İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ümit sonunda baktı şansa benimkine baktı diğer arkadaşlarla konuşamadı daha ama onlarada dedim önerir miyim yani kesin baktırın diyemem çok genel konuştu başta dedim noluyoruz kız vazmıgeçsem yani ev adresine kadar istiyo nerdeyse hdjsahdas genel bi huyu var galiba herkeste deniyo evin katını söyledi tutmadı bende djhdaj bir isim söyledi para durumu mu oldu geçmişte dedi sonrası yok yani benim olay aşk felanda değildi genel konuştu kesin öneririm diyemem açıkcası yani süper bildi diyebilceğim bişey söylemedi vadede vermiyormuş zaten banada vermedi

Aaaaa benim eskiden oturduğum katı tutturmuştu

Hadi yaa bana dün biraz halsizim, bakamam yarın haberleşelim dedi. Bugün de müsait olamadım yazmadım tekrar. Ben de napsam bilemedim çok heveslenmiştim

Dün ve bugün olan gelişmelerden sonra burayı güncelleyeyim. Tüm fallar patladı. Bakırköy neslihan, trans zeynep, nihal, nakta bunlar şu an sadece aklıma gelen ve forumda çok konuşulanlar. Başkalarına da baktırmıştım. Aralarından sadece nakta sonuç olarak olumsuz olduğunu söylemişti ama onun da süreçle ilgili söyledikleri tamamen patladı. İnanmıyorum desem de bir ümit oluyormuş benim için bu fallar. Çünkü falların İstisnasız hepsinde baktırdığım kişi için çok iyi olduğu ve beni içten sevdiğini söylemişlerdi. İyi biri de değilmiş, beni de sevmiyormuş üzücü bir şekilde öğrendim. Geçmişe değil önünüze bakarız inşallah ben dahil hepimiz.

Merhaba bu dediğiniz Zeynep'in dedikleri çıktı mı? Transa giren Zeynep ve Azelda için burada okuduklarımdan dolayı merak ediyorum da kimi denesem bilemedim

Azelda'nın söylediklerinden çıkan oldu mu?

Zeynep'e nasıl ulaşabilirim? Numarasını verebilir misiniz?

Numarasini alabilir miyim?

Zeynep'e bugün bir daha şans verdim ben kafamı allak pullak ediyor bu kadın ya hepimizin ezberlediği o cümleleri söylüyor falan ama arada bir kaç tane spesifik detay verdi kadın,aklımızı mi okuyor anlamadim bu kez de çok kısa vade verdi zaten 2 hafta ama 2 ay diyim ben en iyisi dedi,çıkar ya da patlarsa güncellerim,ayrıca karşı taraf için zeyder in de söylediği çok garip bir şey söyledi mahkeme vs gibi çıkarsa onu da paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…