …yani gerisi teferruat bence
Ayrıca,Zeynep’i beğenenlerden biriyim ben ,olmaz dediği olmadı,gelecek dediği geldi..ha,eğer baktırmasaydım,böyle olmayacak mıydı,olacaktı bence…
Ayrıldığım eşimin adını bilen tek kişidir kendisi,işyerindeki odamın detaylarına kadar söylemiştir…fala göre davranmak anlamsız bence,ama bazılarının dedikleri oluyor bir şekilde
Zeynep bende iyi ve sıradan değil kesinlikle
Süreç bizim istediğimiz gibi değil,Allah’ın istediği gibi gidiyor
Olmuyorsa bırakın gitsin
Siz kendinizi nasıl görüyorsanız ,inanın karşınızdaki insan da öyle görüyor
Benim ki biraz oyalanma biraz merak

Her falı mı çıktı sizde

canım bence aksine hic story koyma sen bir sure. bir hafta koyma bakalım bir hafta sonra koy o zaman bakar bence

canım bence aksine hic story koyma sen bir sure. bir hafta koyma bakalım bir hafta sonra koy o zaman bakar bence
Daha yeni kendisi bi story atmis onu izledim bende bizim iliskimizde ben hataliyim maalesef ( yani o yüzden bende bi adim atiyim dedim, 31.5 dogum günüm umarim o gün yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…