İstanbul'da Fal - Falcılar

hasan eğer taksim sarmaşık cafe su falı bakan hasan ise ben de geçmişi biliyor diye inanmıştım ama bana 7 sene önce bu çocukla evlenmezsen seni aramazsa gel yüzüme tükür demişti çocuk beni ne aradı ne evlendim başkasıyla evli çocugu var :)

Ay gercek mi bu ya. Ne bileyim bana soyledikleri de baya çıktı aslında ama bilmiyorum. Ama soyledigi bazi şeyler çok imkansiz geliyor o yuzden pek de emin değilim. Gerceklesirse yazarım

Kızlar en çok bilen telefonla bakan Leyla ve Nuray olmuş, kimde numarası varsa acil atabilir mi?

️ Arkadaşlar genel bir güncelleme yapayım...
Roza, Can, Zeyder, Zeynep, Kuzey, Hande Leyla, Nuray en çok beğendiklerim.
Roza ve Can yakın geleceği biliyor.
Zeyder'in ilk falı tarihiyle beraber çıkmıştı, son fallarında saçmaladı.
Zeynep ilk falı efsaneydi.
Kuzey ve Hande yakın geleceği biliyor, eğer beklediğim şey olursa Kuzey de Hande de bilmiş olacak ama Hande tam zamanıyla bilmiş olacak.
Leyla ve Nuray birbirine benzer doğru şeyler söylemiş, yakın geleceği bilmişler.

Rita da efsaneydi bu arada

yine çok erken yorum yapıyorsun birkaç gün sonra olayın seyri değişecek ve yine çıkmadı diyeceksin geçen seferde aynı şey oldu
Sonuç çıkmasa bile yakın geleceği, görüşme tarihini vs. bilen kişiler diye yazdım, bu arada Zeynep ilk falında evleneceksin diye tarif ettiği kişi benim beklediğim kişi.

Sonuç çıkmasa bile yakın geleceği, görüşme tarihini vs. bilen kişiler diye yazdım, bu arada Zeynep ilk falında evleneceksin diye tarif ettiği kişi benim beklediğim kişi.
önemli olan sonuç o yüzden yorum yapmak için çok erken bence bu benim düşüncem daja önce de zeynebi beğenmemiştin sen ama öyle hatırlıyorum hayırlısı olsun senin için

önemli olan sonuç o yüzden yorum yapmak için çok erken bence bu benim düşüncem daja önce de zeynebi beğenmemiştin sen ama öyle hatırlıyorum hayırlısı olsun senin için
Bu erkek milleti insanı önce heyecanlandırıyor sonra da tüm hayallerini çalıyor işte benim de bir umudum var, geleceği bilmedikleri için en azından yakın gelecek isteyenler olur diye yazdım. Zeynep ilk falı güzeldi, çok baktırdığım için arada saçmalıyor. İnşallah, cümlemize

Mi cafe Hande yazınca cafenin Instagram sayfası ve numaralar çıkıyor. Sonu 5419 ve 2002 olan iki numara var, doğru mu onlar

Ay gercek mi bu ya. Ne bileyim bana soyledikleri de baya çıktı aslında ama bilmiyorum. Ama soyledigi bazi şeyler çok imkansiz geliyor o yuzden pek de emin değilim.
Sonu 2002 olanı arıyorum ben, o doğru.
Zeyderin numarasini atar misin

zeydere kahve mi atmıştınız

Evet canim cok iyi anliyorum seni. Ben hep bu yuzden yeni yeni arayislardayimbitmeyen mesele yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…