Senin hiç baktirip memnun kaldigin bir falcı oldu mu?Tamam akşam 20:30 randevum mutlaka yazarım iyi yada kötü buraya boşuna kimse para harcamasın yazık kolay kazanmıyoruz bizde
biz 2 kişi yazdık bize niye cevap vermiyoBen yazdım şimdi hemen döndü deneyeceğim
biz 2 kişi yazdık bize niye cevap vermiyokızların fake hesaptan yazması mı yasak acaba
Senin hiç baktirip memnun kaldigin bir falcı oldu mu?
Gelecek ile ilgili söyledikleri olan bir tanesinin iletisim adresini veya numarasini verir misin?Var birkaç tane
Gelecek ile ilgili söyledikleri olan bir tanesinin iletisim adresini veya numarasini verir misinVar birkaç tane
NasıldıııTamam akşam 20:30 randevum mutlaka yazarım iyi yada kötü buraya boşuna kimse para harcamasın yazık kolay kazanmıyoruz bizde
telefondanda cevap vermedi zaten
Merhaba burada bahsedilen ümit beye mi baktırdınız ? Bayram girdi araya bakar mı acabaKızlar selamlar. Uzun zamandır baktırmamıştım kimseye. Ümit'i aradım çarşamba günü geç saatte baktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Bakım yaparken özellikle ablamın üzerinde durdu ve bir sıkıntı var onunla ilgili boşuna önüme gelmez dedi. Dün Telekom'a gidiyor işlem yapmak için ve orda maalesef nahoş bir durum yaşanıyor vs. Ben ofisteyken aradı anlattı böyle böyle bir şey oldu diye. Akabinde avukatla görüştük vs.
Yalnız ablama anlatmamıştım.
Toprak veya yatırımla alakalı 4 kişi arasında bişey olacak çok temiz dedi arsa yatırımım vardı onunla ilgili dün birileri aramış babamı. Olursa yüksek karla bişeyler olacak şuan aksiyon var. Bana ilginç gelen şey ertesi gün iki konuyla ilgili majör şeyler olması. Çok kendinden emin konuşurken ve vade vermiyor aslında. Net ve toz pembeci değil kendi deneyimim. İnsanın kafası dağılıyor iyi geldi bana.
Sevgiler herkese iyi bayramlar şimdiden. Yüzünüzde çiçek açtıracak haberler almanız dileğiyle.
Merhaba ebcedi kime baktırdınız acaba bilgisini alabilir miyim ?Arkadaşlar ben ebced baktırdım aklımdaki kişiyle ilgili. Artık tarot baktırmam tarot değişken bir şey anlık olarak bakılıyor ebced hesabı değişmez ve doğru sonucu verir çok falcı gezdim boşa para harcamaktan başka bir şey değil. Gidin bir tane düzgün böyle yıldızname ebced bakan birini bulun tek seferde baktırın .
İyiki bana dönüş yapmamış diyeyim o zamanBirde şunları sordu işte şu süreler içinde flörtlerin oldumu hoşlandığın kişiler oldumu kaç ciddi ilişkin oldu resmen adam bana sordu berbat ötesiydi :) ben buraya bazı kişilerin bilerek yazıldığını düşünmeye başladım açıkcası biranda böyle parlatılmalar falan anlamadım Zeynebi beğenmem o bile 100gömlek üstte o derece bilginiz olsun ücreti çok değil kibar bir adam ama başarısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?