merak ettim ben ama kim ki bu falcı ?
Kadinlar kahvesinde Pelin..
tabıı sen merak etmesen sasırım ben de zatenn
remzıyeden bahsedıyorlar ama kadın sallıyormus gecmıste ole dıyor du herkess umutlanma yanııı
hem benım senın ıcın baska planlarım varrr
kadınlar kahvesı camıası orda fal baktırınca böyle uça uça çıkıyorsunuz dışarı,herkesın sevgılısı dönecek,muhteşem aşk olucak,evılılık garantii,birde tarih veriyorlar bak su tarıhte arayacak
heveslenmeyın sonra daha çok üzülüyorsunuzz....
Bunlar lady me ıhhhh bebısımmm
kadınlar kahvesı camıası orda fal baktırınca böyle uça uça çıkıyorsunuz dışarı,herkesın sevgılısı dönecek,muhteşem aşk olucak,evılılık garantii,birde tarih veriyorlar bak su tarıhte arayacak
heveslenmeyın sonra daha çok üzülüyorsunuzz....
Bunlar lady me ıhhhh bebısımmm
Valla canim simdiye kadar gittigim en iyi falcilar orda. Gecmisimi digerleri pek bilemedi, bugun Dilek'e gittim ve iki kardes oldugumdan tut yurt disina gidicegimden, ailemden ayri oldugumdan, karakter tahlilinden tut, girecegim is yerinden herseyi bildi. Bu kadar detayli bilen baska biri varsa ciksin karsima :)). Geleceklede ilgili bi ay sonra dedikleri cikti cikti cikmadi siz haklisiniz.. Tarik'la olmak uzere dort kisi ayni seyleri soyledi. Ayrica ordan tanistigim bi kizda verdigi tarihlerde oldugunu soyledi, yanindaki kizcagizinkiler cikmamis. Yani elektirik meselesi, bazilarininkisi cikmiyor diye hepsi cikmayacak diye birsey yok. Bazi insanlara bakilmamasinin nedeni inanmamalari bence. Kendimde fal bakarim arada ve bi kiza hicbirseye bakmadan tak tak yasadigi ve yasayacagi seyleri soyledim, ama gel gorki bazilarina bakamiyorum ve salliyorum, isin gercegi budur
bi kere bn kadınlar kahvesinde seneler öznce baktırrdım şengülü metheden arkadaslar olmuştu ama :)) ama bilmiyorum tarih ne durumda ! :) ayrıca falcıların söylediği tarihler çıkacak ben çok umutluyum sen karsıma benim işime surda pozitif enerji yayıyorum evrene :)) yanlız istisnasız bütü fal baktırdığım kişiler şubat - mart dedi bakalım olcak mı gerçi her gecen gün umudum düşmekle beraber çıkmadık candan ümit kesilmezmiş demişler boşuna dememişler heralde :)
valla canımm şöyle diyeyim en iyisi dilek diyorsan inan bana daha cok dolasmamıssın
Ha tarık ıyıdır o baska bakkkk ama ınan bana dılek gayette sıradan bır falcıı ama ınsallah sana denılenler cıkar o baska tabııı
Remziye, Dilek, Pelin ve Tarik bu uc kisinin dedikleri ayniydi.. Sengul'ede gittim oda biraz bildi biraz bilemedi suphelendim dogrusu, oda biraz farkli soyledi mesela eski sevgilimin geri donucegini ama benim baska birini secicegimi filan soyledi. Tek fark buydu, evlilikle ilgilide hepsi 2012 dedi ne enteresandirki.. ama eski sevgilimi en iyi bu dort kisi bildi ve onlara daha cok inaniyorum bu yuzden. Onumuzdeki ay dedikleri cikmali.. bakalim gorucez, detaylari o zaman paylasirim sizle
ay neyse ben senın pozıtıf enerjını bozmayayım ama sana sadece öneri dönecegı varsa döner yoksa ınan dönmez ve dönüşünün fallarla alakası olmazzz
bız burda bır kasım gecırdık,4 falcı nedır kı 15 falcının aynı sylerı soyledıgı amaa yalan oldu hepsıı
neyse sadece tavsye kendını kaptırma ınsallah ıstedıgın olurr
en son 1 yıl önce gitmiştim gop ta birsel ablaya.....herşeyi bildi kadın hatta evlenmeden önce gittiğimde o gece giyeceğim geceliğin rengine varana kadar söyledi...etkileniyorum diye eşim artık gitmeme izin vermiyor ama merakta ediyorum
Bu arada senin merak ettigin konu nedir? Merak ettim
en son 1 yıl önce gitmiştim gop ta birsel ablaya.....herşeyi bildi kadın hatta evlenmeden önce gittiğimde o gece giyeceğim geceliğin rengine varana kadar söyledi...etkileniyorum diye eşim artık gitmeme izin vermiyor ama merakta ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?