İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selamlar. Uzun zamandır baktırmamıştım kimseye. Ümit'i aradım çarşamba günü geç saatte baktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Bakım yaparken özellikle ablamın üzerinde durdu ve bir sıkıntı var onunla ilgili boşuna önüme gelmez dedi. Dün Telekom'a gidiyor işlem yapmak için ve orda maalesef nahoş bir durum yaşanıyor vs. Ben ofisteyken aradı anlattı böyle böyle bir şey oldu diye. Akabinde avukatla görüştük vs.

Yalnız ablama anlatmamıştım.
Toprak veya yatırımla alakalı 4 kişi arasında bişey olacak çok temiz dedi arsa yatırımım vardı onunla ilgili dün birileri aramış babamı. Olursa yüksek karla bişeyler olacak şuan aksiyon var. Bana ilginç gelen şey ertesi gün iki konuyla ilgili majör şeyler olması. Çok kendinden emin konuşurken ve vade vermiyor aslında. Net ve toz pembeci değil kendi deneyimim. İnsanın kafası dağılıyor iyi geldi bana.

Sevgiler herkese iyi bayramlar şimdiden. Yüzünüzde çiçek açtıracak haberler almanız dileğiyle.

Merhaba, Kadıköy Moda'da Kurukahveci Selim kafede fal bakan Müzeyyen hanım
şu an bir kafede bakmaya devam ediyor mu bilen var mı ? Kafe pandemide kapanmış. Müzeyyen hanıma ulaşabileceğimiz hiçbir numara ve adres yok. Bilen veya yakın zamanda baktırmış olan varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba burada bahsedilen ümit beye mi baktırdınız ? Bayram girdi araya bakar mı acaba

Merhaba ebcedi kime baktırdınız acaba bilgisini alabilir miyim ?

Ümit dediğiniz kişiye bende baktırdım beden övdüğünüzü anlamadım birkere yürüyerek fal baktı bütün kişisel özelliklerimi sordu evli bekar yaşadığım yer çalışıp çalışmadığım yaşım. Sonrası zaten asla bir fal değildi olumsuz 1cümle dahi söylemedi hiç birşey söylemedi. Yaştan dolayı sadece ciddi ilişkin olabilir oda şunu şuna bağlayan zamanda :) bukadar başka hiçbirşey yok ben sordum ondada cevap asla alamadım olur neden olmasın vs bana göre bomboş faldı hala diyorum bu neydi :) gezerken fal baktı ya ayıp valla

Birde şunları sordu işte şu süreler içinde flörtlerin oldumu hoşlandığın kişiler oldumu kaç ciddi ilişkin oldu resmen adam bana sordu berbat ötesiydi :) ben buraya bazı kişilerin bilerek yazıldığını düşünmeye başladım açıkcası biranda böyle parlatılmalar falan anlamadım Zeynebi beğenmem o bile 100gömlek üstte o derece bilginiz olsun ücreti çok değil kibar bir adam ama başarısız.

İyiki bana dönüş yapmamış diyeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…