Ben ikisinede gittim, ikiside gayet iyi ama Dilek daha detaylara iniyor sanki ama daha kisa bakiyor. Sengul ise kartlara gore yorum yapiyor daha cok. Dilek sormadigin halde bir suru sey soylemeye basliyor ve basin donuyor zaten.. gitmisken ikisinide dene bence, hatta tek gitmek istemiyosan sana eslik edebilirim seviyorum Sengul hanimi :)) Cihangirde oturunca SIK SIK gidiyo insan bu tur yerlere :)
A bu arada bi kisi daha vardi Dilek'in soyledikleri cikan, simdiye kadar toplam 4 oldu, begenenleri saymiyorum, birebir soyledikleri cikanlari
Kızlar ben izmirdeyim belgin kostak duyanlarınız vardırr kesin.. Ayın sonlarında izmire geliyor ama normalde istanbulda yaşıyor ve çok iyi yorumcu kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşıma söylediklerinin hepsi çıktı ve söylediği tarihlerde hepsini yaşadıı
arkadaşım,
öle ismi söyleyip kenara çekilince olmuyor :))
kimdir bu hanım? istanbulda nerdedir? tuzlu mudur?
enformasyon lütfen :)))
Bu arada arkadaslar Beyoglu ve civarinda oturanlar varmi? Bi gun toplasip birseyler yapsak ne guzel olurdu, hem kafa dagitirdik hemde falcilari topa tutardik
Bahçelievlerde oturuyor telefon numarası var bende zaten randevulu calısıyor..Eşi alıyor randevuları 100 tl. bakıyor ama değer diyebilirim acıkcası ben ilk başta verilmez falan demiştim smdi izmire gelse diye bekliyorum o zamanlar sadece arkım baktırmıştı ama herşeyi yaşadı
100 tl ye değer diyorum lafından sonra biraz kurtlanma başladı bende
evde mi bakıyor? (bu evde bakma işine pek sıcak bakamıyorum ben yaw...)
ne kadar sürüyo bakımı?
heheh olay fal/falcı kardeşliğine doğru gidiyor...
düşünsenize hepimiz beraber..
bu kadar fal takıntılı hatun kişinin olduğu yerin hali nice olurdu acep
Siraya girmisiz ve kavga cikariyoruz once benimkine baksin diyeve geriye dostluk mostluk kalmazmis puhaha
Ay toplasalim bencede o kadini bilmiyorum nerde bakiyoki ?
belginkostak.com sitesinden anladığım kadaıyla bahçeşehir görünüyor, mlkmlk da behçelievler de diyor...aramadan tam koordinatları alamayacaz belliki....:)))
haha hallederiz yahu.. sen taksime filan gelmek istiyomusun bu arada?
istiyorum ama dedim ya zaman konusunda net olamadığım için bana eşlik edersen sevinirim diyemiyorum. ama isterdim doğrusu...başka bahara inşallah...veya netleşirse çıkmadan şu saatte surda olacağım derim sende msg alırsan ve müsaitsen beklerim canım :)
Tamam canim mesajini beklicem
Kızlar ben izmirdeyim belgin kostak duyanlarınız vardırr kesin.. Ayın sonlarında izmire geliyor ama normalde istanbulda yaşıyor ve çok iyi yorumcu kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşıma söylediklerinin hepsi çıktı ve söylediği tarihlerde hepsini yaşadıı
çok sayfa önce yazmıştım...belgin kostak abartılacak bir falcı değil....arkadaşım gitti...bende yanındaydım....belgin hanım'ın söylediği şeylerin tam tersi şeyler yaşadı...maaalesef... kötü bir falcı bence...helee bu fiyat'a...heee...şu anı yorumlamak ve kişilik analizlerinde fena değil....ama gelecek konusunda...fooos ötesi...bide 1 saat bakıyorsa....25 dak...harfler ile saklanbaç oynayarak...çevredeki kişileri isimlerini bulmayı çalışıyor...bu bölüm çook sıkıcı ve ..100 TL lik fal asla değil!!
bu benim yorumun.karar sizlerin tabii!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?