- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Teşekkür ederimÜmiti sormuşsun cnm ama onun numarası bende yok ama instasını paylaşmışlardı ordan ulaş istersen umit_koc_24
Umit yada hazala baktirmadim canim numaralari yokTeşekkür ederim
Evet o hesabı gördüm ama bilmiyorum hiçO cafe kapanmış zaten elif nafi diye bir şey çıkıyor öyle yazınca acaba o mu
Aaaaa benim eskiden oturduğum katı tutturmuştukızlar ümit sonunda baktışansa benimkine baktı diğer arkadaşlarla konuşamadı daha ama onlarada dedim önerir miyim yani kesin baktırın diyemem çok genel konuştu başta dedim noluyoruz kız vazmıgeçsem yani ev adresine kadar istiyo nerdeyse hdjsahdas genel bi huyu var galiba herkeste deniyo evin katını söyledi tutmadı bende djhdaj bir isim söyledi para durumu mu oldu geçmişte dedi sonrası yok yani benim olay aşk felanda değildi genel konuştu kesin öneririm diyemem açıkcası yani süper bildi diyebilceğim bişey söylemedi vadede vermiyormuş zaten banada vermedi
Oturduğumuz katı bilmeninnde artık ne gibi bir önemi varsa zatenAaaaa benim eskiden oturduğum katı tutturmuştu
Hahah haklısın50 katlı rezidansta oturmuyorsam oturduğum katı dogru bilen bir falcıdan etkilenmem mümkün degil
Hadi yaakızlar ümit sonunda baktışansa benimkine baktı diğer arkadaşlarla konuşamadı daha ama onlarada dedim önerir miyim yani kesin baktırın diyemem çok genel konuştu başta dedim noluyoruz kız vazmıgeçsem yani ev adresine kadar istiyo nerdeyse hdjsahdas genel bi huyu var galiba herkeste deniyo evin katını söyledi tutmadı bende djhdaj bir isim söyledi para durumu mu oldu geçmişte dedi sonrası yok yani benim olay aşk felanda değildi genel konuştu kesin öneririm diyemem açıkcası yani süper bildi diyebilceğim bişey söylemedi vadede vermiyormuş zaten banada vermedi
o kadar heveslendiysen bence dene hem içinde kalmaz hem bizede fikir olur :) ama kararsızım dersen kesin baktır diyememHadi yaabana dün biraz halsizim, bakamam yarın haberleşelim dedi. Bugün de müsait olamadım yazmadım tekrar. Ben de napsam bilemedim çok heveslenmiştim
Merhaba bu dediğiniz Zeynep'in dedikleri çıktı mı? Transa giren Zeynep ve Azelda için burada okuduklarımdan dolayı merak ediyorum da kimi denesem bilemedimÖncelikle cok kibar bir hanımefendi asla ters ya da kapatmak için çabalayan biri degil
Bir süre hep ayni kelimeleri tekrar etti ve bunlar onun düşünceleri dedi soyledigi kelimeleri karşı tarafın hayatina dair ben birebir yirmi gün önce o kisinin ağzından duyduğum için cok şaşırdım onun bana söylediklerini su an yasadigi sorunları ve ruh halini birebir anlattı
Sonuc derseniz bana daha once baktirip memnun kaldığımı söylediğim Havinle ayni şeyi söyledi
Bana göre ikisinin de olacak dedigi sey imkansiz ama bilemiyorum bekleyip göreceğiz
Genel anlamda sorarsanız memnun kaldim denenebilir
Bir de o transa girmis gibi konuşurken cok dikkatli dinlemek lazim cunku arada gercekten spesifik seyler soyluyor
Azelda'nın söylediklerinden çıkan oldu mu?dün twitterda bahsettiğiniz azelda nickli kişiye ulaştım ve bakım yaptırdım. öncelikle tavrı nezaketi falı yorumlarken sizi kırmamak için kelimelerini seçmesi inanın bir falcı ile değil müşteri temsilcisini dinliyor gibiydim, çok memnun kaldım uslup ve yaklaşımından. benim dün saat 9 için randevum vardı gün içinde ısrarla ödemeyi göndermek istedim ama kabul etmedi falı dinleyin yorumlayın içinize sinerse ödemeyi göndereceksiniz dedi. akşam 8 gibi uygun oldugunu ve fala bakacagını yazdı kendisine dışarıdayım biraz geç kalacağım erteleyelim dediğim de ben bakımımı yapayın siz istediğiniz zaman dinleyin dedi ödemeyi göndermek istedim yine kabul etmedi falı gece 1.30 da dinledim ödemeyi öyle yaptım. falı sorarasanız beni ve karşımdaki insanı birebir onun kelimeleriyle beni de benim düşüncelerimle bana anlatmış çok ta uzun bir fal bakmış gelecek için şu an birşey diyemeyeceğim ama eğer dediklerini yaşarsam yazarım
Zeynep'e nasıl ulaşabilirim? Numarasını verebilir misiniz?Zeynep’le ilgili bir şey daha yazayım
Ayrıldığım eşim,benden bir şey istedi…elbette ki bunu yazmayacağım ama oldukça spesifik bir şey olduğunu belirteyim
Sadece ailem biliyordu bu durumu
Bunu kendisinden duydum ve çok şaşırdım
Evet evet doğru tahmin ettiğiniz kişi ona trans zeynep diyorlar.Şu trans zeynep kim çok merak ediyorum ya hep okudukça, telefonda bakan şu durmadan karşı tarafın ağzından konuşan zeynep mi sonu 93 ile biten
Numarasini alabilir miyim?arkadaşlar telefonu buldum sonu 34 sizin baktırdığınız zeynep mi bilemem ama bende kötü yorum yapanlara şaşırdım o kadar kişiye baktırdım hatta dünya ikincisi ne bile baktırdım Zeynep kadar iyi olanı yada dediği çıkanı görmedim birde onun dediklerine önce inanmaz imkansız dersin ama zamanla çıktığına şahit olursunuz şimdide nokta atışlar yaptı bir sıkıntım için baktırdım mesala onun kim olduğunu söyledi yani bu kadarda olmaz dedirttiriyor bana hayırlısı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?