İstanbul'da Fal - Falcılar

**

**

Sabiha denen bayan bi kere 400tl almamis sizden, baska bi üye anlatti, iftira atmaktan kacinin. Yildizname fal DEGILDIR! Ayrica neden bu kadar gucune gitti, burasi paylasmak icindir, senin ismini verdiginde cok kötü bakti, paylasmak icindir bu forum. Bence sen obur konulara/topiklere daha iyi odaklan ya. Burda kendini kontrol edemiyosun orda kontrol edebiliyosun okudugum kadariyla :)

Ayrica bu 4 falciya baktirdigimin toplami 900 liraya geliyo, simdi baktim dekontlara. Yani bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapma zahmetinde bulunmayin. Önyargi iyi bisey degildir.

Şimdi faldan anlayan kızlar size birşey danışmak istiyorum. Birisine fal baktırdım Oldu uzun bir süre. Kişilik özellikleri ve anı çok çok iyi bildi. Hatta 2019-2020 yıllarında çok ilginç birşeyide bildi bu kişi. Sonra 1 kişi var bunla asla olmaz ama tekrar bi konuşmanız olacak dedi ve çıktı. 1-2 kişi sordum asla olmaz dedi kapat konuyu dedi cidden de öyle oldu. Yakıştırma olacak yakın çevrenden dedi bunuda yaşadım. Esas olarak gelecekle ilgili birşeyden bahsetti x kişisi olacak ama bu x kişisi doğu bölgesinin x bölgesinden biri olacak dedi,şuanda aklımda olan birisi var ama sadece bu kişi aklımda yani ortada birşey yok. Bu kii x bölgesinden değil ama y bölgesinden birisi ama genel olarak doğu olduğu doğru bu arada akrep balık ya da yengeç dedi ve o kişinin akrep olduğunu öğrendim. Şimdi kızlar. Bu adamın tarif ettiği kişi sizce o kişi olablirmi? Biz ne bilelim demeyin yani bu zamana kadar çıktı bence sizce bu da çıkarmı? Yani atıyorum siz bir falcıya gittiğiniz söylediği şeyden 2-3 tanesi çıkıp çıkmadığı oldumu? Ay umarım anlatabilmişimdir

Insallah cikar, cunku ani biliyorlar ve adamin aklinda siz varsiniz demekki yoksa boyle bisey soylemesi imkansiz. Bence siz 2 hafta sonra tekrar baktirin durum guncellettirmek icin. Insallah guzel haberlerinizi okuruz.

Insallah cikar, cunku ani biliyorlar ve adamin aklinda siz varsiniz demekki yoksa boyle bisey soylemesi imkansiz. Bence siz 2 hafta sonra tekrar baktirin durum guncellettirmek icin. Insallah guzel haberlerinizi okuruz.
İşin komik tarafı o adamla tanışmadım ama tanışmayı düşünüyorum hahah:) benim varlığımdan haberi yok ama az buz arkadaş ortamından duyuyordum bekar ve sevgilisi olmadığına emin olduğum için tanışmayı düşünüyorum.

Kime baktirmistiniz acaba ? Bu arada bakan kişi bir çok detayı bilmiş yani çıkmış bu kısım da bu şekilde çıkacak muhtemelen .

Kime baktirmistiniz acaba ? Bu arada bakan kişi bir çok detayı bilmiş yani çıkmış bu kısım da bu şekilde çıkacak muhtemelen .
Evet bircok detayı bildi özelden yaziyim canım bu gelecekle ilgili söylediği daha cıkmadıgı icin net birsekilde isim vermedim reklama girmesin diye.

Benceeeee varlığınızdan haberi vardır . Siz yine baktirdiginizda bunu sorun. Belki birisi fotonuzu gostermistir. Falcilar cogunlukla akil okuyorlar, o yuzden ben boyle dusunuyorum ama benim fikrim. Merakla takipteyim.

Benceeeee varlığınızdan haberi vardır . Siz yine baktirdiginizda bunu sorun. Belki birisi fotonuzu gostermistir. Falcilar cogunlukla akil okuyorlar, o yuzden ben boyle dusunuyorum ama benim fikrim. Merakla takipteyim.
Evet keske sorsaydım beni biliyormu diye o an hic aklıma gelmemişti zaten baska birseye odaklıydım. Biliyormu sanmam zaten aynı sehirlerde degiliz sadece gruptan 1-2 kisiyle cok samimi onlarda erkek ve benim fotomu göstericeklerini sanmıyorum. İşin aslı çok karışık ama net tarifi uyuyor bence

Benle de paylaşır mısın kim olduğunu

Bidahakine sorun bence, sorularinizi hazirlayin cunku o anda birden hersey unutuluyo :) yani erkeklerde o konularda pek masum sayilmazlar :)))) illa ki konunuz gecmistir bence canim.

Maalesef cikmadi ama cok iyi bi kiz, cok guzel karakterli. Falini begenmediysen ödeme yapma diyo ama tabiki nolursa olsun hak yememek lazim. Sonucta zaman ayiriyo, emek veriyo ama cidden muthis bi insan.
Teşekkür ederim tabii emek verince olmaz zaten ödemeden. Yakın zamanda Tarot baktırdığım için biraz beklerim, belki denerim ssonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…