- 13 Temmuz 2020
- 53
- 64
- 18
- 31
Bende Canan ın numarasını alabilir miyim lütfeno zaman cananın numarasını rica etsem
Güzeldi ama hayatımla ilgili önemli bir şeyi ya göremedi ya söylemedi bilmiyorum ama güncel durumda iyi devamı da onun söylediği gibi olursa yine yazarım buradanNasıldııı
Merhaba burada bahsedilen ümit beye mi baktırdınız ? Bayram girdi araya bakar mı acaba
Nasildi umit bey?
Canan ın no atar mısınnArkadaşlar selam, buradaki arkadaşlardan numarasını alıp canan ve Hazala fal baktırdım
Hazal'ın da cananin da tespitleri yerindeydi,hatta canan bana kardeş sayımı sordu söyledim x numaralı kardeşin kim dedi söyledim sıkıntıları var ve düzelecek dedi ki cidden bahsettiği gibi sıkıntıları var inşallah duzelir.
Ancak ikisinin de ayrıştığı bir nokta vardı biri eximde birini gördü diğeri görmedi ama sonucu aynı yere bağladılar. Hazal'ın enerjisini daha çok sevdim fazla candan ben sesli kaydı istedim sağolsun attı ama orda bir durum oldu hemen aradı beni sanki yıllardır beni tanıyor gibi inanılmaz candan konuştu ve aklına ne geliyorsa sor mutlaka bakarım dedi
Hakkını yiyemem canan da sonrasında aklına takılan bir şey olursa ara sor mutlaka dedi ama o ayristiklari noktadan emin olamadım bence Hazal haklıydı her ne kadar cananin haklı olmasını istesem de.
Ancak hazal'ın verdiği tarihler vs tutarliydi, ancak çok isim sayıyor vallahi tanımıyorum
Sizin de iki isimle ilgili yorumlarınızı rica ediyorum
HayırMuratcan Savcının falları çıkıyor mu
Bahsedilen hazal kadıköydekimiİyiyim bayramlar herkese bundan bir ay önce hazala fal baktırmıştım zincirleme olması gereken bi konuydu ve ilk adımı onun dediği gibi oldu tamamlanması için zaman 10 nuncu ay dedi ama ilk ayağı onun dediği şekilde oldu fikir olur belki sizlere diye yazmak istedim
Hiç çıkan olmadı mı
Baktırdınız mı daha önce ve ne gibi şeyler söyledi
Ayyy hangi Hazal buuuuuİyiyim bayramlar herkese bundan bir ay önce hazala fal baktırmıştım zincirleme olması gereken bi konuydu ve ilk adımı onun dediği gibi oldu tamamlanması için zaman 10 nuncu ay dedi ama ilk ayağı onun dediği şekilde oldu fikir olur belki sizlere diye yazmak istedim
Evet Kadıköy HazalBahsedilen hazal kadıköydekimi
Eskisehir de meşhur Zuzu ya mi baktirmiştiniz ? Herkes onu çok övmüş zamanında. Twitter da kimlere baktırdınız?Merhaba kızlar, yorumları okuyup Ümit Bey'e yazdım ben debu ara çok ihtiyacım var kahve falı ya da tarot baktırıp güzel bir şeyler duymaya Twitter'dan takip edip yakın hissettiğim iki kişiye Tarot baktırdım, genel karakter analizleri ve anı iyi bildiler, gelecek için vadeleri bekliyorum. Önerilerinize bakarken Ümit bey'i beğenenler vardı, merak ettim bakalım ne olacak.
200 liradan fazla olmayan Tarot, Kahve falı ya da yıldızname bakan önereceğiniz birileri var mı?
Eskişehir'de yıllar önce kahve ve yıldızname bakan bir kız vardı sonra şehir değiştirdi filan. 2 kez baktırmıştım , %95 yaşadım. Ama ömür boyu olacakları değil de 3 4 yıl için söyledikleri hep olmuştu. Keşke o kadar iyi birini bulabilsek
Ben Elif olarak hatırlıyorum adını, çalıştığı yer de Osmanlı kafeydi sanırım.Eskisehir de meşhur Zuzu ya mi baktirmiştiniz ? Herkes onu çok övmüş zamanında. Twitter da kimlere baktırdınız?
Yakamoz hanım bana dönüş yapmadı bir ay önce falan yazmıştım ama dönmedi. Umarım güzel dedikleri her şeyi yaşarsınız.Ben Elif olarak hatırlıyorum adını, çalıştığı yer de Osmanlı kafeydi sanırım.
Twitter'da Tarotun Doğası ve Yakamoz'a baktırdım. Ama dediğim gibi söyledikleri zamanlar daha gelmedi, karakter analizleri ve olaylar, anlık olarak iyilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?