İstanbul'da Fal - Falcılar

İyiyim bayramlar herkese bundan bir ay önce hazala fal baktırmıştım zincirleme olması gereken bi konuydu ve ilk adımı onun dediği gibi oldu tamamlanması için zaman 10 nuncu ay dedi ama ilk ayağı onun dediği şekilde oldu fikir olur belki sizlere diye yazmak istedim

Merhaba , bir çok kişiye fal baktırdım arkadaşlar defalarca bir sürü de para yedirdim bunlara daha tam bileni göremedim. Ümit bey Burda yazmıssınız bende baktırdım bence fena değildi gelecek çıkarsa belirtirim.

Canan ın no atar mısınn

Bahsedilen hazal kadıköydekimi

Ayyy hangi Hazal buuuuu

Merhaba kızlar, yorumları okuyup Ümit Bey'e yazdım ben de bu ara çok ihtiyacım var kahve falı ya da tarot baktırıp güzel bir şeyler duymaya Twitter'dan takip edip yakın hissettiğim iki kişiye Tarot baktırdım, genel karakter analizleri ve anı iyi bildiler, gelecek için vadeleri bekliyorum. Önerilerinize bakarken Ümit bey'i beğenenler vardı, merak ettim bakalım ne olacak.
200 liradan fazla olmayan Tarot, Kahve falı ya da yıldızname bakan önereceğiniz birileri var mı?

Eskişehir'de yıllar önce kahve ve yıldızname bakan bir kız vardı sonra şehir değiştirdi filan. 2 kez baktırmıştım , %95 yaşadım. Ama ömür boyu olacakları değil de 3 4 yıl için söyledikleri hep olmuştu. Keşke o kadar iyi birini bulabilsek

Eskisehir de meşhur Zuzu ya mi baktirmiştiniz ? Herkes onu çok övmüş zamanında. Twitter da kimlere baktırdınız?

Eskisehir de meşhur Zuzu ya mi baktirmiştiniz ? Herkes onu çok övmüş zamanında. Twitter da kimlere baktırdınız?
Ben Elif olarak hatırlıyorum adını, çalıştığı yer de Osmanlı kafeydi sanırım.

Twitter'da Tarotun Doğası ve Yakamoz'a baktırdım. Ama dediğim gibi söyledikleri zamanlar daha gelmedi, karakter analizleri ve olaylar, anlık olarak iyilerdi

Bu arada Ümit Koç ses atmış, iskambil falı bakıyorum demiş. Ben tarot sanmıştım burda okurken niyeyse iskambil falı hiç baktırmamıştım. Güzel mi

Yakamoz hanım bana dönüş yapmadı bir ay önce falan yazmıştım ama dönmedi. Umarım güzel dedikleri her şeyi yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…