İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkür ederim tabii emek verince olmaz zaten ödemeden. Yakın zamanda Tarot baktırdığım için biraz beklerim, belki denerim ssonra
Bencede :) ama bildigin diyo ki: önce bakarim, sonra istersen parasini havale edersin. Begenmezsen sakin para yatirma, diyo. Cok tatli birisi. Zaten bakimdan önce asla para almiyo ve cogunu sokak hayvanlarina mama aliyo. Bu kadar super bi insan. Suani mesela super anlatiyo, gecmisi super anlatiyo ama gelecegide Allah'tan baskasi bilemez, tahmin uzerine hepsi. Ama dedigim gibi mukemmel bi insan.

Bana da atar misin numarayi

Bakan falci adini banada özelden atmanız mümkün mü

Ben zaten hiçbir zaman benden para aldı demedim ki ben burada da 400 TL çok fazla dedim ki zaten kafasına göre fiyat veriyormuş üye de demiş 500 dedi sonra 400 e diye bu muhabbetler zaten anasayfa da yapılan yorumlar ayrıca konumuz fal, kontrol demişsin zaten kontrol edemesem burada muhakkak bi uyarı,ceza alırdım Kazen yanlış bir yorum mu yapmışım ?

Son düzenleme:
Ayrıca başka üye nasıl anlattı onu da bana söyler misiniz :) zaten ben anasayfada baktırdım diye tek yorum yapmadım hatta fiyatı fazla dedim bunu da zaten tekrardan alıntılayıp,paylaşabilirim

Son düzenleme:
Bunuda bu şekilde paylaşmışım tek bir tane burada baktırdım lafı geçmiş mi ?

Bunuda bu şekilde paylaşmışım tek bir tane burada baktırdım lafı geçmiş mi ?
Iyi oku bence. Ben baska uyelerle konustum dedim. Peki neden bu kadar sinirlendin senin övdügün kisiyi begenmediysem. Sayfada paylastigin kisiye baktirdim ve cok kötüydü. Yoksa tanidigin birisi mi? Yoksa burda okadar laf edip sen mi reklam yapiyosun cok merak ettim.

Aslına bakarsan ben tam olarak senın reklamcı olduğunu düşünüyorum ben fal baktırdıgına da inanmıyorum ben burada o kızı zaten bir üyenin tavsiyesi üzerine gittim orası ayrı bir konu ve ben Sabiha ile ilgili özel konuşma yapmadım kimseyle forum anasayfasında ki konuşmalara bakabilirsin yorumlar açık doğrusunu söylemek gerekirse sadece tek bir isim değil 4 isim de boştu diyorsun ben senın fal baktırdığına bile inanmıyorum bu kişilere zaten ğye olur olmaz yaptığın durum da ortada

Baba Vanga Hazal'sa bende cok alakasiz fal bakti. Simdiye kadar en alakasiz fallardan biriydi.

Ümit bey'e de baktirdim, cok iyi birisi, bildigi seyler oldu ama onunkide cok alakasizdi maalesef. Cok soru soruyo bide, ozaman pek anlami kalmiyo.
Bunları da mı ben önerdim aynı yorumu bunlara da yapmışsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…