İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de bir iki satır,yazayım..Canan hanıma baktırdım
Ben nedense gerildim,tarzı için bir şey diyemem ama bana uygun değil
İsimler veriyor,ben de sesli düşündüm
İsimlerden gitmeyelim dedi,benim bu isimleri tanıdığımı,ya da tanıyacağımı söyledi
İlişki anlamındaki kişiyle ilgili ilk olarak,arar dedikten sonra en don bundan bir şey olmaz dedi ,olabilir elbette ki dediği
İşyerimle ilgili,bir şeyler söyleyecekti,ben direkt soru sordum..fal bozuluyor dedi ve ben gerildim ki bende ki sakinlik çok az kişide vardır..işle ilgili olumlu konuştu ben de buna inanıyorum
Baktırmak isteyen baktırabilir tabii…
Kırdıysam özür dilerim dedi ama gerek yoktu özür dilemesine
Bir de ilk başta sağlığımın iyi olduğunu söyledi ki ben ciddi sağlık sorunları yaşamış birisiyim

Yani kendisini tanımıyorum ama ,enerji önemli …
Ne bileyim işte,istediğim elbette dostluk falan değil ama ilk defa telefon kanalıyla konuştuğum birisi kendisi
Gerçekçi ama bu benim için artı bir şey

Merhaba ben de az once kendisine kahve yolladım bana da sizin gibi once isimler soyledi tanimiyorum dedim ve ben bir kisi üzerinden devam etmek istedigimi soyledim açıkçası enerjisi beni yordu uymadı bana danırım cokta evet bunu bildi diyebileceğim hicbir sey söylemedi

Ya kızla duruma üzüldüm açıkcası bu yüzden fal olaylarında öneri yaparken çok dikkatli olmaya çalışıyorum açıkcası benim için falcı herkese bilmeli enerji olayına inanmıyorum. Belki o an bana denk geldi attı tuttu bilmiyorum ama bana söylediği detay çok önemliydi dün baktırdım bende kendisine tekrar geçen seferki gibi saçma geldi :)) bilmiyorum dediğim gibi bunu iki kişi söyledi YKM Pınar ve Canandı ama Canan’ı bende eliyorum ozaman size bilmediyse benim içinde sadece tesadüftü ozaman diyebilirim

Selammmm bana pınarın numarasını yazabilir misinizz

Ben de uzun zamandır buraya yazmıyordum deneyimimi paylaşayım.
pandemi de aşk meşk degil genelde davalarım sorunlu süreçlerim oldu ve ben o sıra Cafeler kapalı olunca telefonda Sembol Cafe Mirza baktırdım. Avukatını karşı taraf satın alacak dedi. Yok dedim yeni avukat değiştirdim dedim. Avukatımı gerçekten satın aldılar.Bir evle ilgili sorunumun 1 sene sonra düzelecek dedi.Mayıs oldu artık istediğim gibi oldu. Evimi alacağım.
Sen işinden başka konuşmalarınla iş yapacaksın dedi. Spor eğitmeniyim bu arada. Ama avukatlarla uzun zaman pandemi de çalıştım.
Bir yerde kendini göstereceksin dedi.Bir savcı sana aşık olacak dedi. 4 ay önce bakıyorum etrafımda göremedim. Sonra bir baktım benim ceza avukatım savcıymış bana aşık oldu. Ne söylediyse yaşadım. Senelerdir bende her data falcı falcı gezerdim. Şimdi ayda 1 gidiyorum sadece 1 kişiye oda bana yetiyor. Kendimi kişisel gelişimime olumlamalar yapıyorum. Aynur Tümen var ınstgramda takip edin. Acses bars yaptırıyor. Sürekli geçmişe takılı kalmayın sizi istemeyeni sizde istemeyin aynılarını bende yaşadım. Hayat devam ediyor. Yeni kapılar her zaman var. Kendinize odaklanın

o kadar güzel yazmışsın ki

ne söylediyse yaşadım dediğiniz sembol mirza mı acaba?

mirza hala telefonla bakıyor mu acaba

Cafe bi melek,internetteki güzel yorumlara kanarak gittim fakat Sevgi hanım feci şekilde sallıyor.Kendisine fal baktırmak istediğimi söylediğimde beni rahatsız edici bir şekilde süzerek fal bakılan kata indi.Bir söylediği diğerini tutmadı,itiraz ettiğim zaman da bana kızdı.Konuşurken göz teması kurmuyor aşırı hızlı konuşuyor.5-6 cümle söyleyip elinize kahve bardağını verip kasaya yolluyor.Ben kendisinden hiç memnun kalmadım,dediği hiçbir şey tutmadı alakasızdı .fakat Arkadaşlarım çok memnun kaldı.

Canan Avcılar’da Kontes kafede bakan biri ben hep telden baktırdım seneler öncede baktırmıştım ozaman dediği şeyde bende olmuştu yani bir konuyla ilgili olmaz boşuna uğraşma demiştir olmadı ama buradan baktıran bazı arkadaşlar beğenmemiş bende her seferinde beğenmediğimi söyleyebilirim geçiştridiğini düşünüyorum hep ama benim için önemli olan konunun çıkması benim şuana kadar baktırdığım hiç kimse böyle birşey söylemedi bunu atma şansı varmıdır bilemiyorum hadi o attı ama Pınar’ın attığını düşünüyorum oda bakmıyor numarası değişmiş o yüzden bende yok

Bilmiyorum ama,benim için maalesef diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…