İstanbul'da Fal - Falcılar

nazik davetin için teşekkürler, çok da iyi olurdu yeni bir arkadaşla tanışmak bahane ile ama sanıyorum mecburen tek gideceğim (( çünkü saat ve gün konusunu henüz netleştirebilmiş değilim ne yazık ki...
bi de melekler kahvesine yaklaşık 3 senedir falan gitmiyorum ben ne kadara bakıyolar şimdi orda?

arkadaşım,

öle ismi söyleyip kenara çekilince olmuyor :))

kimdir bu hanım? istanbulda nerdedir? tuzlu mudur?
enformasyon lütfen :)))

Bu arada arkadaslar Beyoglu ve civarinda oturanlar varmi? Bi gun toplasip birseyler yapsak ne guzel olurdu, hem kafa dagitirdik hemde falcilari topa tutardik

arkadaşım,

öle ismi söyleyip kenara çekilince olmuyor :))

kimdir bu hanım? istanbulda nerdedir? tuzlu mudur?
enformasyon lütfen :)))

Bahçelievlerde oturuyor telefon numarası var bende zaten randevulu calısıyor..Eşi alıyor randevuları 100 tl. bakıyor ama değer diyebilirim acıkcası ben ilk başta verilmez falan demiştim smdi izmire gelse diye bekliyorum o zamanlar sadece arkım baktırmıştı ama herşeyi yaşadı

Bu arada arkadaslar Beyoglu ve civarinda oturanlar varmi? Bi gun toplasip birseyler yapsak ne guzel olurdu, hem kafa dagitirdik hemde falcilari topa tutardik

heheh olay fal/falcı kardeşliğine doğru gidiyor...
düşünsenize hepimiz beraber..
bu kadar fal takıntılı hatun kişinin olduğu yerin hali nice olurdu acep

100 tl ye değer diyorum lafından sonra biraz kurtlanma başladı bende
evde mi bakıyor? (bu evde bakma işine pek sıcak bakamıyorum ben yaw...)
ne kadar sürüyo bakımı?

100 tl ye değer diyorum lafından sonra biraz kurtlanma başladı bende
evde mi bakıyor? (bu evde bakma işine pek sıcak bakamıyorum ben yaw...)
ne kadar sürüyo bakımı?

Biz evde baktırdık başta bizde cok cekindik arkdslmla gittk zatenn birde birkaç kişiye haber verdk başımıza birşey gelir diye ama gereksiz yere saçmalamışız interntte adını yaz bak bir sürü haberleri var kadının ben 10-20 tl bakanlara inanmıyorum acıkcsı vercksn baktrcksın adam gibi fal

heheh olay fal/falcı kardeşliğine doğru gidiyor...
düşünsenize hepimiz beraber..
bu kadar fal takıntılı hatun kişinin olduğu yerin hali nice olurdu acep

Siraya girmisiz ve kavga cikariyoruz once benimkine baksin diye ve geriye dostluk mostluk kalmazmis puhaha

sevgili fal düşkünü hanımlar,

belgin kostak için başka fikir ve görüş bildirmek steyen var mıdır?
hatta gitmek isteyen var mıdır?
böle bir organizasyonda toplaşıp gitsek nasıl olurdu acep desem ne dersiniz?

Son düzenleme:
Siraya girmisiz ve kavga cikariyoruz once benimkine baksin diye ve geriye dostluk mostluk kalmazmis puhaha

hayır bi de olmayacak kişiler çıkarmışız birbirimizi es kaza kötü tanıyor olsak falan....
Allah muhafaza...
walla taksimdeki cafe sahipleri site yönetimini yürüyüşle protesto edip kapattırmazsa nolayım

Ay toplasalim bencede o kadini bilmiyorum nerde bakiyoki ?

belginkostak.com sitesinden anladığım kadaıyla bahçeşehir görünüyor, mlkmlk da behçelievler de diyor...aramadan tam koordinatları alamayacaz belliki....:)))

haha hallederiz yahu .. sen taksime filan gelmek istiyomusun bu arada?

haha hallederiz yahu .. sen taksime filan gelmek istiyomusun bu arada?

istiyorum ama dedim ya zaman konusunda net olamadığım için bana eşlik edersen sevinirim diyemiyorum. ama isterdim doğrusu...başka bahara inşallah...veya netleşirse çıkmadan şu saatte surda olacağım derim sende msg alırsan ve müsaitsen beklerim canım :)

Tamam canim mesajini beklicem

çok sayfa önce yazmıştım...belgin kostak abartılacak bir falcı değil....arkadaşım gitti...bende yanındaydım....belgin hanım'ın söylediği şeylerin tam tersi şeyler yaşadı...maaalesef... kötü bir falcı bence...helee bu fiyat'a...heee...şu anı yorumlamak ve kişilik analizlerinde fena değil....ama gelecek konusunda...fooos ötesi...bide 1 saat bakıyorsa....25 dak...harfler ile saklanbaç oynayarak...çevredeki kişileri isimlerini bulmayı çalışıyor...bu bölüm çook sıkıcı ve ..100 TL lik fal asla değil!!

bu benim yorumun.karar sizlerin tabii!!

bi de medyum zodyak varmış, bu belgin kostak ayarı bişi herhalde...
varsa, bilenler biz bilmeyenlere anlatabilir mi acep?

dediğin gibi belgin kostak için önceki sayfalarda da iyi yorumlar yok. 100 tl gibi bir parayı riske atmak gereksiz bence de.
ayrıca burada defalarca konuşuldu, her falcı herkese iyi bakamıyor. mühim olan sana iyi bakanı bulmak. 10-20 tl ye bakan falcılarla 100 tl ye bakan falcılar kıyaslaması o yüzden hükümsüzdür :82:

nihayet dün beşiktaş symbole gidebildim. yeni yeri çok şık olmuş bu arada. buradaki kızların methiyle de elifi tercih ettim. elif enteresan bir kadın. biraz gergindi. her zamanki halimi bilemem. sürekli esnedi sende bi ağırlık var diye diye. genel olarak fena değildi mesela o anki ruh halimi nasıl hisler içinde oraya gittiğimi pat diye söyleyiverdi kimsenin dile getirmediği bir biçimde. gelecek için söyledikleri konusunu bilemiyorum 1 aylık yakın tarihler verdi gerçi ama görücez. eliften önce de taksim symbole gitmiştim mehmete. ama oyoktu mecburen tarıka baktırdım. tarıkın o şımarık o kendinden emin halleri beni benden aldı. kötü şeyleri patır patır söylüyo hiç acımadan. elektriğini sevmedim. daha önce de baktırmış çok memnun kalmamıştım zaten. haaa unutmadan bu arada ben beşiktaş symbolde elifi beklerken yan masaya kızın biri ağzı açık geldi. arkadaşlarına borayı anlata anlata bitiremedi. bora diyorum başka bi şi demiyorum diyordu. bir dahakine boraya mecburen gidicez yani. kaçtır sıradan bekleyemiyorum. en iyisi erken saatlerde ve hafta içi gitmek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…