İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben ritaya geçen hafta bir daha şans veriim dedim yok abi yani hem psikolojimi alt üst etti ama zerre bir nokta atışı da olmadı,anı bile bilemedi yani inşallah dediği şeyler de karambol çıkmaz

Ben ritaya geçen hafta bir daha şans veriim dedim yok abi yani hem psikolojimi alt üst etti ama zerre bir nokta atışı da olmadı,anı bile bilemedi yani inşallah dediği şeyler de karambol çıkmaz
Bende aslında düşünüyorum ama bilemiyorum Ali diye biri dedi yardım göreceksin dedi öyle birşey yok ne biliyim beni konuşturmadı bile hani anlattığı şeyler öyle değil aslında araya giriyim dedim giydirmedi ama yakın zaman d aileden biri evlenecekmiş zaten babamın görevi medeniyle aile bağlarımız çok fazla yok zaten çık kalabalık aile değil ve öyle evlenme kafasında değiller yani ve ondan sonra ben yakışıklı zengin biri ile evlenecekmişim sordum kim nedir şöyle böyle işte birşeyler söyledi gene çok yuvarlak ama genelde herkese zengin biriyle evlendiriyormuş yada zengin yapmıyormuş inş biri zengin olursa dediklerinden şans bana da dönüyor

Yaaa bana senin çocuğun var mı dedi dedim yon aaa niye yok yaşın da var senin dedi dedim yooo 34 yaşındayım aaa gencmissin dedi dedim eyvallahhhhzaten yalandan bi isim sor bari yok açar açmaz konuşmaya başlaması da garip,ben Zeynep i de aman aman beğenmedim ama en azından kadın isim anne adı falan soruyor inandırıcılığı oluyor yani

Evet öyle parayı yatırdın mu evet sen diye giriyor konuya ad yok yaş yok bilgi yok

İlk falının hepsi mi çıktı? 3 aylık bakıyo galiba ne kadar sürede çıktı sizde de mi 3 aylık baktı?
Hanfendi tersi çıktı yani olmaz dediği şeyler oldu olur dediği şeyler olmadı bence iyi okumalısın

Am Zeynep’in bana dediği şeyler önemli olanlar olmadı ciddi bir teklif alıcaktım hemde bu konuda çok ısrarcıydı yırtınsanda olmaz desende asla kabul etmem desende olucak ben gördüğümü söylemek zorundayım dediğinden bu yana 8ay oldu tam tersi ilerledi o yüzden ben Zeynep’i eledim şimdi arasam çok daha farklı konuşur.

Bu arada üstümde kalsın istemiyorum buraya yazacaktım beklediğim şeyler vardı kesinleşmesini istemiştim ve üzerinden uzun zaman geçtiği için yazabilirim; benim ex vardı burda çok muhabbetini etmişimdir vs vs bunun ilişkisiyle ilgili falcıların %90ından evlenecekler sözünü duydum %10 böyle birşey olmayacak dediler bu arada yüzük takmışlardı baya ciddi bir durum vardı ve sonuç %10unun dediği gibi oldu bence bu bir mucize gibi birşeydi yolun sonundan dönmek ve bunu bilmeleri belki tesadüf bilemem ama bir kadın var aynı dediği şeyleri yaşamış görmüş olmam ayrı ben şimdi yazıyorum böyle adı çok geçenleri

İstanbul Leyla: Evlenecekler dedi ayrılık yok dedi çıkmadı
Nakta: Evlilik var hatta evlenmek üzereler dedi çıkmadı
Burçin: Ayrılık yol onların ayrılması şuan imkansız 3gün sonra ayrılık oldu çıkmadı
Hazal: Evlilik olur ama ayrılırlar sonra değiştirdi birşey olup ayrılacaklar dedi orada emin değilim sonrasında dediği şekilde ilerlemedi bu arada
Rita: Evleneceği kişi olarak bu kızı tarif etti ayrılık pek görmedi kafası karışıktı bende bilmiyorum:)) tam nedemek istedi
Bunun gibi birçok falcı.
Ayrıldığını bilip ama sonraki süreci bilmeyenler
Zeynep: Ayrılık var arkasından sana ciddi teklif var dedi çıkmadı
Hazal (Küçük): Ayrılık var dedi aslında süreci çok iyi yorumladı dediği şeyleri çoğu oldu ama benimle ilgili kısmı gerçekleşmedi ama başından beri bu ilin olöayacağında oldukça ısrarcıydı sonraki sürecide gayet iyi yorumladı
Ezgi: Olmayacağını söyledi hatta ayrılık olmadan 1ay önce gittiğimde kadın yok dedi ben var olurmu dedi ben göremiyorum bekle biraz muhtemelen ayrılık olacak dedi ben inanmamıştım ama cidden öyle oldu
Dora: Oda gerçekten iyi bilir sürecide iş vs çok iyi yorumladı sadece çok akıl veriyor ve sıkıcı
Ankara Leyla: Bu iş olmaz dedi gerçekten olmadı dediği gibi ama senden vazgeçmez asla vazgeçmicek dedi öyle bir iletişim vs olmadı dediği gibi
Zehra: Olmayacak bu iş sende göreceksin dedi ama sonraki süreç için ne dedi hatırlamıyorum çok paracı ve hocaya yönlendirdiği için baktırmadım birdaha
Chioma: Çok yalancı kıvıran bir kadın çok fal baktı hepsi değişikti :)) ama baktığı falın biri zamanıyla çıktı gerçi oda evlilik olabilir heran demişti ama neyse evlensede sene bitmeden ayrılık var ve hemen arkasından genç küçük bir kızla olacak demişti sonrasında aylar sonra bir kızla birlikte muhtemelen ama yaşı küçük değil bence detaylar önemli:)
Necmiye Abla: Burdan hiçbirşey çıkmaz sen bana desenli bunlar evleniyor ben buna inanamam okadar imkansız kızım başkası olur ama bu kız değil Allahbilir tabi ama benim hissettiğim bu dedi
Safiye: Bu ilşkinin sonu yok dedi

Ve evet en önemlisine geliyorum Canan :)
Bu kadın bana şunları dedi bu adam sana gelmiş reddetmişsin dedi evet tabiki sevgilisi olan bir insanlar ilişki yaşayacak değildim ama bana göre iğrenç bir gelme şekli vardı kabul etmezdim zaten herneyse sen etmemişsin ve senden vazgeçmiş dedi bu kadından ayrılacak dedi ikinizde farklı yollara gireceksiniz dedi. tiksinmişsin sende sevgi yok kalmayacak dedi cidden kalmadı ve sonrasında şunu dedi bu kadın şuan yaşadığı yerden gidecek dedi para için bu adamla ama eli boş kalacak gitmek zorunda kalıcak dedi sonrasında başka ilişkisi olacak adamında seninde dedi bana Temmuz dedi bakalım :) ve dediği şeyler oldu arkadaşıma çıkmamış ama bana ve diğer arkadaşlarıma dediği şeylerin hepsi oldu üstelik bu mekan değişikliği olayı bence imza :)
Bunun aynısını Pınar YKM de söyledi o bana sadece stratejik davran dedi gelince benim yapacağım iş değildi zaten olmadığıda iyi oldu
Hissettiklerim zamanında çok üzüldüm ağladım zaman ve para kaybettim ama şuan bakıyorum diyorumki bazen gördüğümde yanındaki sen olabilirdin olsan nasıl olur diyorum eskiden evlenmeyi bile düşündüğüm insan için şunu diyorum hayır ben bu adamın yanında oturamam elini bile tutamam iğrenç kokuyor bu adam diyorum yüzünün her zerresi çirkin geliyor tipi vücudu biçimsiz geliyorum ufak kusuru gözüme batıyor en önemlisi kusma isteği geliyor :)) yani anlıcanız koskaca bir boşa geçen zaman şunu diyemiyorum iyi bir insandı güzel bir anı bıraktı diyemiyorum sanırım hayatımda gördüğüm en kötü en karaktersiz en berbat psikolojik sorunları olan insanlardan biriymiş ama buna şükür diyorum hergün dua ettim “Allahım lütfen eğer benim için hayırlı değilse ne gözümde nede gönlümde izi kalmasın” ve sonuç :)

Uzun yazdım çünkü fal olayını bıraktım 6ay oluyo bekledim yazmak için emin olmak istedim bu arada çok baktırdım ben sadece çıkanları hatırlıyorum birde burada adı geçenler diğerlerini saymıyorum bile

Son düzenleme:
Tutan canan var ozaman kimdir bu canan

Sevgili heıdı hanım,falcıların bilip bilmemesinden ziyade,hayatınızda Kİ belirsizliğin sona ermesine sevindim
Sınav ve kader diyelim,umarım ve dilerim ki her şey istediğiniz gibi olur

o zaman cananın numarasını rica etsem

Safiye sen ayrıntılı bahsetseniz olur mu

Canan’ın nuameısnı alabilir miyim

Sevgili heıdı hanım,falcıların bilip bilmemesinden ziyade,hayatınızda Kİ belirsizliğin sona ermesine sevindim
Sınav ve kader diyelim,umarım ve dilerim ki her şey istediğiniz gibi olur
Teşekkür ederim Kontes umarım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…