Merhaba, bana da yazabilir misiniz kim olduğunuEvet bircok detayı bildi özelden yaziyim canım bu gelecekle ilgili söylediği daha cıkmadıgı icin net birsekilde isim vermedim reklama girmesin diye.
Bencede :) ama bildigin diyo ki: önce bakarim, sonra istersen parasini havale edersin. Begenmezsen sakin para yatirma, diyo. Cok tatli birisi. Zaten bakimdan önce asla para almiyo ve cogunu sokak hayvanlarina mama aliyo. Bu kadar super bi insan. Suani mesela super anlatiyo, gecmisi super anlatiyo ama gelecegide Allah'tan baskasi bilemez, tahmin uzerine hepsi. Ama dedigim gibi mukemmel bi insan.Teşekkür ederimtabii emek verince olmaz zaten ödemeden. Yakın zamanda Tarot baktırdığım için biraz beklerim, belki denerim ssonra
Bana da atar misin numarayiBencede :) ama bildigin diyo ki: önce bakarim, sonra istersen parasini havale edersin. Begenmezsen sakin para yatirma, diyo. Cok tatli birisi. Zaten bakimdan önce asla para almiyo ve cogunu sokak hayvanlarina mama aliyo. Bu kadar super bi insan. Suani mesela super anlatiyo, gecmisi super anlatiyo ama gelecegide Allah'tan baskasi bilemez, tahmin uzerine hepsi. Ama dedigim gibi mukemmel bi insan.
Maalesef ben silmistim ama burda cogu kiside vardir.Bana da atar misin numarayi
Bakan falci adini banada özelden atmanız mümkün müŞimdi faldan anlayan kızlar size birşey danışmak istiyorum. Birisine fal baktırdım Oldu uzun bir süre. Kişilik özellikleri ve anı çok çok iyi bildi. Hatta 2019-2020 yıllarında çok ilginç birşeyide bildi bu kişi. Sonra 1 kişi var bunla asla olmaz ama tekrar bi konuşmanız olacak dedi ve çıktı. 1-2 kişi sordum asla olmaz dedi kapat konuyu dedi cidden de öyle oldu. Yakıştırma olacak yakın çevrenden dedi bunuda yaşadım. Esas olarak gelecekle ilgili birşeyden bahsetti x kişisi olacak ama bu x kişisi doğu bölgesinin x bölgesinden biri olacak dedi,şuanda aklımda olan birisi var ama sadece bu kişi aklımdayani ortada birşey yok. Bu kii x bölgesinden değil ama y bölgesinden birisi ama genel olarak doğu olduğu doğru bu arada akrep balık ya da yengeç dedi ve o kişinin akrep olduğunu öğrendim. Şimdi kızlar. Bu adamın tarif ettiği kişi sizce o kişi olablirmi? Biz ne bilelim demeyin yani bu zamana kadar çıktı bence sizce bu da çıkarmı? Yani atıyorum siz bir falcıya gittiğiniz söylediği şeyden 2-3 tanesi çıkıp çıkmadığı oldumu? Ay umarım anlatabilmişimdir
Fal baktıracağıma Adil Yıldırım'a soru sordum kızlar
Bakalım ne diyecekSonra daha çok ağlama da sitem edenlerde çok
Ben zaten hiçbir zaman benden para aldı demedim ki ben burada da 400 TL çok fazla dedim ki zaten kafasına göre fiyat veriyormuş üye de demiş 500 dedi sonra 400 e diye bu muhabbetler zaten anasayfa da yapılan yorumlar ayrıca konumuz fal, kontrol demişsin zaten kontrol edemesem burada muhakkak bi uyarı,ceza alırdımSabiha denen bayan bi kere 400tl almamis sizden, baska bi üye anlatti, iftira atmaktan kacinin. Yildizname fal DEGILDIR! Ayrica neden bu kadar gucune gitti, burasi paylasmak icindir, senin ismini verdiginde cok kötü bakti, paylasmak icindir bu forum. Bence sen obur konulara/topiklere daha iyi odaklan ya. Burda kendini kontrol edemiyosun orda kontrol edebiliyosun okudugum kadariyla :)
Dekontları paylaşır mısınız ? Çok merak ettim :)Ayrica bu 4 falciya baktirdigimin toplami 900 liraya geliyo, simdi baktim dekontlara. Yani bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapma zahmetinde bulunmayin. Önyargi iyi bisey degildir.
Ayrıca başka üye nasıl anlattı onu da bana söyler misiniz :) zaten ben anasayfada baktırdım diye tek yorum yapmadım hatta fiyatı fazla dedim bunu da zaten tekrardan alıntılayıp,paylaşabilirimSabiha denen bayan bi kere 400tl almamis sizden, baska bi üye anlatti, iftira atmaktan kacinin. Yildizname fal DEGILDIR! Ayrica neden bu kadar gucune gitti, burasi paylasmak icindir, senin ismini verdiginde cok kötü bakti, paylasmak icindir bu forum. Bence sen obur konulara/topiklere daha iyi odaklan ya. Burda kendini kontrol edemiyosun orda kontrol edebiliyosun okudugum kadariyla :)
Bunuda bu şekilde paylaşmışım tek bir tane burada baktırdım lafı geçmiş mi ?Reklam yapmış oluyorsun işte üyelik açıp bi abla var çok iyi bakıyor bir sürü çeşidi Var diye tanıtım yapman reklam meblağ 100 civarı değilde 400 gibi rakamdı ki para bu kadar değersizleşmemeişti bir çok kişi kitap falı olduğunu hatta anasayfada şikayetçi olduklarını gördük 400 TL ye azınlıkta memnuniyet kafi değil yani birşeye yorum yapmadan önce bi dönüp içimize bakalım sonuçta senın de geldiğinde yaptığın farklı değildi üye de gidip zorla baktırın dememiş senın gibi bilgi vermiş isteyen baktırır istemeyen baktırmaz sonuçta 400 TL zamanında çöp etti buradaki bi çok insan şimdi gelip bu kadar sert konuşmak ne kadar doğru bilemedim
Sizinle niye paylasayim bunu, sizce sizin icin zahmete girermiyim? Hayir!!!!Dekontları paylaşır mısınız ? Çok merak ettim :)
Iyi oku bence. Ben baska uyelerle konustum dedim. Peki neden bu kadar sinirlendin senin övdügün kisiyi begenmediysem. Sayfada paylastigin kisiye baktirdim ve cok kötüydü. Yoksa tanidigin birisi mi? Yoksa burda okadar laf edip sen mi reklam yapiyosun cok merak ettim.Bunuda bu şekilde paylaşmışım tek bir tane burada baktırdım lafı geçmiş mi ?
Evet, burda sustum cunku buyukluk bende kalsin dedim, ama bu demek degil ki ikidebir gelip bana laf atma hakkiniz var.Bunuda bu şekilde paylaşmışım tek bir tane burada baktırdım lafı geçmiş mi ?
Aslına bakarsan ben tam olarak senın reklamcı olduğunu düşünüyorum ben fal baktırdıgına da inanmıyorum ben burada o kızı zaten bir üyenin tavsiyesi üzerine gittim orası ayrı bir konu ve ben Sabiha ile ilgili özel konuşma yapmadım kimseyle forum anasayfasında ki konuşmalara bakabilirsin yorumlar açık doğrusunu söylemek gerekirse sadece tek bir isim değil 4 isim de boştu diyorsun ben senın fal baktırdığına bile inanmıyorum bu kişilere zaten ğye olur olmaz yaptığın durum da ortadaIyi oku bence. Ben baska uyelerle konustum dedim. Peki neden bu kadar sinirlendin senin övdügün kisiyi begenmediysem. Sayfada paylastigin kisiye baktirdim ve cok kötüydü. Yoksa tanidigin birisi mi? Yoksa burda okadar laf edip sen mi reklam yapiyosun cok merak ettim.
******Gelşyor gelmekte olan ben numara atmayım da bir tane kız vardı fal kutusu Melisa ona baktırdığım da not aldığım bir çok şeyi teyit etme imkanım bulundu aklında bulunsun genel olarak dedikleri doğruydu özellikle anne faktörü diye üstüne basa basa dedi Buda doğrulandı o zaman indirimle 80 TL aklımdaki kişi açılımı yaptırmıştım şimdi bilmiyorum fiyatlarını
Bunları da mı ben önerdim aynı yorumu bunlara da yapmışsın ??Baba Vanga Hazal'sa bende cok alakasiz fal bakti. Simdiye kadar en alakasiz fallardan biriydi.
Ümit bey'e de baktirdim, cok iyi birisi, bildigi seyler oldu ama onunkide cok alakasizdi maalesef. Cok soru soruyo bide, ozaman pek anlami kalmiyo.
***Bende hiç memnun kalmadim, cok alakasiz seyler söyledi. Param cöpe gitti bildigin.
**** sisteme çok hakimsinizArkadaslar, bahsettigi kisinin bisey bildigi yok, zaten ayni bu sitede kontrol edebilirsiniz. Para yedirmeyin lutfen. Musterileri azalinca kendileri yaziyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?