- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Şöyle birini beğeniyor birisi diğeri gelip boştu diyor hani birine iki kişi iyi diyorsa üç kişi memnun kalmıyor o yüzden zaten kimse birini öneremiyor :) sürekli konuşulan isimler değişiyor şuan bunu yazarken ben de aptal oldumKonu açılalı yillar olmus bulamamışlar mi bi falcı herkes mi yalancı
Kismet belki çıkarŞöyle birini beğeniyor birisi diğeri gelip boştu diyor hani birine iki kişi iyi diyorsa üç kişi memnun kalmıyor o yüzden zaten kimse birini öneremiyor :) sürekli konuşulan isimler değişiyor şuan bunu yazarken ben de aptal oldum
Makul fiyatta biri çıkarsa bende baktırayım uzun zamandır telefondan baktırmıyorum sanal fallar da arada bi inişli zamanlarımda onlara sarıyorum zaten oda ayrı bi çetrefil bi bakıyorsun kopyala yapıştır bi bakıyorsun herkese aynı şeyi demiş giden umutlarımaKismet belki çıkar
Denk gelirse banada yazar misin bilgi verir misinMakul fiyatta biri çıkarsa bende baktırayım uzun zamandır telefondan baktırmıyorum sanal fallar da arada bi inişli zamanlarımda onlara sarıyorum zaten oda ayrı bi çetrefil bi bakıyorsun kopyala yapıştır bi bakıyorsun herkese aynı şeyi demiş giden umutlarıma
Konu açılalı yillar olmus bulamamışlar mi bi falcı herkes mi yalancı
Denk gelirse banada yazar misin bilgi verir misin
Bunu bende yapıyorum bir falcıdan memnun kalıyorum aa enteresan şeyler söyledi diyorum sonra gidiyorum başka falcıya baktırıyorum o da aynısını söylerse bu iş tamammaalesef bulunmadi. Bide söyle durum var bende; birisi bisey dedi ya, onu gidip baska falcidan kontrol etmek istiyorum aynisi mi diye, tabii ayni olmayinca yine arayisa cikiyorum. Ve hep hayalkirikligi....
Kizlar kavganizi bolucem pardon ama ben aptal oldum iyi bakan kim var
hayatına böyle girsem ne yapabilirsin ki gibi giriş olmuş çok keyifli bi yorum :)
Canim ümit Nihal nerde nasil ulasiliyorBence Ümit ve hala Nihalciyim ben
Canim ümit Nihal nerde nasil ulasiliyor
Bana kaanin numarasını yazar mısınBen her ikisine de telefonla ulaşıyorum bir de Kaan var o daha genel bakıyor hayatınla ilgili
Sen hangisini onerirsinBen her ikisine de telefonla ulaşıyorum bir de Kaan var o daha genel bakıyor hayatınla ilgili
Bana kaanin numarasını yazar mısın
Sen hangisini onerirsin
Bana özelden tel verebilir misin ve fiyat bilgisiniHepsini
Bu ara Kaan ve Ümit favorim ama Nihal'e de baktırdım oda bildi ben yönlendirme yapmayayım ki beğenmezseniz fatura bana çıkmasın :)
bana da lütfen :)
Yaaa ne güzel biriymiş gerçektenBencede :) ama bildigin diyo ki: önce bakarim, sonra istersen parasini havale edersin. Begenmezsen sakin para yatirma, diyo. Cok tatli birisi. Zaten bakimdan önce asla para almiyo ve cogunu sokak hayvanlarina mama aliyo. Bu kadar super bi insan. Suani mesela super anlatiyo, gecmisi super anlatiyo ama gelecegide Allah'tan baskasi bilemez, tahmin uzerine hepsi. Ama dedigim gibi mukemmel bi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?