İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben dun etılerde miraj kafeye gıttım.3522194 telefonu,serap hanım var .60ytl ye kahve falı vakıyor.benım su ana kaar gıttklerım ıcındekı en ıyısıydı.

yaa arkadaşlar,
yardımcı olursanız sevinirim, ben çok yeniyim sitede...
bi ara bi madam sara muhabbeti olmuş.
numarası varsa benimle paylaşan olur mu acep?

Nesrin melekler kahvesindemi bakıyor?

bende çok eskiden dilek e baktırıyordum, ailevi meselelerimi(kavganın nedenine kadar), üniversiteyi kazanacağım şehri,yurt ve evde kalacağım kişiyi tarif etmişti, birebir yaşadım. ama şimdi buradaki yorumlara göre eskisi gibi iyi olmadığını öğrendim.
ama şimdi sen böyle deyince de insan bi kıpırdanıyo denesem mi diye
keşke taksime gittiğimde remziye yi deneyim riske girene kadar dilek e gitseydim

laf cafe canan ilk gittiğimde benide bulutların üzerine çıkarmıştı ama 2.sinde tam tersini söyledi hiç bişey bilemedi ilk baktığı falın çıkmasını umut ediyorum :97:

arka arkaya mı gittin, ne kadar süre bıraktın arada? çünkü kısa bir süre olunca ters çıkıyo bazen....

bu arada bugün canan ın söylediği ama benim hiç tahmin etmediğim(hatta inanmadığım) bir şeyin doğru olduğunu öğrendim. benim bilmediğim birşeydi, valla umutlandım diğer dedikleri hakkında.
aslında fal baktırırken kafam pek yerinde olmuyo, bugün canan ın söylediklerini düşündüm şimdi için herşey cuk oturuyo
diğer söylediklerinde gelişme olunca yazıcam inşallah

Bakırkoyde cafenın lemode olması lazım tam bılmıyorum.derya hanım o da gayet ıyı.05319111382 telefonu.deneyın derım.

Bırde floryada garantı bankasının oldugu sırada bı kafe var(santımento mu nedı(gul un oldugu yerın caprazında kalıo)elıf abla var.sevgılınden ayrılacaksın ve bırakan sen olacaksın demıstı zamanında bende gulmustum mumkun degıl dıe ama onun dedıgı oldu.yılbasında ıstanbulda olmayı planlarken bana ınatla ıstanbulda olmayacaksın aılenın yanında olacaksın dedı ve gercekten aılemın yanındaydım.uzun vadede bana soledıklerı tek tek tek cıktı
cep nosu:5323853701

ben gule gıttım fos,bakırkoyde cıgdeme gıttım fos,laf kafe fos,duygu ılk defa baktıklarına ıyı bakıyor sonrasında sallıyor,bırde bakırkoyde enfal var bı cok seyı eksık soyluyor sen tamamlayıncada ben sana solemıstım dınlemıyorsun benı dıyıp hızlı hızlı konsuuyor o da fos,bırde balatlı barhan varmıs o cok supermıs ama telefonunu bılen bırı var fakat vermıo korkusundan basıam bı ıs gelır dıe cunku adma numaramı sakın verme demıs.

teşekkür ederim

reca ederim canım :)

bu arada yazılanlardan en çok ilgimi çekenlerden:
angel cafe-burcu'ya, dimo cafe-fatoş'a ve melekler-şengül'e gitmedim...
hangisine gitmemiş olmak kayıp?
gidenler benim gibi gitmemiş olanlara fikrini söyleyebilir mi acep?
bende haftasonu bi fal operasyonu yapayım???

Of Dilek super zaten, ailemden ayri yasadigimi, evde sisko ve kivircik sacli bi bayanla yasadigimi, eski sevgilimin maddi durumunun ne zamandan beri kotu oldugunu, karakterini, beni zaten tumden bildi, nasil bi yerde calisicagimi, is ortamini anlatinca sok gecirdim resmen :S, babama benzedigimi, bu sene okulumu bitiricegimi ve istanbul'a yerlesecegimi :)) ve daha neler neler.. gercekten herseyi bi cirpida anlatti ve ben hayran hayran seyredekaldim.. hic umudum olmadigi halde eski sevgilimle barisicagimi ve hatta evlenecegimi .. yok boyle birsey ya ama diger Pelin, Remziye ve Tarik'ta aynilarini soylediler gelecekle alakali valla sastim kaldim.. nasil bi elektirik varmis bende arkadas hepsimi bilir .. neyse zamanla gorucez .. beni umutlandirdin bu arada, bence gitmelisin ama erken saatlerde gitmeni tavsiye ediyorum, hic gec gitmedim bu kisilere, kafalari dolu oldugundamidir nedir yada elektirik meselesi sanirsam goremeyebiliyolar

Son düzenleme:

bu bahsi geçen dilek nerde fal bakıyor acaba hanımlar???

aslında her falcıyla tutmuyo elektiriğim, dilekle tutuyodu, bulmuşken kaçırmamak lazım ve dediğin gibi erken gitmek lazım çünkü bizden önce çok kişiye bakınca kafaları ambale oluyo başlıyolar sallamaya
taksim uzak ama bir günümü ona ayırıcam inşallah beni yanıltmaz :26:

Sana soylediklerinin cikmasina cok sevindim ve senle 3. kisi Valla dedigim gibi pisman olmazsin, bazilarina zaten fal bakilamiyor inanmadiklarindan bence. Cunku iki kuzenime fal bakarken birine bakabiliyorum, digeri inanmiyor diye bakamiyorum, hic birsey goremiyorum basliyorm sallamaya, motive etmeye

Son düzenleme:

dilek in falının çıktığı diğer kişi yeni mi gitmiş ona?
ben dediğim gibi yıllar önce gidiyodum, başka şehirde okumaya gittim için ordaki falcıları denedim :)
ama istanbula döndüğümden beri dilek e gitmişliğim yok.

remziyenin falının çıkacağına inanmam ama dilek eskisi gibiyse kesin çıkar derim

Bilemicem ayni seyleri soylediler :)... evet orda tanistik, kiza verdigi tarihlerde birebir dedigi seyler olmus, simdide yeni sevgilisiyle alakali gitmis iste :), ama yanindaki kizin fallari cikmiyomus, Dilek icinmi bilmiyorum ama belkide ona yeni baktirmaya gitmistir.

arkadaşlar,
meleklerdeki şengül mü daha iyi dilek mi?
haftasonun fırsatını tavsiyelerinize göre değerlendireyim bende :)))

arkadaşlar,
meleklerdeki şengül mü daha iyi dilek mi?
haftasonun fırsatını tavsiyelerinize göre değerlendireyim bende :)))

Ben ikisinede gittim, ikiside gayet iyi ama Dilek daha detaylara iniyor sanki ama daha kisa bakiyor. Sengul ise kartlara gore yorum yapiyor daha cok. Dilek sormadigin halde bir suru sey soylemeye basliyor ve basin donuyor zaten .. gitmisken ikisinide dene bence, hatta tek gitmek istemiyosan sana eslik edebilirim seviyorum Sengul hanimi :)) Cihangirde oturunca SIK SIK gidiyo insan bu tur yerlere :)

A bu arada bi kisi daha vardi Dilek'in soyledikleri cikan, simdiye kadar toplam 4 oldu, begenenleri saymiyorum, birebir soyledikleri cikanlari

Son düzenleme:
Kızlar ben izmirdeyim belgin kostak duyanlarınız vardırr kesin.. Ayın sonlarında izmire geliyor ama normalde istanbulda yaşıyor ve çok iyi yorumcu kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşıma söylediklerinin hepsi çıktı ve söylediği tarihlerde hepsini yaşadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…