İstanbul'da Fal - Falcılar

Konu açılalı yillar olmus bulamamışlar mi bi falcı herkes mi yalancı
Şöyle birini beğeniyor birisi diğeri gelip boştu diyor hani birine iki kişi iyi diyorsa üç kişi memnun kalmıyor o yüzden zaten kimse birini öneremiyor :) sürekli konuşulan isimler değişiyor şuan bunu yazarken ben de aptal oldum

Kismet belki çıkar

Kismet belki çıkar
Makul fiyatta biri çıkarsa bende baktırayım uzun zamandır telefondan baktırmıyorum sanal fallar da arada bi inişli zamanlarımda onlara sarıyorum zaten oda ayrı bi çetrefil bi bakıyorsun kopyala yapıştır bi bakıyorsun herkese aynı şeyi demiş giden umutlarıma

Denk gelirse banada yazar misin bilgi verir misin

Konu açılalı yillar olmus bulamamışlar mi bi falcı herkes mi yalancı
maalesef bulunmadi. Bide söyle durum var bende; birisi bisey dedi ya, onu gidip baska falcidan kontrol etmek istiyorum aynisi mi diye, tabii ayni olmayinca yine arayisa cikiyorum. Ve hep hayalkirikligi....

maalesef bulunmadi. Bide söyle durum var bende; birisi bisey dedi ya, onu gidip baska falcidan kontrol etmek istiyorum aynisi mi diye, tabii ayni olmayinca yine arayisa cikiyorum. Ve hep hayalkirikligi....
Bunu bende yapıyorum bir falcıdan memnun kalıyorum aa enteresan şeyler söyledi diyorum sonra gidiyorum başka falcıya baktırıyorum o da aynısını söylerse bu iş tamam eğer farklıysa düşün düşün dur... şuan o karmaşadayım bende

Yaaa ne güzel biriymiş gerçekten

Kizlar demiştim ya Ümit ve Hasan'in iyi olduğunu. Hasan 'in söylediği bir sey daha gercek oldu. Yani cok kisa zamanda dedigi 2 sey gerçek oldu. Geçmişi zaten aşırı iyi biliyor, ama bakalım diğer dedikleri de çıkacak mı? Bilemiyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…