- 16 Ağustos 2018
- 202
- 242
- 103
Umite ben de baktirmistim,kısa bakar ama çok garip detaylar da bilir benim kaçıncı katta oturduğumu falan bilmişti ama sonucunu bir yere baglamamistiBu arada Ümit Koç ses atmış, iskambil falı bakıyorum demiş. Ben tarot sanmıştım burda okurken niyeyseiskambil falı hiç baktırmamıştım. Güzel mi
ben ve 2 arkadaşıma 1 haftadır allahın izniyle inşallah bakıcaz kısmetse diyip diyip bekletti en son vazgeçtikBu arada Ümit Koç ses atmış, iskambil falı bakıyorum demiş. Ben tarot sanmıştım burda okurken niyeyseiskambil falı hiç baktırmamıştım. Güzel mi
Zuzu diye bahsettiğiniz zuzufal mı instagramdaki? Yoksa başka birisinden mi bahsediyoruz burada ona göre benimde bir yorumum var aynı kişiden bahsediyorsakEskisehir de meşhur Zuzu ya mi baktirmiştiniz ? Herkes onu çok övmüş zamanında. Twitter da kimlere baktırdınız?
Teşekkürler, umarımYakamoz hanım bana dönüş yapmadı bir ay önce falan yazmıştım ama dönmedi. Umarım güzel dedikleri her şeyi yaşarsınız.
Ayy hem heyecanlandım hem inş sonuca bağlar diye düşündümUmite ben de baktirmistim,kısa bakar ama çok garip detaylar da bilir benim kaçıncı katta oturduğumu falan bilmişti ama sonucunu bir yere baglamamisti
Ay cidden mi jdndnd ne zaman uygunsunuz dedim bakalım. Parayı bakmadan hemen önce mi istiyor randevu tarihi vermeden mi acaba ? Belki bakmadan 1 saat önce atmak bu konuda aksatmamasını sağlayabilirben ve 2 arkadaşıma 1 haftadır allahın izniyle inşallah bakıcaz kısmetse diyip diyip bekletti en son vazgeçtik
hiç bişey demedi ki bizeAy cidden mi jdndnd ne zaman uygunsunuz dedim bakalım. Parayı bakmadan hemen önce mi istiyor randevu tarihi vermeden mi acaba ? Belki bakmadan 1 saat önce atmak bu konuda aksatmamasını sağlayabilir
Vallahi inanın ki bilmiyorum bende kadinlar kulubu ankara fal sayfasında okudum sanırım eski zamanlar da çok bahsi geçmiş ama ortalıktan kaybolmuş sanırım. Instagram da kullanmıyorum sizin dediğiniz kullanıcıyı deneme şansım olmadı sizin düşünceniz nedir acaba ?Zuzu diye bahsettiğiniz zuzufal mı instagramdaki? Yoksa başka birisinden mi bahsediyoruz burada ona göre benimde bir yorumum var aynı kişiden bahsediyorsak
Eğer aynı kişiden bahsediyorsak ben geçen yaz başında baktırmıştım hazirandı sanırım. Hayatımda en ama en acıdığım faldır kendisi. İnanın sokaktan geçen herhangi birisinin eline kahve fincanını tutuşturun o bile daha iyi bakar. Ne teçmişi ne şuanı ne geleceği hiç ama hiçbirşey bilemedi. 15 gün önce falan ses kaydını tekrar dinlemişim olamaz böyle bir saçmalık. Fal bakmamış fetva vermiş ve soru sordurmuş sadece. Sorduğum soruların cevabını da anlamsız şekilde sallamış. Özetle kocaman birVallahi inanın ki bilmiyorum bende kadinlar kulubu ankara fal sayfasında okudum sanırım eski zamanlar da çok bahsi geçmiş ama ortalıktan kaybolmuş sanırım. Instagram da kullanmıyorum sizin dediğiniz kullanıcıyı deneme şansım olmadı sizin düşünceniz nedir acaba ?
Ayy bana da yüz yüze mi telefonda mı dedi sonra cevap yokhiç bişey demedi ki bizepara randevu saat tarih hiçbişi yok sadece inşallah maşallah kısmetse dedi haftalarca o kadar
Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim gerçekten bu işi bilmiyorsa kimse yapmasın ya hem para hem hayal kırıklığı ya geçmiş olsun talihsiz bir durum olmuş. Bir daha böylesine denk gelmezsiniz inşallah.Eğer aynı kişiden bahsediyorsak ben geçen yaz başında baktırmıştım hazirandı sanırım. Hayatımda en ama en acıdığım faldır kendisi. İnanın sokaktan geçen herhangi birisinin eline kahve fincanını tutuşturun o bile daha iyi bakar. Ne teçmişi ne şuanı ne geleceği hiç ama hiçbirşey bilemedi. 15 gün önce falan ses kaydını tekrar dinlemişim olamaz böyle bir saçmalık. Fal bakmamış fetva vermiş ve soru sordurmuş sadece. Sorduğum soruların cevabını da anlamsız şekilde sallamış. Özetle kocaman bir
Rica ederim ne demek. Denk geldikçe okuyorum burada yazılanları. Gerçekten size katılıyorum hakkıyla yapamayan yapmasın yani bu nedir. İnşallah hiçbirimiz karşılaşmayızDüşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim gerçekten bu işi bilmiyorsa kimse yapmasın ya hem para hem hayal kırıklığı ya geçmiş olsun talihsiz bir durum olmuş. Bir daha böylesine denk gelmezsiniz inşallah.
İnstagramı yok mu acaba elif diye arattınız mı hiç ? Hangi şehirde acaba şimdi ?Ben Elif olarak hatırlıyorum adını, çalıştığı yer de Osmanlı kafeydi sanırım.
Twitter'da Tarotun Doğası ve Yakamoz'a baktırdım. Ama dediğim gibi söyledikleri zamanlar daha gelmedi, karakter analizleri ve olaylar, anlık olarak iyilerdi
Soyadını bilmediğim için bulamadım. İnternette Eskişehir Osmanlı cafe falcı Elif yazınca eski yorumlar çıkıyor bazı yerlerde ama ben bulamadım. Ankara'ya taşındı diye duymuştum. Elif Naz sanırım, soyadını bilmiyorumİnstagramı yok mu acaba elif diye arattınız mı hiç ? Hangi şehirde acaba şimdi ?
O cafe kapanmış zaten elif nafi diye bir şey çıkıyor öyle yazınca acaba o muSoyadını bilmediğim için bulamadım. İnternette Eskişehir Osmanlı cafe falcı Elif yazınca eski yorumlar çıkıyor bazı yerlerde ama ben bulamadım. Ankara'ya taşındı diye duymuştum. Elif Naz sanırım, soyadını bilmiyorum
Evlenen ya fal bakmayı ya da baktırmayı bırakıyor zaten yaArkadaşlar bundan 3-5 ay önce onu tanıyan birisi yazmıştı sitede eski yorumlarda var. Zuzu diye bahsettiğiniz kişi evlenmiş ve artık fal bakmıyormuş sonrada taşınmış sanırım zaten
Ümiti sormuşsun cnm ama onun numarası bende yok ama instasını paylaşmışlardı ordan ulaş istersen umit_koc_24Kızlar bana acil falcı numarası lazım, gelişmem var valla kimse bana yardımcı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?