hem taksim hem bakırköyde 2 ayrı mekanda fal bakan Nesrin diye biri var
eskiye dair 4 üzerinden 4, geleceğe dair de 4 üzerinden 3 tutturan biri.
çatlak bişey, hatta slogan bile yapmış: şampiyon belli,ben. peki ikinci kim?
bende isabet etti anlattıkları, umarım gitmek isteyenlerde de isabet eder
isteyen hanımlarla paylaşabilirim duyrulur...
Nesrin melekler kahvesindemi bakıyor?
Valla canim simdiye kadar gittigim en iyi falcilar orda. Gecmisimi digerleri pek bilemedi, bugun Dilek'e gittim ve iki kardes oldugumdan tut yurt disina gidicegimden, ailemden ayri oldugumdan, karakter tahlilinden tut, girecegim is yerinden herseyi bildi. Bu kadar detayli bilen baska biri varsa ciksin karsima :)). Geleceklede ilgili bi ay sonra dedikleri cikti cikti cikmadi siz haklisiniz.. Tarik'la olmak uzere dort kisi ayni seyleri soyledi. Ayrica ordan tanistigim bi kizda verdigi tarihlerde oldugunu soyledi, yanindaki kizcagizinkiler cikmamis. Yani elektirik meselesi, bazilarininkisi cikmiyor diye hepsi cikmayacak diye birsey yok. Bazi insanlara bakilmamasinin nedeni inanmamalari bence. Kendimde fal bakarim arada ve bi kiza hicbirseye bakmadan tak tak yasadigi ve yasayacagi seyleri soyledim, ama gel gorki bazilarina bakamiyorum ve salliyorum, isin gercegi budur
laf cafe canan ilk gittiğimde benide bulutların üzerine çıkarmıştı ama 2.sinde tam tersini söyledi hiç bişey bilemedi ilk baktığı falın çıkmasını umut ediyorum :97:
cafe nerde kalıo tam olarak randevuylamı çalışıyo?
teşekkür ederim
bende çok eskiden dilek e baktırıyordum, ailevi meselelerimi(kavganın nedenine kadar), üniversiteyi kazanacağım şehri,yurt ve evde kalacağım kişiyi tarif etmişti, birebir yaşadım. ama şimdi buradaki yorumlara göre eskisi gibi iyi olmadığını öğrendim.
ama şimdi sen böyle deyince de insan bi kıpırdanıyo denesem mi diye
keşke taksime gittiğimde remziye yi deneyim riske girene kadar dilek e gitseydim
Of Dilek super zaten, ailemden ayri yasadigimi, evde sisko ve kivircik sacli bi bayanla yasadigimi, eski sevgilimin maddi durumunun ne zamandan beri kotu oldugunu, karakterini, beni zaten tumden bildi, nasil bi yerde calisicagimi, is ortamini anlatinca sok gecirdim resmen :S, babama benzedigimi, bu sene okulumu bitiricegimi ve istanbul'a yerlesecegimi :)) ve daha neler neler.. gercekten herseyi bi cirpida anlatti ve ben hayran hayran seyredekaldim.. hic umudum olmadigi halde eski sevgilimle barisicagimi ve hatta evlenecegimi.. yok boyle birsey ya ama diger Pelin, Remziye ve Tarik'ta aynilarini soylediler gelecekle alakali valla sastim kaldim.. nasil bi elektirik varmis bende arkadas hepsimi bilir .. neyse zamanla gorucez .. beni umutlandirdin bu arada, bence gitmelisin ama erken saatlerde gitmeni tavsiye ediyorum, hic gec gitmedim bu kisilere, kafalari dolu oldugundamidir nedir yada elektirik meselesi sanirsam goremeyebiliyolar
Of Dilek super zaten, ailemden ayri yasadigimi, evde sisko ve kivircik sacli bi bayanla yasadigimi, eski sevgilimin maddi durumunun ne zamandan beri kotu oldugunu, karakterini, beni zaten tumden bildi, nasil bi yerde calisicagimi, is ortamini anlatinca sok gecirdim resmen :S, babama benzedigimi, bu sene okulumu bitiricegimi ve istanbul'a yerlesecegimi :)) ve daha neler neler.. gercekten herseyi bi cirpida anlatti ve ben hayran hayran seyredekaldim.. hic umudum olmadigi halde eski sevgilimle barisicagimi ve hatta evlenecegimi.. yok boyle birsey ya ama diger Pelin, Remziye ve Tarik'ta aynilarini soylediler gelecekle alakali valla sastim kaldim.. nasil bi elektirik varmis bende arkadas hepsimi bilir .. neyse zamanla gorucez .. beni umutlandirdin bu arada, bence gitmelisin ama erken saatlerde gitmeni tavsiye ediyorum, hic gec gitmedim bu kisilere, kafalari dolu oldugundamidir nedir yada elektirik meselesi sanirsam goremeyebiliyolar
aslında her falcıyla tutmuyo elektiriğim, dilekle tutuyodu, bulmuşken kaçırmamak lazım ve dediğin gibi erken gitmek lazım çünkü bizden önce çok kişiye bakınca kafaları ambale oluyo başlıyolar sallamaya
taksim uzak ama bir günümü ona ayırıcam inşallah beni yanıltmaz :26:
Sana soylediklerinin cikmasina cok sevindim ve senle 3. kisiValla dedigim gibi pisman olmazsin, bazilarina zaten fal bakilamiyor inanmadiklarindan bence. Cunku iki kuzenime fal bakarken birine bakabiliyorum, digeri inanmiyor diye bakamiyorum, hic birsey goremiyorum basliyorm sallamaya, motive etmeye
dilek in falının çıktığı diğer kişi yeni mi gitmiş ona?
ben dediğim gibi yıllar önce gidiyodum, başka şehirde okumaya gittim için ordaki falcıları denedim :)
ama istanbula döndüğümden beri dilek e gitmişliğim yok.
remziyenin falının çıkacağına inanmam ama dilek eskisi gibiyse kesin çıkar derim
arkadaşlar,
meleklerdeki şengül mü daha iyi dilek mi?
haftasonun fırsatını tavsiyelerinize göre değerlendireyim bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?