İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar gelişmeler yaşıyorum demiştim, tesadüfen bu sayfaya denk geldim ve tüm olanları takır takır söylemesi beni şaşırttı. Çevremdeki herkese izlemeleri için tavsiye ettim, sizleri de unutmuyorum ve umarım her şey yoluna girer Bu arada burç yorumları videoları tuttu ve bu gece dilek dilemeyi unutmayınnn

bu kız 500 liraya fal bakıyodu binnazda parama üzülmüştüm öyle saçmalamıştı ki bana delirtmişti

evet kendi sitesindede 1000 liraya tarot bakıyo dhasjdhajd zaten haftalık burç bakan birine ben güvenemem yani şimdi ben koç burcu olayım bana sevdiğin dönecek diyo sevdiğim boğa burcu olsun onun yorumunda yeni aşklar gelecek diyor ee nasıl olucak şimdi

Ahahah evet ya ona bende çok takılıyorum belki adamın geçmişten aynı burç sevgilisi oldu ben niye umut bağlayayım

Hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olur

Zeynep'in numarasını atabilir misiniz bana

Selam kizlar geysu ve Chitra hala fal bakıyor mu? Baktiran var mi? nasıl buluyorsunuz?

Şimdi biraz baktımda çok fazla memnun kalmayan abartılıyor diyen var memnun kalanda var fiyatıda az değilmiş çok fazla kararsız kaldım
Bende hiç memnun kalmadim, cok alakasiz seyler söyledi. Param cöpe gitti bildigin.

Azelda'nın söylediklerinden çıkan oldu mu?
Maalesef cikmadi ama cok iyi bi kiz, cok guzel karakterli. Falini begenmediysen ödeme yapma diyo ama tabiki nolursa olsun hak yememek lazim. Sonucta zaman ayiriyo, emek veriyo ama cidden muthis bi insan.

Evet Kadıköy Hazal
Baba Vanga Hazal'sa bende cok alakasiz fal bakti. Simdiye kadar en alakasiz fallardan biriydi.

Ümit bey'e de baktirdim, cok iyi birisi, bildigi seyler oldu ama onunkide cok alakasizdi maalesef. Cok soru soruyo bide, ozaman pek anlami kalmiyo.

Maalesef param cöpe gitti, tamamen salladi.
400 liraya yıldızname bakan bayan hariç adı Sabiha mıydı neydi paranızı full çöpe gitmiş zaten bu çöpe giden paraların toplamı Ümit Melisa Hazal azelda toplasan Sabiha nın bir fal ücreti ediyor :) neyse sahadan devam siz :)

Bizi düşündüğünüz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…