- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
bu kız 500 liraya fal bakıyodu binnazdaKızlar gelişmeler yaşıyorum demiştim, tesadüfen bu sayfaya denk geldim ve tüm olanları takır takır söylemesi beni şaşırttı. Çevremdeki herkese izlemeleri için tavsiye ettim, sizleri de unutmuyorum ve umarım her şey yoluna girerBu arada burç yorumları videoları tuttu ve bu gece dilek dilemeyi unutmayınnn
bu kız 500 liraya fal bakıyodu binnazdaparama üzülmüştüm öyle saçmalamıştı ki bana delirtmişti
evet kendi sitesindede 1000 liraya tarot bakıyo dhasjdhajd zaten haftalık burç bakan birine ben güvenemem yani şimdi ben koç burcu olayım bana sevdiğin dönecek diyo sevdiğim boğa burcu olsun onun yorumunda yeni aşklar gelecek diyor ee nasıl olucak şimdi500 lira mı
evet kendi sitesindede 1000 liraya tarot bakıyo dhasjdhajd zaten haftalık burç bakan birine ben güvenemem yani şimdi ben koç burcu olayım bana sevdiğin dönecek diyo sevdiğim boğa burcu olsun onun yorumunda yeni aşklar gelecek diyor ee nasıl olucak şimdi
Hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olurBen gelişmeler falan yazmıştım, sonrasında falcı arıyordum birini bulamayınca kalmıştı öyle, malum kişiden telefon geldi buluştuk konuştuk şu an netleşen bir şey yok. Bana dua ederseniz sevinirimBenim de bütün dualarım, kalbim sizinle
İnşallah sağol, hepimizinHadi bakalım inşallah herşey gönlünce olur
Zeynep'in numarasını atabilir misiniz banaZeynep'e bugün bir daha şans verdim ben kafamı allak pullak ediyor bu kadın ya hepimizin ezberlediği o cümleleri söylüyor falan ama arada bir kaç tane spesifik detay verdi kadın,aklımızı mi okuyor anlamadim bu kez de çok kısa vade verdi zaten 2 hafta ama 2 ay diyim ben en iyisi dedi,çıkar ya da patlarsa güncellerim,ayrıca karşı taraf için zeyder in de söylediği çok garip bir şey söyledi mahkeme vs gibi çıkarsa onu da paylaşırım
Eğer malum kişiyle olursa A'dan Z'ye kadar Mi Cafe Hande bilmiş olacak hem de zamanıyla. Özel numarası var mı Hande'nin sizde kızlar?
Bende hiç memnun kalmadim, cok alakasiz seyler söyledi. Param cöpe gitti bildigin.Şimdi biraz baktımda çok fazla memnun kalmayan abartılıyor diyen var memnun kalanda var fiyatıda az değilmiş çok fazla kararsız kaldım
Maalesef cikmadi ama cok iyi bi kiz, cok guzel karakterli. Falini begenmediysen ödeme yapma diyo ama tabiki nolursa olsun hak yememek lazim. Sonucta zaman ayiriyo, emek veriyo ama cidden muthis bi insan.Azelda'nın söylediklerinden çıkan oldu mu?
Baba Vanga Hazal'sa bende cok alakasiz fal bakti. Simdiye kadar en alakasiz fallardan biriydi.Evet Kadıköy Hazal
Maalesef param cöpe gitti, tamamen salladi.Twitter ve instagram adı öyle kullanıcı adı falkutusu Melisa
400 liraya yıldızname bakan bayan hariç adı Sabiha mıydı neydi paranızı full çöpe gitmiş zaten bu çöpe giden paraların toplamı Ümit Melisa Hazal azelda toplasan Sabiha nın bir fal ücreti ediyor :) neyse sahadan devam siz :)Maalesef param cöpe gitti, tamamen salladi.
Bizi düşündüğünüz için teşekkürlerNormalde hayatta boyle yorumlar birakmam ama dedigim gibi; madur olmayin diye. Sirf bunun icin üye oldum. Bu abla kahve, tarot, ayna fali falanda bakiyo ama dedigim gibi ben sadece yildizname baktirdim. Reklam yapmiyo ayrica, yani instagram sayfasi falanda yok.
**Burada yasak oldugunu saniyodum ben fiyati yazmanin, kusuruma bakmayin. Ama bide tabi bakimlarin hepsinin ayri fiyati var, yildizname 400 ama digerlerinin sadece daha ucuz oldugunu biliyorum ama fiyatlarini bilmiyorum cunku tek yildizname baktirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?