İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadinlar kahvesinde Pelin..

kadınlar kahvesı camıası orda fal baktırınca böyle uça uça çıkıyorsunuz dışarı,herkesın sevgılısı dönecek,muhteşem aşk olucak,evılılık garantii,birde tarih veriyorlar bak su tarıhte arayacak
heveslenmeyın sonra daha çok üzülüyorsunuzz....
Bunlar lady me ıhhhh bebısımmm

arkadaşlar ben başlığın eski kullanıcılarındanım ve reklam yapmıyorum.bu serpil arkadaşımızdan önce bir arkadaş bahsetmişti fatoştan.bende farklılık olsun diye dimo cafe fatoşa gittim.ve memnun kaldım.geçmiş ve şuanda iyiydi fatoş.ancak gelecek için birşey diyemiyorum.Allah bilir.ama ben denenebileceğini düşünüyorum.bu başlıkta bahsedilen birçok falcıdan iyi buldum.takdir sizin.

tabıı sen merak etmesen sasırım ben de zatenn
remzıyeden bahsedıyorlar ama kadın sallıyormus gecmıste ole dıyor du herkess umutlanma yanııı
hem benım senın ıcın baska planlarım varrr

gideceğimden değil sadece merak ettim sende bana saldırmasan asıl ben o zaman sasırdım cicim
benim için yaptığın planı çok merak etmekle beraber aynı zamanda korkuyorum :)) su dimo cafeye mi gitsek yaa baksana dehaymış hanım... :)

bi kere bn kadınlar kahvesinde seneler öznce baktırrdım şengülü metheden arkadaslar olmuştu ama :)) ama bilmiyorum tarih ne durumda ! :) ayrıca falcıların söylediği tarihler çıkacak ben çok umutluyum sen karsıma benim işime surda pozitif enerji yayıyorum evrene :)) yanlız istisnasız bütü fal baktırdığım kişiler şubat - mart dedi bakalım olcak mı gerçi her gecen gün umudum düşmekle beraber çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demişler boşuna dememişler heralde :)

Valla canim simdiye kadar gittigim en iyi falcilar orda. Gecmisimi digerleri pek bilemedi, bugun Dilek'e gittim ve iki kardes oldugumdan tut yurt disina gidicegimden, ailemden ayri oldugumdan, karakter tahlilinden tut, girecegim is yerinden herseyi bildi. Bu kadar detayli bilen baska biri varsa ciksin karsima :)). Geleceklede ilgili bi ay sonra dedikleri cikti cikti cikmadi siz haklisiniz.. Tarik'la olmak uzere dort kisi ayni seyleri soyledi. Ayrica ordan tanistigim bi kizda verdigi tarihlerde oldugunu soyledi, yanindaki kizcagizinkiler cikmamis. Yani elektirik meselesi, bazilarininkisi cikmiyor diye hepsi cikmayacak diye birsey yok. Bazi insanlara bakilmamasinin nedeni inanmamalari bence. Kendimde fal bakarim arada ve bi kiza hicbirseye bakmadan tak tak yasadigi ve yasayacagi seyleri soyledim, ama gel gorki bazilarina bakamiyorum ve salliyorum, isin gercegi budur

valla canımm şöyle diyeyim en iyisi dilek diyorsan inan bana daha cok dolasmamıssın
Ha tarık ıyıdır o baska bakkkk ama ınan bana dılek gayette sıradan bır falcıı ama ınsallah sana denılenler cıkar o baska tabııı

şimdi kuzucugum ılk basta sengul melekler de bı kere karıstırmayalımmm.....
Yılın falcısı şengül bu arada kesınlıkle cunku yılın falını şengül baktıı
senın tarıhler cıkacak ta ıste beklemek lazım ,fala ınanma falsız da kalma sennn

Remziye, Dilek, Pelin ve Tarik bu uc kisinin dedikleri ayniydi.. Sengul'ede gittim oda biraz bildi biraz bilemedi suphelendim dogrusu, oda biraz farkli soyledi mesela eski sevgilimin geri donucegini ama benim baska birini secicegimi filan soyledi. Tek fark buydu, evlilikle ilgilide hepsi 2012 dedi ne enteresandirki.. ama eski sevgilimi en iyi bu dort kisi bildi ve onlara daha cok inaniyorum bu yuzden. Onumuzdeki ay dedikleri cikmali.. bakalim gorucez, detaylari o zaman paylasirim sizle

ay neyse ben senın pozıtıf enerjını bozmayayım ama sana sadece öneri dönecegı varsa döner yoksa ınan dönmez ve dönüşünün fallarla alakası olmazzz
bız burda bır kasım gecırdık,4 falcı nedır kı 15 falcının aynı sylerı soyledıgı amaa yalan oldu hepsıı
neyse sadece tavsye kendını kaptırma ınsallah ıstedıgın olurr

Ya biz aslinda ayrilmadik, eski sevgilimin kafasindaki seyleri aynen soylediler. Nasil birisi oldugunu neden yaptigina varana kadar. Hani biraz bi yerden tutturursun ama bana soyledigi seylere varana kadar soylemeleri enteresan ve benimde hislerim kuvvetlidir, o yuzden sevgilimin soylediklerine inanmiyor degilim. Ama tabi sabrim nereye kadar musade eder bilinmez.. sabirliyimdir ama bi yerden sonra bittimi bende geri donusu olmaz. Ara verdik iliskimize ve zamanla ne olucagini gorucez, neyse hayirlisi neyse o olsun. Ama buna varana kadar bilmeleri cok ilginc, gercekten kafam karisti ve zamana birakicam bu saatten sonrada . Hatta bugun Dilek tam tersini soyler diye gittim ve ustune basa basa belirtim kadina, ama yok siz evleniceksiniz dedi durdu. Hani evet kizim senin icin hayirlisi o degilde diyebilirdi, ki bazilarina oyle demis forumdan okudugum kadariyla.. neyse kismet

Son düzenleme:
2011'de hiiiç fal baktırmadım kendimi tebrik ediyorum, inş aralık ayına geldiğimizde de bu cümleyi kurabilirim

ayrıca gop elmas'a gittim. sadece ailevi olan bir durumu bildi, hiçbir şey bilemedi. son 4 ayda bana en iyi bilen gülden'di. onun da ilk falı tuttu, ikinci gidişimde nasihatti zaten. o kadar.

Bu arada senin merak ettigin konu nedir? Merak ettim

en son 1 yıl önce gitmiştim gop ta birsel ablaya.....herşeyi bildi kadın hatta evlenmeden önce gittiğimde o gece giyeceğim geceliğin rengine varana kadar söyledi...etkileniyorum diye eşim artık gitmeme izin vermiyor ama merakta ediyorum

Orasi neresi yahu :S.. nerde oldugunu tam olarak yazarmisin bide onu deneyelim

Bu arada senin merak ettigin konu nedir? Merak ettim

bana soruyorsan eger.... benım derdım gelecek değil geleceğin görülemediğini anladım
benim derdim hayatımdaki 3 kişinin şu anda ne düşündüğü 1 degıl 3
Bunları bana bır bır anlatabılen tek kısı de sengul olduuu hıcbırsey sormadan hemde

Arkadaşlar elime kagıtlar geçti de bir daha yazıyım dedim, sakın yumurtacı nazire'ye gitmeyin bir ton para veriyorsun, kardeşim biri tutmaz mı yaaa. 100 tl bayılmıştım meger kendi evinde 50'ye bakıyormuş !!

bu her kimse istanbul sınırlarında ise bende telefonunu alabilir miyim acep? :)

hem taksim hem bakırköyde 2 ayrı mekanda fal bakan Nesrin diye biri var
eskiye dair 4 üzerinden 4, geleceğe dair de 4 üzerinden 3 tutturan biri.
çatlak bişey, hatta slogan bile yapmış: şampiyon belli,ben. peki ikinci kim?
bende isabet etti anlattıkları, umarım gitmek isteyenlerde de isabet eder
isteyen hanımlarla paylaşabilirim duyrulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…