Hala Burçi demenize şaşırıyorum kadın burda yakalandı ayrıca bana;Mayis 3. - 4. hafta cok sasiracagin bi adim olacak demisti Burcin dün tam 3. haftaya girdikyani bilmiyorum tesadüfmü…
Bugün yine bi hikaye attim bakalim onada bakacakmi
Gamzedir canimAy orda bir kız vardı balık eti esmer güzel bir kadın 33 yaşlarında bana onun dediği herşey çıktı ama gitmiş yok orda 3sene önce baktırmıştım
Sende var mı numarasıGamzedir canim
Gamzenim nosunu atarmısınız kızlar zahmet olmazsa?Sende var mı numarası
Ay valla bilemiyorumki bende anlik sevindim dedim aaa tam burcin demisti bi adim olacak ve tekrar konusmaya baslicaksiniz diye ama biseyde olmadi yani tek bi kere instagram storymi izledi baska yok dünden beri paso story koyuyorum bakar belki diye ama asla bakmadi bi dahaHala Burçi demenize şaşırıyorum kadın burda yakalandı ayrıca bana;
Bir iş için 5-6ay vade verdi ondan önce olmaz dedi çok üzülmüştüm yemin edebilirim 3gün sonra oldu
Biri için onlar ayrılmaz mümkün değil en azından ben uzunca süre görmüyorum dedi 10gün sürmedi mucize gibi birşey olup ayrılık yaşandı o yüzden hayatımda böyle birşeyi tam tersi anında yaşanan bir Burçin birde İstanbul Leyla’da gördüm
Galiba bende terslik var
İlk falının hepsi mi çıktı? 3 aylık bakıyo galiba ne kadar sürede çıktı sizde de mi 3 aylık baktı?Hala Burçi demenize şaşırıyorum kadın burda yakalandı ayrıca bana;
Bir iş için 5-6ay vade verdi ondan önce olmaz dedi çok üzülmüştüm yemin edebilirim 3gün sonra oldu
Biri için onlar ayrılmaz mümkün değil en azından ben uzunca süre görmüyorum dedi 10gün sürmedi mucize gibi birşey olup ayrılık yaşandı o yüzden hayatımda böyle birşeyi tam tersi anında yaşanan bir Burçin birde İstanbul Leyla’da gördüm
Galiba bende terslik var
Tek seferlik deneyin gitsin bu kadar içinizde kalacağına yaFiyatını yükseltmeseydi bi denerdim ama 200 TL vermem :)
Buraya da yazın yorumTek seferlik deneyin gitsin bu kadar içinizde kalacağına ya
Her falı mı çıktı sizdePeygamberimiz geleceği ,ancak ,Allah’ın kendisine bildirdiği kadar bilmiş …yani gerisi teferruat bence
Ayrıca,Zeynep’i beğenenlerden biriyim ben ,olmaz dediği olmadı,gelecek dediği geldi..ha,eğer baktırmasaydım,böyle olmayacak mıydı,olacaktı bence…
Ayrıldığım eşimin adını bilen tek kişidir kendisi,işyerindeki odamın detaylarına kadar söylemiştir…fala göre davranmak anlamsız bence,ama bazılarının dedikleri oluyor bir şekilde
Zeynep bende iyi ve sıradan değil kesinlikle
Süreç bizim istediğimiz gibi değil,Allah’ın istediği gibi gidiyor
Olmuyorsa bırakın gitsin
Siz kendinizi nasıl görüyorsanız ,inanın karşınızdaki insan da öyle görüyor
Benim ki biraz oyalanma biraz merak
canım bence aksine hic story koyma sen bir sure. bir hafta koyma bakalım bir hafta sonra koy o zaman bakar benceAy valla bilemiyorumki bende anlik sevindim dedim aaa tam burcin demisti bi adim olacak ve tekrar konusmaya baslicaksiniz diye ama biseyde olmadi yani tek bi kere instagram storymi izledi baska yok dünden beri paso story koyuyorum bakar belki diye ama asla bakmadi bi daha
Yok ya denemem 200 TL me yazık tellwe ve esma abla birde Melisa dan devam benTek seferlik deneyin gitsin bu kadar içinizde kalacağına ya
Daha yeni kendisi bi story atmis onu izledim bendecanım bence aksine hic story koyma sen bir sure. bir hafta koyma bakalım bir hafta sonra koy o zaman bakar bence
AnladımDaha yeni kendisi bi story atmis onu izledim bendebizim iliskimizde ben hataliyim maalesef ( yani o yüzden bende bi adim atiyim dedim, 31.5 dogum günüm umarim o gün yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?