İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayir, reklam yapan sensin, o yuzden bu kadar sinirlisin. Attigin o iftira sana donecek. Yönetim yada baska uyeler bana dekontlari sorabilirler, seve seve paylasirim onlarla ve hersey ortaya cikar ama sen yakalandigin icin bu kadar sinirlendin, anliyorum seni. Dedigim gibi, obur topiklerine (anladin sen) yönel oralarda daha sakinsin :)

Ben birşey anlamadım ki burada öbür topik şer değil konumuz farkındaysan ben konu üzerinden gidiyorum. Ama konuyu öbür topik anladın sen diye saçma şeyler söylüyorsunuz şuan öbür topik anladın sen gibi imalar la siz neyi kast ediyorsunuz ??? Ayrıca o dekontrları paylaş ben senden özür dileyeceğim ama baltırmadıgına da o kadar eminim haaa şunu da ekleyin bin tane topik girerim çıkarım yazarım silerim bu sizi alakadar eden bi durum değil :) haddinizi aşmayın **

Haddini aşan tam olarak sensin burda. Herkes dekont sorabilir ama sen asla! Normal konusmayi becerebilseydin olurdu ama burda sen gelip bana ikidebir laf vuramazsin, haddini bil, yerini bil! Seviyene inmeyim dedim ama sen gelip laf vuramazsin canim sıkıldığında.

Kazen şu üye ye bi bakabilir misiniz ?
Kazen Herseyi paylasabilirim, butun dekontlari. Bayan bana reklam yaptin diye suclama yapti ama sustum. Cunku benim dusuncem kendinin reklam yaptigi. Burda cani sıkılıp bana laf vurup duruyo kendisi. Sizde anlarsiniz ki hep susacak degilim. Sadece onun ovdugunu begenmedim dedim ve durum bu.

Ben gelip laf vurmadım farkında mısın açıkça söyledim ki söylüyorum da yani yeni üye oldun sabihayı önerdin okey eyvallah sorun yok burada üzerine konuştuk muhabbet ettik bitti gitti mesala sonrasında azelda ben önermedim Ümit ben önermedim Melisa gidin baktırın demedim benden çıkmış bir konu benım haricimde de hiçbirinden memnun kalmamışsın sadece tek falcı olur dediğinde haklısın ama sen kimseden memnun kalmamışsın bende zaten sen birini bulmuşsun memnunsun onun harici herkes çöp diyorsun ki bu mesajlar da alıntılandım tutup memnun kalmadım diye mi diyorsun demişsin . Birimden kalmasan okeyde . arkadaşım bir değil ki sen kimseden memnun kalmamışsın zaten bende bunları alıntılandım ha ben baktırdıgına da inanmıyorum bunun da tekrar altını çiziyim yarın illa ki moderatörler de konuyla ilgilenir ki eğer baktırdıysan da yine altını çiziyorum BEN SENDEN ÖZÜR DİLERİM …

Son düzenleme:
Sadece benım övmem mi kendi yorumlarına bakarsan senın yaptığın yorumlar bayağı övgü ve şişirme ben gayet normal ölçüde yorum yapmışım ayrıca benım değil burada kimseden memnun kalmadın ki 4 kişi öyle ondan önceden olanları alıntılandım dekontu paylaşın kendinizi temize çıkarın ki moderatörlere ben yine lafımın arkasındayım burada ÖZÜR DİLERİM …

Gitti bittide neden aylar sonra bu konuyu actin madem. Neden bana reklamci dedin?! Sende kimseyi begenmemissin ki yillardir burdasin ve binden fazla yorumlarin var. Seni inandirma gibi bi cabam yok zaten. Bu forumda herkes dekontlari isteyebir ama senin konusma tarzindan dolayi seninle asla paylasmam. Ayrica ben sana azelda umit ves. sen onerdin demedim. Melisayi ovdun ve ben ona baktirdim begenmedim dedim ve sonuc bu. Sence onca insan burdaki cocukca yazilari okumak icin mi burdalar yoksa paylasimlar icin mi.

Kizlar kavganizi bolucem pardon ama ben aptal oldum iyi bakan kim var
Haha canim kusura bakma. Ben yardimci olamicam ve vesile de olmak istemem, gordunuz basima ne geldi 1 kere birisini paylastigin icin. Ama sanirim herkes daha dogru falciyi ariyo belki baskalari bilir onlarin yorumlarini bekleyin. Ama dedigim gibi ben asla kimseyi önermicem.

Ben üyelerin önerdiği falcıların hepsine baktırmadım adı geçen herkese içime sinen e baktırdım sinmeyene baktırmadım memnun kaldıysak paslaştık kalmadıysak da yorum yaptık ilk beğenip anın etkisiyle sonra sakin kafayla aslında farklıymış dedik ki bunuda hepimiz yaşıyoruz. Melisa’yı da mesala ben buradan bir üye aracılığıyla baktırdım daha doğrusu o söyledi öyle merak ettim bana git baktır demedi bende burada övmedim sadece dedim geçen notlara baktım evet bildiği noktalar olmuş o zaman 8o TL indirimli fiyatıyla baktırdım dedim ki yorumda da mevcut numarasını isteyenlere de bende numarası olmadığını kullanıcı adını söyledim ve hala ben konumuzda kalırken siz çocukça diyerek bazı şeyleri farklı yönlere çekip tahrik edici konuşuyorsunuz farkında mısınız zaten bana atmayın :) modareatörlere atın ben konuyla ilgili geri dönüş aldığımda doğruysa sizden ÖZÜR DİLERİM diyorum farkında mısınız ?

X xbutterflyx konuyuda burada kapatalım gerisini yarın aydınlanınca olay gerekli geri adımı da yaparım hiç sorun değil
Tamam, geri adimi bende atarim hic sorun degil, burda tek amacim reklamci olmadigimi anlatmak. Dekontlarin hepsini atarim hic sorun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…